Gledam Froggenov stream na smurfu.
Pazite ovo: http://www.lolking.net/summoner/euw/44256793
Stuck in EloHell.
gledao sam ovih dana taj stream, već mi je dosadio s winovima, zadnji loss mu je bio oko 20-og wina.
edit: ok bro.
Gledam Froggenov stream na smurfu.
Pazite ovo: http://www.lolking.net/summoner/euw/44256793
Stuck in EloHell.
gledao sam ovih dana taj stream, već mi je dosadio s winovima, zadnji loss mu je bio oko 20-og wina.
edit: ok bro.
Doublelift igra Vayne ako nekog zanima. http://www.twitch.tv/riotgames
jbemu, taman starto game, dali se moze negdje repriza pogledat?
"Doublelift picking up stinger, I don't know why, maybe for cooldown reduction for his ultimate? Or it's just a missbought item.."
Jesu komentatori retardirani? Hoće čovjek tenacity od Zephyra protiv nasusa...
jbemu, taman starto game, dali se moze negdje repriza pogledat?
Tu mozes pogledat. Stavi negdje na 1:15:00.
Aristocrat Vayne kupljena :P Tako sam ponosan :D
Btw, itko zainsteresiran za DuoQueue?
Napokon fiddle support
Ajmo EG! :D
Šta mislite,kakav će biti ranking na kraju SuperWeek-a?
Kako su rasturili, svaka čast, Froggen je op stvarno, uvijek dobije mid, i uništava u teamfightovima, a snoopehovi gankovi i engageovi su bili predobri, baš mi je drago da su pobijedili
http://i.imgur.com/s1G0Ysk.jpg
Jedna od najboljih partija koje sam ikad odigrao. Ne samo zato što je trajalo toliko, to i nije tako neobično, ali je stvar da smo mi gubili teamfightove stalno, jedan za drugim, ali smo rano dobili inhibitor pa nas je to držalo. Izgubio tf, ali bot tako pusha da im ode jedan tower pa drugi i na kraju je bilo jedno 5 fightova gdje su imali samo jedan inhib i mi gubimo pa gubimo. Jednom im je i Nexus pao na 250 hp-a, ali nikako. Tako su se i oni uspjeli probit do naših nexus towera, ali to je bilo samo jednom. I svima je onak čudno, trgaju nas samo tako, ali nikako da se odvoje od baze i konačno zadnji fight uspijemo nekak, jedno 5 guardian angela je palo, i Cait još dobije pentu, stvarno fenomenalna partija. Kao što možete vidjeti, skor nije briljantan, priznajem da sam imao boljih partija, ali bio sam solidan, ušao sam sa e, zatim w, ult i zhonya i nakon toga sam umro, ali sam dao porciju damagea. Zlobnici će reći da je i farm loš, ali jednostavno se 5v5 fightovi prerano počeli pa sam osjećao da trebam biti uz ekipu. To je za gold 3 bilo, 3. sam ipak izgubio
Evo, baš odigrao jednu ranked koja mi je ispila živce i natjerala me da odustanem od rankeda na duže vrijeme, nemam živaca već to trpjeti :D
Malo ću rantati da olakšam dušu :D
Znači idem ranked, jungle s jarvanom, ukrademo blue odmah na početku, gankam ono konstantno top mid, jer je bot rasturao.
Natučemo razlike 17:6 i poskidamo sve vanjske tornjeve znači 6 komada, oni nama ni jednoga, svi nafeedani, twitch, ziggs, Zed, i govorim da završimo čim prije.
Al twitch i Zed počinju stalno iti solo farmat i poginu ama svaki put, pa neko krene spašavat i on pogine, al držimo razliku do 31:18. I cijelo vrijeme ovi dva idu po svojem, izgubimo samo 2 team fighta u 25 minuti, i ovi nas skrše do inhibitora, ono molim na koljenima da se držimo skupa jer smo nafeedani i rasturimo ih 5 vs 5, twich opet je ulovljen sam krepa, i još dva također jer engageju prekasno.
I tak lijepo izgubimo 100% pobjedu.
Potencijal za throwati game u bronzi I je nevjerojatan, imali smo sve prednosti, dao sam stvarno puno killova carryima, al ne znači njima sve zlato svijeta ništa kad ne sudjeluju u teamfightovima.
Pokušavao sam organizirati ih na sve moguće načine, al Zed nije reko jedne riječi, možda niti nije razumio ništa...
Tak da, nemam živaca već za to, neda mi se već samom s tim boriti, jungle i support mogu odigrati jaako dobro, al odustajem, barem na neko vrijeme dok si ne pronađem nekog za duo.
Uff, onda lakše
Edward ko da igra soloQ, 4/0/10
Btw: Cop opet odigro vrhunski, reko sam da je decko zvjer kad ima pravog supporta :)
2 done, 3 to go :)
Kao prvo vayne je ista vec godinu i pol i odjednom je OP?1V1 dobiva svakog zbog Botrk no to se radilo prije nego sto je Botrk stavljen u igru,samo sto je bilo puno teze i jedini koji je to radio na pro levelu je Doublelift...
Zakljucak:Botrk OP i niko nezna igrat Vayne bolje od Doublelifta.Imp,cop i ostale mace misle da znaji vayne igrat zbog botrka a prije je nisu dirali...
Kao prvo vayne je ista vec godinu i pol i odjednom je OP?1V1 dobiva svakog zbog Botrk no to se radilo prije nego sto je Botrk stavljen u igru,samo sto je bilo puno teze i jedini koji je to radio na pro levelu je Doublelift...
Zakljucak:Botrk OP i niko nezna igrat Vayne bolje od Doublelifta.Imp,cop i ostale mace misle da znaji vayne igrat zbog botrka a prije je nisu dirali...
Znam i ja igrat Vayne, jednom sam uspio napravit kill!
Znam i ja igrat Vayne, jednom sam uspio napravit kill!
yeeeeey,meni se danas nesto neda napravit kill s vayne :(
Evo, baš odigrao jednu ranked koja mi je ispila živce i natjerala me da odustanem od rankeda na duže vrijeme, nemam živaca već to trpjeti :D
Znači idem ranked, jungle s jarvanom, ukrademo blue odmah na početku, gankam ono konstantno top mid, jer je bot rasturao.
Natučemo razlike 17:6 i poskidamo sve vanjske tornjeve znači 6 komada, oni nama ni jednoga, svi nafeedani, twitch, ziggs, Zed, i govorim da završimo čim prije.
Al twitch i Zed počinju stalno iti solo farmat i poginu ama svaki put, pa neko krene spašavat i on pogine, al držimo razliku do 31:18. I cijelo vrijeme ovi dva idu po svojem, izgubimo samo 2 team fighta u 25 minuti, i ovi nas skrše do inhibitora, ono molim na koljenima da se držimo skupa jer smo nafeedani i rasturimo ih 5 vs 5, twich opet je ulovljen sam krepa, i još dva također jer engageju prekasno.
Potencijal za throwati game u bronzi I je nevjerojatan, imali smo sve prednosti, dao sam stvarno puno killova carryima, al ne znači njima sve zlato svijeta ništa kad ne sudjeluju u teamfightovima.
Pokušavao sam organizirati ih na sve moguće načine, al Zed nije reko jedne riječi, možda niti nije razumio ništa...
Tak da, nemam živaca već za to, neda mi se već samom s tim boriti, jungle i support mogu odigrati jaako dobro, al odustajem, barem na neko vrijeme dok si ne pronađem nekog za duo.
Uff, onda lakše
Ti ono bješe supportaš? Ako je tako, mogu ja duo s tobom sa smurfa, kad se vratim s odmora (22.) LP
Tako je, ona je ista al zato ostali ad carryi nisu isti, većina ih je nerfana. Stari varus, draven, cait derali su ju tolko u lane fazi da nije mogla prići minionu. Sad kad su svi nerfani praktički mogu joj stvarat otpor prvih par lvl-a i nakon toga postaje jako teško spriječit ju da farma. Dok je ovima svima debelo smanjen dmg ili att speed, vayne su smanjili cd na ulti :P .
Vidim da ce neki patch izac danas a nije patch notes izbacen jos ili se ja varam....
Oh wut... Nije nista doslo a oko 4 su stavili disablalali rankede i te gluposti... hmm
Janna jungle ranked platinum 4-5, za sada 11-2, izgubio sam jednom kad je bot premade otisao afk jer sam ja pickao jannu i jednom zbog dc-a ostalo sve rasturanja sa nekih 0/0/10 nakon prvih 20 min. Acc : DuraCell12 ako neko ne vjeruje
Uff, onda lakše
meni je bila potpuno ista situacija, naši nafeedani jayce i wukong, vodimo nekih 20 razlike, i dva puta su ulovili wukonga na topu dok se je farmao (a imao je nekih 350 farme u 35 minuta) i nemože se više baš puno napravit, kad mu treba jako dugo za spawn. i izgubimo game, s tim da mi je to bio promo za gold, al na sreću dobio sam sljedeća tri.
Koje su šanse da u kvalifikacijama prve dvije partije igram 4v5 , mislim da nikad neću uć u gold 3
Da, i ja sam tako igrao, i pobijedio... Kad dodjes u takvu situaciju nikad nemojte ici u teamfight. Split push pogotovo sa Zedom. Posalju tri igraca na mene, pokupim triple xD. I jos moji uzmu mid inner turret, inhib turret i inhib za to.
Gleda li netko kako GG kida EG? 17 minuta a veće je 12 - 5 i 5 - 2 u towerima.
HAHAHAHAHA HAPPY BURST DAY TOOO YOUUUUU by Alex
HAHAHAHAHA HAPPY BURST DAY TOOO YOUUUUU by Alex
Alex bestest singer EU.