League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.354.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
mystik kaže...

WTF Gambit?

Ne znam, zakaj nije bannan Fizz, najgluplji champ u igri. Da postoji champion koji je kombinacija Teema i Yoricka, lakše bi bilo igrati protiv toga nego Fizza.

Fnatic se nek goni, GMB im pokloni win prošli put, i umjesto da danas vrate i oba imaju siguran prolaz, neee. Al vratit će im se prije il kasnije. 

Ajmo Vulcun, ako pobjedite Ozone, to je to.

Slažem se. Još njima ostaje meč protiv Mineskija, umjesto da malo za svoje kolege urade, oni ih izbiju iz cipela sa tako malo golda.

15 godina
League Of Legends
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:55 (win4crazzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mystik kaže...

WTF Gambit?

Ne znam, zakaj nije bannan Fizz, najgluplji champ u igri. Da postoji champion koji je kombinacija Teema i Yoricka, lakše bi bilo igrati protiv toga nego Fizza.

Fnatic se nek goni, GMB im pokloni win prošli put, i umjesto da danas vrate i oba imaju siguran prolaz, neee. Al vratit će im se prije il kasnije. 

Da su im pustili win imali bi oboje 5W/2L, i na taj nacin bi ili jedni ili drugi ispali da Vulcun pobijedi svoje gejmove, odnosno igrao bi se tiebreaker. U svakom slucaju, jedan iz EU bi prosao. A jedan bi igrao tiebreaker sa Vulcunom.

Ovako je jedan siguran, a drugi ima sanse proci. Dok bi na onaj nacin jedni sigurno ispali.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Da su im pustili win imali bi oboje 5W/2L, i na taj nacin bi ili jedni ili drugi ispali da Vulcun pobijedi svoje gejmove, odnosno igrao bi se tiebreaker. U svakom slucaju, jedan iz EU bi prosao. A jedan bi igrao tiebreaker sa Vulcunom.

Ovako je jedan siguran, a drugi ima sanse proci. Dok bi na onaj nacin jedni sigurno ispali.

Možda si zaboravio da Fnatic još mora odigrat protive Mineskija ;) A gambit sad ne bi ovisio o Vulcunu

17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
mystik kaže...

WTF Gambit?

Da su im pustili win imali bi oboje 5W/2L, i na taj nacin bi ili jedni ili drugi ispali da Vulcun pobijedi svoje gejmove

Pa kako će Vulcun išta pobijediti ( od boljih timova ) kada ovako poklanjaju gameove...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
League Of Legends

Očito je da bi oba prošli.

Nije bez razloga Vulcun Throwbargains. Evo opet ista priča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
krx00 kaže...
GamerX9 kaže...

Možda si zaboravio da Fnatic još mora odigrat protive Mineskija ;) A gambit sad ne bi ovisio o Vulcunu

Fnatic ti je osigurao prolaz u četvrt finale.

Drugo mjesto sada ovisi sve o Vulcun, Gambit i SSO kako će oni odigrati

A kako ja gledam izgleda da će SSO pobijediti Vulcun osim ako ovi ne naprave neki comeback.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
mystik kaže...

WTF Gambit?

Fnatic ima free win protiv Mineski-ja, oni bi sigurno prosli, a Gambit nebi morao ovisit o Vulcun-u.

16 godina
Aliser kaže...

A kako ja gledam izgleda da će SSO pobijediti Vulcun osim ako ovi ne naprave neki comeback.

Priča u slučaju da je GMB uzeo pobjedu protiv Fnatica.

Mineski je free win, znači i FNC i SSO koji još igraju s njima danas imaju free win.

GMB igra s Vulcunom. Vrlo vjerojatno GMB uzima al uvijek postoji taj ali. 

Znači da je GMB pobijedio, FNC prolazi svakako jer ima još gejm sa Mineski. (6-2)

SSO uzima 2 pobjede, protiv Vulcuna i Mineskija.(5-3)

GMB s pobjedom protiv FNCa bi imao 5-2, ostaje gejm s Vulcunom. S pobjedom prolaze, s izgubljenom igraju još jednu s SSO.

Sada GMB mora dobiti VUL da bi igrali za prolaz. U protivnom idu kući.

Al tu je bila i kalkulacija od Fnatica. Gambit bi bio teži protivnik poslije u eventualnom ponovnom susretu nego SSO.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Vulcun je relativno novi team, igraju tek 1 sezonu profesionalno a već su u worldsima. Rade glupe greške, al imaju potencijala da postanu vrlo jak team u budućnosti. A i dosta su se dobro borili protiv većine teamova, nije baš bilo gameova di ih je neko jako lako pobijedio.

A ovo za fnatic i puštanje, zašt bi im pustili game. Nije gambit ništa pustio fnaticu prvi game, gambit je zbog nekog razloga uvijek loš protiv fnatica ( ko i moj team protiv gurua  {#} ) . Ja osobno ne volim fnatic, iskreno htio sam da završe zadnji u skupini, al jbg zast bi oni poklanjali winove ikome. A i tada bi bilo moguće da završe 2. u skupini a po mojoj logici quarter finals će se radit prema all staru. Znaći 1st seed najin, 2nd royal club i tada ako završiš 2. u skupini ideš na jednog od njih. Možda nije tako, al opet.

Osobno jedva čekam da vidim roya club jer ako OMG može tako izdominirat favorite SKT, šta će onda napraviti neko ko je u finalu qualifiera 3-0 odigro protiv OMG.

lol [eu]east: cpt z0mbie

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...
Aliser kaže...

Priča u slučaju da je GMB uzeo pobjedu protiv Fnatica.

Mineski je free win, znači i FNC i SSO koji još igraju s njima danas imaju free win.

GMB igra s Vulcunom. Vrlo vjerojatno GMB uzima al uvijek postoji taj ali. 

Znači da je GMB pobijedio, FNC prolazi svakako jer ima još gejm sa Mineski. (6-2)

SSO uzima 2 pobjede, protiv Vulcuna i Mineskija.(5-3)

GMB s pobjedom protiv FNCa bi imao 5-2, ostaje gejm s Vulcunom. S pobjedom prolaze, s izgubljenom igraju još jednu s SSO.

Sada GMB mora dobiti VUL da bi igrali za prolaz. U protivnom idu kući.

Al tu je bila i kalkulacija od Fnatica. Gambit bi bio teži protivnik poslije u eventualnom ponovnom susretu nego SSO.

Da, team kojeg su dobili 5 puta ove sezone je teži protivnik od SSO-a,seems legit.............

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
League Of Legends

DEM PICKSSSSSSSSS

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao divan game koji mi je vratio vjeru u community. Prvo, svi smo bili razlicitih nacionalnosti. Hrvat, Rumunj, Čeh, Poljak i Mađar. Otkako smo usli u champ select, komunikacija je bila na razini odraslih osoba, i to onako, džentlmenski. Svi smo imali ok laning phase, kad bi netko pogrijesio pisali bi "sry, my bad", a ostali "np" ili "it's ok". Kasnije smo nekoliko fightova dobili 4 v 5 jer je Sona uvijek negdje bila sama i ulovili bi ju. I tako je Vayne pocela biti nafeedana. Ali, svaka joj cast. Lik igra uzasno dobro, nevjerojatan positioning i mechanics, 11 cs po minuti... I tako u dva teamfighta pokupila triple, u jednom sam ja uzeo double (prakticki stealao pentu, nenamjerno), a u drugome ona triple i ja + ryze po jedan.

I tako igramo, ide 40. minuta kad sam uzeo taj double za pentu i obecao sam Vayne da u sljedecem teamfightu dobiva pentu. I stvarno, 1, 2, 3 pa Quadra i Lux se flashala preko zida do inhiba u bazu. A je rekoh, neces razbojnice, flash + Q na Vi i ult. Samo sam servirao tu pentu. Odmah dolazi surr 5/0.

Odlican game, stvarno sam bio nekako sretan nakon njega. Na kraju smo se svi honorali, addali se i mozda odigramo koji normal zajedno :)

Ono sto sam prije napisao za GMB i Fnatic zanemarite. Ne moze se vise dogoditi jer je Vulcun izgubio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Mineski gg easy win, Soraka tier 0.02

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mineski vs Fnatic, definitivno najzabavniji game za gledati u ovih 5 dana {#}{#}{#}{#}{#}

EUW: MushRoomD
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Pričaj ti šta hoćeš ali je ovo najzabavniji game :D

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
14 godina
neaktivan
Najbolji game dosad, Fnatic vs Mineski. :D
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Falio je dat Teemo da ga j*beš!

Get balls, get Teemo!

13 godina
neaktivan
Morgotth kaže...
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Falio je dat Teemo da ga j*beš!

Get balls, get Teemo!

ne uklapa se u metu od 4 supporta i get varus to live :D, ali mineski ima jos jedan gejm veceras, ocekujem neki poison comp, teemo, casio ...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Morali su staviti AD Teema na adc. {#}

Mozda u sljedecem gameu idu na full revive team. Zac top, Aatrox jungle, Zilean supp, Kayle mid i Trynd melee adc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 0:54 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Gambit! {#}

EUNE: kocunar

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kocunar kaže...

Gambit! {#}

Dem Vulcun throws GG op

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
16 godina
League Of Legends

Vulcun Throwbargains.

Usudim se reći da su pustili gejm. Onaj baron fight je bio čisti poklon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/8WDuNNV.gif

Edit:Malo sam pretjerao s trollanjem u twitch chatu {#}

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 1:48 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Da plays.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Gambit je odjednom postao M5 i vratio se nazad sa svojim spašavanjem game-ova {#}

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Gambit je odjednom postao M5 i vratio se nazad sa svojim spašavanjem game-ova {#}

M4, no Gosu :(

Ovaj Dade se nesmije vratit u Koreu inace ce ga razapet, frajer je sj*bo sve kaj se sj*bat dalo.. Cini se da i Korea ima svog Regia..

A o gosponu Alexu necemo ni pricat, jos od Empirea tvrdim da je najjaci mid na svijetu.. Ustvari, bio je najbolji mid jos dok je bio jungler xD

EDIT: Zbog ovog mi je jos draze da je Ozone ispo: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1l7gp2/i_dont_think_theres_any_way_korea_will_lose_to_a/

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 3:54 (Don Strongtoni).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima negdje di su ti mečevi uploadani na jednom mjestu, barem 720p reze da ne gledam kvadratice?

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Imaš na twitchu cijeli video, i nemreš niti gledati u normalnoj kvaliteti, sve je high resolution, al moraš čekati da stream završi onda se pojavi cijeli video.

Sljedeći meč u pon C9 vs Fnatic to bude zanimljivo :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 9:22 (tommy2103).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
nookie_hookie kaže...

jel ima negdje di su ti mečevi uploadani na jednom mjestu, barem 720p reze da ne gledam kvadratice?

http://www.reddit.com/r/LoLeventVoDs/comments/1mdzso/season_3_world_championship/

spoiler free

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice