Lulu je puno sigurnija jer može pokeat i slowat iz daljine, a ni slow nije slab...
Leona je po meni dosta zaheban support jer da bi te stunnala (osim ulte) mora ti biti u faci tako da jedan loš engage s njenim E i ti si mrtav. Zato s njom trebaš točno znati za svaki match up koliko agresivno možeš igrat za razliku od npr. Lulu. Plus, ovisiš dosta o adc. Ne kažem da je Lulu dosta lakša, ali po meni nudi dosta više i još dodaj tome da ćeš jednostavno uništavat kojeg god adc-a imao ako potpuno svladaš Lulu i zato je ona zvjer za soloq.
Nebi se baš složio da jedan krivi potez i mrtav si, ak je i E loše pogođen, obično ga ne upotrebljavaš bez W uključenog, pa te on zaštiti u slučaju greške, a i svejedno ipak imaš i Q, stunaš carrya, ak tvoj niš ne poduzima i stigneš odšetati na sigurnu udaljenost.
Al dobro, ja općenito puno više volim supporte i junglere sa većim CC, nego poke u stilu Lulu, al istina da Lulu može unišititi adc-a ak pravilno igraš, i to me živcira kad igram protiv jedne, moj adc se ukaka pa full pasivno igra :P

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!