Kao sto je vec nekoliko puta receno, acc najvise vrijednosti dobiva od RP-a koliko je utroseno na njega. To sto je gold ce gledati samo djeca koja ce uzet roditeljima, recimo, 400kn iz novcanika da mogu govorit prijateljima iz 5. razreda kako oni imaju "Gold account". A vjerojatno im razina igre nije ni "za pola ku*ca". Dok ce oni upuceniji gledati champione i skinove. Kazes 7 skinova, kojih 7? Nije isto imati 4 skina za 520 i 3 za 975, ili imati Pulsefire Eza, SG Udyra i Forecast Jannu uz jos neke skuplje skinove...
Po ovome sto si napisao mozes dobiti max. 500 kuna, ne znam je li stvarno tako jer nisam upucen. Ali ja ti za Gold, 7 skinova i champove ne bih dao vise od 400. Imam 8 (2 za 520, 6 za 975) skinova kupljenih za 250 kn PSC-a, i jos neke champove na RP, cisto za usporedbu vrijednosti.
Dosta ljudi uzimaju rank u cijenu accounta. Ima ti dosta njih kojima se neda dizat novi account ili trošit vrijeme na dizanje rankinga na nekom drugom serveru pa kupe account sa sličnim rankingom ko njihov. Naravno, ima i ljudi koji samo oće da im piše da su diamond/platinum il šta već. Bitno je i da account ima puno championa ili barem onih 40-50 jačih champova te naravno dosta runa i rune pageova. Skinovi su po meni samo šlag na tortu.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel