League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.383.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Fordox kaže...

prilikom logiranja dolazi mi neki problem i nemogu se nikako spojit....kada stisnem login gore mi pise da se pokusava spojit,dobroji do 3 i onda mi se pojavi nekakvo sranje...jel je imao neko slican problem i koje je rjesenja

Ja sam imo sa tim problema kad sam probo sa proxyem uci u server, pretpostavljam da to kod tebe nije problem :D. Pogasi sve firewalle, antiviruse i sl. pa probaj.

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
League Of Legends

da ali prekjuce sam odigrao jedan metch a sve je bilo isto...tako da mislim da nije problem o tome

LoL - Fordox

0 0 hvala 0
18 godina
Pandzinho kaže...

po meni su ti dzaba ta glasanja, tako vam nedjeljom glasa 30 ajmooo, pa vas se jedva skupi, probajte jednu nedjelju u 17h i to je to :D

Nije baš tako, kad se dogovorimo u određeno vrijeme barem nas se skupi za jednu rundu.

Ovak u neko random vrijeme bez da ne najavimo unaprijed nema šanse da se skupi 10 bugovaca u isto vrijeme odprilike da bi mogli igrati.

Predpostavljam da si ti glasao za prvu opciju :D

Al čini se da većini ipak paše kasnije navečer, pa ćemo probati ovu nedjelju tako.

Znači u  nedjelju u 21:30h se počinjemo skupljati na Westu, obično Yishtar (ingame nick) radi igre pa možete njega kontaktirati ili mene (nick u potpisu).

Budući da je bilo dosta glasova i za ovo ranije vrijeme, vi koji ste tu opciju glasali probajte barem doći barem na jednu rundu navečer :)

Aj ljudi da vidimo to bugovsko LoL znanje, uvijek je neka zajebancija na TS-u i ingame pa se lijepo zabavimo :P

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 19:13 (tommy2103).
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Pandzinho kaže...

po meni su ti dzaba ta glasanja, tako vam nedjeljom glasa 30 ajmooo, pa vas se jedva skupi, probajte jednu nedjelju u 17h i to je to :D

Nije baš tako, kad se dogovorimo u određeno vrijeme barem nas se skupi za jednu rundu.

Ovak u neko random vrijeme bez da ne najavimo unaprijed nema šanse da se skupi 10 bugovaca u isto vrijeme odprilike da bi mogli igrati.

Predpostavljam da si ti glasao za prvu opciju :D

Al čini se da većini ipak paše kasnije navečer, pa ćemo probati ovu nedjelju tako.

Znači u  nedjelju u 21:30h se počinjemo skupljati na Westu, obično Yishtar (ingame nick) radi igre pa možete njega kontaktirati ili mene (nick u potpisu).

Budući da je bilo dosta glasova i za ovo ranije vrijeme, vi koji ste tu opciju glasali probajte barem doći barem na jednu rundu navečer :)

Aj ljudi da vidimo to bugovsko LoL znanje, uvijek je neka zajebancija na TS-u i ingame pa se lijepo zabavimo :P

Pa da  tryndamera opet ownam na topu ;) {#}

eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

erased

LOL EUNE: h3lhunter v2
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 21:54 (glikoprotein).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ehhh brale nadji si 5v5 team pa ze zabavljaj ...

ja vise rageam na svoje retarde kad igram 5v5 nego kad igram soloq >_>

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan
League Of Legends

frend mi kaze ,da ima nesto ,ali trebas znati ,  igras tfa , i stisnes neku tipk{#}u nezz ni ja ,kao trebas lockati npr : yellow card, i onda ti uvijek pocne yellow card, trazio sam na yt to i nisam nasao ,ako netko zna ili ima nayt a da zna di se nalazi neka ilnka ili neka mi objasni hvala ..

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

frend mi kaze ,da ima nesto ,ali trebas znati ,  igras tfa , i stisnes neku tipk{#}u nezz ni ja ,kao trebas lockati npr : yellow card, i onda ti uvijek pocne yellow card, trazio sam na yt to i nisam nasao ,ako netko zna ili ima nayt a da zna di se nalazi neka ilnka ili neka mi objasni hvala ..

to je riot odavno prominia jer je dosta ljudi napravilo video o tome i naravno puno je olaksalo to , iako mogu rec iz iskustva nije nista tesko pogodit gold karte u teamfightu u brzon vrimenu samo triba malo prakse 

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

inace jel nedjeljom primate pocetnike da igraju

?

igram samo mid al nisam bogzna kaj

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 22:12 (live4cro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Prije, neznam za sad su ti se cjelo vrijeme vrtile u krug karte, cak i dok nisu bile lockane, tako da si mogo brojanjem znat koja ce karta doc. Znao sam prije trik al mislim da su to maknuli, a i ne sjecam ga se vise tocno.

EUNE: vR Kaiser
15 godina
live4cro kaže...

inace jel nedjeljom primate pocetnike da igraju

?

igram samo mid al nisam bogzna kaj

da, nema veze, bitna je zabava

dodaj me na yishtar pa se cujemo u nedjelu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
League Of Legends

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Znaci dozivio sam sad nešto jako neobično,igrao sam Ashe u protivničkoj ekipi je bila Lissandra i u 40 minuti se pojavio quest (LOLLL) u kojem je pisalo nesto tipa save your people i sad je kao cilj igre ubiti Lissandru i nakon sto je pala stvorila mi se kao kruna iznad glave ne znam kako bi drugačije opisao,inače tribe mi je Avarosan (Ashe) i otključao sam sad Avarosan ikonu (znači nemam krug u donjem lijevom kutu).Da li je netko imao slično iskustvo?

EUNE:ljub1ss1mo :)

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

Znaci dozivio sam sad nešto jako neobično,igrao sam Ashe u protivničkoj ekipi je bila Lissandra i u 40 minuti se pojavio quest (LOLLL) u kojem je pisalo nesto tipa save your people i sad je kao cilj igre ubiti Lissandru i nakon sto je pala stvorila mi se kao kruna iznad glave ne znam kako bi drugačije opisao,inače tribe mi je Avarosan (Ashe) i otključao sam sad Avarosan ikonu (znači nemam krug u donjem lijevom kutu).Da li je netko imao slično iskustvo?

ne znam za krunu, ali isto tako imam zastavu od winters clawa bez tog kruzica u donjem lijevom kutu (koju nisam imao od pocetka)..... sad mi nije jasno sta s tim?

onaj koji jesam
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji sam ja idol. Reko da odigram jednu normal partiju i kontam ja da sam uzeo normal draft pick. I igramo mi tako i rasturamo kad ovaj iz protivnika kaže "vayne never play ranked again" a ja blehno i kontam "ovo ranked"

Ali opet, dobar je game bio, lijepo je bilo ponovo igrati Aniviu <3

'Dal oni vide i moj bol jer ja ne umem'
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
ljub1ss1mo kaže...

Jedan od easter eggova koji su dosli sa ovim patchom..

Btw: ARAM s first win of day daje isto kolko i First win na "normalnoj" map, wtf O.o ili je to zbog pente s Akali :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 2:42 (Don Strongtoni).
16 godina
League Of Legends
a man , a city and a lighthouse
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 3:13 (hari85).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

pitanje, gledao sam neki stream od Dyrusa i uglavnom Dyrus se zacudio zasto nije bio 1st pick njegov jer inace uvijek bira prvi... jel to ima neko pravilo kojim redom ide pick ? zasto bi ocekivao da mora prvi birati? ili je to neka njegova za*ebancija?

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 3:14 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kad se hocu prijavit piše mi:did no recieve a response from the server

LoL - Fordox

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

dečki vidim da u spotlightu imaju ovo (neznam kako se zove), je to doslo sa ovim patchom?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
shimeface kaže...

pitanje, gledao sam neki stream od Dyrusa i uglavnom Dyrus se zacudio zasto nije bio 1st pick njegov jer inace uvijek bira prvi... jel to ima neko pravilo kojim redom ide pick ? zasto bi ocekivao da mora prvi birati? ili je to neka njegova za*ebancija?

koliko ja znam pickovi idu po elou, dakle uvijek ti prvi ima najveci elo i tako prema dole :D

14 godina
neaktivan

8 0 hvala 0
14 godina

Ajme sjecam se tog iz Wrong Turna, bolestan film hahahha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...
shimeface kaže...

koliko ja znam pickovi idu po elou, dakle uvijek ti prvi ima najveci elo i tako prema dole :D

Ja znam nekad budem 3 pick , i bas odem pogledati 1 pick i lik bude silver II dok sam ja silver I  , sada nezz zasto ,ali meni i ne ide bas po redu ;) xd

16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Pandzinho kaže...
shimeface kaže...

Ja znam nekad budem 3 pick , i bas odem pogledati 1 pick i lik bude silver II dok sam ja silver I  , sada nezz zasto ,ali meni i ne ide bas po redu ;) xd

Slaže se po redu,onaj koji ima najveci MMR je prvi.

No mislim da je pitanje bilo kako se određuje koja ekipa dobiva first ban/pick.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
17 godina
League Of Legends

Najin Sword vs CJ Blaze & CJ Frost vs KT B

http://www.twitch.tv/ongamenet

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako igrati na ruskim serverima?

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 13:53 (Trustek).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovaj će biti veći gej nego što je Ezreal, još se zove Lucian?!{#}

13 godina
neaktivan
Meni izgleda so badass. Najjači su mi komentari. "I wish he was voiced by Samuel L. Jackson. Im sick of this motherfucking minions in my motherfucking lane." haha
15 godina
League Of Legends

poželite mi sreću

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
8 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice