League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.349.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
protjeran
League Of Legends

Jel bi mi netko htio pomoc doci do silvera prije kraja sezone? Zadnjih 5 meceva stalno netko afk :/  Inace bronze 2 sam i sad cu u seriju za bronce 1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 13:43 (Daska12).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Aliser kaže...

Ja pojma nemam kako ide taj placement u 3v3.

Ja sam sa svojim timom igrao 3v3 placement, i imali smo 3:2 score i stavilo nas je u silver 5. Niko od nas nije tada imao ranked u solo que.

Unranked se i dalje pika kao 1200 elo.

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Aliser kaže...

Ja pojma nemam kako ide taj placement u 3v3.

Ja sam sa svojim timom igrao 3v3 placement, i imali smo 3:2 score i stavilo nas je u silver 5. Niko od nas nije tada imao ranked u solo que.

Unranked se i dalje pika kao 1200 elo.

A 1200 ELO je otprilike silver, tako da opet vrijedi onaj prosjek. {#}

Officer Caitlyn na saleu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 13:55 (GamerX9).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Joj najdraže mi je throwat game zato što imam par ljudi iz mog tima koji to stvarno zaslužuju..
I to kada si 7 0 2 Ahri :D

#PlatIStories 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:26 (pandza94).
Moj PC  
1 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Trinity Sivir broken {#}

Bez buca i s Trinitijem te ultom sam imo 520 movespeed kad bi nekog napadao.

I da, ovi su svi bili premade, a kod nas samo Hecarim nije bio premade.

Taric bestest support Taric bestest support
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:55 (Blizek).

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Trinity Sivir broken {#}

Bez buca i s Trinitijem te ultom sam imo 520 movespeed kad bi nekog napadao.

I da, ovi su svi bili premade, a kod nas samo Hecarim nije bio premade.

lol
Tiridus je žestoko failo xD 

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Joj najdraže mi je throwat game zato što imam par ljudi iz mog tima koji to stvarno zaslužuju..
I to kada si 7 0 2 Ahri :D

#PlatIStories 

Neko napravi jednu greškicu i throwaš game? Pa ti ne zaslužuješ taj diamond :D

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Iz mog iskustva mozes i 4 v 5 iskerijati sa 7/0/2 Ahri... Ali je druga stvar sto se tebi ne da. Ja kad vidim da gubimo onda tek ide najveci tryhard.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad dobivaš 4-5 bodova onda ti pravo nije bitno :D
Ali rekao sam i njima,radije bi dozvolio da njihov Zed i Nami(s GA) dobiju,nego da to moja Nida uradi. 

Naglasak,ovo je account od mog brata,Pandza90,ja sam još uvijek u Gold I :D 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 18:37 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi ja sam kupio Officer Caitlyn prije 2 dana, a danas je na saleu pa sad hoće li meni RIOT vratit pola RP-ova jer sam negdje čitao ako si kupio skin u roku od 2 tjedna da ti vraćaju pola 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
dj dubo kaže...

Ljudi ja sam kupio Officer Caitlyn prije 2 dana, a danas je na saleu pa sad hoće li meni RIOT vratit pola RP-ova jer sam negdje čitao ako si kupio skin u roku od 2 tjedna da ti vraćaju pola 

Čisto sumnjam.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
neaktivan
Probaj preko RIOT supporta, mislim da ce ti dat.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
dj dubo kaže...

Pa napisi supportu a ne nama.

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
14 godina
neaktivan
Ehhh s takvim ponasanjem pandza ne zasluzuje ni bronzu a kamoli dia... A i iman nekog viva la pandza s foruma koji je silver p Se nebi cudio da je to on....
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
dj dubo kaže...

Čisto sumnjam.

Moze i to zapravo cesto i rade samo im treba poslat support ticker i vratit ce pola RP  :)

13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Ehhh s takvim ponasanjem pandza ne zasluzuje ni bronzu a kamoli dia... A i iman nekog viva la pandza s foruma koji je silver p Se nebi cudio da je to on....

haahahh frend mi igro na acc jedan bug custom i flamo nekog i odma meni svi jebu na chatu mater :D 

16 godina
League Of Legends

Takav ti je zivot.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U zadnje vrijeme samo viđam trollerske Srbe, oh boze, kakva zemlja, takvi igrači

https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
Moj PC  
5 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

U zadnje vrijeme samo viđam trollerske Srbe, oh boze, kakva zemlja, takvi igrači

DAT'S RACIST! ;) Btw nisu svi ima njih dobrih... al vjerojatno si nabaso na onakve kakvih ima i nasih....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo, upravo mi se po prvi puta u 650 rankeda dogodilo da netko dolazi s namjerom trolati u ranked ama bas nicim izazvan.

Bilo je puno slucajeva da su neka djeca dosla, nisu dobili poziciju i onda je poceo troll. Ali danas mi se prvi put dogodilo da u nekih 5 minuta banova i pickova zadnja dva picka (ociti premade, jedan je Smith1, a drugi se zove Smith2) nisu rekli ni rijeci sto zele.

Kad su dosli na pick jedan je instalockao Janna Smite/Revive, a drugi Soraka Clairvoyance/Teleport. I dalje ni jedne rijeci. U zadnjih 10 sekundi prije pocetka su spamali F**k you all!!!  i onda sam leavao...

Community polako ide k vragu. Kako bih volio da ima neki nacin da se provjere godine kod stvaranja novog acca, da se stavi granica barem na 12 godina, ako ne i 14. U Koreji ti treba osobna iskaznica da napravis acc, koliko sam cuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma krivo sam se izrazio, definitvno nakon onih trolersking kidova sa PL u summoner nameu, idu balkanci.

https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

I to, ne govorim kao rasist, nacionalist ili kakvih vec sranja postoje, slijede srbi. Kad god vidim nekog sa CRO ili HR u timu, nasem ili njihovom, uvijek tryhardaju. Uvijek imaju odlican farm i kda. Ali rijetko kad vidim srbina koji zna igrati, a ako ne dobiju poziciju slijedi troll, cak i ako ih lijepo zamolis u "dobrosusjedskim" odnosima. Sa igracima iz BiH je slicna situacija kao i sa nasima, samo sto se zna dogoditi da ne igraju toliko dobro, ali rijetko trollaju. I lijepo se mozes dogovoriti sa njima.

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
GamerX9 kaže...

I to, ne govorim kao rasist, nacionalist ili kakvih vec sranja postoje, slijede srbi. Kad god vidim nekog sa CRO ili HR u timu, nasem ili njihovom, uvijek tryhardaju. Uvijek imaju odlican farm i kda. Ali rijetko kad vidim srbina koji zna igrati, a ako ne dobiju poziciju slijedi troll, cak i ako ih lijepo zamolis u "dobrosusjedskim" odnosima. Sa igracima iz BiH je slicna situacija kao i sa nasima, samo sto se zna dogoditi da ne igraju toliko dobro, ali rijetko trollaju. I lijepo se mozes dogovoriti sa njima.

<--- Bosanceros koji je najveci troll na balkanu, a u  isto vrijeme sam s tim trollanjem dosao na diamond dok se tryhard masrum jos muci {#}

18 godina
Bera kaže...

Iskreno, ja sam vidio više hrvata koji su trollali ili bili preloši, kad primijetim po nickovima da bi mogli biti hrvati ili općenito balkanci, čekam barem 15 minuta ingame da vidim kak i što će pričati.

Inače me je sram uopće razgovarati s njima po našem kad vidim da su idioti.

Rijetko kad sam imao u biti loših iskustva s domaćim ljudima (hrvatima, srbima, bosancima) da bi sad mogo generalizirat i sudit nekog da se ponaša tako i tako jer je od tud i tud.

Mislim da teško možeš po ponašanju suditi ko je od kud dok ne vidiš na kojem jeziku počne pričat :)

A ti hajro, trollaš kad ti je do zahebancije, a inače si tryharder, priznaj {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:08 (tommy2103).
16 godina
League Of Legends

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ova nova/stara nidalee sa trinityjem je nesto nezamislivo

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://www.reignofgaming.net/news/25701-unofficial-pbe-changes-for-9-13-championship

Meh, i expected zed/syndra or Vi. I dont like dis, njegov release skin je bolji.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

steta. I ja sam se nadao nekom boljem champ skinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se zna u koliko sati je stream polufinala championshipa u pon?

(╯&amp;amp;amp;amp;amp;#176;□&amp;amp;amp;amp;amp;#176;)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nookie_hookie kaže...

jel se zna u koliko sati je stream polufinala championshipa u pon?

Polufinale?

Group stage počinje u nedjelju u 21:00(po našem vremenu), idući ponedjeljak su 1/4 finalni matchevi.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice