- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Smijem pitat kak si ti Gold III sa tom farmom? Pa ja sam onda zreo za Diamond...
EDIT: Evo, pala prva penta s Dianom danas 
Jel se meni to čini ili na ovoj stranici fale neki postovi?
Jel se meni to čini ili na ovoj stranici fale neki postovi?
Jedan ljuti Dečac je prijavio par postova 
Mogu reci da kad sam prvi put s namjerom se isao dizat sa duoQ imao sam 16 winstreak i dosao sam s IV u II. Sad kad odigram s istim frendom znamo izgubiti i 5 za redom.
FK YEAH!
Proslavi sa ekserom.. 
http://www.surrenderat20.net/2013/07/new-match-history-assets-found-on-pbe.html
Dolazi nam novi match history. :D
FK YEAH!
Nice iz samo 60 gameova.
Kolko je od toga bilo duoQ ?
Brat me danas pitao, a ja nisam znao odgovoriti. U vezi onih noving report alertova, kad vam popa message da ste reportani dosta u zadnje vrijeme zbog x razloga itd.. Jel se dobije samo 1 alert prije suspenzije, ili više tih alertova?
Još jedan primjer bronze. Dakle, MOŽETE IZAĆI IZ BRONZE AKO STE DOVOLJNO DOBRI. Dosta sra*a o elo hellu i gluposti da je nemoguće i da vam dolaze feederi. Došli su i meni ovdje feederi ali je prelagano bilo za carry. Ovaj game je čak bio 4v5 (rage quit morde)
Znamo da si pro ne moraš više postati ss-ove.. :p
FK YEAH!
Proslavi sa ekserom.. 
Nadam se da nisi mislio na mene
Još jedan primjer bronze. Dakle, MOŽETE IZAĆI IZ BRONZE AKO STE DOVOLJNO DOBRI. Dosta sra*a o elo hellu i gluposti da je nemoguće i da vam dolaze feederi. Došli su i meni ovdje feederi ali je prelagano bilo za carry. Ovaj game je čak bio 4v5 (rage quit morde)
Znamo da si pro ne moraš više postati ss-ove.. :p
Nebitno to, cilj ss-ova je da začepe ovi što govore "ne možeš izaći iz bronze bla bla ne mogu kerijati 1v9 bla bla" 2 gejma sam dobio 4v5.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Naravno da ne.Ne znaš značenje eksera?
Naravno da znam, ali dosta raje me zove ekser, pa ono :P
Naravno da znam, ali dosta raje me zove ekser, pa ono :P
Pa ti sebi daj nick Alkser 
Moj stav za solo Q je Ako nemores da carryias svoj tim onda nisi za vise divizije.
Ali uvijek ces se nac s problemom da imas feedera/unskilled igraca u timu.Fokusiraj se na svoj game i odradi najbolje sto mozes.
Nvm mid nidalee(gold 1) 150 cs 40 min i support AP lux uh sto to volim...
Moj stav za solo Q je Ako nemores da carryias svoj tim onda nisi za vise divizije.
Ali uvijek ces se nac s problemom da imas feedera/unskilled igraca u timu.Fokusiraj se na svoj game i odradi najbolje sto mozes.
Nvm mid nidalee(gold 1) 150 cs 40 min i support AP lux uh sto to volim...
ovisi koja si divizija, to se može primjenit samo za bronze, silver i samo jednin dijelon za gold
Sasvim je ok igrati lux kao supporta.Mada je bolji teemo po tom pitanju.
Aham dorans ring 2 pots i 22 armor i no wards.Nije kupila ni jednog warda cilog gamea niti sighstone i krade cs a za kilove me nebriga...
Ja ti poznajem jednu curu koja doslovce razbija sa lux support. Bukvalno to i mislim, često sam prije sa njom igrao preko skype-a duo bot lane, ja uzmem nekog adc, tipa tristana, ezreal a ona lux i gotovo smo uvijek laneove pobjeđivali.
Aham dorans ring 2 pots i 22 armor i no wards.Nije kupila ni jednog warda cilog gamea niti sighstone i krade cs a za kilove me nebriga...
Communication is the key to success. Ali ozbiljno, ako već neće da kupi wardove, kupi ti onda 1-2 warda, ti te pare ionako možeš vratiti sa par CS-a
Problem je u tome sto ona pokusava stealat csove
Ja ti poznajem jednu curu koja doslovce razbija sa lux support. Bukvalno to i mislim, često sam prije sa njom igrao preko skype-a duo bot lane, ja uzmem nekog adc, tipa tristana, ezreal a ona lux i gotovo smo uvijek laneove pobjeđivali.
Marry her.
Kaj tek takav support radi u kuhinji, aeeeee....
Može li mi neko reći kako doći u kontakt sa DiskoVrućicom? Treba mi nešto na brzinu da ga ispitam.... Neaktivan je na gamers.ba a i ovdje postaje neaktivan...
wooot da fuq :O ako ne selektas championa u picku neces vise dobit random nego ce te izbacit iz kjua kao da si ugasio luncher i dobit ces penal za leaving teh que :O od kad je to xD