League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.503.383
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

That InSec lee sin, kao da su ga najavili s ovim videom.Why not ban him after 1st game ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kad igraju ameri protiv EU?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
shimeface kaže...

U subotu u 9 sati.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...

tom matchu se jedinom i veselim :D

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
X-Plosiv kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ma Saint mi je najjaci, smite steala svaki baron(kad je u mogucnosti), nije bitno jel kinez, amer, rus, koreanac protivnicki jungler, a kad oni idu na barona moja baka ga outsmitea..

Sona ga je ultala pa nije mogao smite.

Ali onaj throw i turret dive...bronze plays man.

smitat se moze dok si stunan.

si siguran? ja mislim da ne može...

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
NinjEEEk kaže...
X-Plosiv kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ma Saint mi je najjaci, smite steala svaki baron(kad je u mogucnosti), nije bitno jel kinez, amer, rus, koreanac protivnicki jungler, a kad oni idu na barona moja baka ga outsmitea..

Sona ga je ultala pa nije mogao smite.

Ali onaj throw i turret dive...bronze plays man.

smitat se moze dok si stunan.

si siguran? ja mislim da ne može...

smitat nemozes jedino pod supresijom poput skarnerovog ultija ili ww-ovog a pod svim ostalim ccovima (silence,stun..) mozes smitat.

barem mislim jer su mi to rekli jedno 114324342 puta u soloq kad bi failao smite pa se izvlacio da sam bio pod ccom :P

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan

yep moze se...

Jedino nisam siguran za taunt... jer kao to je slicno onom ww-ovoj itd ultama... 

Sad vjerojatno siant je bio onako chill mode pa nije pratio il je zesce failat al meni se zna dogodit da u 1 gejmu stealam barona pa onda izgubim drake il nekad barona cak jer ono mislim pa valjda nece naletet...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
League Of Legends

Dal je moguce imat AFK u timu, u 5  RANKED matcheva za redom

Koliko god žalosno bilo odgovor je DA i to u silver-u (solo ), nakon 9 dobivenih matheva u nizu .{#}{#}{#}

(Dva matcha sam uspio dobiti 4v5, 2 sam tjesno izgubio i jedan su nas baš razvalili .)

Cudim se jer mi do sad u 95% ranked matcheva nije bilo AFK-a, mora da je pocela sezona trollova XD.

Mislim da bi ovih 5 matcheva u nizu mogo biti novi rekord (barem na ovom forumu), a možda ga neki troll poveca u sljedecem match-u .

Ne sekiram se, ovo pišem samo iz razloga da vidite da su i ovakve stvari moguce. A svoje pokradene LP-e cu vratit vrlo brzo, bez brige budite :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Bubabug kaže...

Dal je moguce imat AFK u timu, u 5  RANKED matcheva za redom

Koliko god žalosno bilo odgovor je DA i to u silver-u (solo ), nakon 9 dobivenih matheva u nizu .{#}{#}{#}

(Dva matcha sam uspio dobiti 4v5, 2 sam tjesno izgubio i jedan su nas baš razvalili .)

Cudim se jer mi do sad u 95% ranked matcheva nije bilo AFK-a, mora da je pocela sezona trollova XD.

Mislim da bi ovih 5 matcheva u nizu mogo biti novi rekord (barem na ovom forumu), a možda ga neki troll poveca u sljedecem match-u .

Ne sekiram se, ovo pišem samo iz razloga da vidite da su i ovakve stvari moguce. A svoje pokradene LP-e cu vratit vrlo brzo, bez brige budite :)

mislim da ce oni doci sad kad bude ljetni raspust vise neces moci ni u 2h ujutro igrat a da ti ne dodje klinac i kaze mid or feed

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan

ehh Jedan period sam ja imo kad sam doso 1. put na promo za gold 5... winam jedan game i onda u roku od 3 dana 10 leavera :S

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Što mislite, koji bi adc bio najbolji za igrati u top laneu?

Jeste li pokušavali tako nešto uopće?

0 0 hvala 1
15 godina
Winchester01 kaže...

quinn. ja sam vidio jednog lika na rankedu igral je quinn na topu protiv singeda i drobil ga je i poprilično je kerijao game.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije ni vayne top loša..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

vayne,ez,draven,quinn...

12 godina
neaktivan
League Of Legends

OMFG not again! {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Edit. Fixed.

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 21:14 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...
Winchester01 kaže...

quinn. ja sam vidio jednog lika na rankedu igral je quinn na topu protiv singeda i drobil ga je i poprilično je kerijao game.

Slažem se. S ovim novim buffovima a i njenim skill setom onda je bolja za top nego bot lane.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 20:31 (AmonZero).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

chaox

Da li se negdje mogu vidjet mečevi 1v1 jungle?

acc LoL east: Pipe

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

OMFG not again! {#}

Kod onih 1v1 i 2v2 mečeva se jasno vidio pogled iz kabine i nemoguće je varati. Pdd je gledao u svjetlo koje je bubalo njemu ravno u oči i tražio da ga ugase, zato kad se pokazivala njegova slika u drugom gameu je on bio skroz u mraku.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
League Of Legends

Evo skupilo se 7k pa ocu kupit nekog AD champa,al ne ADC nego bas AD, posto ce mi nerfat Kha'zixa :(

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xin, Zed, Talon, Shen, Riven, Malphite, Jayce, Darius...
Kog god da kupiš ne možeš pogriješiti, ja bih išao na Zeda ili Jaycea ako ih već nemaš.
15 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Evo skupilo se 7k pa ocu kupit nekog AD champa,al ne ADC nego bas AD, posto ce mi nerfat Kha'zixa :(

Imaš:

Rengar

Darius

Fiora

Riven

Zed

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
15 godina
Aliser kaže...
Jack Black kaže...

Imaš:

Rengar

Darius

xfioramaster18

Riven

Zed

fix'd {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
14 godina
Aliser kaže...
Jack Black kaže...

Imaš:

Rengar

Darius

Fiora

Riven

Zed

Frend mi je reko da su dosta  nerfali Zeda jel to istina il,on mi preporucuje Fioru.

VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzmi Urgotha s ostatkom kupi rune....

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Heimerginger je najbolji ad u igri, imas blind pomocu kojeg pobjedujes svaki trade, turrete koji scaliraju od tvog AD i op poke.

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Frend mi je reko da su dosta  nerfali Zeda jel to istina il,on mi preporucuje Fioru.

nerfali su mu poke u laning fazi iako su mu nerfali shadow slash (E) za manji burst dok ulti ticka opet stignes iskoristit 2 puta shadow slash zbog itema koji se buildaju na njemu , jos je on odlican pick sam moj score sta iman sa njin u rankedu govori da je jos jak (34-3)

EU West: slimyyy
13 godina
League Of Legends

Kaj se događa s Alexom? Netko gledao 1vs1 polufinale? Ono, ok, outplay, ali ovo je bilo baš ispod njegovog nivoa,  to dosta...

wat wat?? što se to danas događa :D

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 9:26 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
kaj mislite o lifesteal quints na adc?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice