League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.355.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Hornet_93 kaže...

tvoje mišljenje je krivo jer ne znaš ništa o hrv i europskom pravu.

za prodaju NIJE nužan ugovor, u ovakvim neformalnim stvarima, poput prodaje elektroničkog acca dovoljan je konsenzus volja 2 osobe, tj. jedana osoba ima volju prodat, a druga kupit i to je to. skype, ticket i sve ostalo su samo dokazi toga.

RH ne slijedi europske zakone koji uređuju autorska prava i elektorsnke poslove. i da, RH zakon je iznad bilo kojeg europskog zakona jer da eu zakon vrijedi kod nas RH ga mora najprije ratificirati, a to samo potvrdđuje da o pravu znaš iz novina i TV-a, a to je jedno veliko ništa.

Kao student prava mogu potvrditi da je hornet u pravu.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Dok se vi tuzite ....imam problem pa eko netko naisao na nesto slicno prije ili ako zna rijesenje bilo bi super...

Googlala sam ali dobijem nekoliko razlicitih rijesenja koja na kraju opet ne pomazu.

Nakon ovog sad patcha ne mogu spactate ni jedan game...

Dodje do loading screena i onda smo izadje van i pise:

You left game in progress... bla bla bla

i BugSplat error se pojavi...

pa ako netko ima provjereno rijesenje pliz help 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ivica, totalno si u krivu. nhf.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

To je vase misljenje .. ali moje misljenje je da prije nego idete igrat neku igru online je da procitate njezina pravila.. uostalom velite hrvatski zakon.. pa kolko ja znam ako zelis nesto legalno prodat s drugom osobom trebas napravit i nekakav ugovor a sve ostalo bez ugovora je ilegalno.. uostalom nije da je mene briga al svi znamo kakvi su hrvatski zakoni i sudovi.. dajem samo svoje misljenje i iskustvo .. bez ugovora nemozes ni dokazat da si prodavao nesto.. na skaypu se mogu i ja nesto dogovoriti al to nije dokaz da sam ja nesto kupio ili prodao.. a sto se tice uplate na racun novaca to je opet pitanja drzavnog tijela koji se bavi time i koji preispituje za kaj si mu ti uplatio jer i za to trebas dokaz.. dakle kolko ja mogu zakljuciti oba dvojica se bavite kriminalnom radnjom isto kako je on tebi drpio račun ili tih 1700 kn isto tako si ti dio ilegalne radnje.. bla bla bla.. :)

edit: uostalom račun nije ni njegov ni tvoj, račun je od riota i ako neko prodaje nesto njihovo naravno da ih moze tuziti.. jer da nemoze di je tu poanta pravila i svega.. i Hrvatska je članica Eu pa tako da postuje i zakone EU-a.. tako da vasa prica i sve to ne drzi vodu decki :P

po tome ja nesmijem kupovati preko njuskala, aukcija i ostalih stranica i naci se sa covjekom uzivo i dati mu lovu za to. Nema ugovora, ilegalna radnja. Odlicno.

i da zasto mislis da je racun riotov a ne moj? Ja sam napravio racun i ja ga koristim, oni nemaju nikakve veze sa time osim sto oni imaju prava nad njim, ali to im nedaje ovlast nad njime

13 godina
Ahriiiii kaže...

Dok se vi tuzite ....imam problem pa eko netko naisao na nesto slicno prije ili ako zna rijesenje bilo bi super...

Googlala sam ali dobijem nekoliko razlicitih rijesenja koja na kraju opet ne pomazu.

Opali repair na patcheru možda pomogne.

EDIT: E da i defragmenitraj Riot games folder (datoteke se u njemu fragmentiraju često barem kod mene) ili cijeli disk.

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 15:01 (breader).
14 godina
neaktivan

Omg ovo gore su litanije... 

Dajte dok citirate nesto dugacko skratite to malo ffs... 

Ili dok citirate vec citirano izbrisite ono sta nije bitno.... Tj ono na sto se vas citat ne odnosi a ne da jedan citat uzme 1/4 stranice....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Omg ovo gore su litanije... 

Dajte dok citirate nesto dugacko skratite to malo ffs... 

Ili dok citirate vec citirano izbrisite ono sta nije bitno.... Tj ono na sto se vas citat ne odnosi a ne da jedan citat uzme 1/4 stranice....

Nisi ti bio izgleda u veselom kutku prije 2 godine kada je 20 forumaša popilo crveni KURTON. Bila im je furka da citiraju jedni druge u nedogled na preko 5 stranica, na 5. stranici mi je trebalo 20 sekundi da skrolam na samo dno, i to srednjim klikom miša.

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan
breader kaže...
Ahriiiii kaže...

Opali repair na patcheru možda pomogne.

EDIT: E da i defragmenitraj Riot games folder (datoteke se u njemu fragmentiraju često barem kod mene) ili cijeli disk.

Probala sam prije ovog posta samo spectate sad sam probala uc u custom game ista stvar... izbaci me odmah nakon loading screena...

Vjerojatno bi isto se dogodilo da probam uc u normal ...jos ban dobit zbog gluposti

Citam da ima takvih problema sa Nvidia grafickom... moja je AMD nis ne pise za nju, pa pisu da je firewall problem... uglavnom do jucer sve radilo danas nakon patcha nis ne radi :(

14 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Citam da ima takvih problema sa Nvidia grafickom... moja je AMD nis ne pise za nju, pa pisu da je firewall problem... uglavnom do jucer sve radilo danas nakon patcha nis ne radi :(

Instaliraj nove drivere za grafičku. Imao sam prije ATI i znao sam imati problema.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

:)

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Ahriiiii kaže...

Instaliraj nove drivere za grafičku. Imao sam prije ATI i znao sam imati problema.

Instalirani novi driveri-> lol.launcher repair-> restart laptopa i  update--  radi savrseno sad tnx 

EDIT:

Evo jedne zgodne stranice... za one koji vole koristiti LoLnexus  mogu probat QuickFind  nesto slicno kao Lolnexus i LOLking statistike  (bez guidova)  :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 17:28 (Ahriiiii).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Imam jedno pitanjce, inace od zadnjeg patcha imam neki mali peformance drop, posto sam na win7, a imam 2 gb rama, hoce li ugradnja dodatnih 2gb rama boostati malo prformancu. Inace nemam bajnu konfu, jer ionako koristim komp vise manje samo za LoL, a nebi sad pojacavati ostalo i financirati, jer ionak mislim uzeti ps4.
https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 17:24 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pitaj ovdje, dobit ces sigurno bolji odg nego ovdje..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
16 godina
League Of Legends

Na PBEu dosao Replay History. Znaci svaki odigrani match ce te moci imati pristupiti i pogledati ga. Ima vise opcija za sortiranje replaya i jos par caka. Izgleda fora i korisno ako se dobije kakav dobar match/kill..

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
11 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Na PBEu dosao Replay History. Znaci svaki odigrani match ce te moci imati pristupiti i pogledati ga. Ima vise opcija za sortiranje replaya i jos par caka. Izgleda fora i korisno ako se dobije kakav dobar match/kill..

{#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
Ferritin kaže...

*slobodno me dodajte na PBE ako tko igra!

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 23:22 (Ferritin).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ako misle ulagat u to morat ce bome jako prosirit servere

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Nemora bit.... Vjerojatno ce bit nesto slicno onom LoLreplay-u koji ne zdere ni fps a ni replay-i ne zderu memoriju....Ako ce bit kao i to onda serveri nece trpjet nista...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Gam3r kaže...

Nemora bit.... Vjerojatno ce bit nesto slicno onom LoLreplay-u koji ne zdere ni fps a ni replay-i ne zderu memoriju....Ako ce bit kao i to onda serveri nece trpjet nista...

Mislim da će se replayi snimat na naš komp da se oni neće zezat sa skladištenjem ogromnog broja replaya.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Gam3r kaže...

Tako nešto. Ja sam inače jučer izbrisao LoLReplay zbog mvsc80.dll problema, stvarno mi se ne da zezati se s time :D

16 godina
League Of Legends

Dobro da su statusi lokalno spremljeni. Ja htio Tagxedo pedobeara staviti na status i zgubao launcher xD

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

rank 3 vs 3

kada igraš placement i ako pobjediš 5 od 5 

u koju dibviziju dođeš?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

rank 3 vs 3

u koju dibviziju dođeš?

gold , a rijetko kad plat

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam sa svojim bivsim timom u 3 v 3 sa 4W/1L dosao o Bronze II, tako da mislim da ovisi i o soloQ ranku igraca u timu, buduci da smo tada jos svi bili B III do B I.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

rank 3 vs 3

u koju dibviziju dođeš?

Zavisi o dosta faktora. Solo que elo, team elo pojedinaca itd. Ja sam sa svojim starom team svi diamond 1-3 sa 5-0 bacilo nas u gold III. Došli smo do plat I. Kasnije sam se joino novom teamu di je vec par ljudi imalo plat teamove. Bacilo nas je u plat IV nakon 5-0. Tak da baš nema nekog konkretnog pravila kam ce vas bacit, zavisi o solo que/premade MMR-ima igrača u teamu.

lol [eu]east: cpt z0mbie
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima neka dobra dusa koja bi htjela igrati samnom duo do silvera V?

lnova65

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

rank 3 vs 3

u koju dibviziju dođeš?

Više od gold V ne možeš nikako

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
IvanKovacic kaže...

rank 3 vs 3

u koju dibviziju dođeš?

Više od gold V ne možeš nikako

Kako ne, možeš

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja mislim da sa 5 od 5 dodjes u 3 v 3 rank jednak prosjecnom ranku svih igraca u soloQ. Npr. ako vas je u timu 5, i to Bronze I, II, III, IV i V, prosjek vam je III, znaci sa 5 od 5 dolazite u B III. Sa svakim porazom u placementima ides sve nize...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja pojma nemam kako ide taj placement u 3v3.

Ja sam sa svojim timom igrao 3v3 placement, i imali smo 3:2 score i stavilo nas je u silver 5. Niko od nas nije tada imao ranked u solo que.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice