League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.391.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends

Ovo sto su nerfali Singeda ja ne osjetim,  istina prije ga nisam baš puno igrao i sad sam počeo malo više i premoćan je što u lane-u što u teamfightu, ali je stvarno unique i moraš imat drugačiji mentalni sklop kad igraš singeda, ono baš da si uporan i tako iritantan. Nakon što prvi put odem u bazu uvijek radim ono famozno farmanje iza protivničkog towera, uživam gledat kak se njihov top osjeća bespomoćno jer to je ko da pljujem po njemu a on ništ ne može, jednom sam bio ballzy pa sam to nastavio radit i kad sam mu unustio prvi tower farmo sam se iza drugog, teško je pobjeć od tamo pa to baš nisam prečesto prakticirao. Zadnju partiju sam quadru dobio i tak što sam uletio među njih 5 koji su imala pola ili 2/3 hp i sa mnom volibear  i tak smo ih aceali 2v5 skoro penta. Baš superzabavan champ ali treba vježbe i guide od inverteda je valjda među top 3 najbolja guidea općenito tako da se može naučit puno detalja i sitnih stvari koje dosta ljudi nije znalo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 0:37 (Hazar).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/news/champion-rework-trundle-troll-king

Sad ne znam dali su zamijenili efekt od Q. Atk dmg drain za slow ? Jer ne vidim da se nigdje spominje stari efekt.

Možda će i bit nešto sad od njega, samo sve ovisi koliki % slow će bit i ako su uklonili drain atk dmg sa Q to će malo usporit njegov jungle time (a možda će biti i više ranjiv u jungle), sve ovisi za koliko se heal ability poveća prilikom korištenja W.

Sve u svemu sviđa mi se {#}

Jedino voice ovog novog mi ne odgovara {#}

Također evo i mali rework na Sejuani

http://na.leagueoflegends.com/news/champion-rework-sejuani-winters-wrath

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 12:33 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

gledam cesto stream ,i vecina njih koji streamaju ,naprave ono kraticu dok su u igri ,da imaju onako prečac za internet ,itd.. kako se zove taj program sto ga koriste ? ;) bas me zanima ako itko zna

eune : Flaeryy

0 1 hvala 0
15 godina
Super flaeryy kaže...

gledam cesto stream ,i vecina njih koji streamaju ,naprave ono kraticu dok su u igri ,da imaju onako prečac za internet ,itd.. kako se zove taj program sto ga koriste ? ;) bas me zanima ako itko zna

Misliš na Alt + Tab? 

13 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...
Super flaeryy kaže...

Misliš na Alt + Tab? 

da ;) znaci tako ;) hvala!

eune : Flaeryy
16 godina
League Of Legends

Ova akcija 2 za 1 rune. Dali je petak zadnji dan kada se može uzet ili tog više neće bit u petak ?

Pošto piše "Between March 29th and April 5th" tak da neznam dal petak ulazi u obzir il ne.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 20:59 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

hmmmm
Tolko CC-a...bit ce dobar support(ovisi o cool downima naravno) 

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja predvidam povecu kolicinu ragea na release danu. Riot SLOW, STUN , GAP CLOSER, ZHONYA ACTIVE ON 1 HERO, WUT  R U DOIN ??!!!!

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel mi ko moze pomoć dobit 12 rankeda  u bronce diviziji sam  jer ovdje i ako ti ne fidas drugi sjebu totalno.

dsfskdkl
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
oppopp kaže...

jel mi ko moze pomoć dobit 12 rankeda  u bronce diviziji sam  jer ovdje i ako ti ne fidas drugi sjebu totalno.

Definiraj "pomoć".

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
12 godina
neaktivan
League Of Legends

duo ranked sam da odigra normalno i malo carrya

dsfskdkl
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Jel se meni čini ili to ona ima neku vrstu Zhonya Hourglass kad baci ulti na sebe? DAMN.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam tocno brojke al meni izgleda jbno OP, pogotovo ako ce bit mali cooldown na pasivnoj

EUNE: kocunar

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
oppopp kaže...

duo ranked sam da odigra normalno i malo carrya

ako igras na East nadi mene, XYZomen

onaj koji jesam
13 godina
League Of Legends

yeah, malo preružno zvuče ti spellovi, biti će tu vajnanja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Sam od sebe mi se pojavio ip boost , piše 4 wins remaining ,nije da se žalim , ali  zanima me dal je to neka akcija , jer ja nisam ništa aktivirao .

Kupovo sam samo rune, cho gat champ-a i skin za cait onaj na akciji za 260  u zadnjih par dana .

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 12:55 (Bubabug).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bubabug kaže...

Sam od sebe mi se pojavio ip boost , piše 4 wins remaining ,nije da se žalim , ali  zanima me dal je to neka akcija , jer ja nisam ništa aktivirao .

Kupovo sam samo rune, cho gat champ-a i skin za cait onaj na akciji za 260  u zadnjih par dana .

nešt je ovaj zadnji patch zajebaval i onda su ameri dobili 4win boost i onda se europa žalila na to i onda sme mi dobili tu bijedu.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
hari85 kaže...

toooooo finally, za ovaj skin sam uzeo rp prije 2 mjeseca {#}

btw tko je taj forumas

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

EU West: slimyyy
12 godina
protjeran

ameri nisu dobili 4 win boost samo eune i euw.NA je dobila free transfer na euw ili eune

17 godina
neaktivan
Ovome treba dati ordelj hahahahaha

http://m.9gag.com/gag/6993616
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
League Of Legends

Forever Bronze League 5 <3

impossibru izać iz ELO hella, nemogu igrat soloque i kraj priče...svaki put sve dobro krene, odjednom nas počnu rokat ko kerove jer se moj tim stisne engageat i džabee sve, sve

fml fml
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...

sva sreca da nije bilo 2 posta iznad

sto se tice toga report supp, didnt ward bush

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

impossibru izać iz ELO hella, nemogu igrat soloque i kraj priče...svaki put sve dobro krene, odjednom nas počnu rokat ko kerove jer se moj tim stisne engageat i džabee sve, sve

Vidim da ima i gorih od mene{#}

16 godina
ray_OGF kaže...

ako nemožeš izać iz Bronze 5 onda vjerovatno ni ne zaslužuješ više, bez uvrede ali bilo ko ko je baren u Silver 5 će se prošetat broncon bez problema

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 18:54 (slimyyy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice