League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.351.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...

Općenito od ADC-a ja igram striktno Ezreal/Varus, dosta dobro mogu igrati Caitlyn, trenutačno učim Vayne, a znam i osnove Twitch/Tristana i prije sam dosta često igrao Miss Fortune...tako da mi je sada prvi plan naučiti igrati bolje Vayne/Tristana :)

Igram Tristanu dosta dugo i ljudi kažu da ima loš early game. Krivo - njen early/mid game damage je odličan, pogotovo ako dobiješ odmah na početku koji kill (što je veoma lagano). Pokupi BotRK kao prvi item (vjeruj mi na riječ) a ne IE i vidjet ćeš kako je odlična. Maxaj R > E > Q > W i imaš zagarantovan win ako odigraš dobro svoj lane.

EUW: MushRoomD
17 godina
neaktivan
  3 BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...

Općenito od ADC-a ja igram striktno Ezreal/Varus, dosta dobro mogu igrati Caitlyn, trenutačno učim Vayne, a znam i osnove Twitch/Tristana i prije sam dosta često igrao Miss Fortune...tako da mi je sada prvi plan naučiti igrati bolje Vayne/Tristana :)

Igram Tristanu dosta dugo i ljudi kažu da ima loš early game. Krivo - njen early/mid game damage je odličan, pogotovo ako dobiješ odmah na početku koji kill (što je veoma lagano). Pokupi BotRK kao prvi item (vjeruj mi na riječ) a ne IE i vidjet ćeš kako je odlična. Maxaj R > E > Q > W i imaš zagarantovan win ako odigraš dobro svoj lane.

Možda na silveru i sl. al inaće ti trist u early game dere skoro svaki ad. Npr

Cait- outrange ju

Vayne- sa pasivom na w, i sa ultom ju dere

Twitch- poison i E skill radi više dmg od tvog E skilla

Varus,draven,mf - netrebam nit objašnjavat, veći dmg

Itd, ovo su najpopularniji ad-ovi. Jedino koga tristana može dobit je ez, al njega bilo ko dobije (TDs incoming).

Nemože tristana ko davno prije sam skočit na protivničkog ad-a i ubit ga. Dok ne skupa za IE + PD, ili botrk + IE, relativno je slaba.

lol [eu]east: cpt z0mbie
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 21:41 (death_zombi).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

MushRoomD zna o cemu govori...Napokon netko tko me razumje xD

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Pandza90 kaže...

Ma da nece te ubit a ti sa 2k hp i po 50 resista -.-.Btw ako mislis da je vayne lako igrat onda nemamo sta pricat.Lako je ju igrat u bronzi/silver/gold,aj da te vidimo negdje dalje.I da pro player govore da je vayne jedna od najtezih champova za igrat a ti tu pametujes da je lagano.....pls

Nije ni tebi ovo prvi put da nesto pametujes a nisi ni procitao. Znaci, po tvojoj logici moj tim je isao 4 v 5, nije napravio NIKAKAV dmg, svi su umrli i onda sam ja njih sa njihovim full hp sve s jednim basicom poubijao. Pa onda sam mogao ici 1 v 5 odmah i napraviti pentu i "clean ace". I da si citao bi vidio da sam napisao da je troje od nasih 4 odsetalo iz teamfighta sa pola hp, bas iz razloga jer su mi htjeli dati pentu, jos su pisali Elisi kad je pobjegla neka mi da pentu.

Otkako si na forumu, ponasas se u stilu "Ja sam najbolji igrac Vayne, ostali nemaju pojma" Kad god netko napise nesto o Vayne, ti pocnes pisati o tome kak ne znaju, kak nisu u pravu.

Isto tako Win4Crazy mozda nije Best Vayne EU, on to nije ni rekao, ali sa 700 gejmova vjerojatno zna igrati i igra bolje od nekog sa 70. Kao sto kaze, isprobao je mnoge buildove i zna razliku. Pa mozda njemu bolje pase jedan build, a tebi drugi, tako da mozes govoriti da ne zna buildati.

Da ti onda objasnim kao malom djetetu:

Isli su u teamfight 4 v 5. Katarina/Alistar/Trynda/Rammus v Elise/Varus/Janna/Udyr/Renekton.

Alistar je tenkao dmg, i poginuo je. Ostali su izasli s teamfighta sa pola hp cim su vidjeli da ulazim.

Ja sam pokupio quadru, s time da je Elise pobjegla sa E na Wraith camp sa 300 hp.

Napravili smo 4 for 1 teamfight i uzeli Inhibitor.

Ako to nije vrijedilo, onda ne znam, valjda smo morali 5 for 0 i svi pun hp biti.

A ovo, da mislim da je lako igrat... Ja nisam neki Pro ko ti, ja sam Bronze I, i ne vidim razlog da ju igram na razini Platinuma ili Diamonda kad jos nisam tamo. Ali tebi cu prvom javiti kad budem. {#}

Kao prvo ti si napisao da se tvoji fightaju 4v5 dok ti cekas clean up,i to da ubijes svakog s jednim hicem {#}...to sve govori o tvom skillu s vayne.

Kao drugo sto se tice Win4crazy sad smo dobri (bar mislim xD).

I da netko neprati competative play i negleda sta buildaju pro igraci.

''Ja sam najbolji igrac Vayne,svi ostali nemaju pojma'' dolazi od Doublelifta,kriv sam sto sam njegov fan i sto pokusavam biti dobar kao on.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Da to sam napisao, nisam napisao da smo nekog zrtvovali ili nesto slicno...A ovo da sam ih s jednim hicem ubio ne znam sto je smijesno i sto to govori o mojem skillu.

Mozda jos nemam skilla, ali jucer mi je u biti bio prvi puta da sam ozbiljno igrao Vayne i pokupio sam quadru... 

I jos nesto sto moram podijeliti s vama. Nije da pitam kako se to dogodilo ili se zalim nesto, samo mislim da je prilicno, hmmm, smijesno.

Sad sam na 94 LP Bronze I i dobijem jednu, 3 LP, pa izgubim, 4 LP, pobijedim 2 LP, izgubim 1 LP. Nenormalno...{#} Jel to uvijek tako kad si blizu promocije u novi league?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Možda na silveru i sl. al inaće ti trist u early game dere skoro svaki ad. Npr

Cait- outrange ju

Vayne- sa pasivom na w, i sa ultom ju dere

Twitch- poison i E skill radi više dmg od tvog E skilla

Varus,draven,mf - netrebam nit objašnjavat, veći dmg

Itd, ovo su najpopularniji ad-ovi. Jedino koga tristana može dobit je ez, al njega bilo ko dobije (TDs incoming).

Nemože tristana ko davno prije sam skočit na protivničkog ad-a i ubit ga. Dok ne skupa za IE + PD, ili botrk + IE, relativno je slaba.

Nije samo silver. I na platinumu sam znao roknuti lvl 2 sa duo supportom prije njihovog adc i onda samo komunikacija, combo i dobijemo kill odmah na samom startu, ako se to desi - lane je dobiven i možeš se backati pa ih opet ubiti svaki put iznova. Ako dobije early botrk, veoma je jaka (ja ga veoma često dobijem), nakon toga malo opadnem dok ne uzmem IE, a kad se skupi i za zeal game je tvoj, ma šta god da se desi (osim ako ti suigrači počnu ginuti po jungli 1 po 1). Tristana je fenomenalan carry i mid i late game, a mid pogotovo ako dobije early advantage, što je veoma lako. Dosad sam imao problema samo protiv Cait, Twitcha i Dravena, Cait zbog rejnđa (što platinum igrači znaju zloupotrijebiti, dok ispod rijetko ko zna), Twitcha zbog par auto attackova, W i E combom a Draven samo zato što je Draven, pa ga pokušam ili satrati onom taktikom lvl 2 vs lvl 1 ili samo oprezno farmam i outscale-am ga kompletno u late game.

Pandza90 kaže...

MushRoomD zna o cemu govori...Napokon netko tko me razumje xD

Zombi je diamond ADC igrač, zna i on čak i bolje nego ja šta govori Namigiva

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

''Ja sam najbolji igrac Vayne,svi ostali nemaju pojma'' dolazi od Doublelifta,kriv sam sto sam njegov fan i sto pokusavam biti dobar kao on.

Doublelift igra svaki dan lol 10-14h.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Im fast learner xD

1 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
League Of Legends

Ima li netko u zadnje vrijeme problema sa lagom? Presao sam zadnjih par stranica ne vidim da se ista spominje.

Ne govorim o malom FPS-u ni velikom pingu nego bas lag sam od sebe tj. delay, likovi lete po mapi i ne reagira mi champ na spellove i pokrete, mrtvi minioni i championi se mlate bez health bara i sve to sa konstantnih 60+ FPS i ping 50.

Na NA forumu cijeli support podforum je pun ljudi koji prijavljuju ove probleme ali na EUW/NE ne vidim da itko opisuje ovaj problem. Totalno neigrivo zadnjih 10ak dana... btw inace sam na EUNE ali napravio sam acc na westu da i tamo provjerim ali ista stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pandza90 kaže...

Im fast learner xD

Ne primjeti se baš po tvom poznavanju engleskog jezika.

LoL EU West - KingNothing666
14 godina
League Of Legends

Ja znam nekad imati tih problema, mislim kako mi je net puknuo pa se sve smrzlo, no cijelo vrijeme skype radi, ali moj champ tako stoji nasred mape i ne može nikamo. I onda samo odjednom se stvorim tamo gdje sam namjeravao ići i malo si plešem jelte... 

Nešto se događa, ali pojma nemam što.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bilo mi to nedavno u jednom matchu... svih 10 igraca je imalo lag na spelovima , kretanju itd... na kraju je bio loss forgiven ...server se izretardira i guess
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina

Moguće da se zblesira, keš se napuni, krepavaju kontroleri, bunch of shit can happen.

Dobro, dok je to sve je ok.

Fuck me I'm famous.
15 godina
League Of Legends

me nesto lol launcher zahebava od zadnjeg patcha a imam i te probleme, nije velik ping a kasni mi animacija, ne znam stisnem w s ashe(da da odigro sam s ashe) i opali tek nakon sekundu-dvije

jucer udjem u champ selection i iste sekunde mi se crasha, izgubio 3 LP bezveze

kad mi se dc moram izlaziti iz gamea i reconnectati se rucno umjesto da se to odradi automatski

par puta mi se znalo desiti da mi se smrzne u loading screenu i opet moram restart

da ne govorim o padu FPS, inace mi je oko 150 a zadnja 2 tjedna mi je 80 ne znam dali je do njih ili mene

ima toga jos, samo se ne mogu sjetiti

ti problemi su mi se javili od zadnjeg patcha

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel jos uvijek radi ona ponuda da ako lajkas fb stranicu od League of Legensda da dobis riot tristanu? Probavao par puta ali nista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

me nesto lol launcher zahebava od zadnjeg patcha a imam i te probleme, nije velik ping a kasni mi animacija, ne znam stisnem w s ashe(da da odigro sam s ashe) i opali tek nakon sekundu-dvije

jucer udjem u champ selection i iste sekunde mi se crasha, izgubio 3 LP bezveze

kad mi se dc moram izlaziti iz gamea i reconnectati se rucno umjesto da se to odradi automatski

par puta mi se znalo desiti da mi se smrzne u loading screenu i opet moram restart

da ne govorim o padu FPS, inace mi je oko 150 a zadnja 2 tjedna mi je 80 ne znam dali je do njih ili mene

ima toga jos, samo se ne mogu sjetiti

ti problemi su mi se javili od zadnjeg patcha

Meni je ping do prije 2 tjedna bio u prosjeku oko 35, sad ponekad zna biti da igram 15 minuta s pingom manjim od 10, obicno je oko 8 {#} blago meni. I FPS mi je 80-90, ali mi se na pocetku igre (prvih 5 minuta) zna dogoditi fps drop na nekih 20 sekundi da mi je 15-20 i poslije sve u redu. Do sad mi se jednom dogodilo da se freezao loading screen, i to da mi je ping skakao izmedu 30-40, znaci sve je izgledalo u redu, ali me nije stavilo u igru. Kad sam shvatio sto se dogadja reconnectao sam se u 9-oj minuti, ali smo taj match hvala bogu dobili. Kad se in-game dc-am mi se nakon 20 sekundi sam vrati u igru, ne moram izlaziti.

Meni je uglavnom od zadnjeg patcha bolje...

16 godina
League Of Legends

Brave Minion Who Survived it all

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz igro sam lol prije ali sam 90% toga zaboravio pa me zanima posto je doslo dosta pacheva koj je najbolji support

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mcbuzz kaže...

pozz igro sam lol prije ali sam 90% toga zaboravio pa me zanima posto je doslo dosta pacheva koj je najbolji support

Trenutno su Thresh i Nami najjači.

A Janna,Lulu,Sona i Zyra su solidni pickovi

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
Mcbuzz kaže...

Kad prije?

Ako gledas od Closed Bete ovako okvirno ~50 novih championa, 3vs3 mapa, Dominon Mode, All Random All Mid mode, novi rankovi za ranked gameove, nova meta, na desetke promjena championa (njihovih abilitija i izgleda), sve vise se ulaze u eSport...blabla

Ne postoji najbolji support. Svaki support je dobar u nekoj situaciji koja ovisi o tvom i neprijateljskom teamu.

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Mcbuzz kaže...

Kad prije?

Ako gledas od Closed Bete ovako okvirno ~50 novih championa, 3vs3 mapa, Dominon Mode, All Random All Mid mode, novi rankovi za ranked gameove, nova meta, na desetke promjena championa (njihovih abilitija i izgleda), sve vise se ulaze u eSport...blabla

Ne postoji najbolji support. Svaki support je dobar u nekoj situaciji koja ovisi o tvom i neprijateljskom teamu.

Nope

Theresh i Nami se mogu staviti u bilo koji comp,ostali baš i ne.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Ferritin kaže...
Mcbuzz kaže...

Kad prije?

Nope

Theresh i Nami se mogu staviti u bilo koji comp,ostali baš i ne.

Osim ak nofak igra nami, onda možeš i volibera pickat za supporta  {#}

lol [eu]east: cpt z0mbie
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ovako u canadi sam kod bratica on ima mac kada skinem verziju za mac  dodje mi error   za launcher  ne kao ovo (launcher is need to be closed)plss helppp  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Electron007 kaže...

ovako u canadi sam kod bratica on ima mac kada skinem verziju za mac  dodje mi error   za launcher  ne kao ovo (launcher is need to be closed)plss helppp  {#}

Launcher is need to be closed? ....

Google is your friend čovječe .. Nema baš puno, tj ne znam da li ima itko u ovoj temi da na macu igra .. 

GL&HF
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Konacno u promotion za silver, odmah prvi game blitz 0/13 i xin 0/12. Ja sam imao 3/0 u 15 minuta, na kraju 6/8... Njihov Kog Maw 15/0 u 20 minuta (imao je zanimljiv build, tri PDa i jedan IE) Pocinjem gubiti nadu da cu ikada izaci iz te bronce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ko oce gledati Green Dream evo vam link :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 21:48 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tko je taj na streamu ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
AmonZero kaže...

Tko je taj na streamu ?

Egon  JK

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Neki Viskin legaocgledno (sad nemojte pitat ko je Viska)  xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...

Neki Viskin legaocgledno (sad nemojte pitat ko je Viska)  xD

tko je Viska ? {#}

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice