Ako netko ima kojih 100-200 eura bila bi vrlo zahvalna
ili najbolje da dam paypal pa donirajte
Za popi*dit. Dvije quadre napravim, spusham mid i bot potpuno sam do inhiba ni to nije dosta. Oni moraju throwati, i jos me nazivaju idiotom jer sam nafeedao Fizza (!)
Been there, done that. Shit happens, LoL.
napokon, zahvaljujem se clanu win4crazzy-u sto me trpio - sto kao njegovog supporta, sto kao loseg junglera, ali da smo uspjeli, uspjeli smo :D fala majstore <3
btw. Bronze FU! (nije igračima, nego ovako, sretno rečeno :D)
Ima tko voljan da igra sa mnom? I ja se moram izvuci iz hebene Bronze.
nudes or no donation!
Zašto?
Meni po ljepoti ide Plat - Gold - Diamond
napokon, zahvaljujem se clanu win4crazzy-u sto me trpio - sto kao njegovog supporta, sto kao loseg junglera, ali da smo uspjeli, uspjeli smo :D fala majstore <3
btw. Bronze FU! (nije igračima, nego ovako, sretno rečeno :D)
Evo ti nagrada....
Kruži legenda da će jednog dana MushRoom doći u Diamond, ali ipak, to je samo mit
Kruži legenda da će jednog dana MushRoom doći u Diamond, ali ipak, to je samo mit
Kružila je slicna legenda i o meni, ali jbg...shit happens.
Onaj isti glupan koji je dobo ban zbog flamea ? :D
Ma to je sve easy, Easyyyy :P
Ma to je sve easy, Easyyyy :P
Da mi je 1Rp za svaki put kad sam to čuo iz tvojih usta, imao bi dosad sve legendary skinove :D
Onaj isti glupan koji je dobo ban zbog flamea ? :D
Bez uvreda molim, inače će se mit pretvoriti u legendu o ubici sa sjekirom.
Kružila je slicna legenda i o meni, ali jbg...shit happens.
Ti si došao u Challenger, ne žali se
Hihi
ljudi kako se upali onaj damage tekst (crvene boje mislim)? ne crit, nego baš običan damage od autoattacka? vidio sam to dosta na streamovima, al većina tih ljudi igraju na američkom serveru... jel toga uopće ima na euw?
edit: upali, greška :D
ljudi kako se uplati onaj damage tekst (crvene boje mislim)? ne crit, nego baš običan damage od autoattacka? vidio sam to dosta na streamovima, al većina tih ljudi igraju na američkom serveru... jel toga uopće ima na euw?
Kako se... uplati? Ne razumijem
ljudi kako se upali onaj damage tekst (crvene boje mislim)? ne crit, nego baš običan damage od autoattacka? vidio sam to dosta na streamovima, al većina tih ljudi igraju na američkom serveru... jel toga uopće ima na euw?
edit: upali, greška :D
u postavkama imas da si namjestis sta hoces da ti prikazuje, tako imas za golde, lifesteal, itd potrazi u postavkama i vidjet ces
ma popalio sam sve osim mane, ali i onaj legacy damge text, to mora bit iskljuceno pa sad normalno pokazuje, ne samo crit nego i obicne aa
ma popalio sam sve osim mane, ali i onaj legacy damge text, to mora bit iskljuceno pa sad normalno pokazuje, ne samo crit nego i obicne aa
Imaju to svi na svakom serveru, samo je presitan, streameri su samo povećali font.
Taman htjela uzeti Oriannu jer je na sale... ali jos uvijek pokazuje staru cijenu i nema nista u rubrici Featured
Jel tko zna kad ce na EUNE zapocet sale pise 10.9-13-9 ali ocito su zaboravili na EUNE
EDIT: sad je sve ok :D
Kakvu sam sad partiju odigra sa Zedom,impresioniram sam sobom.
I want that diamond god dammit!
Codovi jos za chat rade, moze se jos trollati s "perma banom" :D
jel mogu dobit neku siću za ovaj acc? gold 4, east, 570 normal winova, 2 pune rune stranice + supp rune (imam samo 2 stranice), 60 champova, 5k ip-a, 400 i nest sitno rp-a, silver iz s2, 7 skinova.
Codovi jos za chat rade, moze se jos trollati s "perma banom" :D
Sad je surrender vote u modi
Kao sto je vec nekoliko puta receno, acc najvise vrijednosti dobiva od RP-a koliko je utroseno na njega. To sto je gold ce gledati samo djeca koja ce uzet roditeljima, recimo, 400kn iz novcanika da mogu govorit prijateljima iz 5. razreda kako oni imaju "Gold account". A vjerojatno im razina igre nije ni "za pola ku*ca". Dok ce oni upuceniji gledati champione i skinove. Kazes 7 skinova, kojih 7? Nije isto imati 4 skina za 520 i 3 za 975, ili imati Pulsefire Eza, SG Udyra i Forecast Jannu uz jos neke skuplje skinove...
Po ovome sto si napisao mozes dobiti max. 500 kuna, ne znam je li stvarno tako jer nisam upucen. Ali ja ti za Gold, 7 skinova i champove ne bih dao vise od 400. Imam 8 (2 za 520, 6 za 975) skinova kupljenih za 250 kn PSC-a, i jos neke champove na RP, cisto za usporedbu vrijednosti.
skinovi su uglavnom socijala, jedino mecha kha je skuplji, i ajde justicar aatrox. uglavnom, hvala :)