http://pokit.org/get/img/999266cef0d186d188fee2917ca29d56.jpg
how to carry this ? :(
samo se iznerviram na rankedu
Ako ti je cijeli tim los nemoguce je carryat, pogotovo ne sa junglerom...
Strašan je ovaj bronze... imam 3rd pick i uzmem talona ... nakon mene protivnicki tim locka Kassadina(pogledaj countere) i Fiddla.
Neznam jel mogo uzet goreg junglera protiv talona... kad sam imao negdje 3/0 kassadin je bio kod njihovog turreta, ja na negdje 300hpa (blizu mog turreta), desni bush je bio wardan i vidio sam feedla kako čeka da krenem napred.
To je strašno koliko je taj fiddle squishy, samo sam skocio na njega (silence) AA->Q->W a kassadin nije stigao ni doc do nas a ovaj je vec bio mrtav.
I da, strasno su bitni wardovi, kupio sam ih oko 10 i puno su pomogli.
Njhov carry (iako nafeedan) je isto nestajao u sekundi..
Prosli game smo izgubili skoro svaki lane (osim topa, uzasno mi je bilo igrat protiv kha zixa pa sam cijelo vrijeme roamao i tako dobio killove) iako je njihov adc bio uzasno nafeedan svejedno sam ga uspio eliminirat pa sam odlucio svaki TF jer me nisu bas focusali.. ace za aceom i win :)
ma ja sam na silveru na euw, ali dodju ti nekad dobri igraci, nekad takvi mutavci da ti se zgadi igrici, koda se namjerno ginu, junglam jer mi je to najzabvnije, i ne mislim mjenjat ulogu zato da izadjem iz silvera :D