Slijede uzore ljudi haha.
Btw švrljam nešto po twitchu i nabasam na stream snoopeha, lik streama 32 sata u komadu sad, luđo 
Trenutno jungla sa kayle.
Ne streama 32 sata, nego je toliko budan .. :) Prije 13 sati su igrali LCS pa izračunaj
Btw švrljam nešto po twitchu i nabasam na stream snoopeha, lik streama 32 sata u komadu sad, luđo 
Ne streama 32 sata, nego je toliko budan .. :) Prije 13 sati su igrali LCS pa izračunaj
aha, viš skroz zaboravio na to xd, a budale isto onda pričaju gluposti tam u onom chatu :P
Kolko sam skuzio napiso je na twiteru nest da ce strimat 22sata...
Uglavnom, hocemo se kreveljit veceras new bolood i stariji igraci, pomjesano naravno ne jedni protiv drugih...
Ovaj novi sistem je dosta drugačiji ali meni se sviđa,recimo imam prijatelja koji se bori za challengera i dobija za win u prosjeku oko 4 lpšto je dosta frustrirajuće jer se za defeat gubi dosta više...
hmm kažeš za challenger tolko dobiva, ja upravo na silver I dobio 3lp .
uvjek dok se igra u div I se dobije jako malo jer naravno da je najteze proc u neki drugi tier...
neznam bas jel to do toga ja u diviziji 1 dobijem po 25-30 s winom
kako ces ici prema 100 sve ces manje dobivat.
Tak su barem ovi Š iz riota rekli.
daj lol, pobjedio još dvije i u jednoj dobio opet 3 u drugoj 2 lp, malo su pretejrali ovi iz riota.
neko lvl-a acc na NE ?
veceras u 7 ili 8 cemo igrati, tako da budite online
dodajte mene ili slimyyya
moj nick je yishtar
daj lol, pobjedio još dvije i u jednoj dobio opet 3 u drugoj 2 lp, malo su pretejrali ovi iz riota.
Navodno ako imaš preko 85 LP dobijat ćeš manje, a ako imaš ispod dobijaš više.. Nisam probao tako da ne mogu 100% potvrdit, frend mi reko.
EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Ja cu mozda malo kasnit na west party(zbog go4lola)
Navodno ako imaš preko 85 LP dobijat ćeš manje, a ako imaš ispod dobijaš više.. Nisam probao tako da ne mogu 100% potvrdit, frend mi reko.
Meni se čini da to nema veze, ja sam obično jednako dobival kroz cijelu diviziju/ligu .
Prelisto sam sad zadnjih par stranica pa da se osvrnem na par postova
Što se tiće pitanja dal treba vježbat igrat više pozicija il mainat samo jednu do dvije. Mislim da svakak treba mainat samo jednu, jer na taj način ćeš igrat kvalitetno na toj poziciji, znat ćeš kak igrat sa i protiv određenih championa itd. Neke pozicije teže carryaju gameove od drugih al ak ti solo que elo nije primarni cilj, igraj svoju poziciju kad god možeš, pogotovo ak igraš u nekom teamu. Znam nekoliko allrounderi koji su u dosta visokim ligama i divizijama, al kad trebaju igrat neku poziciju u teamu često im fali iskustva.
Nije mi jasno zašt nerfaju tryndu. Nije mi opčenito jasno zašt konstantno nerfaju champione koji se ne igraju onak kak su oni zamislili (npr ap master yi). AP trynda je dosta jak i zabavan champion, igram ga na smurfu malo :D al daleko od toga da je op. Isto i sa Yi-em.
Kad uopce igrate to danas?
oko 7,8 valjda.. kad se skupi ekipa.
ako vam fali igrac javite mi , mozda budem igrao
Ocemo igrat ili ?
da, reko sam gore vec, dodjite online, rekli smo u 7 okupljanje
ja sam spreman samo zovi
dodajte mene ili slimyyy-a
moj nick yishtar
eo, jos jedna uspjesna nedjelja
odigralli smo 2 gamea posto su neki morali ici.
prvi game nije bio bas zanimljiv, brzo je zavrsio ali je zato drugi game bio super, puno preokreta, dobri tf, sve u svemu zanimljiv je bilo
drago mi je da je ovo zazivilo i da smo se uspjeli skupiti i nadam se da ce tako ostati
sta da kazem, vidimo se iduce nedjelje opet u isto vrijeme
Eto, danas smo odigrali samo dvije runde, slimyy nije već mogel, pa još neki odustali.
Prva je bila čista pobjeda moje ekipe, dok u drugoj smo napravili comeback nakon lošeg starta, al bilo je svakako zanimljivo :D
Htio sam uzet SS od samih rezultata da vidimo ko je tryhardao i carry al zaboravio drugi put, dok mi se prvi put LoL hrušil kad je match bill gotov.
Ovo bu poslužilo da vidimo bar ekipe :D
edit: malo preduhitren :P
ima li ekipe sa easta zainteresirane za isto?
ima li ekipe sa easta zainteresirane za isto?
Naravno ;)
heh ... out of topic je al najbolji facepalm ikad xD
http://i.imgur.com/bTrADOc.jpg
Biti ili ne biti 
Iako se bojim da će bit likova tipa top or troll mid or feed jungle or afk...
ako oce neko premade sad u 14 h nek se javi , pa kolko nas se skupi .
Ne da mi se više s random debilima igrat. Ja sam lvl 24
www.twitch.tv/mushroomd