Baš i ne. Zapravo, često pobjeđuju oni koji se koncetriraju na agresivnu igru jer time možeš utjerat strah u kosti neprijatelju, pa će on pazeći na tebe missati dosta CS-a. Jučer sam npr. igrao sa jednim Twitchem koji je na lvl 2 odmah napao i dobio kill ( i sam sam se iznenadio kolko je dmga napravio ), za pol minute smo dobili još jedan kill, kad smo se vratili u liniju i dalje je išao po kilove ( iako je zeznuo jer je bilo puno protivničkih miniona pa su nas skoro ubili ). Kasnije smo se opet fajtali čim smo imali priliku za to. U 15. minuti je imao oko 90 miniona, ali zato je imao 4-5 killova dok je protivnički Ez imao 10 miniona manje, 3 killa manje i 3 deatha više. U topu se jako često duela sa ciljem da dobiješ prednost nad protivnikom. U midu slično tako, al u midu magevi imaju burst na levelu 6 bar za 70%-0% kill, ako ne i više, pa moraš i na to paziti. Naravno, genkovi su bitna stvar, al treba spremiti teren za uspješan genk ( wardanje, harrasanje, forcanje protivniku summoner spellova itd. ).
Puno je manje kilova nego u Bronzi i Silveru, ali Diamond igrači puno bolje snowballaju malene prednosti nego Bronze/silver igrači veće prednosti.

uzmi Kayle i idi adc s njom
.