Ma Vayne ti sabotira PC.
nemoj tako, igram ja i druge adc 
Cekaj, ti si na onom laptopu imao 150 FPS? Covjece pa ja sa svojom nVidiom GTX 660 imam 130 FPS. Kak si ti na integriranoj grafi dosao do 150?
onda ti je nesto u postavkama zeznuto
Ma Vayne ti sabotira PC.
nemoj tako, igram ja i druge adc 
Cekaj, ti si na onom laptopu imao 150 FPS? Covjece pa ja sa svojom nVidiom GTX 660 imam 130 FPS. Kak si ti na integriranoj grafi dosao do 150?
onda ti je nesto u postavkama zeznuto
Daj ne kakaj, ja sa svojom konfom sve na max imam prosječno 150fps.
Pa zato i pitam. Integrirana grafa na laptopu je toliko da drzi sliku na ekranu. Takve grafe se pregrijavaju kad se gleda film na Full HD na laptopu
. Kak onda on igra s tom grafom sa vise FPS nego ja sa GTX 660?
Pitanje, kada gradite Frozen Mallet a kada Trinity, evo Irelia mi je ono go-to champ i u zadnje vrijeme se sve više odlučujem za Trinity, koliko znam, to je snowballing, više za mid game item, dok je FM više za late, pa ono, koje je vaše mišljenje u vezi toga?
Pa do prije 30 dana sam igrao lol imao sam 150 fps koji je najnize isao do 80 a sad mi je ping dolazi do 1000 i fps mi nije veci od 50
??
Ja imam kada stanem negdje imam u prosjeku 270-320 FPS, dok u teamfightu je od 80-180. I to na GTX 660 GS
Daj ne kakaj, ja sa svojom konfom sve na max imam prosječno 150fps.
Meni je HD 7870 isto bila dobra, ali imao probleme pa je vratio :/
Jedina zamjerka za HD7870 su artefakti koji random iskaču u lolu, al nije to samo do mene. Ima hrpa tema na lol forumu o tome:)
Nezz, ja igram 1920x1080 sve na max, benchmark. Vecinu vremena je na 130 FPS, nikad ne ide ispod 100, ali zna nekad do 200-250 skociti, tako na 5 sekundi pa se vrati ispod 150.
planiram kupiti ovaj laptop http://www.pik.ba/artikal/7194622/akcija-hp-pavilion-g7-2210sm/ . Može li se na ovoj grafičkoj lol igrati sa dobrim fps na low?
planiram kupiti ovaj laptop http://www.pik.ba/artikal/7194622/akcija-hp-pavilion-g7-2210sm/ . Može li se na ovoj grafičkoj lol igrati sa dobrim fps na low?
Joj pa grafa ti je bolja od procesora, naravano da mi mogao, ako ne i bt3 .. mada bi ja prije ( tako sam i ja sebi ) slagao konfeg. sam jer ti onu uvali cijenu koju k**u nevalja , moj pc sam platio 5,5 tisuca kuna , a kada bi isao kupiti u nekom ducanu nebi ga uspio naci ispod 8 tisuca kuna.
btw .koliko je 800KM kuna?
Joj pa grafa ti je bolja od procesora, naravano da mi mogao, ako ne i bt3 .. mada bi ja prije ( tako sam i ja sebi ) slagao konfeg. sam jer ti onu uvali cijenu koju k**u nevalja , moj pc sam platio 5,5 tisuca kuna , a kada bi isao kupiti u nekom ducanu nebi ga uspio naci ispod 8 tisuca kuna.
btw .koliko je 800KM kuna?
cca 3100 kn
Mogao bi igrati lol sa tim laptopom, ali ja ti toplo preporucam da ne kupujes HP jer ces vise novaca potrositi na popravak nego da uzmes skuplji, ali bolji laptop. Gledaj Asus, Toshiba, Dell i jos mozda Acer, ma da je dosta skup za ono sto dobijes.
Kad se vec prica o fps-u, imam i ja pitanje. U zadnje vrijeme mi stalno pada fps, ne znam zasto. Prije sam uvijek imao sve na max i imao sam konstantni fps 60, a sad mi se stalno mijenja, od 13- 60. Strasno je iritantno to pogotovo u teamfightu. Probao sam smanjiti grafiku ali nista ne pomaze. Jel ima neko ideju sta se desava?
Ovo je moj laptop: http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-l655-1dw/
Ma to sam napisao u smislu: "Pa ljudi u Silveru su pametniji od Bronce." Ocito da ne...
Ja mogu carryati to, bez problema, no moram barem nekog, barem malo nafeedanog imat uz sebe da radi dmg. Ovako idu 3 na mene, umrem ali pokupim triple, i onda tim ne moze pobjedit fight 2 v 4. Al dobro, 500 gameova od Bronze V do Silver V. Valjda jos toliko do golda. 
Diamond Karma jungle, Soaz top support blitzcrank, yellowstar Shen top
GGGGGGGG
Diamond Karma jungle
,ovo bude ludi game.
EDIT: lol
Netko ce dobit otkaz u Gambitu nakon ovog. I kak onda nece trollat Bronze igraci ako trollaju Proovi.
Netko ce dobit otkaz u Gambitu nakon ovog. I kak onda nece trollat Bronze igraci ako trollaju Proovi.
Ti ozbiljno?
Gambit u Europi radi isto što Dignitas u Americi. Cijeli ovaj split trollaju i više ne znam koga manje boli k za to kad je Riot napravio toliko debilan sistem u kojem su samo playoffsi važni...
sve ovisi do tebe a ne do lige ili divizije , game koji san maloprije odigra
EDIT: fail
neznan kako se uspia to napravit , ali uglavnon vidis
Kada citiras post sa slikom izbrisi onu sliku s cvjetovima, inace ce ti se tvoja slika pojavit u njegovom postu..
Kada citiras post sa slikom izbrisi onu sliku s cvijećem, inace ce ti se tvoja slika pojavit u njegovom postu..

da se malo nadovezem na temu koja je bila o tome kako tko vrti LOL na svojim masinama. Neznam za vas ali ja na svojo makini staroj 11 godina koja ima one core 1.8, 1 GB rama i 256 MB grafe vrtim lol na 30 fps-ova vi bi svi trebali na 200 vrtit po tome. Nisam neznam kako mogu igrat ali eto igram. Nemogu izac iz bronce zato sto je igra neigriva u tf-ovima i uvijek odma umrem. Well viš me luk za ubuduce
@gam3r
u postavkama iskljuci video i performanse bi ti se trebale povecati
sve je na very low i sve je iskljuceno. Ali budem jos provjerio za ovo kaj si rekao. Hvala
Moja prva penta :D
E nesto si krivo napravio pa ti se zacrnila slika ostalih meceva... posto nemam sto pametnije radit evo pomoci cu ti ispraviti to 

Prelistavam FB kad ono...
SsjBoku, slobodno posjeti i ostale forume tipa HCL, pcekspert, forumhr itd i obavijesti forumaše, kad budu saznali onda će moć na miru nastavit sa svojim životom..
Jesi probao kontaktirati Riot ? Možda neku nagradu dobiješ