LoL Launcher najgori launcher u povijesti, toliko bugova, nemos reconnect, nemos connect nemos kurc*a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima ko od vas problema s LoL Launcherom? Toćnije, kad pritisnem "continue" nakon Victory/Defeat screena, LoL mi se crasha, s porukom da je Adobe Air prestal raditi. Reinstaliral sam Air, ali opet...Tak da pitam, možda je neki bug nakon ovog zadnjeg patcha.
Isti problem sam imao i nakon tresh patcha samo od sebe se popravilo,probaj sacekat iduci patch
A šta da ja kažem da si ti ljubomoran iz nekog razloga na mene, pa bilo šta da ja napišem ti ćeš to kontrirati ? Zašto ja kršim metu ? To ti idi igraj svoj ranked tako sa skriptovanim ljudima, koji misle ako prekršiš metu da ćeš izgubiti, i nikad ništa neće postići. Baš zbog toga neko igra za SK, a ti igraš neke lijeve gejmove. Na'Vi u dote je postao najbolji team jer su kršili metu.
Još što je najniže zoveš svoje RL drugove da mi daju TD, kao ja sam sada mnogo bitan.
Svi smo mi igrali drugačije postave koje ruše "META". Nitko ne misli da ćeš izgubiti ako prekršiš metu, dapače, barem jednom dnevno je prekršimo. Samo moraš shvatiti, u ovoj temi se nalaze ljudi koji su odigrali koliko i ti, samo to pomnoži još sa nekih 20x.
Dosad sam sve tvoje postove za flejmanje nekih nebuloza tolerisao, ali ovo ti stvarno nema smisla. Dobro je rekao, adc je za levelovanje najbolje igrati na midu, mani se tih ispada.
znači on nekome ko tek počima igrat igru savjetuje da izbjegava trenutnu metu i tako "uči" igrat ADC? prva stvar koja će se desit je to da će u champ selectu nastat pobuna i ljudi će ga flejmat u 90% slučajeva jer to nije po trenutnoj meti, druga stvar je ta da je skroz drugačije igrat ADC-a protiv jednog champa na solo laneu nego protiv 2 na botu i ne vidin kakav mu to profit može donit u vidu mainanja ADC-a? kako će napredovat u nekoj ulozi ako ne igra tog heroja na "prirodnome" laneu (mislin na trenutnu metu), ja san stvarno počašćen šta si ti tolerira moje ispade (lol) ali ovo šta je on reka nema nikakvog smisla ako to misli prakticirat duže od par gameova, btw ostavite se pro pickova i pro igrača
A šta da ja kažem da si ti ljubomoran iz nekog razloga na mene, pa bilo šta da ja napišem ti ćeš to kontrirati ? Zašto ja kršim metu ? To ti idi igraj svoj ranked tako sa skriptovanim ljudima, koji misle ako prekršiš metu da ćeš izgubiti, i nikad ništa neće postići. Baš zbog toga neko igra za SK, a ti igraš neke lijeve gejmove. Na'Vi u dote je postao najbolji team jer su kršili metu.
Još što je najniže zoveš svoje RL drugove da mi daju TD, kao ja sam sada mnogo bitan.
Ja neznam koji tebe filmovi pucaju al lik ti je pokusa objasnit neke stvari jer svi vidimo da si pocetnik i precjenjujes samog sebe,a pretpostavljan da s time nije mislija nista lose
a na ovo boldano san se posteno nasmija 
EDIT: sry na double postu
a stvarno neznan više šta napisat na ovo, ja san pokuša pomoć ali ti si na skroz drugačijoj razini od mene 
LoL Launcher najgori launcher u povijesti, toliko bugova, nemos reconnect, nemos connect nemos kurc*a.
istina, najvise me zivcira bug kad se ugasi client u sred gamea i onda kad stisnes na reconnect button nist se ne dogodi i spusim game bezveze...
Dosad sam sve tvoje postove za flejmanje nekih nebuloza tolerisao, ali ovo ti stvarno nema smisla. Dobro je rekao, adc je za levelovanje najbolje igrati na midu, mani se tih ispada.
znači on nekome ko tek počima igrat igru savjetuje da izbjegava trenutnu metu i tako "uči" igrat ADC? prva stvar koja će se desit je to da će u champ selectu nastat pobuna i ljudi će ga flejmat u 90% slučajeva jer to nije po trenutnoj meti, druga stvar je ta da je skroz drugačije igrat ADC-a protiv jednog champa na solo laneu nego protiv 2 na botu i ne vidin kakav mu to profit može donit u vidu mainanja ADC-a? kako će napredovat u nekoj ulozi ako ne igra tog heroja na "prirodnome" laneu (mislin na trenutnu metu), ja san stvarno počašćen šta si ti tolerira moje ispade (lol) ali ovo šta je on reka nema nikakvog smisla ako to misli prakticirat duže od par gameova, btw ostavite se pro pickova i pro igrača
Jel' ti shvaćaš poantu da niko ne mora da prati metu? Ako mu ne smeta što ga flejmaju, ako igra iz zabave, nek igra i soraku jungle sa revivom što se mene tiče. Ako nekom smeta, leavat će game dok ne nađe neki party gdje će sa ostalima to biti ok. Pa jbt nije zakonom određena meta....
Dobro, branio sam te dok nisam ovo pročitao 
Jel' ti shvaćaš poantu da niko ne mora da prati metu? Ako mu ne smeta što ga flejmaju, ako igra iz zabave, nek igra i soraku jungle sa revivom što se mene tiče. Ako nekom smeta, leavat će game dok ne nađe neki party gdje će sa ostalima to biti ok. Pa jbt nije zakonom određena meta....
ja mislin da je svima u cilju da postanu bolji igrači, a to ćeš dosta teško postić ako ne pratiš metu i to je činjenica, ako igra iz "zabave" (uostalon al svi mi ne igramo iz zabave?) i ako će trollpickat to me uopće nije briga i u ton slučaju neka radi šta oće, a u suprotnome stojin iza svega šta san reka
ja mislin da je svima u cilju da postanu bolji igrači, a to ćeš dosta teško postić ako ne pratiš metu i to je činjenica, ako igra iz "zabave" (uostalon al svi mi ne igramo iz zabave?) i ako će trollpickat to me uopće nije briga i u ton slučaju neka radi šta oće, a u suprotnome stojin iza svega šta san reka
To je ono što ti ja kažem, ako igra iz zabave, pusti ga, ako igra za ozbiljno, e onda je belaj.
Ovo, ako želiš biti dobar adc igrač, nemoj ići mid i vježbati adc jer se moraš, ali moraš naviknuti da igraš bot lane, makar ti support uzimao cs (tako ćeš još bolje naučiti farmati)
LoL evo bas gledam sad Athenov stream, opet neki charity, top donator: "AtheneIsANoob" 

ko je rekao ljudima da je bolje imat 2 na topu?
Isti oni koji govore double jungle OP :D
Užas. Ne radi to, ne dopuštaj si da imaš puno para, a kaskaš u itemima. Zbog toga možeš izgubiti i game, jer im daješ priliku da se vrate.
Moje osobno mišljenje jest kada netko dođe na 30lv, on je n00b. Može on "shvaćati", ali ne zna. Jednostavno, ne ide to tako, tek na 30lv sam naučio neke stvari bolje. Koji ti je ingame nick uopće, da vidimo?
Bez uvrede, ali pogrešno si se postavljao ovdje ljudima.
Btw, ljudi, kako gradite zyru? jer sam je vidio danas s 2x rod of ages, warmogom i ostalima itemima i opet je imala masu APa i bila smrt..
Btw, ljudi, kako gradite zyru? jer sam je vidio danas s 2x rod of ages, warmogom i ostalima itemima i opet je imala masu APa i bila smrt..
Sry za dupli post, ali ovo nisam pročitao prvi put 
Sry za dupli post, ali ovo nisam pročitao prvi put 
Ma da, i ja sam isto to gledao, ono, dfuq
Build joj je bio: Rof of Ages, Zhonya, Warmog, Sorcerrer Shoes, Rod of Ages, Rabaddon deathcap
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history
baš me zeznula, imao lijep winstreak :/
Pa na Ryzu se isto trenutno buildaju 2x RoA zajedno s muramanom itd.., doduše on je champ kojemu statsi od roa puno više pogoduju nego Zyri, ali HP je trenutno najjači stat u igri i nikad nije dosta, a pogotovo na champovima koji imaju solidan base dmg.
Yeah, baš sam zato sada napravio haunting guise na kati (iako ga obično nikada ne radim), pa rabaddon pa giant belt...pila me masovno ova HP META u igri...
stacking ftw.
petak navečer, shadow si online?
Pa na Ryzu se isto trenutno buildaju 2x RoA zajedno s muramanom itd.., doduše on je champ kojemu statsi od roa puno više pogoduju nego Zyri, ali HP je trenutno najjači stat u igri i nikad nije dosta, a pogotovo na champovima koji imaju solidan base dmg.
2x RoA-e na ryzu stvarno? ja nisan vidia RoA-u na ryzu vas odavno otkad su napravili muramanu jer puno bolje skalira na ryzeu , a da se vratin na tvoj prijasnji komentar da anivia ima konstatni dmg - flash frost 12/11 cooldown i frostbite 5 sekundi cooldowna ako je to tebi konstatan damage onda stvarno neznan kako ti to ocjenjujes
kad dobije ulti vec tad je caitlyn moze izpushat i igrat svoju igru jer kad uzmes ADC na midu ne ocekujes killove nego ocekujes shutdown njihovog lanea
Tačno više neću lol igrati ujutro, uvijek ona djeca što tek ustanu pa ti uđu u gejm i namjerno fidaju :)
Da, živa istina, igrati subotom i nedjeljom ujutro do rano poslijepodne/večer su enormne šanse da ćeš dobiti hrpu dece debila koji očito kradu lvl30 acc od prijatelja te namjerno igraju ranked :)
Ryze build : Bannananune , 1 roa , 1 hydra , 1 tiamat , warmogs i boots lvl 1 ( dont need better ones!!)
Tačno više neću lol igrati ujutro, uvijek ona djeca što tek ustanu pa ti uđu u gejm i namjerno fidaju :)
Da, živa istina, igrati subotom i nedjeljom ujutro do rano poslijepodne/večer su enormne šanse da ćeš dobiti hrpu dece debila koji očito kradu lvl30 acc od prijatelja te namjerno igraju ranked :)
Evo ja jutros dva gejma izgubio zbog dva livera, onda jedan izgubio zbog nekih pocetnika 11 lvl, ne znam ni kako mi ubaci 11 lvl u matchmaking. (btw igram normal)
A ti kad si bio lvl 11 svaki game si pobjedio?
De molim te ova tema nije tvoj osobni dnevnik, to nikoga ne zanima što si ti izgubio, viruj mi...
Ja recimo nemam neka očekivanja kad idem normal game, to je mjesto gdje možeš isprobavati sve i svašta, ali u granicama pristojnosti i dogovora.
No kad mi pacijenti upadaju u ranked, koji je ajmo reći ipak bitniji jer se svi borimo za neki cilj, onda mi se diže tlak. No nvm, onda se gasi komp i prelazi na pivu :)
No nvm, onda se gasi komp i prelazi na pivu :)
I onda još jedna, pa još jedna, i tako nakon par puta BACK TO LOL. Začarani krug 
Jednom mi se samo desilo da sam mrtav pijan došao kući i krenuo lol. Ahri vs Kata - 12-0. Al to je bio gejm takvog dajvanja i takvog vejstanja mane da to boli glava.
Postam da mi ostane pod "teme u kojima sudjelujes" 
http://euw.leagueoflegends.com/news/quinn-and-valor-demacias-wings-revealed