poželite mi sreću
pusti formulu protivnickom timu, automatski win ces dobiti.
poželite mi sreću
poželite mi sreću
hahaha sto mi prije ne rece
znaci kakav game sam igro to je nesto nevjerovatno, znaci krenuli smo dobro, vodili smo ih u svim laneovima ali onda smo postali pohlepni i polako gubili prednost i onda su oni poceli nas razvaljivati, stealaju nam barona, sruse inhibitor, onda drugi inhibitor, mi se spawnamo ubijemo 1,2 oni odu back, onda smo 10 min cekali tf, zatim smo opet isli na barona i opet smo ga izgubili, pusali nas srusili inhibitore opet i 2 nexus turreta i taman kad samo poceo plakat i psovat sve po spisku mi ih nekako ubijemo a nexus ostao na 1000 hp.
Tu je pocela drama, presli smo u malu prednost, par puta ih aceli ali nemos nista kad su ti inhibitori konstanto sruseni, i jedan fight mi napravimo ace a nama nitko ne umre i pushamo mi sve do nexusa, ostane turret jedan i taman kad sam se ponadao da cemo pobijediti izleti op lisssandra i napravi quadra kill(zac je bio u bazi i defo je)
oni krenuli pushat i opet nam srusili inhibitore i poceli nexus napadat i opet ih nekako aceamo, uznemo barona, branimo se, napraviomo ace i pushamo i winamo
tl:tr
vodili smo, gubili smo, onda smo jos vise poceli gubiti, onda su nas skoro pobijedili, tu se vracamo medjutim opet throwamo i kad sam se mislio predat opet povedemo, pa pushamo i kad sam mislio da cemo pobijediti mi opet sje*emo, pa skoro izgubili i na kraju pobijedili
zao mi sto nisam snimao
Jel ikome radi ovaj PSC sad?
Siv HD na Atheneovom streamu 
EDIT: Evo i Ocelote xDD
Kako vi radite te screenshotove u gameu?I kako me zivcira onaj PBE nije otvoren misecima,postoji li nesto da te alerta da je otvoren ili slicno sta?
EDIT:Jos me nesto zanima,ovako ja volin igrat sa Zyrom u midu i inace rasturim bilo koga,ali kad naidjem na Tristanu ili Talona u midu,odma znan da ce me satrat,pa nezz kako da in ista napravit,burstaju me u sec i lako mi ulti izbjegnu.Kako se borit protiv toga????
Najzabavniji stream ikad. Siv HD glavni xD
So close argh
ja san bia previse okupiran sa ovin 
Meh, I give up
So close argh
ja san bia previse okupiran sa ovin 
EU east doesnt count 
Da je mene neko boosta slimy, bar bi se udostojia napisat fala :P
dečki vidim da u spotlightu imaju ovo (neznam kako se zove), je to doslo sa ovim patchom?
itkooo?
dečki vidim da u spotlightu imaju ovo (neznam kako se zove), je to doslo sa ovim patchom?
itkooo?
Nije doslo
Da je mene neko boosta slimy, bar bi se udostojia napisat fala :P
di su dokazi brate
samo lagano zbog mene osvajamo turnir u splitu 
Jel ima netko accaunt na EUNE da je veci od 15 lvl i da ga je voljan pokloniti ?
Ako ko hoce u pijane pohode s mnom, imam piva i grickalica. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
kad se hocu prijavit piše mi:did no recieve a response from the server
niko nezna?
Ako ko hoce u pijane pohode s mnom, imam piva i grickalica. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Imaš ti moj penis
Itko? Dali je netko uopce probao? 
Itko? Dali je netko uopce probao? 
Ne radi.
Jel ima ode koji igrač da igra na eastu i da ima mic i skype da igramo zajedno?
Imaš ti moj penis
Nemoj tako punce
Ontopic : Darius UP
gledam turnir i likovi imaju u istom teamu 2 aegis ( unaprijeđena )
Jel se danas onda igra kasnije ili jos uvik u 8?
Kasnije, počnite dolaziti oko 21:30h, slobodno i malo ranije dok se skupimo.
O ti jarca... onda ja necu meni to prekasno za pocet jer sam ujutro u sk pa se moram budit u 5 ffs
To! Uša san u broncu III po drugi put.
Jel još netko ima osjećaj da su thresha skroz upropastili s ovim micanjem passiva na E :/
Jel još netko ima osjećaj da su thresha skroz upropastili s ovim micanjem passiva na E :/
koji je uopce bio njegov pasiv na E xD haha al sta god zasto bi ga upropastili ? ima kuku, odlican dmg, prefakin dobar slow, mali knockup (il sta god da je to) :D sa bi jos :P