Steta za SK :( bas sam kontao da ce pobjedit sudeci po team fightovima na kraju :/ jos mi nije jasan onaj potez kev1na :S prvi puta ikada da je napravio tako nesto :O teh pressure
al svakako odlican game :D i bjergsen je holy shit zivotinja
Steta za SK :( bas sam kontao da ce pobjedit sudeci po team fightovima na kraju :/ jos mi nije jasan onaj potez kev1na :S prvi puta ikada da je napravio tako nesto :O teh pressure
Ti si ATN ili NiP fan? Samo oni su htjeli da NiP pobjedi Kappa.
Ja sam ti NiP fan još otkako su bili CW (Tačnije kada je Bjergsen počeo igrati sa njima u LCS-u).
SK još uvijek ima šansu, jer će igrati tie break protiv ATN.
A za kog si od pro teamova?
Ko zna :O kontam sada da im je ovaj game unistija duh xD
Šta fali to njima..
Ko zna :O kontam sada da im je ovaj game unistija duh xD
Iskreno ću reći da je SK bio mnogo bolji od NiP-a što se tiće team fightova. Svaki team fight su dobili, neki su bili even (onaj GA fight), ali su na kraju dosta zeznuli ona dva team fighta što je omogućilo NiP-u pobjedu.
Edit: ATN je bio katastrofalan ovu sedmicu, 5 gameova su izgubili, za razliku od SK.
Edit 2: Fnatic pobijedio, sada slijedi 4 way tie za drugo mjesto između Fnatic, Gambit, EG, NiP i borba za mjesto u playoff-u SK i ATN.
Što je to kevin napravio, uletio sam u sobu par sekundi poslije i nisam vidio, svi pričaju u chatu o tome a nisam mogo skužiti što je takvoga napravio :D
Ja sam navijao cijelo vrijeme za SK, dobro su se držali s obzirom da je Ocelote dobar dio gamea imao 0/4 dok je Bjergsen u isto vrijeme bio na nekih 6/2, mrcina od midera.
Al dobro, glavno da su se EG riješili tih muka i idu dalje.
Fuck yeaa, fnatic je pobjedio, znači još 6 gameova danas.
Šta fali to njima..
Ništa, to je samo šala koju je Krepo prvi rekao, to se tako LCS EU ekipe pod*ebavaju.
tu se na 4:08 čuje ta šala.Moze li mi neko preporuciti kojeg heroja sledeceg da kupim ? Uskoro cu skupiti 6300. Ne mora bii heroj od 6300, moze biti bilo koji sa liste. Uzput ako mozete objasniti zasto bas tog heroja.
0 | Draven |
---|---|
11 | Twitch |
5 | Varus |
2 | Kog'Maw |
1 | Ezreal |
NiP vs Fnatic
Gambit vs EG
2 gamea igraju. Ovo će biti stvarno zanimljivo.
Ništa, to je samo šala koju je Krepo prvi rekao, to se tako LCS EU ekipe pod*ebavaju.
Yeap, a kao Krepov fan sam moro iskoristit priliku :)
A i da im fali nes, nebi znao posto pratim samo NA LCS..
Ne kužim te s ovim 2 gamea igraju. Nema nikakvog smisla da dva gamea igraju.
Ne kužim te s ovim 2 gamea igraju. Nema nikakvog smisla da dva gamea igraju.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1kjqs0/eu_lcs_outcomes_updated_every_time_a_game_ends/
Pročitaj ovo, bit će malo jasnije.
Kužim ja točno kako to ide jer sam se nagledao dosta starcraft turnira. Tzv Korean style, ali ne kužim što ti znači igraju dva gamea ako se igra bo1, dva teama će igrati 2 gamea, a druga dva teama 3 gamea.
Uglavnom, nebitna rasprava, ako želiš odgovori mi na PM da ne spammamo glupostima.
Kojeg champa za top da uzmem? Dodijali su mi ovi uobičajeni, proba bi nešto što niko ne igra. Možda Skarnera, Maokaija, Sejuani, nekog drugog?
probaj Kayle ili Kennena
well bye bye sk xD
Koji potop, katastrofa, dobro si reko Keiichi, onaj poraz ih je skršio preveć.
btw nisam odgovorio sto je kev1n napravio xD u biti flashao se za shenom i nije ga ubio u njihovoj bazi sto ga je kostalo zivota xD
well bye bye sk xD
ATN, izgubi svaki match, i najbitniji match pobjede.. to ne može svako
Jel ima netko link ili može nabrzinu objasniti kako će se odlučivati koji teamovi idu na svjetsko prvenstvo. Nije mi jasno, ne mogu to nigdje naći.
Znači pretpostavljam da će Europa, Amerika, Korea i Kina imati određeni broj predstavnika, a tu će biti vjerojatno i Kina ili tako nešto, ne znam ni sam, u Aziji ima pun k tih regija. Ali nije mi jasno koje ekipe iz npr. Europe idu na svjetsko, hoće li biti neki završni turnir ili idu pobjednici summer i spring splita. Nemam pojma kako će biti pa pitam vas jel znate, ovo je samo moje nagađanje.
Jel ima netko link ili može nabrzinu objasniti kako će se odlučivati koji teamovi idu na svjetsko prvenstvo. Nije mi jasno, ne mogu to nigdje naći.
Znači pretpostavljam da će Europa, Amerika, Korea i Kina imati određeni broj predstavnika, a tu će biti vjerojatno i Kina ili tako nešto, ne znam ni sam, u Aziji ima pun k tih regija. Ali nije mi jasno koje ekipe iz npr. Europe idu na svjetsko, hoće li biti neki završni turnir ili idu pobjednici summer i spring splita. Nemam pojma kako će biti pa pitam vas jel znate, ovo je samo moje nagađanje.
EU i NA:
Ko u playoff-u na LCS-u osvoji prva tri mjesta idu na Svjetsko.
Za ostale ne znam, ne pratim puno
well bye bye sk xD
ATN, izgubi svaki match, i najbitniji match pobjede.. to ne može svako
Mozda to bila taktika ;) Kao u losem su raspolozenju i onda rape najvazniji match ;)
Fnatic je pobijedio NiP još u champion selectu.
I na početku matcha jer su se odmah riješili Bjergsena.
EG #believe
Predobar game
Kako je EG prošao, morao iti van pa nisam niš pratio :D
edit: sad tek počinju protiv GMB :P
Ahahaha Krepo igra a Aniviom mid a Froggen supporta sa Blitzcrankom
cini se da rade na tome, Krepo as Anivia! Froggen support :D
ahhh, a EG mislio izgubit...
Koji game hahaha, EG 31 : 5 GMB najzabavniji dosad na LCSu, znači Krepo odigrao bolji game sa Aniviom nek Froggen, a on je radio bolesne pullove sa Blitzom.
Al mislim da su GMB popustili, nije im se dalo već, tak mi je izgledalo.
A intervju poslije froggen i krepo sa Sjokz, komedije
krepo legenda
Edit: poster na kraju :D :D
Koji game hahaha, EG 31 : 5 GMB najzabavniji dosad na LCSu, znači Krepo odigrao bolji game sa Aniviom nek Froggen, a on je radio bolesne pullove sa Blitzom.
Al mislim da su GMB popustili, nije im se dalo već, tak mi je izgledalo.
A intervju poslije froggen i krepo sa Sjokz, komedije
krepo legenda
Edit: poster na kraju :D :D
froggen carrio gejm strasni pullovi vidi se da mu je support main ;)
kreppo flash u tf i samo baca spellove
Zašto jedino EUNE nema svoj team na competetive sceni, pa čak i rusija/Turkey/Brazil imaju?