League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.349.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...
definho kaže...

jos kad ti u queu kazu da su premade i ako ne mogu zajedno na bot - trollaju i feedaju, i onda feedaju iako su dobili sto su htjeli :D

evo sad opet, ja lipo uđen i kažen "hi adc pls" i sad meni kažu oni da su duo premade, ja kažen "jesus christ just dont feed bot, never saw a duo premade bot that didn't fail" i kaže meni janna "then you didn't play enough games" i šta je bilo? unatoč tome šta su naš jungler i mid campali bot cilo vrime Quinn je brutalno nafidala i leavala game i naravno izgubimo, odsad ću prije dodgat nego potrošit 20 min na premade bot

identicna se stvar dogodila kod mene quinn je nafidala veyne i nakon 4lvla smo igrali 4v5 jer je quinn izasla {#}

lnova65
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Može da bude ali ne mora da znači.

Ja znam nekoliko premade bot lejnova koji doslovce ubijaju, i to su većinom kill lane kompozicije koje naposlijetku same izkerijaju gejm.

Samo sreća, ništa drugo.

znan i ja dosta ljudi koji to znaju odigrat ali u solo q doslovno u 90% slučajeva failaju

14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
DarkoKwon kaže...

Kako se usuđuješ da ga quotaš, on ti igra LoL tri godine!

darko ja cu ti nabavit account na westu i kad budemo igrali u nedilju ja cu ti dat username i pass i ides protiv na mene na lane , ako se ne pojavis nemoras vise ni pisat na ovome forumu jer ocigledno samo lajes na forumu , dosta mi je vise tvojih sarkasticnih komentara na nekoga sta je iskusniji od tebe prihvati kad ti neko daje komentare i tipove ili se nikad neces popravit ka igrac , INB4 DOWNVOTE TO HELL FROM NEW LOL PLAYERS

Kada već nudiš ,mogao bi i meni ako ti nije problem ;) ,cesto citam da igrate na westu ,a ja sam na eastu ;/ ,ako darko odustane ili ako imas  visak acc.. mogao bi zaigrati i ja sa vama , pa da odmah naucim od vas starih neke trikove ;) 

:btw: imam normal cca 550 wins, a ranked oko  cca : 110 winova na rankedu. i s2 nesto  oko 60winova ,ako imas viska mozes  mi dati , volio bih igrati sa Vama ;)

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Aliser kaže...
Igraj ranked duo sa nekim od ovog foruma?

a igra bi al ja uvik igran u neke glupe ure, najčešće oko 4-5 ujutro pa nadalje kad nemogu spavat, ne igran ranked baš pre često

Haha zovni mene ako hoćeš :P Tj, ako me vidiš, meni se ne da igrati ranked solo :D

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg AP TOP champa preporucate ;) ? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pkdavid kaže...

rumble,elise,kennen = moji favoriti

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
13 godina
neaktivan

Chogath,Singed,Elise,Vladimir,Kennen,Akali

chogath-ako zelis farmat i farmat,feastat iz minutu u minutu kako bi bio sve veći,kako na top laneu tako i za protivničku ekipu,ako uspiješ winat svoj lane,imat ćeš cc mašinu,koja se ne boji nikog a nje se svi boje :D

Singed-opet farmat i farmat,push do iznemoglosti,i ako krećeš singeda učit daj si vremena da osjetiš točno koliko može (recimo kad si low,pa koliko mozes sa određenim gearom tankat pod ultom njihovu ekipu),ako si dobro odradio svoje lane ili winao to znaci da slobodno mozes stavit stanje uma na full retard mode i trčat među protivničkom ekipom,biti maksimalno disruptive koliko možeš kad te spuste ulta i onda još malo full retard mode i to ti je ukratko singed :D,savjet summoneri ghost i teleport,prvenstveno radi split pusha i lakšeg dolaženja na objective(drake,baron)

elise-tu je vec killing potencijal s tim da je vrlo specificna kao heroj dosta melee heroja ima problema sa njom top a nekima je i česti counter,nauči pravilno koristit njezine abilitye i u tf ako si winao svoj lane bit ces izuzetno opasan,jer ces biti tanky a opet ces dealat tonu dmg,imaš gap closer pametno ga koristi kako za ulaz tako i za escape.stun je kljuc kod nje landaj stun i onda počinje igra.

vladimir-tanky heroj,jako visok sustain ,bad ass mtf,za vladimira po meni ti treba cc u ekipi kako bi izveo maksimalno sto mozes,kod njega je ta prednost što recimo ako winas lane,možeš biti sve,tank,offtank,ap carry,sve u jednom..Pazi sa buildovima prouči kako scale radi sa ap a kako sa hp.

kennen-klasika top,range,poke,q,stun,ulta ima kompletan kit da napravi totalnu stetu,vrlo je safe za top jer ga je tesko genkat radi dobrog escape, kao i elise radi čudesa top melee herojima,malo je možda ispao iz mete ali i dalje mislim da je jak generanol,jednostavno od svih ovih heroja on im gamebreaking ultu i to uzmi u obzir,uzmi zhonyu u build kao core,revolver i bit ćeš safe,u tf jako se usredotoči na trenutak kad ćeš uletit,upalit ultu poabacat svoj kombo upalit zhonyu i onda vidit kako i sta dalje.

akali-skakač na g4 :d,znači ako se akali nafida top,jadna ekipa koja mora protiv nje,pravi assasin,ako si winao lane burstaš sta hoces koga hoces i kad hoces,pazi se samo da ne pokupiš hard cc na sebe,pametno koristi shroud i ok si.Top je jaka,ali ju se treba pametno igrat,vrlo čest je slučaj da se akali riješava sa pink wardom,kako u fightu tako i u lejnu,na to pripazi,tko i kada ima pink,jer je to važan podatak za tebe ili recimo oracles.

evo ovih par heroja mi je palo na pamet,ne znam koji si lvl ili elo ili division (kako god hoćeš) pa sam se malo raspisao kako bih ti olakšao izbor.

13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
pkdavid kaže...

uh sad kad sam vidio,rumble ti je recimo odličan pick top ,stvarno je jak,kassnije je problematičan za svaku ekipu,ali po meni nije lagan za naučit,dan danas gledam takve failove sa rumble ultama ranked da mi se život zgadi.

15 godina
Aliser kaže...

Šta se ovdje sve neće pričati. Nevjerovatno vala. :P

Svejedno; pogledajte ovog Siona:

(Skip na 1:35)

haha jebe* video, nesto pametno u zadnjih par stranica :)

kako se ovaj sion uspio ovoliko healati, bolesno

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...
NinjEEEk kaže...
pkdavid kaže...

uh sad kad sam vidio,rumble ti je recimo odličan pick top ,stvarno je jak,kassnije je problematičan za svaku ekipu,ali po meni nije lagan za naučit,dan danas gledam takve failove sa rumble ultama ranked da mi se život zgadi.

s rumbleom je tesko savladat heatanje, da ga odrzava na zutom za pokanje s plamenom i da ga mozes odma na overheat bacit kad ides all in al da stane overheat s plamenom i stitom.

samo primjer eto XD igrao sam puno rumblea u s2 i u ovoj sezoni mi je most played champ. dosta je fun za igrat sto mi je bitno

13 godina
protjeran
League Of Legends

ova vayne je ubojica,maznuli su mi 4 pente  {#}

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Za jungle

7 Vi
24 Hecarim
0 Elise
4 Lee sin
1 Volibear
EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Aliser kaže...
Igraj ranked duo sa nekim od ovog foruma?

a igra bi al ja uvik igran u neke glupe ure, najčešće oko 4-5 ujutro pa nadalje kad nemogu spavat, ne igran ranked baš pre često

Jednostavno im nedaj adc-a i toe to xD Vjerojatno se i oni hoce dic pa nece troll pickat il ak troll pickaju livat ce, a ak ne onda igraj i x9 report na njih.

I pocni vise rankeda igrat poboljsat ces se ko player :P

EDIT : Nisam htio dupli post radit pa cu ti .

Uzmi si vi i samo ultaj na njihovog adc-a i gg wp ;) Nebajaju je dovoljno kolko zasluzuje pa ti je velika mogucnost da ces je moc pickat...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 6:43 (Tkalle).
15 godina

Probo sam malo buffanog Nasusa dvije partije i obje sam carryio ne ko Nasus neg ko Isus. Prvu je zapravo bio dobar team i ja sam se protiv Dariusa uspio farmat i na kraju je bilo i triple killova i svega a drugu smo bili behind ali protiv Singeda je bilo free farm, jos on kao ono gay ode iza mog towera se farmat i jos bolje ja se isto tak farmam i na kraju sam bio neunistiv, mogo sa 1v2 ladno nekad cak i 1v3 ako su potrosili main cc ili nisu bili bas full hp. Nasus slab i dosta dosadan na pocetku iako je lijepo gledat kak q damage samo raste ali na kraju kad si Bog onda je super zabavno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 10:49 (Hazar).
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Probo sam malo buffanog Nasusa dvije partije i obje sam carryio ne ko Nasus neg ko Isus. Prvu je zapravo bio dobar team i ja sam se protiv Dariusa uspio farmat i na kraju je bilo i triple killova i svega a drugu smo bili behind ali protiv Singeda je bilo free farm, jos on kao ono gay ode iza mog towera se farmat i jos bolje ja se isto tak farmam i na kraju sam bio neunistiv, mogo sa 1v2 ladno nekad cak i 1v3 ako su potrosili main cc ili nisu bili bas full hp. Nasus slab i dosta dosadan na pocetku iako je lijepo gledat kak q damage samo raste ali na kraju kad si Bog onda je super zabavno.

Welcome to the club

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan

Nakon tih 10 winova ce te bacit u ligu.... vise winova veca liga {#}

Ja sam imao 6-4 omjer i bacilo me u silver V

LoL West: lolking.net/summoner/euw/22954834 , East: lolking.net/summoner/eune/32157899
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 11:53 (pixi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pixi kaže...

Ja sam imao 6-4 omjer i bacilo me u silver IV

ja sam imao omjer 9-1 pa sam zavrsio u bronca I

16 godina
neaktivan
Gligo kaže...
pixi kaže...

Silver V ustvari.... nemam pojma kako to rasporedi.... prvih 5 gameova svi win, onda 4 losta za redom i win za kraj...{#}

LoL West: lolking.net/summoner/euw/22954834 , East: lolking.net/summoner/eune/32157899
14 godina
neaktivan
Gligo kaže...
pixi kaže...

Ovisi ti to i o prijasnjem elou....

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
13 godina
protjeran
League Of Legends

A na novim acc-a je pocetni elo divizija silver 5?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mi smo igrali ranked team i prvi puta nakon 5 wins nas je smjestio u silver 1 i juce i sprdnje odemo novi tim i pobjedimo i baci bas u gold 4 haha

Totalno mi nije jasan taj matchmaking s divizijama xD iako aj juce smo isprasili petoricu s soloq diamond 5, gold 1-3 divizijama pa moguce da smo zbog tog bolje rangorani neg prosli put xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Vako decki

Posto sam nabio 30 lvl i igrao sam jedan ranked game i ono nece da mi ucitava u kojoj sam ligi, ono znam da trebam poigrati jedno 10 gejmova da bi mi ucitalo, ali ako budem imao winova da li ce me na primjer staviti u neku bolju diviziju ili nedaj boze ligu ?

ja sam imao 9 win 1 lose i stavilo me je u gold 5.

al vjerovatno jer nakon transfera mi je ostao mmr od rankeda koji sam prije imao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Nabio sam 30 lvl konačno!

Sad tek problemi pocinju {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

league of the ruined king :d

napokon promjena,nerf...

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3191474

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

league of the ruined king :d

napokon promjena,nerf...

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3191474

Baš jučer uzeo Varusa prvi put nakon 6mj, gradio odmah BoTRK na njega, i gledao kako je to OP {#}

Inače, ušao danas u qualif za gold, izgubio prve dvije zbog trolla i vidim da sam na 68 bodova sada, što znači da gubim 16 po lossu, nadam se da ako winam sada ostale 3 ili barem 2 ću biti blizu 100 opet :)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

kakav je ovo trenutni patch što skida?jel ima netko link od patch notes?

GG Riot GG

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma odlicno... Nerfat ce bork-a a nece raduinsa gg wp riot unistite adc-a jos vise gg wp

18 godina
Tkalle kaže...

Ma odlicno... Nerfat ce bork-a a nece raduinsa gg wp riot unistite adc-a jos vise gg wp

Znači taman kad je ADC-ovima dato neko oružje s kojim MOŽDA mogu izaći na kraj protiv nekoga tko builda samo HP i armor (a opet ima i više nego dovoljno base dmg-a da zbursta kerija) oni se predomisle, jer eto, ne želimo da keri bude u stanju kerijat prije nego skupi 6 itema, ako i tada.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan

Tocno to jbt... Sad ako ovo provedu ode adc... nece se vise igrat 100000 posto... Jer prije nego sto je ovaj item dosel bilo je jako velikih mogucnosti da se makne a sad se bude maknul .... ljepo od sad ce bit supp s neki ad bruiserom tipa kha ...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Achtung, Achtung! Ako ima još tko ovdje da je zaglavil na bronci,{#} nek mi se javi na pm ili me samo doda (burner15) pa da zajedno {#} pokušamo "dogurati" do srebra. Ne fali mi puno... {#}

btw. Za jungle: 

18 Nocturne
5 Lee Sin
0 Wait 6,3k and take Rengar
1 -||- Zed
2 -||- Skarner
LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice