Općenito od ADC-a ja igram striktno Ezreal/Varus, dosta dobro mogu igrati Caitlyn, trenutačno učim Vayne, a znam i osnove Twitch/Tristana i prije sam dosta često igrao Miss Fortune...tako da mi je sada prvi plan naučiti igrati bolje Vayne/Tristana :)
Igram Tristanu dosta dugo i ljudi kažu da ima loš early game. Krivo - njen early/mid game damage je odličan, pogotovo ako dobiješ odmah na početku koji kill (što je veoma lagano). Pokupi BotRK kao prvi item (vjeruj mi na riječ) a ne IE i vidjet ćeš kako je odlična. Maxaj R > E > Q > W i imaš zagarantovan win ako odigraš dobro svoj lane.

...to sve govori o tvom skillu s vayne.
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
blago meni. I FPS mi je 80-90, ali mi se na pocetku igre (prvih 5 minuta) zna dogoditi fps drop na nekih 20 sekundi da mi je 15-20 i poslije sve u redu. Do sad mi se jednom dogodilo da se freezao loading screen, i to da mi je ping skakao izmedu 30-40, znaci sve je izgledalo u redu, ali me nije stavilo u igru. Kad sam shvatio sto se dogadja reconnectao sam se u 9-oj minuti, ali smo taj match hvala bogu dobili. Kad se in-game dc-am mi se nakon 20 sekundi sam vrati u igru, ne moram izlaziti.