Ja sam danas kupio PSC za 50 Kuna . Probao uplatit i promjenit drzavu na njemacku , a vrijednost mi je 6.28€. Probao sam kupit RP-ove za 5€ i nije uspjelo.
Molim da mi neko objasni ako netko zna :D-
Ja sam danas kupio PSC za 50 Kuna . Probao uplatit i promjenit drzavu na njemacku , a vrijednost mi je 6.28€. Probao sam kupit RP-ove za 5€ i nije uspjelo.
Raspravljali smo prije vec i zakljucili da RIOT ne zeli primati pare od nas. (nije registrirao uslugu za hrvatsku)
Ahaa hvala na odgovoru . Jedno pitanje (nije vezano uz LoL) gdje mogu sad iskoristit taj Bon?
Ahaa hvala na odgovoru . Jedno pitanje (nije vezano uz LoL) gdje mogu sad iskoristit taj Bon?
https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/igre/ osim LoLa, za steam nisam siguran, radi i na g2playu.
Steam isto nece :S , pa jer se mogu te pare prebacit na Paypal account?
odlucio sam kupiti skin (bravo za skrtog mene
) i sad sam u nedoumici, jade dragon wukong ili neki za hecarima, posto ta dva championa najvise igram. koji biste vi kupili?
edit: vidim da ce soul reaver draven narasti na 1350 rp, isplati li se to prije nego poskupi?
edit 2: kupio sam skin za hecu, kasnije cu i za wukonga (kad se vec trosi) 
Šteta što neće i za West bit 
Lijepo da se u okolici OS organizira tak nešto 
Da šteta, al kad vlasnik Logina nam ne može dati igraonicu na dva dana da bih organizirali i West. Ti probaj nabaviti acc na EU East pa se prijavi s svojim teamom.
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
odlucio sam kupiti skin (bravo za skrtog mene
) i sad sam u nedoumici, jade dragon wukong ili neki za hecarima, posto ta dva championa najvise igram. koji biste vi kupili?
edit: vidim da ce soul reaver draven narasti na 1350 rp, isplati li se to prije nego poskupi?
edit 2: kupio sam skin za hecu, kasnije cu i za wukonga (kad se vec trosi) 
Steta sto nisi bio za harrowing, trenutni heca skinovi nisu nesto u usporedbi s bundevastim konjićem.
jest,ali kad bi napravili turnir na westu onda im riot nebi dao rp itd
Iskustvo govori da ce prvo mjesto osvojit ekipa koju okupi Cro Assasin,drugo mjesto ce osvojit neka ekspresno sastvaljena
diamond ekipa a ostalo ce biti lokalni igraci.
Ako se mislite sudjelovat(ne samo ti nego i ostali) radi dozivljaja i druzenja to je razumno ali ako idete bas osvojit nesto,e onda
nemojte racunat na prvo i drugo mjesto.
Ja isto mislim uzet recimo PSC od 200kn i promijenit regiju u Sloveniu recimo.Pitao sam support i kazu da se moze preko PSC ako promijenis regiju,a ako to neradi onda neznam sta bi,nemogu imat kartice ili slicne stvari.
Vinkovci
Da li neko ima lvl5 acc na NA serveru za samo par postova na forumu.Tnx
Iskustvo govori da ce prvo mjesto osvojit ekipa koju okupi Cro Assasin,drugo mjesto ce osvojit neka ekspresno sastvaljena
Ako se mislite sudjelovat(ne samo ti nego i ostali) radi dozivljaja i druzenja to je razumno ali ako idete bas osvojit nesto,e onda
E pa tako su i pobijedili skoro svaki cro4lol do zadnjih nekoliko gdje im baš nejde (čak nit sa sa1nom nisu uspjeli osvojit) tak da sve se može promijeniti.
E pa tako su i pobijedili skoro svaki cro4lol do zadnjih nekoliko gdje im baš nejde (čak nit sa sa1nom nisu uspjeli osvojit) tak da sve se može promijeniti.
I na zadnjem turniru u Osijeku su bili tek treći ako se ne varam.
Naravno da se moze promijenit ali treba doci do Osijeka, u tome je caka.
Ni na prvom ni na proslom tom turniru(ovo je vec treci) Cro nije bio sa Guru ekipom,cak je Daco igrao protiv njega.
Ako ce ici s nekom ekipom sumnjam da nece biti prvi, ali opet sve je moguce.
Šta nisu bili opet prvi? :S
ESL.hr Cro4LoL Cup #13 23.11.2012 1st
Ma otkad nisu oni pod Guruom...
Ma otkad nisu oni pod Guruom...
+ na tom turniru nije bio "guru" i nisu se zvali Guru
moram rec da mi je skroz cudno ovaj league sistem. Znaci imao sam 0 LP-a. Danas me evo pogodilo nakon 4 izgubljena meca zaredom da pobjedim nesto. 4 meca zaredom sam pobjedio i od 0 LP-a skocio na 89. Bojim se odigrat ovaj zadnji mec danas pa cemo to ostavit za koji drugi dan. Pa evo ako netko zeli duo que na broni 3 (ah sta ces) neka se javi slobodno. Hvala i LP
moram rec da mi je skroz cudno ovaj league sistem. Znaci imao sam 0 LP-a. Danas me evo pogodilo nakon 4 izgubljena meca zaredom da pobjedim nesto. 4 meca zaredom sam pobjedio i od 0 LP-a skocio na 89. Bojim se odigrat ovaj zadnji mec danas pa cemo to ostavit za koji drugi dan. Pa evo ako netko zeli duo que na broni 3 (ah sta ces) neka se javi slobodno. Hvala i LP
To ti ovisi o "hidden ELO-u", tj. MMR-u, očito ga imaš više od onoga što sustav smatra da je prosjek za Bronze 3 pa ti daje puno bodova za pobjede i manje za poraze.
Ja isto mislim uzet recimo PSC od 200kn i promijenit regiju u Sloveniu recimo.Pitao sam support i kazu da se moze preko PSC ako promijenis regiju,a ako to neradi onda neznam sta bi,nemogu imat kartice ili slicne stvari.
Mozes u banci uzet poklon karticu.. tak ja kupujem RPove.. npr uzmes poklon karticu od 100kn i udri xd. Nisam siguran jel moras imat 18 da bi ju kupio..
Msm ja imam 16 pa samo dam osobnu i potpisem se i to je to.
Al mislim da za RPove ne mozes kupovat sa Mastercard.. nisam siguran sad mislim da mora bit Visa..
A sto se tice ovo da mi prodaju xd ne idem ja sam.. uvijek neko ide samnom ( naravno ko je punoljetan xd ) ..