Eto da ja malo napišem komentare sa turnira nakon kaj sam se naspavao konačno.
Organizacija:
Općenito, većinom sam zadovoljan organizacijom turnira s obzirom na to da je to prvi lan ovakve vrste i na tome je radila hrpa volontera. Voshy kao organizator me jako ugodno iznenadio kolko je bio voljan pomoći igračima i teamovima i kolko se trudio da sve bude u redu, pogotovo s obzirom da sam u prošlosti imao dosta nesuglasica sa njime. Sam turnir je bio dosta naporan jer se igralo od jutra u 8 do navečer u 12 sa povećim pauzama. Dok su se igrale grupe problem je bila i komunikacija jer su protivnici mogli sve čuti pogotovo kad ih većina nije koristila headsete ( još k tome moj fatality nije radio pa sam većinu turnira koristio smeće od 25kn) . Jedini veći problem koji se sigurno mogao izvesti bolje su komentatori koji iako cijenim njih trud su bili podosta loši. Sve pohvale cijeloj ekipi koja je sudjelovala u izvedbi lana jer fakat su se trudili da sve bude u redu. Siguran sam da ak će se ikad ponovo održavat nešto ovakvo da će biti manje propusta, al za prvi put smatram da je turnir bio dosta dobro organiziran.
Teamovi i gameovi:
Presretan sam što je moj team osvojio drugo mjesto, pogotovo sa time kolko smo problema imali sa kvalifikacijama i pronalaženjem topa. Rijetko tko je vjerovo da smo mi ozbiljniji protivnici, al očito nam se sav practise zadnjih tjedan dana isplatio (osobno sam doslovce jeo, igrao i spavao :D ) . Drago mi je i da su slimiyev i wierdekov team zauzeli 3. mjesto. Moram priznat da je prvi game protiv njih bio relativno lagan, dok su na drugom pokazali da su opasni protivnici. XTX je podosta jak team i ne računajući guru, protiv njih je bilo najteže igrati. Imaju dobar lineup, uigrani su, al smo mi fakat dobro odigrali taj game. Njihov problem šta su završili tako loše je što su igrali hrpu gameove zaredom i to dosta teških gameova, pogotovo u grupi kad se znalo da ko izgubi ide na guru. Guru je fakat dobro odigrio sve svoje gamove i vidi se da jako uigrani i da ih je fakat teško pobijedit. Najviše mi je žao što mi je na početku finala desni klik miša presto radit kak spada te taj završni game nije ličio na ništa. Pogotov s obzirom da mislim da sam svaki game do tad odigrao podosta dobro želio sam da i finale koje je gledalo nekih 500 ljudi odigram dobro, al jbg miš me zeznuo.
Eto sad sam si taman zaradio dovoljno da si kupim miš i slušalice koji su mi se pokvarili tijekom turnira
.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!