ne kuzim sta su svi tako odjednom nabrijani na tu vayne sto je kao OP a takva je vec dugo....
svaki tjedan drugi champ je OP i mora se nerfat...
ova igra nikako da se balansira....
ne kuzim sta su svi tako odjednom nabrijani na tu vayne sto je kao OP a takva je vec dugo....
Ako netko zeli duo danas cu napravit neki gaming night cijelu noc.
Add EUNE: TheColdSlaYer, Bronze I.
Starcarft ima tri rase pa nije prošla sekunda da community ne flamea na OP, inb4 i sl. tj. da igra nije balansirana
Ovdje imaš preko 100 championa, stvarno ne bi smio očekivati da neće biti flameanja oko balansa Kappa.
Dali netko zna podatak koliko miniona prođe kroz jedan lane u 15 min igre ?
Baš me zanima koliko se može max miniona nafarmat samo u jednom lane-u
Dali netko zna podatak koliko miniona prođe kroz jedan lane u 15 min igre ?
Baš me zanima koliko se može max miniona nafarmat samo u jednom lane-u
Ne vidi se najbolje al evo http://media-copper.cursecdn.com/attachments/thumbnails/28/769/600/600/t7didlp.png
Vayne nije op zbog svojeg kit-a, OP je zbog flat CD na ultu, koji je veoma nizak i aktiva na botrk.
Vayne nije op zbog svojeg kit-a, OP je zbog flat CD na ultu, koji je veoma nizak i aktiva na botrk.
^True.Odlican igrac vayne moze da uradi cuda s njome.
Btw Nasus top je OP,farma cijeli game,nemores ga ubit,dodje do 30 min a on ima 700 dmg na Q,aktivira ghost,whitera ad carrya i 2Q.GG
^True.Odlican igrac vayne moze da uradi cuda s njome.
Btw Nasus top je OP,farma cijeli game,nemores ga ubit,dodje do 30 min a on ima 700 dmg na Q,aktivira ghost,whitera ad carrya i 2Q.GG
A koji to pametan adc ne uzme cleanse/crucible/qss?
Btw nevrijedi mi Clense ako igram varusa protiv njega jer nema Boga da mu pobjegnem.Ali naravno nas Jarvan ce radje da ulta ADC nego da mene spasi.
nova ikona haunting guise
BTW, ne citam bas forum, al u sljedecem patchu dolaze 2 nova itema: Spellbreaker i Spectre's Cowl
Izgleda da ce taj spellbraker biti OP na ADC,zbog crita/mr/tenacity :D
Drugi put po +30 bodova u gold I,izgleda da me hoce u platu :D....Trenutno na 85 LP,vayne carryia sljedeci game :D
Izgleda da ce taj spellbraker biti OP na ADC,zbog crita/mr/tenacity :D
Drugi put po +30 bodova u gold I,izgleda da me hoce u platu :D....Trenutno na 85 LP,vayne carryia sljedeci game :D
Neće, piše na pasivu melee only
Wish me luck...
[IMG]http://i.imgur.com/8KMPgAC.jpg[/IMG]
trebam pomoc varira ma league of legends 13-37 fps i to me nervira.
laptop acer aspire 5250
procesor:amd e-450 apu with radeon hd graphics
ram: 4 gb
grafika: amd radeon 6320
32 bitni sustav (podržava 64 bitni)
skinuo najnovije drivere
Mislim da se nemas cemu cuditi. Cudno sto ti uopce otvara igru sa tim laptopom. Stavi sve na low i igraj na manjoj rezoluciji pa se mozda popravi barem malo, jer to ti nije zbog drivera ili settingsa u LoLu i ne znam cega, nego nema teorije da s takvim laptopom igras sa vise FPS nego sto sad imas.
Zasto meni lol laga na mom laptopu oupce nakon ovog zadnjeg updajta igra nije igriva.
https://support.leagueoflegends.com/entries/234272-Minimum-System-Requirements-PC Minimum Procesor - 2GHz, ni jedan od vas nema 2 GHz... Grafička isto preslaba. RAM je jos u okvirima minimuma.
https://support.leagueoflegends.com/entries/234272-Minimum-System-Requirements-PC Minimum Procesor - 2GHz, ni jedan od vas nema 2 GHz... Grafička isto preslaba. RAM je jos u okvirima minimuma.
Moj je dualcore
nema to veze sa zahtjevima toliko, o ovome je već bilo dosta rasprave, LoL je jednostavno užasno optimiziran, na nekoj konfiguraciji koja je jedva poviše minimuma će sve radit glatko, a na nekoj koja debelo premašuje preporučene zahtjeve će se igra mučit i jedva skupit 30 FPS-a, trenutno iman i ja taj problem, prije par miseci ga nisan ima ali se sad pojavia, nema tu pomoći nego čekat nove patcheve i nadat se da će se to rješit jedan dan
nema to veze sa zahtjevima toliko, o ovome je već bilo dosta rasprave, LoL je jednostavno užasno optimiziran, na nekoj konfiguraciji koja je jedva poviše minimuma će sve radit glatko, a na nekoj koja debelo premašuje preporučene zahtjeve će se igra mučit i jedva skupit 30 FPS-a, trenutno iman i ja taj problem, prije par miseci ga nisan ima ali se sad pojavia, nema tu pomoći nego čekat nove patcheve i nadat se da će se to rješit jedan dan
Sinoć si igrao bez problema... ili ne?
Sinoć si igrao bez problema... ili ne?
ma mogu ja igrat bez problema ali prije mi FPS u team fightu nebi pada ispod 50-60, a sad zna past ispod 30, ne stvara to meni neke velike probleme al opet nije ugodno igrat ka prije
ma mogu ja igrat bez problema ali prije mi FPS u team fightu nebi pada ispod 50-60, a sad zna past ispod 30, ne stvara to meni neke velike probleme al opet nije ugodno igrat ka prije
Aha, onda ti je onaj facecheck u zadnjem fightu oprošten 

Pa do prije 30 dana sam igrao lol imao sam 150 fps koji je najnize isao do 80 a sad mi je ping dolazi do 1000 i fps mi nije veci od 50
Pa do prije 30 dana sam igrao lol imao sam 150 fps koji je najnize isao do 80 a sad mi je ping dolazi do 1000 i fps mi nije veci od 50
isti problem, samo bez velikog pinga, fps nije pado ispod 150, mozda u vecim figtovima, a sad je 70 kad farmam, ne znam dali je zbog vrucina(posto kad udjem u game bude uvijek 150 fps tek kasnije pocne padati)
a ping mi je 50 umjesto standardnih 33, vjerovatno zbog maxTV-a, 3 uredjaja na wifi-u i 2 kompa na mrezi
a ko zna, mozda je i do windowsa posto ih nisam deinstalirao 3 godine
isti problem, samo bez velikog pinga, fps nije pado ispod 150, mozda u vecim figtovima, a sad je 70 kad farmam, ne znam dali je zbog vrucina(posto kad udjem u game bude uvijek 150 fps tek kasnije pocne padati)
a ping mi je 50 umjesto standardnih 33, vjerovatno zbog maxTV-a, 3 uredjaja na wifi-u i 2 kompa na mrezi
a ko zna, mozda je i do windowsa posto ih nisam deinstalirao 3 godine
Ma Vayne ti sabotira PC.
Cekaj, ti si na onom laptopu imao 150 FPS? Covjece pa ja sa svojom nVidiom GTX 660 imam 130 FPS. Kak si ti na integriranoj grafi dosao do 150?
Cekaj, ti si na onom laptopu imao 150 FPS? Covjece pa ja sa svojom nVidiom GTX 660 imam 130 FPS. Kak si ti na integriranoj grafi dosao do 150?
Tamo kad mozes lockat fps ja stavim na benchmark i fps mi ide preko 200.
A i kad bih stavio stable bi mi radilo 150 pa bi najnize padalo do 70 a sve mi je bilo high a shadows off