League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.580.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
bullyq14 kaže...

prezabavan lik za igrat, malo squishy, al mu utility to nadoknađuje, smiješno je koliko je jak na lvl 16 s ultom. 

p.s. inače ne kupujem skinove kad nisu na saleu, al bio je rođendan pa evo :P 

Mimo toga, Classic je bolji, skin mu je meh

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan

pito je covjek iznad mene dal ima netko i ja sam lijepo reko da imam...btw imam jedan jedini acc i shvatio sam da je ovo glupo bacanje vremena i sad ga zelim prodat

16 godina
neaktivan
cvitka kaže...

pito je covjek iznad mene dal ima netko i ja sam lijepo reko da imam...btw imam jedan jedini acc i shvatio sam da je ovo glupo bacanje vremena i sad ga zelim prodat

Napusti forum, molio bih.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Večeras igraju CLG i Curse. :D

http://na.lolesports.com/tourney/match/1268

U 1 sat po našem vremenu pa ko hoće neka gleda :D

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Aliser kaže...

Večeras igraju CLG i Curse. :D

http://na.lolesports.com/tourney/match/1268

U 1 sat po našem vremenu pa ko hoće neka gleda :D

I TSM protiv CRSa u 4 ujutro, to su 2 meca koja sam ceko, sve do sad je bilo manje vazno :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ah da igraju i oni, potpuno sam zaboravio na to.

http://na.lolesports.com/tourney/match/1271

Samo što je ovo kasno čak i za mene, čisto sumnjam da ću ostati budan i do tada da gledam.

Ali ovo su stvarno bitni matchevi za sva 3 tima, jer su 1 W 2 L

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam igrao par dana, a vidim da je Atrox došao.

Jel broken kao što mi se čini u spotlightu ili?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Nisam igrao par dana, a vidim da je Atrox došao.

Jel broken kao što mi se čini u spotlightu ili?

Ni broken ni "ne"broken

15 godina
League Of Legends

The Thresh king vs Dlifts Vayne *.*

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 1:37 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

The Thresh king vs Dlifts Vayne *.*

Sad sam to htio napisati Šutim

15 godina
League Of Legends

The Godward playz

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Link xpeke style Smijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

GGWP CLG

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Vrijeme je da benchaju Copa pa da Doublelift zauzme mjesto u paru s Godwardom.

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Bok ljudi,

Igran League of Legends nešto manje od godinu dana, i igrica je super. Tija bi vas samo nešto pitat, odnosno vas koji ju igrate od kad je izašla. Mene zanima mogu li di vidit kako je to sve izgledalo na početku, pritom ne mislim na gameplay, nego me zanima mogu li di vidit koji su bili baš prvi championi koji su izašli, prvi itemi te njihove specifikacije. S obzirom da su se neki itemi i championi od kada je igrica izašla nerfali, tija bi malo usporedit kako je to bilo kad je igrica izašla sa ovim danas. Ako imate kakvi link di to mogu malo vidit, molin vas stavite. Fala!{#}

1 0 hvala 0
16 godina
LadiesMan kaže...

Bok ljudi,

Igran League of Legends nešto manje od godinu dana, i igrica je super. Tija bi vas samo nešto pitat, odnosno vas koji ju igrate od kad je izašla. Mene zanima mogu li di vidit kako je to sve izgledalo na početku, pritom ne mislim na gameplay, nego me zanima mogu li di vidit koji su bili baš prvi championi koji su izašli, prvi itemi te njihove specifikacije. S obzirom da su se neki itemi i championi od kada je igrica izašla nerfali, tija bi malo usporedit kako je to bilo kad je igrica izašla sa ovim danas. Ako imate kakvi link di to mogu malo vidit, molin vas stavite. Fala!{#}

Youtube i udri

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
13 godina
LadiesMan kaže...

Bok ljudi,

mislim da ima nesto od toga na onom timelineu na njihovoj stranici.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
15 godina
League Of Legends

LadiesMan: LoLwiki

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Morgotth kaže...

Vrijeme je da ljudi shvate da je CRS s ovim sastavom imo jedan dan priprema, i pola dana soloQa di su Cop i Ed odigrali 3 soloQ gamea..

Imali su uvjerljivo najmanje vremena na pripremu, ja kao njihov fan iskreno nisam ni ovu jednu pobjedu ocekivo u ovom superweeku..

Vec sljedeci tjedan ce bit puno bolji..

Btw: C9 na 5-0, podsjecaju me ns CRS prosli LCS kad su razbijali sve pred sobom do pred kraj..

13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Morgotth kaže...

Vrijeme je da ljudi shvate da je CRS s ovim sastavom imo jedan dan priprema, i pola dana soloQa di su Cop i Ed odigrali 3 soloQ gamea..

Imali su uvjerljivo najmanje vremena na pripremu, ja kao njihov fan iskreno nisam ni ovu jednu pobjedu ocekivo u ovom superweeku..

Vec sljedeci tjedan ce bit puno bolji..

Btw: C9 na 5-0, podsjecaju me ns CRS prosli LCS kad su razbijali sve pred sobom do pred kraj..

jest da nisu imali vremena ali se cop boji igrat agresivno da nebi unistio svoj kdr...

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Bok ljudi,

Imaš sve na youtube/lolwikia

Itema se sumnjam ko sjeća, ali champovi u Alphi su bili:

Alistar, Annie, Ahe, Fiddlesticks, Jax, Kayle, Master Yi, Morgana, Nunu, Ryze, Sion, Sivir, Soraka, Teemo, Twisted Fate i Warwick

U beti su dodani:

Amumu, Anivia, Blitzcrank, Cho'Gath, Corki, Dr. Mundo, Evelynn, Gangplank, Heimerdinger, Janna, Karthus, Kassadin, Katarina, Malphite, Nasus, Rammus, Shaco, Singed, Taric, Tryndamere, Twitch, Veigar, Zilean.

Bilo je dosta interesantnih svari u 3 godine (i jače) što si propustio, tj što se tiče nebalansiranosti champova, bugova, glitcheva itd... No sad je to smanjeno na minimum. Također, funny fact je bio da su neki champovi (ne bih ti sad znao nabrojati koji tačno), imali slike spellova nacrtane u paintu nabrzaka, neke od njih možeš naći u LoL direktoriju u arhivi, mislim, odmah ćeš ih prepoznati XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 12:43 (BannedOnThisForum).
15 godina
NinjEEEk kaže...

jest da nisu imali vremena ali se cop boji igrat agresivno da nebi unistio svoj kdr...

Koji jbni KDA? To se resetiralo kad je poco ljetni LCS..

A nije ti palo napamet to da Cop od kad je doso na pro scenu nije imo agresivnog supporta? Nemres iz farm to win lanea prec u kill to win lane prek noci.. pogotovo na njihovom nivou..

16 godina

Bilo bi zanimljivo da na jedan tjedna stave LoL verziju s championima, itemima i skilovima kakvi su bili na datum njihovog izlaska. Onemogućit ranked i onak samo radi zabave malo odigrat ponovno s OP stvarčicama.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Gleda tko OGN finale ( korejski LCS )? Nzm dugo nisam vidio da neko igra tako dobro i inspirativno, MVP Ozone ( ne baš neki poznat team osim njihovog carrija ) bi vrlo lako mogao dobiti Blaze 3-0 koji je imao 13 pobjeda zaredom prije finala.

http://www.twitch.tv/ongamenet

AmonZero kaže...

Bilo bi zanimljivo da na jedan tjedna stave LoL verziju s championima, itemima i skilovima kakvi su bili na datum njihovog izlaska. Onemogućit ranked i onak samo radi zabave malo odigrat ponovno s OP stvarčicama.

Release Xin, release Vayne, RIOTPLS.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 12:59 (Blizek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Da... kao nrp jax 6x pd ahhahahaha i onda samo dodge dodge dodge dodge i tako u nedogled ;)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 13:02 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
Jel njemu bio onaj passive 1HP=1AD ili obrnuto, ne sjećam se ali znam da si mogao buildat full tank i dalje imati 400 AD što je bilo smiješno.
16 godina

Evelyn sa 6 sunfire, moji najdraži dani {#}

13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
NinjEEEk kaže...

Koji jbni KDA? To se resetiralo kad je poco ljetni LCS..

A nije ti palo napamet to da Cop od kad je doso na pro scenu nije imo agresivnog supporta? Nemres iz farm to win lanea prec u kill to win lane prek noci.. pogotovo na njihovom nivou..

o kojem ti k pricas? lik se boji napravit ista da ga nebi ubilo.. ne govorim o tome kako igraju u laneu agresivno/pasivno nego sto se lik boji ista napravit sto bi ga moglo ubit.

i da jbni kda koji ima i za ovu sezonu

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
AmonZero kaže...

Da... kao nrp jax 6x pd ahhahahaha i onda samo dodge dodge dodge dodge i tako u nedogled ;)

Da, to bi definitivno bila najigranija stvar.

To i Vayne... Uhhh, taj stealth duration, 3 sec {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice