League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

da vam nebude dosadno

29 Draven
6 quinn

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

{#}

lol [eu]east: Xz0mbieX

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije mi  jasno nikako , danas gledam stream LCS summer 2013 i ovim novim patchom  se dogodilo to da se vukovi,vjestice i golemi vise ne spawnaju u 1:40 , a sada moje pitanja dan 15.lipnja 23:30  ,kako se onda kada su krenuli junglati, njima se spawanli vjesitec, vukovi.. u 1:40?  ,kako je to moguce?

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
Super flaeryy kaže...

Nije mi  jasno nikako , danas gledam stream LCS summer 2013 i ovim novim patchom  se dogodilo to da se vukovi,vjestice i golemi vise ne spawnaju u 1:40 , a sada moje pitanja dan 15.lipnja 23:30  ,kako se onda kada su krenuli junglati, njima se spawanli vjesitec, vukovi.. u 1:40?  ,kako je to moguce?

Jer se LCS i neki veci turniri igraju na predzadnjem patchu..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Svaka druga partija mi je ovakva, pa sad vi kažite da elo hell ne postoji i morete reći i onu staru narodnu: ako ste dobar igrač carryjati ćete i izaći iz elo hella

klasika klasika

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Svaka druga partija mi je ovakva, pa sad vi kažite da elo hell ne postoji i morete reći i onu staru narodnu: ako ste dobar igrač carryjati ćete i izaći iz elo hella

Evo šta ti je vježba za te situacije. Natjeraj prijatelja da napravi novi acc i queue u normal s njim, ako ne možeš sam iskerijati grupu newbie-a onda ne znam.

EUW: MushRoomD
15 godina
Winchester01 kaže...

24min, a ti imas 84csa, s takvim farmanjem nebus izaso iz elo hella..

16 godina
Winchester01 kaže...

Ti 5 killova, a cait još uvijek 1 k golda ispred tebe {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
15 godina
Winchester01 kaže...

I feel with u man http://i.imgur.com/fkLF9.gif    http://i.qkme.me/35khgv.jpg

a man , a city and a lighthouse
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kao prvo, ako si low elo neigra se adc u solo q, jer u nizem elu ima malo ljudi koji main-aju supporta tako da igraju na silu, sto rezultira neznanjem i porazom na botu. Drugo povedi team, postavi se kao vođa i kontroliraj grupu, nesmijes biti preagresivan, cim krenes carryat ljudi ce prepoznati u tebe play makera.

Igraj jungle ili mid, tako imas najveci utjecaj na igru, i stalno hvali suigrače, tipa gj. i ostale stvari, podize moral, nemoj nikada pisati ista ili kritizirati, ljudi se onda fokusaju na chat umjesto na igru. Neigraj vise championa, fokusiraj se na jednu rolu mid ili jungle, tipa ja sam na bratovom accountu bronze V uzeo jayce mid, i spammao par tjedana i evo me silver 3.

Zapravo odnos sa ljudima ti najvise daje sanse za pobjedu, i wardovi, ma kog igrao kupis uvijek ward na fontani, barem jedan, i osoba za duoq nebi skodila.

I score neznači ništa, to što sad ti imas najvise killova neznaci da si predobar za ostale, ovo nije cod, ovo je moba. Flejmanjem neces nista postici, ako se nemozes popeti, pomiri se da pripadas na tom levelu i to je to. Nemoras biti pro da uzivas u igri.

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 0:24 (Bera).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 0:33 (Ferritin).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Winchester01 kaže...

24min, a ti imas 84csa, s takvim farmanjem nebus izaso iz elo hella..

Nisan moga farmati, stitskalo nas stalno i mora san gledati kako izbjegavati koplja od nide. Ali i da san ima više cs-a ne bi to ničemu poslužilo kad Leona ne zna iskoristiti stun a mid teemo i top yi su izgubili po 2 turreta u 15 min.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ne brini, ima takvih matcheva kad se ljudima jednostavno ne da igrati ili nest. Od pocetka sezone sam dosao od Bronze V do Bronze II, polako ali sigurno.

Danas igram soloQ Oriannu, imao sam strasno los early game, njihov jungler je unatoc wardu doslovno stajao 5 minuta u brushu ne bi li se ja pomaknuo od turreta da pokupi kill. Kroz teamfightove u midgame-u sam se uspio vratiti u match uz triple kill i nekoliko solo rasturacina na 11/0/3 corkija (kasnije naravno 11/3/3). I tako kad sam vidio da likovi nimalo ne razmisljaju krenuo sam split pushati (s oriannom!). Dodjem do baze, unistim inhib i bjezim. Dolazi svih 5, dobijem 1 v 5 quadru, a ChoGath je trebao pobjeći ne bi li mi dao pentu... I tako smo igrali 50 minuta, skor 15/4/8, dosao sam nekako i do 400 cs-a, no moj izrazito pametan tim odlucio napraviti 4 v 5 teamfight bez mene. Kraj vec pretpostavljate pa necu ni pisati... Kasnije igram soloQ sa Ahri, imamo Eza sa 6/0 u 5 minuta, Vi sa 4/0, ja 2/0. Oko 15 minute imamo teamscore 15/6. Ez uzima blue, dodje Vi i "steala" mu ga. Ez se razhebe, napise "afk" i ode...4 v 5 teamfight nije bilo moguce dobiti, jedan covjek ipak cini razliku, pogotovo carry sa najvise killova u teamu.

Moguce je carryjati team sa 4 noobine, moguce je napraviti 1 v 5 quadra, ali bas da potpuno sam pobijedis... Nekako sam se pomirio da ce mi trebati tone strpljenja za debile, ali hebiga, nekad moram izaci iz proklete bronce.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Eto ti lista grešaka koje mogu vidit samo iz tvog screenshota.

1. Heal je beskoristan, flash je must spell na ad carry-u (i na gotovo svim ostalim championima).

2. Farm ti je užasan. Izbjegavat koplja od support nide je prelagano, samo stojiš iza svojih cs-a i farmaš se. Da su vas neznam kak "stiskalih sa svih strana" 84 cs u 25min je iznimno malo. Pogledaj malo lcs gameove, "stiščeju" i njih sa svim strana pa svejedno imaju barem 7cs-a po minuti.

3. Da izuzmemo sve dragone/turrete itd kaj su vam uzeli cait iako je 1/3/4 bi imala otprilike golda ko i ti jer ima 50cs-a više, 12-15csa= 1 prosječan kill.

I to nisu malene greške, a ko zna koje sve greške još dodatno radiš u gameovima. Tak da prije neg kriviš druge, pogledaj na svoje greške. Što ih prije shvatiš to češ prije izaći iz tog "elo hella".

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Winchester01 kaže...

Eto ti lista grešaka koje mogu vidit samo iz tvog screenshota.

1. Heal je beskoristan, flash je must spell na ad carry-u (i na gotovo svim ostalim championima).

2. Farm ti je užasan. Izbjegavat koplja od support nide je prelagano, samo stojiš iza svojih cs-a i farmaš se. Da su vas neznam kak "stiskalih sa svih strana" 84 cs u 25min je iznimno malo. Pogledaj malo lcs gameove, "stiščeju" i njih sa svim strana pa svejedno imaju barem 7cs-a po minuti.

3. Da izuzmemo sve dragone/turrete itd kaj su vam uzeli cait iako je 1/3/4 bi imala otprilike golda ko i ti jer ima 50cs-a više, 12-15csa= 1 prosječan kill.

I to nisu malene greške, a ko zna koje sve greške još dodatno radiš u gameovima. Tak da prije neg kriviš druge, pogledaj na svoje greške. Što ih prije shvatiš to češ prije izaći iz tog "elo hella".

1. Mogu pobići i napasti vrlo dobro i bez flasha.

2. U ovoj situaciji nije bilo lagano. Jesan možda reka da Leona nije kupila nijedan ward i da je samo stajala kod turreta? Kako ću se približiti uopće farmi kad iz busha dolijeću koplja i caitin Q? Ovo nisu ti lcs gameovi, ovo je 10 stepenica niže. Mudrac.

3. Cait nije napravila ništa unatoč tim famoznim cs-ima. Fizz i onaj gore na topu su carryjali. A pogledaj malo i junglere, onaj naš se jednom pojavio kod nas, a siguran sam da se ni na ostalim laneovima nije pojavio puno više.

Odlično, znači po toj logici moram imati 20 killova i 200 cs u prvih 20 minuta i onda MOŽDA dobijem game.

15 godina
Winchester01 kaže...
3. Cait nije napravila ništa unatoč tim famoznim cs-ima.

Je, dobila je game.. A ovo ostalo necu ni komentirat..

15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Bok ljudi,

Igran League of Legends nešto manje od godinu dana, i igrica je super. Tija bi vas samo nešto pitat, odnosno vas koji ju igrate od kad je izašla. Mene zanima mogu li di vidit kako je to sve izgledalo na početku, pritom ne mislim na gameplay, nego me zanima mogu li di vidit koji su bili baš prvi championi koji su izašli, prvi itemi te njihove specifikacije. S obzirom da su se neki itemi i championi od kada je igrica izašla nerfali, tija bi malo usporedit kako je to bilo kad je igrica izašla sa ovim danas. Ako imate kakvi link di to mogu malo vidit, molin vas stavite. Fala!{#}

Ovak odi na http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_of_Legends_Wiki

i tamo nadi champa/item ili nesto drugo sto te zanima i onda odi na tab background i scrolaj prema dole i pisati ce ti patch history i onda ti tu pisu promjene po  patchovima otkada je nesto izaslo :)

npr. http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Irelia/Background

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 3:12 (scarface797).
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

1. Mogu pobići i napasti vrlo dobro i bez flasha.

2. U ovoj situaciji nije bilo lagano. Jesan možda reka da Leona nije kupila nijedan ward i da je samo stajala kod turreta? Kako ću se približiti uopće farmi kad iz busha dolijeću koplja i caitin Q? Ovo nisu ti lcs gameovi, ovo je 10 stepenica niže. Mudrac.

3. Cait nije napravila ništa unatoč tim famoznim cs-ima. Fizz i onaj gore na topu su carryjali. A pogledaj malo i junglere, onaj naš se jednom pojavio kod nas, a siguran sam da se ni na ostalim laneovima nije pojavio puno više.

Odlično, znači po toj logici moram imati 20 killova i 200 cs u prvih 20 minuta i onda MOŽDA dobijem game.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 3:20 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Veoma poučan video.

Također sam naletio i na ovo u toku dana

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A35_vC--roE

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 8:56 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Winchester01 kaže...

Je, zbog 1000 golda i ovo jednog killa je dobila game. A to što su ovi na top i mid 3 lvl-a više od nas i što su uništili svoje laneove, što je teemo 6 lvl-a manje nema veze. Ja san kriv za izgubljenu partiju jer cait ima 35 cs-a više od mene. Bravo.

Vidin da su na ovom forumu isti kao oni s kojima igran svaki dan ovakve jadne partije. Sve sami mudraci i stručnjaci koji gledaju neke lige i stremanja, tako da ću rađe prestati s ovim besmislenim raspravama i otići odigrati i izgubiti ovu treću partiju u seriji što mi je ostala.{#}

16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Don Strongtoni kaže...
Winchester01 kaže...

Je, zbog 1000 golda i ovo jednog killa je dobila game. A to što su ovi na top i mid 3 lvl-a više od nas i što su uništili svoje laneove, što je teemo 6 lvl-a manje nema veze. Ja san kriv za izgubljenu partiju jer cait ima 35 cs-a više od mene. Bravo.

Vidin da su na ovom forumu isti kao oni s kojima igran svaki dan ovakve jadne partije. Sve sami mudraci i stručnjaci koji gledaju neke lige i stremanja, tako da ću rađe prestati s ovim besmislenim raspravama i otići odigrati i izgubiti ovu treću partiju u seriji što mi je ostala.{#}

Ljudi su ti htjeli pomoć dobronamjernim savjetima da popraviš svoje greške, na druge nemoreš utjecat. Nitko nije rekao da si ti kriv za poraz, već da si mogao sigurno više napraviti da pobijedite. Sa odgovorima na savjete si samo pokazao da imaš tipičan mentalitet bronze igrača. Nećeš napredovat i izać iz elo hella ako ne skužiš koje su TVOJE greške, već razloge za poraze tražiš u drugim igračima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Hey guys look at me, first I whine about losing a game, and actually I was bad, now instead of listening to those who are better than me, I'm going to argue with them about how dumb they are, I'm the best and I'm out. A boo hoo, i pripadaš bronzi.

14 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Don Strongtoni kaže...
Winchester01 kaže...

Nisam citao prije al sam vidio nesto u 20-oj min 80 farma... Gle dok shvatis da je solo que ne team que nego solo que... Znaci ovisi o tebi.. zato se i zove Solo, Nemozes ocekivat win ako ne winas lane i ako si priblizno s goldom sa enemy-om koji je na tvom lane-u , ako jesi znaci da ocekujes da te team carry-a...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam zašto se ljutiš ali ti je zombie sve lijepo napisao,svi ti tvoji killovi nemaju smisla ako nemaš farm,ne razumijem tvoj post što mi svi trebamo reći joj jadan,nisi mogao bolje a i ti se čudiš,izgubili su svi lejnovi i to jako,posebice ovi solo lejnovi i top i mid da bi se na temelju toga jax nafidao isto iz jungle i što je tu čudno to ne bi ni doublelift winao.Ali na to ne možeš utjecat,što se tiče tvoje igre (na taj dio možeš utjecat), vidio sam ti sad nekoliko zadnjih gejmova imaš sa lux 2 gejma gdje u gejmu od 25 i 30 minuta imas oko 65 cs prosjek,slican game i sa mf.Znači na prvi pogled se vidi da moraš poraditi na farmanju ako želiš napredovat,znači basics, posebice za adc moraš poraditi na mehanici farmanja.

Igranje bez flash na adc adc ti je  stvarno ludost,a ovo je yolo q i na to se navikni svima je tako,jedino sto iz svakog gejma mozes izvuc pouku sto si mogao drugacije,gdje si pogriješio a to dok ne budeš iskren prema sebi neces moći, a tako ćeš teško napredovat kao igrač jer nisi svjestan svojih mana,grešaka.

Farm,farm,farm a onda sve ostalo,finese,pozicioniranje,kiteanje,trla baba lan ali ne možeš hodat dok još pužeš,znači ako želiš mainat adc i napredovat pod hitno moras poradit na  farmu.

btw gambit školski...

EUNE:ljub1ss1mo :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Winchester01 kaže...

Hey guys look at me, first I whine about losing a game, and actually I was bad, now instead of listening to those who are better than me, I'm going to argue with them about how dumb they are, I'm the best and I'm out. A boo hoo, i pripadaš bronzi.

Baš sam cool, znam govoriti engleski. Koji glumac...

@ljub1ss1mo

ovo sa lux sam bio support, zato toliko malo cs-a, ovo sa MF mi je Garen bio support pa mi je uzima cs-ove

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 12:12 (Winchester01).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

oce biti danas onda customa ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

@Winchester01

first world problems, stealaju ti cs na botu kad si ad na 900 eloa..

zasto uopce igras ad carrija ako si bronza, nauci igrat jungle ili mid pa roamaj.. dobro su ti rekli gore neznam sto se pjenis bzvz samo daju savjete i pokusavaju ti pomoc... valjda znaju bolje od tebe kad su na goldu/platu/diamondu nije ih sigurno team sam izcarijao do tamom, vjerovatno znaju sto pricaju.

kad se vec znas zalit na svoj team ovdje mozes i naucit prihvatit savjet pa ces mozda i izaci iz bronze..

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 13:35 (NinjEEEk).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Fu*k, vidim da sam zakasnio na party.{#}

Ah svejedno, ELO hell ne posoji i ako si dobar igrač kerijat ćeš se. {#}

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

@Winchester01

zasto uopce igras ad carrija ako si bronza, 

Nezz al ja dok boostam vecinom igram eza(blue) i izcarry-am bez pardona...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
NinjEEEk kaže...

@Winchester01

zasto uopce igras ad carrija ako si bronza, 

Nezz al ja dok boostam vecinom igram eza(blue) i izcarry-am bez pardona...

govorim sto mu je lakse jer po ss-u sam predpostavio da nezna bas igrat ad carrija dobro, to je drugacije ako ga ti znas igrat..

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice