League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.859.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends

Prosli tjedan kupih Rumblea i poceh intenzivnije igrati Cait, dat lak {#}

16 godina
League Of Legends

rijetko se šta dobro nađe na LoL Croatia stranici na fejsu {#}

11 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

3 carrija koja najviše igram su mi nerfali {#} ( ako ništa prije sam na Varusu dizo Q i mogo bi se vratiti tome ).

Smatram da su Diana i Zed overnerfani,ali sve će se to brzo otkriti.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U pravu si s dianom, ali zed  je zasluzio  i vise od ovog nerfa.

EDIT : GRAMMAR DRUNK JEJEJEJEJE

a man , a city and a lighthouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 15:39 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo povećanje CD-a na Zedu znači dvije stvari: tijekom trajanja W-a more samo jedan E ispaliti i tijekom trajanja ulte isto samo jedan E more ispaliti ( naravno bez CDR-a ), što u teoriji znači da gubi puno pokea i burst damagea... ali kažem vidjet će se sve ubrzo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Samo nerfaju nerfaju nerfaju, umisto da buffaju ove malo slabije, igra bi bila zanimljivija.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tocno to.... sve samo nerfaju... i onda dok nesto se otkrije novo ovi ostali su useless jer su prethodno nerfani kako se nebi igrali samo oni nego da se otrkije nesto novo ....

Fck logic...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

zato sto je ova igra zapravo jos jako mlada i neizbalansirana, a oni svako alo novog chapiona, novo ovo, novo ono...

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shimeface kaže...

zato sto je ova igra zapravo jos jako mlada i neizbalansirana, a oni svako alo novog chapiona, novo ovo, novo ono...

za jedno 15 godina...

16 godina
League Of Legends

Akali

These two changes are intended to give Akali's kit some utility. With Twilight Shroud now granting vision where it's placed, Akali can perform interesting jungle and lane jukes by first casting Twilight Shroud to gain vision of an enemy or jungle monster, and then using Shadow Dance as an escape tool. Overall, it should be a cool little trick that adds some depth to this ability.

• Twilight Shroud
    • Now grants vision in the area of effect
  • Shadow Dance
    • Essence of Shadow charge time reduced to 30/22.5/15 seconds from 35/25/15

Escape ability je sada postao nešto lakši s Akali nakon onog nerfa na shroud. Jungle creeps <3

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
a man , a city and a lighthouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 23:34 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pretopstavljam da bi bivši Copenhagen Wolves-i mogli biti Dig EU

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sa ovim nerfovima u šumi mislim da bi top 3 junglera sada lako mogla biti Cho'Gath, Nunu i Maokai. 

Dajem ruku da će Maokai opet zaživjeti u ovome Summer LCSu, problem je što su sada u meti support jungleri i na svima moraš buildat Locket, Spirit of the ovisi koji jungler, Runic i onda tek imaš mjesta zapravo za nekakav item kao što se buildao u sezoni 2. 

Najviše očekujem od TheOddOnea da ga prvi uzme i onda će nakon njega svi, iako mu je u zadnje vrijeme Cho'Gath S3 = Maokai S2, imao je 100% win ratio u Spring LCSu.

Ne znam kako stvari stoje u qualifierima nisam imao vremena pratiti baš, igrao sam dosta SoloQ kao jungler i par puta sam uzeo Maokaia, problem je što mu je mana cost za sve jako jako velik.

A kada castaš ulti, nitko zapravo ne stoji u njemu i to je problem u SoloQ, ali profesionalni igrači to mogu iskoristiti. Kupiš Tear i gledaš koliko smiješno OP postaje. 

Nerfali su Vi, Xina, Jarvana, Volibeara i ostalu ekipu koja je dominirala, mislim da će sada sa ovim novim patchem neki buffovi itema i nerfovi champova promjeniti metu što se tiče junglanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dog in the jungle OP

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Sa ovim nerfovima u šumi mislim da bi top 3 junglera sada lako mogla biti Cho'Gath, Nunu i Maokai. 

Dajem ruku da će Maokai opet zaživjeti u ovome Summer LCSu, problem je što su sada u meti support jungleri i na svima moraš buildat Locket, Spirit of the ovisi koji jungler, Runic i onda tek imaš mjesta zapravo za nekakav item kao što se buildao u sezoni 2. 

Najviše očekujem od TheOddOnea da ga prvi uzme i onda će nakon njega svi, iako mu je u zadnje vrijeme Cho'Gath S3 = Maokai S2, imao je 100% win ratio u Spring LCSu.

Ne znam kako stvari stoje u qualifierima nisam imao vremena pratiti baš, igrao sam dosta SoloQ kao jungler i par puta sam uzeo Maokaia, problem je što mu je mana cost za sve jako jako velik.

A kada castaš ulti, nitko zapravo ne stoji u njemu i to je problem u SoloQ, ali profesionalni igrači to mogu iskoristiti. Kupiš Tear i gledaš koliko smiješno OP postaje. 

Nerfali su Vi, Xina, Jarvana, Volibeara i ostalu ekipu koja je dominirala, mislim da će sada sa ovim novim patchem neki buffovi itema i nerfovi champova promjeniti metu što se tiče junglanja.

Ima puno potencijanih jnglera sada... elise,heca..... jer je elise ajmo reci dobila neki balans ako se to moze zvat balans... tako da nije bas nesto otezano...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma Nasus jungle all day all night :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

E ljudi vracam se u LoL svijet! Znam da vam je drago, da vam je stalo :)

Darko

0 11 hvala 0
17 godina
Nisi ni svjestan koliko sam se puta na dan rezao sto te nema :( hahah
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan

Ja  ne  znam  ni  ko  si  ti  xD

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 13:01 (Aliser).
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

A ja sam rekao see you in few months {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

Hmm neznam zasto ljudi stavljaju te place dole na ovaj meme, to je nekim djelom istina eto moj frend usporedba.

Eu West acc : 

http://www.lolking.net/summoner/euw/19245558 <---- Gold 1

Eu East:

http://www.lolking.net/summoner/eune/19831737 <---- Diamond 5

Sam je rekao da mu je prelako bilo doci do Diamonda na Eastu dok na Westu se muci sa Gold 1....

Eto i drugi prijmer makar on vise neigra bas na Westu.

EU West:  Nemogu se sjetiti nicka negde je bio Gold 2 posto je inactive sad

Eu East: http://www.lolking.net/summoner/eune/19321489 Plat II

Oba dva ih poznam IRL i rekli su mi da je puno puno lakse na Eastu dici Elo....

Ja po sebi isto tako mogu reci Eu West sam gold, a na Turskom smurfu mi 100x lakse ide dizanje...

Mozete mi stisnuti TD ali mi dajte obrazlozenje bar, jer suportno nevjerujem...

Edit: Ja sam samo komentraio te TD, da ako vec neko to radi, nek navede prijmer, kako sam ja linkao West i East primjere...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 16:24 (f1lt3r).
13 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
slimyyy kaže...

Hmm neznam zasto ljudi stavljaju te place dole na ovaj meme, to je nekim djelom istina eto moj frend usporedba.

Eu West acc : 

http://www.lolking.net/summoner/euw/19245558 <---- Gold 1

Eu East:

http://www.lolking.net/summoner/eune/19831737 <---- Diamond 5

Sam je rekao da mu je prelako bilo doci do Diamonda na Eastu dok na Westu se muci sa Gold 1....

EU West:  Nemogu se sjetiti nicka negde je bio Gold 2 posto je inactive sad

Eu East: http://www.lolking.net/summoner/eune/19321489 Plat II

Ja po sebi isto tako mogu reci Eu West sam gold, a na Turskom smurfu mi 100x lakse ide dizanje...

ja ga nisam downvotao nego sam ga cak upvotao jer mi je smjesna slika ali mislim da je to isti k*rac, ja sam se jednako patio na goldu na eastu i na westu tako da neznam xD

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...
DarkoKwon kaže...

A ja sam rekao see you in few months {#}

Nigdje nisam naveo da me nece biti zauvijek :) Uglavnom sad ljeto kad dodje, kupanje, picetina, nece me biti citavo ljeto na lolu :)

Darko
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jesu najavljivali neke promjene za njega? Burst nije normalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viđam Hecarima u SoloQ jako često, no nikako ga nema u turnirima i u LCSu.
Elise je isto odličan jungler po meni, ali je ona jako ovisna o team compositionu, bez obzira ako je jungler, mid, solo, support, sve ovisi.
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Viđam Hecarima u SoloQ jako često, no nikako ga nema u turnirima i u LCSu.
Elise je isto odličan jungler po meni, ali je ona jako ovisna o team compositionu, bez obzira ako je jungler, mid, solo, support, sve ovisi.

Hecarima viđaš u solo q jako često zato što je on baš yolo Q champ. Dobij 1 kill i snowballaj do kraja.

16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
f1lt3r kaže...
slimyyy kaže...

rijetko se šta dobro nađe na LoL Croatia stranici na fejsu  {#}

Eu West acc :

http://www.lolking.net/summoner/euw/19245558  <---- Gold 1

Eu East:

http://www.lolking.net/summoner/eune/19831737  <---- Diamond 5

EU West:   Nemogu se sjetiti nicka negde je bio Gold 2 posto je inactive sad

Eu East:  http://www.lolking.net/summoner/eune/19321489  Plat II

ja ga nisam downvotao nego sam ga cak upvotao jer mi je smjesna slika ali mislim da je to isti k*rac, ja sam se jednako patio na goldu na eastu i na westu tako da neznam xD

Razlika je minimalna, ko god da je diamond na eastu, doći će i na westu. Diamond 5 i nije baš neki pokazatelj skilla, to svako malo bolji može postići, diamond 3 naviše, e to već pokazuje neki skill. Već sam o tome pisao, al kad se načela tema opet ću ponovit dio. Igro sam u zadnjih mjesec-dva na raznim accovima bronze-diamond na oba servera. Razlika je stvarno minimalna, igrači su i po skillu i po ponašanju veoma slični u istim divizijama east/west. Razlike sigurno ima na dia 1/challanger jer na westu igraju svi profesionalni gameri. Stvar je u tome da se sad dosta Hrvata na eastu podiglo na diamond i sad je hrpa ljudi sa westa ljubomorna jer na westu je malo high elo Hrvata. Nije stvar u tome da je na eastu se lakše podići nek se velika većina dobrih igrača zadržala/vratila na east kako bi mogli igrat kupove te sa ostalim high elo hrvatima. Da imam više vremena, prebacio bi gold smurfa na west i došo do diamond 3+ pa da pokažem da nema razlike al jbg previše bi mi to vremena zauzelo a niti mi se neda. Bez uvrede al to što ti je frend na eastu diamond V, a na westu gold I sam pokazuje koliko je zapravo "dobar".

Također, moj diamond III east support se podigo na westu gold V->plat V u 6 dana igrajući samo supporta, a nije baš lako carryat sa supportom. Tolko o toj ogromnoj razlici.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 17:22 (death_zombi).
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Sve to super, ali valjda si nakon 4 godine bug foruma naučio kratiti citate...

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan moj frend se na eastu nikako nije mogao dići iznad silvera, prebacio se na west i tamo se digao na Gold 3 nakon prvotnog pada na Silver 3. Neznam, nisam došao do Diamonda, no po pričama ovih koji imaju na oba servera Diamond accounte sve je to skoro pa ista stvar, jedino što na Diamond 3 i više igraju proovi pa su gameovi ipak malo bolji.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer kupim rumblea i danas nerf zesci zamisli...

0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice