League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.916.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...

Btw, ljudi, kako gradite zyru? jer sam je vidio danas s 2x rod of ages, warmogom i ostalima itemima i opet je imala masu APa i bila smrt..

Sry za dupli post, ali ovo nisam pročitao prvi put {#}

Ma da, i ja sam isto to gledao, ono, dfuq

Build joj je bio: Rof of Ages, Zhonya, Warmog, Sorcerrer Shoes, Rod of Ages, Rabaddon deathcap

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

baš me zeznula, imao lijep winstreak :/

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa na Ryzu se isto trenutno buildaju 2x RoA zajedno s muramanom itd.., doduše on je champ kojemu statsi od roa puno više pogoduju nego Zyri, ali HP je trenutno najjači stat u igri i nikad nije dosta, a pogotovo na champovima koji imaju solidan base dmg.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Yeah, baš sam zato sada napravio haunting guise na kati (iako ga obično nikada ne radim), pa rabaddon pa giant belt...pila me masovno ova HP META u igri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

stacking ftw.

petak navečer, shadow si online?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Tačno više neću lol igrati ujutro, uvijek ona djeca što tek ustanu pa ti uđu u gejm i namjerno fidaju :)

Darko

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Pa na Ryzu se isto trenutno buildaju 2x RoA zajedno s muramanom itd.., doduše on je champ kojemu statsi od roa puno više pogoduju nego Zyri, ali HP je trenutno najjači stat u igri i nikad nije dosta, a pogotovo na champovima koji imaju solidan base dmg.

2x RoA-e na ryzu stvarno?  ja nisan vidia RoA-u na ryzu vas odavno otkad su napravili muramanu jer puno bolje skalira na ryzeu  , a da se vratin na tvoj prijasnji komentar da anivia ima konstatni dmg  - flash frost 12/11 cooldown i frostbite 5 sekundi cooldowna  ako je to tebi konstatan damage onda stvarno neznan kako ti to ocjenjujes {#} kad dobije ulti vec tad je caitlyn moze izpushat i igrat svoju igru jer kad uzmes ADC na midu ne ocekujes killove nego ocekujes shutdown njihovog lanea 

EU West: slimyyy
14 godina
DarkoKwon kaže...

Tačno više neću lol igrati ujutro, uvijek ona djeca što tek ustanu pa ti uđu u gejm i namjerno fidaju :)

Da, živa istina, igrati subotom i nedjeljom ujutro do rano poslijepodne/večer su enormne šanse da ćeš dobiti hrpu dece debila koji očito kradu lvl30 acc od prijatelja te namjerno igraju ranked :)

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ryze build : Bannananune ,  1 roa , 1 hydra , 1 tiamat , warmogs i boots lvl 1 ( dont need better ones!!)

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
guls kaže...
DarkoKwon kaže...

Da, živa istina, igrati subotom i nedjeljom ujutro do rano poslijepodne/večer su enormne šanse da ćeš dobiti hrpu dece debila koji očito kradu lvl30 acc od prijatelja te namjerno igraju ranked :)

Evo ja jutros dva gejma izgubio zbog dva livera, onda jedan izgubio zbog nekih pocetnika 11 lvl, ne znam ni kako mi ubaci 11 lvl u matchmaking. (btw igram normal)

Darko
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
guls kaže...
DarkoKwon kaže...

Evo ja jutros dva gejma izgubio zbog dva livera, onda jedan izgubio zbog nekih pocetnika 11 lvl, ne znam ni kako mi ubaci 11 lvl u matchmaking. (btw igram normal)

A ti kad si bio lvl 11 svaki game si pobjedio? 

De molim te ova tema nije tvoj osobni dnevnik, to nikoga ne zanima što si ti izgubio, viruj mi...

14 godina
odjavljen
MacTheBig kaže...
DarkoKwon kaže...
guls kaže...
DarkoKwon kaže...

A ti kad si bio lvl 11 svaki game si pobjedio? 

De molim te ova tema nije tvoj osobni dnevnik, to nikoga ne zanima što si ti izgubio, viruj mi...

Znam kada sam bio 11 lvl nisam upadao likovima 20+ lvl u gejm i unistavao im igre, nemam ja nista protiv nekog pocetnika lvl 11, ali kad sam vec nabio taj neki veci lvl sta mi ima ubacivati low levele, cemu onda sluzi taj lvl ?

Darko
14 godina
League Of Legends

Ja recimo nemam neka očekivanja kad idem normal game, to je mjesto gdje možeš isprobavati sve i svašta, ali u granicama pristojnosti i dogovora.

No kad mi pacijenti upadaju u ranked, koji je ajmo reći ipak bitniji jer se svi borimo za neki cilj, onda mi se diže tlak. No nvm, onda se gasi komp i prelazi na pivu :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
guls kaže...

No nvm, onda se gasi komp i prelazi na pivu :)

I onda još jedna, pa još jedna, i tako nakon par puta BACK TO LOL. Začarani krug {#}

14 godina

Jednom mi se samo desilo da sam mrtav pijan došao kući i krenuo lol. Ahri vs Kata - 12-0. Al to je bio gejm takvog dajvanja i takvog vejstanja mane da to boli glava.

Fuck me I'm famous.
17 godina
League Of Legends

Postam da mi ostane pod "teme u kojima sudjelujes" {#}

http://euw.leagueoflegends.com/news/quinn-and-valor-demacias-wings-revealed

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

2x RoA-e na ryzu stvarno?   ja nisan vidia RoA-u na ryzu vas odavno otkad su napravili muramanu jer puno bolje skalira na ryzeu

Probaj; ROA, muramana, ROA i sorc shoes core, dalje po potrebi...

Igralo je nekoliko "projeva" s tim buildom na europskom i američkom lcs-u zadnjem, a i ja sam viđao dosta Ryzova ingame s tim buildom.

Probao sam i sam, i 1v1, pa i 1v2 nitko ne može trejdat s tobom...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad idem na duhovne pripreme pa po nove pobjede, vec sam dosao do ovde ali sam izgubio jedno 8 rankeda zaredom, i evo me opet.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok, postoji netko na ovom svijetu ko' zna zakaj TRM stoji dok igra? {#}

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Ok, postoji netko na ovom svijetu ko' zna zakaj TRM stoji dok igra? {#}

Navodno,NAVODNO mozak bolje funkcionira(10% bolje) i znatno više kalorija trošiš dok stojiš.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Svaka čast Vulcunu na prvoj pobjedi. Dominirali su cijeli match protiv CLG-a. 

Stvarno je ovo bilo iznenađenje, nisam očekivao da će njih pobjediti.

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Curse razbio, sad me zanima kako će biti protiv TSMa, tamo će tek pokazat puni sjaj.

1 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Still undefeated :)

Sljedeci tjedan i Dig i CLG i TSM protiv CRS-a *.*

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Still undefeated :)

Sljedeci tjedan i Dig i CLG i TSM protiv CRS-a *.*

O kojem se turniru radi, nisam u toku

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

O kojem se turniru radi, nisam u toku

LCS

15 godina
neaktivan

LCS

15 godina
League Of Legends

Mali offtopic, zanima me kako se zove ovaj headset sto igraci nose na LCS-u?

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Curse razbio, sad me zanima kako će biti protiv TSMa, tamo će tek pokazat puni sjaj.

Puni sjaj će pokazati tek protiv koreanaca i kineza, to je ono što se očekuje!

NA su već totalno satrali!

16 godina
Morgotth kaže...

Puni sjaj će pokazati tek protiv koreanaca i kineza, to je ono što se očekuje!

NA su već totalno satrali!

Tako je, a i Saint "cuva" jungle Kassu za koreance xD

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Di mogu gledati mečeve?

en.esl.tv/game/lol/

ovdje na last shows pokrenem npr  Team Dignitas vs. Counter Logic Gaming - Season 3 LCS NA

ali ne pokreće video, a na riot games ništa ne pokreće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje možeš gledati sve - LoLPlay

Imaš sve od tjedna 1 pa do tjedna 3 .. 

Tu imaš u Europski LCS isto za pogledati VOD

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 6:35 (AmD).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice