League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.402.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko ja znam Meet Your Makers su poljaci, Dragonbornsi su bili takodjer. NiP su vecina igraca sa EUNE, samo sto igraju na EUW, zato jer su tamo svi ostali.

Kad je bio onaj EXPerience se igralo na EUNE serveru, pa igraci sa EUW nisu mogli igrati. Mislim da je ista fora sa LCS-om, samo obrnuto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
i POLJACI IMAJU!
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Koliko ja znam Meet Your Makers su poljaci, Dragonbornsi su bili takodjer. NiP su vecina igraca sa EUNE, samo sto igraju na EUW, zato jer su tamo svi ostali.

Kad je bio onaj EXPerience se igralo na EUNE serveru, pa igraci sa EUW nisu mogli igrati. Mislim da je ista fora sa LCS-om, samo obrnuto.

Kad su se razdvojili serveri, većina pro igrača je bila na EUW, pa su se i ostali pro igrači tamo prebacili. Zato nema pro timova koji igraju samo na EUNE.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Kakve to veze, tko je odakle? Pa pola EUW igrača niti ne pripada EUW-u...

15 godina
League Of Legends

evo kod mene je doslo do problema, naime jedan clan ovog foruma i ja smo se zamijenili za accove, ja njemu svoj steam sa CS:GO, a on meni svoj EUW acc kojeg je eto odlucio vratiti nazad sebi preko supporta, ima li koji nacin da ja dokazem da smo se mijenjali i da ga vratim sebi ili je to kraj price, protiv toga ne mogu?

naime s jos jednim clanom ovog foruma sam se davno mijenjao takoder za accountove, on meni EUNE acc, ja njemu CoD 4 key te je i on ovih dana odlucio povratiti acc., ali on i ja smo se mijenjali prije skoro godinu dana, a sa EUW gore navedenim accom eto nedavno. Imam li vece izglede za dokazati da je moj EUNE acc stvarno moj i da ne spominjem zamjene posto na njemu igram vec skoro godinu dana?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 15:10 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Koji game hahaha, EG 31 : 5 GMB najzabavniji dosad na LCSu, znači Krepo odigrao bolji game sa Aniviom nek Froggen, a on je radio bolesne pullove sa Blitzom.

Al mislim da su GMB popustili, nije im se dalo već, tak mi je izgledalo.

A intervju poslije froggen i krepo sa Sjokz, komedije {#} {#} 

krepo legenda {#}

Edit: poster na kraju :D :D

Jel može link gejma ne mogu nac na netu?

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa upravo ti to i govorim, oni su Poljaci, ne pripadaju EUW. Svi su oni poceli igrati na EUNE, ali su zbog toga jer je vecina pro teamova EUW presli na EUW, da mogu igrati scrimove i slicno, a mislim da se i LCS igra na EUW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
darko099 kaže...
tommy2103 kaže...

Koji game hahaha, EG 31 : 5 GMB najzabavniji dosad na LCSu, znači Krepo odigrao bolji game sa Aniviom nek Froggen, a on je radio bolesne pullove sa Blitzom.

Al mislim da su GMB popustili, nije im se dalo već, tak mi je izgledalo.

A intervju poslije froggen i krepo sa Sjokz, komedije {#} {#} 

krepo legenda {#}

Edit: poster na kraju :D :D

Jel može link gejma ne mogu nac na netu?

http://www.twitch.tv/riotgames/b/447063382

Evo, meč ti počne na ~12:11

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
16 godina
neaktivan
definho kaže...

evo kod mene je doslo do problema, naime jedan clan ovog foruma i ja smo se zamijenili za accove, ja njemu svoj steam sa CS:GO, a on meni svoj EUW acc kojeg je eto odlucio vratiti nazad sebi preko supporta, ima li koji nacin da ja dokazem da smo se mijenjali i da ga vratim sebi ili je to kraj price, protiv toga ne mogu?

naime s jos jednim clanom ovog foruma sam se davno mijenjao takoder za accountove, on meni EUNE acc, ja njemu CoD 4 key te je i on ovih dana odlucio povratiti acc., ali on i ja smo se mijenjali prije skoro godinu dana, a sa EUW gore navedenim accom eto nedavno. Imam li vece izglede za dokazati da je moj EUNE acc stvarno moj i da ne spominjem zamjene posto na njemu igram vec skoro godinu dana?

Za ovaj EUW acc nemaš nikakve šanse da ga vratiš, probaj ti vratit svoj steam acc pa da bude ko da se niste nit mjenjali. Ovaj EUNE acc također nemoš vratit nazad. A cod4 key makar si ga dao nekom možeš ga i dalje koristiti. Problem bi nastao kad bi dvojica se connectala na isti server sa istim keyom :D . Jbg, nemoj se tradat više za accove, nema to smisla, ak baš hoćeš normalni acc kupit od sigurnih tradera imaš stranice za to, ima ti čak jedan dobar service koji ti za nekih 150kn dovede bilo koji acc do 30lvl sa 60-70k ip-a i nekoliko tisuća rp-a, brz i 100% trusted.

lol [eu]east: cpt z0mbie
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

ima ti čak jedan dobar service koji ti za nekih 150kn dovede bilo koji acc do 30lvl sa 60-70k ip-a i nekoliko tisuća rp-a, brz i 100% trusted.

Za 150kn?

Pa samo po sebi 2000RP=cca 100kn, tako da ako je fakat 150kn, to je too good to be true. Daj link nabaci.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
League Of Legends

Yeah, slobodno nabaci link :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

a zasto ne trejdati ako imas nesto viska ili zelis nesto drugo ili da umjesto dva EUNE imam EUNE i EUW acc? To sto danas vise nikome ne mozes vjerovati je samo jedna druga stvar o kojoj ne vrijedi raspravljati, takvi su ljudi ocito, samo da je strpat sebi i druge s*ebat...

a ovo za 150 KN nikako ne vjerujem, nema do svog acca kojeg ne mogu popljugat niti da hocu...

nego sada sam se logirao na svoj EUW acc. i vidim 15 IP Boost? to zbog stalnih sranja sa serverom jel?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
death_zombi kaže...

ima ti čak jedan dobar service koji ti za nekih 150kn dovede bilo koji acc do 30lvl sa 60-70k ip-a i nekoliko tisuća rp-a, brz i 100% trusted.

Za 150kn?

Pa samo po sebi 2000RP=cca 100kn, tako da ako je fakat 150kn, to je too good to be true. Daj link nabaci.

Malo sam pretjero sam rp-om, to sam jedan drugi servis gledo referall servis. Uglavnom, evo link http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/2060726-wts-lol-power-level-service-1-30-all-servers.html . E a kaj se tiče rp-a, evo jednog od mnogobrojnih referal servisa. http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/1808619-ulb-referrals-system-lol.html . Znaći za 40€ 17k rp-a, 27.5k ip-a, runepage i 2 rare skina. Definitivno isplativo, problem je šta se to sam jedamput može iskoristit jer riot će vas skužit ak imate masovni broj referala.

Taj isti lik za dodatnih 10€ (50€) uz sve prethodno navedeno izlvla vam acc do 30 i još dobite nekih 20k ip-a extra. Ugl. pogledajte sami :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 20:59 (death_zombi).
15 godina
League Of Legends

na koji nacin to funkcionira? dali imaju neki bot koji to sve automatski odradjuje ili je nesto drugo u pitanju

meni pada napamet jedino da ukljuce game protiv botova i na 20 min surr i tako cijeli dan.

3 gamea po satu, 72 u danu X 5 dana 360 gejmova

hmm 1 acc, a on sigurno ima dosta narudjbi ubio bi se od rada, vjerovatno koristi neki bot

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo sam se igrao na starom profilu. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luck3r kaže...

Malo sam se igrao na starom profilu.  {#}

Teemo build OP  {#} Baš me slatko nasmiju takve slike.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Luck3r kaže...

Malo sam se igrao na starom profilu. {#}

Teemo build OP {#} Baš me slatko nasmiju takve slike.

Nisam neki profic, pocetnik sam. 

EDIT: a ja mislio da ti "hvalis" moj build {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 0:20 (Luck3r).
16 godina
neaktivan
  win4crazzy kaže...

na koji nacin to funkcionira? dali imaju neki bot koji to sve automatski odradjuje ili je nesto drugo u pitanju

meni pada napamet jedino da ukljuce game protiv botova i na 20 min surr i tako cijeli dan.

3 gamea po satu, 72 u danu X 5 dana 360 gejmova

hmm 1 acc, a on sigurno ima dosta narudjbi ubio bi se od rada, vjerovatno koristi neki bot

ima 3-4 kompa, razvijen bot koji igra sam od sebe, nezz dal to jos uvijek rade al ideja je bila da se ide TT mapa, pusha se samo bot i zavrsi game u manje od 10min. Nije on jedini, ima takvih na stotine na tom forumu, to sam ovako bezveze našo nekog sa solidnim rankingom.

13 godina
League Of Legends

Ne izgleda ovo loše ... http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/1808619-ulb-referrals-system-lol.html

Realno poznajem mnoge koji su uložili barem 50€ više a zapravo postigli manje nego što ovdje nude.

Samo pitanje je koliko je to trusted i je li ne'ko od vas poslovao sa ovima? :)

SR3CKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SR3CKO kaže...

Ne izgleda ovo loše ... http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/1808619-ulb-referrals-system-lol.html

Realno poznajem mnoge koji su uložili barem 50€ više a zapravo postigli manje nego što ovdje nude.

Vrlo je vjerovatno da se to sve sa jednote istog IPa radi i onda kad ga RIOT skuzi svi koji su kupili ce pobrat banove..

Tako da se ja nebih bas upustao u to.

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Mislim da je boldano da svaki acc ima unique username, pass, email adresu i IP adresu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

Ne izgleda ovo loše ...  http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/1808619-ulb-referrals-system-lol.html

Trusted je to 99%. Ta stranica je opcenito mjesto gdje se prodaju accovi, boosta, power lvla, prodaju rare skinovi itd. Kada određeni ponuđač usluge radi neki posao nekome napravi se takozvani trade. Ako i kad on završi posao trade se može ocijenit sa positive ili negative i napisat komentar. Te likove koje sam dal imaju dosta visok rating. Taj rating se može vidjeti samo ako se registrirate. Piše ispod nickname the black market. Praktički je nemoguće to fakeat. Plus taj lik ima premium, što znaći da je moro platit nekih 20€ za to a premium baš i ne donosi neku korist osim kaj se takvim ljudima još više vjeruje. Ugl, ljudi koji imaju manje od 20 the black market zeleno su upitni, ovi od 20-50 su podosta sigurni, šanse da vas zeznu je možda 2%, ovi preko 50 su super trusted. Znam iz vlastitog iskustva da je dosta teško buildat taj rating i praktički nemoguće fejkat ga, takvi te neće zajebat, jako je dobra zarada od tog, a zapravo skoro pa ništ netreba radit osim pokrenut botove.

Ferritin kaže...
SR3CKO kaže...

Ne izgleda ovo loše ...  http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-trading/1808619-ulb-referrals-system-lol.html

Vrlo je vjerovatno da se to sve sa jednote istog IPa radi i onda kad ga RIOT skuzi svi koji su kupili ce pobrat banove..

Tako da se ja nebih bas upustao u to.

Neće ak ne pretjeruješ, pratim ja puno takvih likova i taj forum i nije baš bilo pritužbi da je riot nekog skužio, riot je prelijen da se zajeb**** sa takvim stvarima, al nesmije se pretjerivat. Navodno je neki lik izgubio sve referale jer ih je preko 300 napravio na taj način :D. Tak da za 100 nikom ništa.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz ovako dosta nov sam ovdje pa ako moze mala pomoc oko mastery pagesa,zanima me el moram imat 3 pagea za svaki dio znaci za offense defens i utility ili svi bodovi moraju bit na jednoj stranici da bi funkcioniralo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

pozz ovako dosta nov sam ovdje pa ako moze mala pomoc oko mastery pagesa,zanima me el moram imat 3 pagea za svaki dio znaci za offense defens i utility ili svi bodovi moraju bit na jednoj stranici da bi funkcioniralo

svaki level ti donosi 1 mastery point, na 30lvlu ih imas 30 i mozes stavljat kako ti hoces, nemoras sve na jednu stranicu.

16 godina
neaktivan

znaci mogu svih 30 na jednu stranicu recimo u offense na drugu svih 30 u defence a na trecu utility takodjer 30  i dobivat cu te bonuse u igri?

14 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

znaci mogu svih 30 na jednu stranicu recimo u offense na drugu svih 30 u defence a na trecu utility takodjer 30  i dobivat cu te bonuse u igri?

dobijes bonuse samo od jednog mastery page-a, znaci tipa na jednom stavis 21 u offense i 9 u defense i te bonuse ces dobit, prije svakog game-a mozes mijenjat mastery page ili uzet drugi koji ti je bolji za tog championa kojeg si odlucio igrat.

15 godina
neaktivan
definho kaže...

Hmm iskreno ne znam kakve su ti sanse za dokazati jer je prodavanje/tradeanje League of Legends acc. zabranjeno od strane Riota, jedino pokusaj vratiti i ti svoj steam acc i to je to.Samo ne znam kada si dobio acc. sto nisi promjeno mail,i ono sigurnosno pitanje bez toga mislim da si ne moze vratiti acc.Takoder nam reci imena formurasa koji su te prevarili da ostali ne ulaze u tradeove sa njima.

LoL-scarface797(EU-West)
17 godina
neaktivan
Ma kakva sekirancija... Di je onaj lik sto ima legu koji hskira accove :D hahaha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina

FiinzE hahah {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice