League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.510.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

league of the ruined king :d

napokon promjena,nerf...

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3191474

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ljub1ss1mo kaže...

league of the ruined king :d

napokon promjena,nerf...

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3191474

Baš jučer uzeo Varusa prvi put nakon 6mj, gradio odmah BoTRK na njega, i gledao kako je to OP {#}

Inače, ušao danas u qualif za gold, izgubio prve dvije zbog trolla i vidim da sam na 68 bodova sada, što znači da gubim 16 po lossu, nadam se da ako winam sada ostale 3 ili barem 2 ću biti blizu 100 opet :)

12 godina
neaktivan
League Of Legends

kakav je ovo trenutni patch što skida?jel ima netko link od patch notes?

GG Riot GG

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma odlicno... Nerfat ce bork-a a nece raduinsa gg wp riot unistite adc-a jos vise gg wp

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ma odlicno... Nerfat ce bork-a a nece raduinsa gg wp riot unistite adc-a jos vise gg wp

Znači taman kad je ADC-ovima dato neko oružje s kojim MOŽDA mogu izaći na kraj protiv nekoga tko builda samo HP i armor (a opet ima i više nego dovoljno base dmg-a da zbursta kerija) oni se predomisle, jer eto, ne želimo da keri bude u stanju kerijat prije nego skupi 6 itema, ako i tada.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan

Tocno to jbt... Sad ako ovo provedu ode adc... nece se vise igrat 100000 posto... Jer prije nego sto je ovaj item dosel bilo je jako velikih mogucnosti da se makne a sad se bude maknul .... ljepo od sad ce bit supp s neki ad bruiserom tipa kha ...

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Achtung, Achtung! Ako ima još tko ovdje da je zaglavil na bronci,{#} nek mi se javi na pm ili me samo doda (burner15) pa da zajedno {#} pokušamo "dogurati" do srebra. Ne fali mi puno... {#}

btw. Za jungle: 

18 Nocturne
5 Lee Sin
0 Wait 6,3k and take Rengar
1 -||- Zed
2 -||- Skarner
LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Achtung, Achtung! Ako ima još tko ovdje da je zaglavil na bronci,{#} nek mi se javi na pm ili me samo doda (burner15) pa da zajedno {#} pokušamo "dogurati" do srebra. Ne fali mi puno... {#}

btw. Za jungle: 

Xin i vi preporucam vi.

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Tocno to jbt... Sad ako ovo provedu ode adc... nece se vise igrat 100000 posto... Jer prije nego sto je ovaj item dosel bilo je jako velikih mogucnosti da se makne a sad se bude maknul .... ljepo od sad ce bit supp s neki ad bruiserom tipa kha ...

I dalje je BoTRK jak, samo više nije item koji must have or lose game. Sad ti daje više izbora šta možeš buildat , al i dalje je item super za ubijanje tankova sa gomilom hp-a.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

BoTRK je bio dovoljno jak i prije promjene.
Sa promjenom je postao previše jak,sada će ga napokon nerfati,

pa će biti samo izbor,ne must have or loose game kako je rekao kolega.
Randuins je dovoljno nerfan što mu je s activea skinut AS debuff za sve

koji se nađu u krugu.
Dobra odluka RIOT-a da se nerfa BoTRK,bio je i red,stvar je gora

od Black Cleavera na početku sezone. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cim tako zborite dam se okladit da neigrate adc-a.... S tim je riot prekinuo stackanje warmongsa i tih sranja... al sace opet pocet. -.- Nije neki pre velik nerf ali ce dosta utjecat

15 godina
neaktivan
League Of Legends

BoTRK je s ovim nerfom sasvim ok,iako mi se sviđao prije kao item,

te je bio u gotovo svakom buildu mog top Jax-a.Sada ga vjerovatno više

neću kupovati,no kako bih radio prije s Cait,umjesto GA bi buildao

Madred's Bloodrazor,i bio ultra fragilan,ali ultra hard hitting carry.
Uglavnom,sada mi BoTRK može zamijeniti Warmongs,još UVIJEK skida 5%HPa,

više od Madredsa kako se sijećam,ali je Madred's davao 40 AD,40%AS i 30Armora? 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Cim tako zborite dam se okladit da neigrate adc-a.... S tim je riot prekinuo stackanje warmongsa i tih sranja... al sace opet pocet. -.- Nije neki pre velik nerf ali ce dosta utjecat

Zombi ti gotovo iskljucivo igra AD carrya.I da, Diamond I je. :)

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 20:31 (Lord Nofak).
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

o cemu ti pricas ovaj nerf je bio dobar. i dalje ti mozes uzimat botrk na nekim ad carrijima samo vise nije obavezan item kao sto je zombi rekao.

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav je ovo bug s Tryndamerom? U LoL clientu je obavijest da je disablean dok se to ne popravi. Zna li netko o čemu je riječ?

1 0 hvala 0
15 godina
Meshko kaže...

Kakav je ovo bug s Tryndamerom? U LoL clientu je obavijest da je disablean dok se to ne popravi. Zna li netko o čemu je riječ?

When tryndamere uses E inside xeraths Q he gains a lot of minion kills and exp for it. Please make it so that xerath doesn't shoot minions in the arms of tryndamere.

lnova65
15 godina
lnova65 kaže...
Meshko kaže...

When tryndamere uses E inside xeraths Q he gains a lot of minion kills and exp for it. Please make it so that xerath doesn't shoot minions in the arms of tryndamere.

Xerathov Q je samo najgori primjer, to je sve posljedica Riotovog budalastog pristupa da koriste nevidljive minione za lakse codiranje skillova nekog champa. Isto se desava s Q od syndre ak trynda slasha kroz njih.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
lnova65 kaže...
Meshko kaže...

Xerathov Q je samo najgori primjer, to je sve posljedica Riotovog budalastog pristupa da koriste nevidljive minione za lakse codiranje skillova nekog champa. Isto se desava s Q od syndre ak trynda slasha kroz njih.

Kad su već išli tako kodirat, trebali su bar za minione staviti dali nose golde i creep score ili ne.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...
lnova65 kaže...
Meshko kaže...

Kad su već išli tako kodirat, trebali su bar za minione staviti dali nose golde i creep score ili ne.

Riot Dev #1 :Why did you code that shit like that ???!!!

Riot Dev #2 : Because i was high {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li tko problema s EU West i pingom ? meni ping 150 na westu i nece ispod dok na nordicu normalno 50ak >_<

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Ima li tko problema s EU West i pingom ? meni ping 150 na westu i nece ispod dok na nordicu normalno 50ak >_<

To se i meni desilo, samo napravi repair launchera i tribalo bi ti bit normalno. Ne znan zasto se to desava, al znan dosta ljudi koji su imali isti problem...

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Keiichi kaže...

To se i meni desilo, samo napravi repair launchera i tribalo bi ti bit normalno. Ne znan zasto se to desava, al znan dosta ljudi koji su imali isti problem...

Dešava se zato što je dio Riota koji radi na samom launcheru veoma nezaposlen, bar se tako čini.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Fair enough I will play ^^

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ko je najpopularniji carry player, da ima svoje youtube snimke i da snima twitch.tv ?

Darko

0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Karma rework preview navodno dolazi ove sedmice {#}

Edit ; new skin http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=628508&d=1362498128

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 11:44 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

fnatic se malo prizemljio nakon poraza od milleniuma... začuđujuće loše su odigrali timski.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ko je najpopularniji carry player, da ima svoje youtube snimke i da snima twitch.tv ?

Ovisi. Ako želiš naučiti Vayne igrati, onda postoji jedno ime - Doublelift.

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ako se oces nasmijat, a i u isto vrijeme nesto naucit onda kucaj u jubito: Sp4zie.

Lik je dobar, u platinum je, a i zabavan je. Maina adc, a za zabavu igra sve.

12 godina
protjeran
League Of Legends

jel vama dosadilo report ovog report onog pun chat mi je uvijek tog shanja,bilo koji lvl bilo koli elo svi stalno spamaju to postalo je preiritantno -.-

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo za vatrene lolaše počeo turnir IEM nagrada 50.000$ a prjenos možete pratiti ovdje...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice