League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.873.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Kojeg supporta da kupim a da je dobar za soloQ? Meni je nekako prvi izbor Lulu.

Eto ti otprilike kak se meni to čini:

God tier- thresh, nami

Tier 1- lulu,janna,zyra

Tier 2- sona,blitz,leona

Tier 3- taric, nunu,soraka

Što se tiče nižih eloa blitz i leona bi mogli biti i tier 1 jer često ljudi neznaju igrati protiv njih.

lol [eu]east: cpt z0mbie
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Da bi bio dobar support moraš ih znat sve. I moraš ga znat igrat. Nekad možeš sa dva warda proć 10 min a nekad ti ih 5 nije dosta za 5minuta. Uvijek uzmeš onog koji odgovara tvome adc i da countera protivničkog suporta. Meni je main rola suport i Sona mi je najdraža a Leona nekak najbolja za sve prilike. Zyra je isto dobra, može se lako pretvorit u ap carry ako netko ne odigra dobro. Danas je tak došlo da ti na adc ne treba toliko heal pa mogu ić kao suport i Voli i Fidle, ja sam jedno vrijeme igrao Morganu supporta.... 

X

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jucer sam gledao stream mid lanera od C9, mislim da se Hai zove. Lik je s Aatroxom feedao u gold V (3/7 style).

Gledao sam ga ja, čovjek je winao nekih 15 gejmova zaredom, od leblanc do lee sina preko zeda itd.

17 godina
neaktivan
Slazem se sa svime osim sa Sonom, ona je god tier zajedno sa ovo dvoje.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...

Jucer sam gledao stream mid lanera od C9, mislim da se Hai zove. Lik je s Aatroxom feedao u gold V (3/7 style).

Gledao sam ga ja, čovjek je winao nekih 15 gejmova zaredom, od leblanc do lee sina preko zeda itd.

Pa da, ako igra na turnirima mora da je jednako dobar  s svakom ulogom, svakim champom na svakom laneu i svaki game koji igra. {#}

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...

Pa da, ako igra na turnirima mora da je jednako dobar  s svakom ulogom, svakim champom na svakom laneu i svaki game koji igra. {#}

good one

16 godina
League Of Legends

Kad ćemo mi dobit nekog novog championa koji nije humanoid ?

Već mi je dosta ovih "čovjekolikih" samo uzmu humana daju mu neki novi wep, mal ga obojaju i gg 

Skarner is alone {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Abaxa kaže...

Da bi bio dobar support moraš ih znat sve. I moraš ga znat igrat. Nekad možeš sa dva warda proć 10 min a nekad ti ih 5 nije dosta za 5minuta. Uvijek uzmeš onog koji odgovara tvome adc i da countera protivničkog suporta. Meni je main rola suport i Sona mi je najdraža a Leona nekak najbolja za sve prilike. Zyra je isto dobra, može se lako pretvorit u ap carry ako netko ne odigra dobro. Danas je tak došlo da ti na adc ne treba toliko heal pa mogu ić kao suport i Voli i Fidle, ja sam jedno vrijeme igrao Morganu supporta.... 

Gle, ja mainam mid, i u svom timu, i opcenito. Ne trebam znati sve supportove jer je to toliko da imam s kime igrat kad sam last pick u soloQ (ocito je zasto sam napisao last pick). Vec mi je dosta Nunu/Alistar/Kayle cijelo vrijeme. A sto mislite o Elise kao support? Thresh je kao support odlican, ali imam neke fobije od tog lika. Naravno, ne da ga se bojim kao championa, nego je s njim prilicno lako failat, buduci da mu je sve u biti skill shot. A i skuzio sam da je jako cest ban u zadnje vrijeme.

Elise mi je pala na pamet jer se s njom moze igrat sve osim adc-a pa mi to odgovara kao mid laneru. A mogu ju uzet i za jungle/top.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Wtf je ova ikona kod ovog lika?!

http://www.lolking.net/summoner/euw/293816

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Beat this niggazzz! {#}

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Summoner_icon pri dnu imas, Latin America Beta Tester

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 22:44 (GamerX9).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 22:41 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Wtf je ova ikona kod ovog lika?!

http://www.lolking.net/summoner/euw/293816

evo malo sam guglao i nasao sam da je to icona koju su dobili latin america beta testeri.pise sve pri dnu ovoga linka.

#edit: gilkoprotein je bio brzi :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 23:19 (DarkLink).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Iznenadio me Graves,stvarno jak AD carry.Doslovno shuta svakog AD-a u laneu a kad dobije BT i LW oneshoota svakog :D

0 4 hvala 0
16 godina
Pandza90 kaže...

Iznenadio me Graves,stvarno jak AD carry.Doslovno shuta svakog AD-a u laneu a kad dobije BT i LW oneshoota svakog :D

nije on vayne 

15 godina
Pandza90 kaže...

{#}

nego recite mi kad bi trebao ici statikk na vayne umjesto PD?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima neki team da traži adc, supp ili mid playera? ja sam trenutno silver III u promo za silver II i mogu odlično odigrat adc, supp, mid...igram na euw i nick je TheSmacher007 nek me doda, ako ima tko zainteresiran...a isto tako može i za duo queue. :)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Pandza90 kaže...

{#}

nego recite mi kad bi trebao ici statikk na vayne umjesto PD?

Ak si koreanac :P .

Koreanci to buildaju jer pushaju cijelo vrijeme, a sa statikk shiver pushash brže, al s obzirom da nas većina ne igra toliko agresivno bolje je ići PD.

lol [eu]east: cpt z0mbie
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 14:50 (death_zombi).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

https://twitter.com/Hai_L9/status/359280640522321920

A ja bio sretan što sam u 42 gamea došo do platine {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prva ikada {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako znam da sam ušao u promo :D

Tako da winam sve do tuda, tu izgubim 2, pa odmah pobijedim nakon i natrag u promo :)

iz plat 4 u plat 3

lol lol
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 17:34 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ma daj ovo je vec nemoguce, danas sam htio odigrati da udjem u promo za silver i pobijedim 3 za redom dodjem na 92 boda i onda, koje li slucajnosti, dva matcha za redom igram s istim premade bot laneom. Nafeeda svatko na  otprilike 0/5 i livaju, oba matcha. Ja sam bio na 6/0 sa Dianom, i 4/1 Brand, ali ne moze se 3 v 5. Sad sam opet na nekih 50 bodova {#}

Ima li jos nesto osim winratea po cemu se izracuna MMR. Ja sam Bronze I 56% winrate i stavilo me sa 51% winrate Gold III, tako da mi nikako nije jasno. Lik nije bio premade sa nikim, tako me stavio matchmaking...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Po koji put govorimo, taj Gold 3 ima nizak MMR, pa zato igra s tobom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GamerX9 kaže...

Ima li jos nesto osim winratea po cemu se izracuna MMR. Ja sam Bronze I 56% winrate i stavilo me sa 51% winrate Gold III, tako da mi nikako nije jasno. Lik nije bio premade sa nikim, tako me stavio matchmaking...

MMR se određuje po winrateu koliko znam... Po ovome njega bi trebao matchmaking stavljat cak mozda i sa Platinumom.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Statik ti daje vec dmg early/mid game i brze pushas a PD late game....

0 1 hvala 0
17 godina
tocno 14 partija do golda V xD 7w 3l za rank i smjesti me u silver 1 te mi je trebalo tocno 9 partija da me smjesti u gold xD tj 7won 2 loss xD kontam da necu dalje od golda posto sumnjam da zaluzujem xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan

Win ocito nisi laneo protiv dobrog Gravesa.Jedini nacin da Vayne dobije lane jest da dodga Q ili R,ali dobar Graves ce uzase uvijek imat supporta sa cc a onda pisi propalo :D

12 godina
neaktivan
intel97 kaže...
Pandza90 kaže...

nije on vayne 

Vayne moze oneshootat samo ako ima BT ali to samo DL builda ocito...

16 godina
Keiichi kaže...
tocno 14 partija do golda V xD 7w 3l za rank i smjesti me u silver 1 te mi je trebalo tocno 9 partija da me smjesti u gold xD tj 7won 2 loss xD kontam da necu dalje od golda posto sumnjam da zaluzujem xD

S takvim stavom ni nećeš dalje {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
14 godina
League Of Legends

Još samo 7-8 pobjeda zaredom i u promotionu sam... 

bf3 nick: ictox_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Vidjevsi kako svi hvalite tu Vayne, odustao sam od svih supportova i kupio nju. Igrao sam ju do sad jedanput na normal i jednom sa botovima kad je bila free. Danas sam odigrao 6 rankeda s njom i u zadnjem sam pokupio official quadru. Jos da nije ku*va Elise pobjegla sa 300 hp... I suprotno od misljenja mnogih Bronze "pro igraca" laka je za nauciti i lakse je igrati s njom nego npr. Orianna mid. Jedino je komplicirano odradit teamfight, zato uvijek na pocetku kazem timu neka idu 4 v 5, a ja cekam u nekom brushu i pocistim nakon toga. Tako sam i dobio ovu quadru jer sam prakticki s jednim basicom ubio svakog od njih, a mojem timu nije stetilo jer su i tako 3 prezivjeli.

Ovak je uzasno slab early game, ali ako je dobar farm, u late gameu razaras sve zivo.

Build mi je: BoTRK -> PD -> IE -> LW -> GA/BT ovisno o situaciji.

I moje misljenje od double life stealu. Sa ovim buildom imas 330 AD i 1.83 atk speed, sa 55% crit chance. Ajd mi objasnite po kojoj logici ce vas netko ubiti 1 v 1, cak 1 v 2 sa 33% lifesteala i activom od BoTRK-a. Jos se naheal-as na njima. Kojeg god ADC-a igram, uvijek uzmem double life steal, samo sto na Vayne/KogMaw/Varus uzmem prvo BoTRK, a na Cait, Graves, Draven prvo BT.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice