League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.895.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam danas kupio PSC za 50 Kuna . Probao uplatit i promjenit drzavu na njemacku , a vrijednost mi je 6.28€. Probao sam kupit RP-ove za 5€ i nije uspjelo.

Molim da mi neko objasni ako netko zna :D-

0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
Wacke kaže...

Ja sam danas kupio PSC za 50 Kuna . Probao uplatit i promjenit drzavu na njemacku , a vrijednost mi je 6.28€. Probao sam kupit RP-ove za 5€ i nije uspjelo.

Raspravljali smo prije vec i zakljucili da RIOT ne zeli primati pare od nas. (nije registrirao uslugu za hrvatsku) 

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ahaa hvala na odgovoru . Jedno pitanje (nije vezano uz LoL) gdje mogu sad iskoristit taj Bon?

0 0 hvala 0
14 godina
Wacke kaže...

Ahaa hvala na odgovoru . Jedno pitanje (nije vezano uz LoL) gdje mogu sad iskoristit taj Bon?

https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/igre/ osim LoLa, za steam nisam siguran, radi i na g2playu.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Steam isto nece :S , pa jer se mogu te pare prebacit na Paypal account?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

odlucio sam kupiti skin (bravo za skrtog mene {#}) i sad sam u nedoumici, jade dragon wukong ili neki za hecarima, posto ta dva championa najvise igram. koji biste vi kupili?

edit: vidim da ce soul reaver draven narasti na 1350 rp, isplati li se to prije nego poskupi?

edit 2: kupio sam skin za hecu, kasnije cu i za wukonga (kad se vec trosi) {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 13:28 (rosimic90).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Šteta što neće i za West bit {#}

Lijepo da se u okolici OS organizira tak nešto {#}

Da šteta, al kad vlasnik Logina nam ne može dati igraonicu na dva dana da bih organizirali i West.  Ti probaj nabaviti acc na EU East pa se prijavi s svojim teamom.

VISIT ME! http://www.youtube.com/logecro Moj zadnji video: http://www.youtube.com/watch?v=E3uO1YtE0q4&hd=1
17 godina
neaktivan
Zar nije ona spika sa Riot nece balkanske turnire na westu il je to samo vrijedilo za ESL ? :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

odlucio sam kupiti skin (bravo za skrtog mene {#}) i sad sam u nedoumici, jade dragon wukong ili neki za hecarima, posto ta dva championa najvise igram. koji biste vi kupili?

edit: vidim da ce soul reaver draven narasti na 1350 rp, isplati li se to prije nego poskupi?

edit 2: kupio sam skin za hecu, kasnije cu i za wukonga (kad se vec trosi) {#}

Steta sto nisi bio za harrowing, trenutni heca skinovi nisu nesto u usporedbi s bundevastim konjićem.

a man , a city and a lighthouse
13 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Zar nije ona spika sa Riot nece balkanske turnire na westu il je to samo vrijedilo za ESL ? :D

jest,ali kad bi napravili turnir na westu onda im riot nebi dao rp itd

17 godina
neaktivan
Ah sretno svim timovima :) ja kontam da se moji drugovi skupe tamk i to u prvom mecu kojeg pocnu gubit bio bi im ja kriv i neko bi osao afk kak to biva ponekad xD
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Ah sretno svim timovima :) ja kontam da se moji drugovi skupe tamk i to u prvom mecu kojeg pocnu gubit bio bi im ja kriv i neko bi osao afk kak to biva ponekad xD

Iskustvo govori da ce prvo mjesto osvojit ekipa koju okupi Cro Assasin,drugo mjesto ce osvojit neka ekspresno sastvaljena 

diamond ekipa a ostalo ce biti lokalni igraci.

Ako se mislite sudjelovat(ne samo ti nego i ostali) radi dozivljaja i druzenja to je razumno ali ako idete bas osvojit nesto,e onda

nemojte racunat na prvo i drugo mjesto.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 16:28 (Lord Nofak).
17 godina
neaktivan
Haha cek sta on iz Osa :O
ja osobno nemam volje se sramotit tamo xD al tko voli nek izvoli haha
12 godina
Wacke kaže...

Ja isto mislim uzet recimo PSC od 200kn i promijenit regiju u Sloveniu recimo.Pitao sam support i kazu da se moze preko PSC ako promijenis regiju,a ako to neradi onda neznam sta bi,nemogu imat kartice ili slicne stvari.

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Haha cek sta on iz Osa :O
ja osobno nemam volje se sramotit tamo xD al tko voli nek izvoli haha

Vinkovci

17 godina
neaktivan
Ah pljune do Osijeka onda :) well anyway svakako ako ide livestream budem pogledao :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li neko ima lvl5 acc na NA serveru za samo par postova na forumu.Tnx

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Keiichi kaže...

Iskustvo govori da ce prvo mjesto osvojit ekipa koju okupi Cro Assasin,drugo mjesto ce osvojit neka ekspresno sastvaljena

Ako se mislite sudjelovat(ne samo ti nego i ostali) radi dozivljaja i druzenja to je razumno ali ako idete bas osvojit nesto,e onda

E pa tako su i pobijedili skoro svaki cro4lol do zadnjih nekoliko gdje im baš nejde (čak nit sa sa1nom nisu uspjeli osvojit) tak da sve se može promijeniti.

lol [eu]east: Xz0mbieX
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Lord Nofak kaže...
Keiichi kaže...

E pa tako su i pobijedili skoro svaki cro4lol do zadnjih nekoliko gdje im baš nejde (čak nit sa sa1nom nisu uspjeli osvojit) tak da sve se može promijeniti.

I na zadnjem turniru u Osijeku su bili tek treći ako se ne varam.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Lord Nofak kaže...
Keiichi kaže...

Naravno da se moze promijenit ali treba doci do Osijeka, u tome je caka.

Ni na prvom ni na proslom tom turniru(ovo je vec treci) Cro nije bio sa Guru ekipom,cak je Daco igrao protiv njega.

Ako ce ici s nekom ekipom sumnjam da nece biti prvi, ali opet sve je moguce.

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Šta nisu bili opet prvi? :S

14 godina
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...

ESL.hr Cro4LoL Cup #13 23.11.2012 1st

http://www.guru-gaming.org/awards/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...

Ma otkad nisu oni pod Guruom...

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
KiCo77 kaže...
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...

Ma otkad nisu oni pod Guruom...

+ na tom turniru nije bio "guru" i nisu se zvali Guru

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 22:51 (Lord Nofak).
15 godina
League Of Legends

moram rec da mi je skroz cudno ovaj league sistem. Znaci imao sam 0 LP-a. Danas me evo pogodilo nakon 4 izgubljena meca zaredom da pobjedim nesto. 4 meca zaredom sam pobjedio i od 0 LP-a skocio na 89. Bojim se odigrat ovaj zadnji mec danas pa cemo to ostavit za koji drugi dan. Pa evo ako netko zeli duo que na broni 3 (ah sta ces) neka se javi slobodno. Hvala i LP

euw: flekica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

moram rec da mi je skroz cudno ovaj league sistem. Znaci imao sam 0 LP-a. Danas me evo pogodilo nakon 4 izgubljena meca zaredom da pobjedim nesto. 4 meca zaredom sam pobjedio i od 0 LP-a skocio na 89. Bojim se odigrat ovaj zadnji mec danas pa cemo to ostavit za koji drugi dan. Pa evo ako netko zeli duo que na broni 3 (ah sta ces) neka se javi slobodno. Hvala i LP

To ti ovisi o "hidden ELO-u", tj. MMR-u, očito ga imaš više od onoga što sustav smatra da je prosjek za Bronze 3 pa ti daje puno bodova za pobjede i manje za poraze.

13 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
Wacke kaže...

Ja isto mislim uzet recimo PSC od 200kn i promijenit regiju u Sloveniu recimo.Pitao sam support i kazu da se moze preko PSC ako promijenis regiju,a ako to neradi onda neznam sta bi,nemogu imat kartice ili slicne stvari.

Mozes u banci uzet poklon karticu.. tak ja kupujem RPove.. npr uzmes poklon karticu od 100kn i udri xd. Nisam siguran jel moras imat 18 da bi ju kupio..

Msm ja imam 16 pa samo dam osobnu i potpisem se i to je to.

17 godina
neaktivan
Goddamn ja izgleda pricam bezveze :D... Znaci reci cu ovo po 18put xD
banka za poklon karticu uzima proviziju (Konkretno Hypo Banka 10kn min po poklon kartici zavisi o uplati)
( btw u kojoj god banci to radis ne bi smjeli jer nisi punoljetan...dok god si maloljetan banka ne smije poslovati s tobom bez zakonitog zastupnika... Ali ocigledno to rade zbog svoje prodaje no dobro preskacem to)

Znaci pravac Hypo Alpe Adria Banka i zatrazit Mastercard Refresh kartici (ako ste u slucaju maloljetni nek idu starci s vama)
Jednikratna naknada za karticu je 25kn , kartica vrijedi 3 godine i nakon isteka ti nova besplatno dolazi u banku (prije sam govorio da istekne i da opet moras uzet novu, ali prevario sam ae pa isprike)
Kartica nema minusa te ne moze potrosit vise nego uplatis na nju (na isti princip kao telefonski bonovi prepaid jel)

uplacujes na nju kune, a mozes kupovati preko bilo koje valute, mjenja se srednjim tecajem HNBa
...

Znaci ako ste maloljetni samo objasnite starcima da je prepaid jer to njih uvik zabrinjava jel xD
17 godina
neaktivan
Dodatak:
Kartica nakon zahtjeva dolazi za tjedan/dva tako da ju odma ne dobijete.... Mozete preko POS aparata kupovat bez naknade, dizat na bankomatima isto bez naknade(hypo bankomatima jel)

Pa osim internet kupovine dobra je i ak ne zelite vodit starce u soping :)

Imate na hypo.hr objasnjeno sve i mislim da mozete isprintayi zahtjev online, ispiniti i s tim doci u banku da skratite vrijeme cekanja na salteru
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Goddamn ja izgleda pricam bezveze :D... Znaci reci cu ovo po 18put xD
banka za poklon karticu uzima proviziju (Konkretno Hypo Banka 10kn min po poklon kartici zavisi o uplati)
( btw u kojoj god banci to radis ne bi smjeli jer nisi punoljetan...dok god si maloljetan banka ne smije poslovati s tobom bez zakonitog zastupnika... Ali ocigledno to rade zbog svoje prodaje no dobro preskacem to)

Znaci pravac Hypo Alpe Adria Banka i zatrazit Mastercard Refresh kartici (ako ste u slucaju maloljetni nek idu starci s vama)
Jednikratna naknada za karticu je 25kn , kartica vrijedi 3 godine i nakon isteka ti nova besplatno dolazi u banku (prije sam govorio da istekne i da opet moras uzet novu, ali prevario sam ae pa isprike)
Kartica nema minusa te ne moze potrosit vise nego uplatis na nju (na isti princip kao telefonski bonovi prepaid jel)

uplacujes na nju kune, a mozes kupovati preko bilo koje valute, mjenja se srednjim tecajem HNBa
...

Znaci ako ste maloljetni samo objasnite starcima da je prepaid jer to njih uvik zabrinjava jel xD

Al mislim da za RPove ne mozes kupovat sa Mastercard.. nisam siguran sad mislim da mora bit Visa..

A sto se tice ovo da mi prodaju xd ne idem ja sam.. uvijek neko ide samnom ( naravno ko je punoljetan xd ) ..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice