League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.348.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...

Ma da, imali smo MIDa koji samo igra Branda i ne zna što je void staff :D ....ali da, outplayed svugdje, jedino smo se mi na botu još kako tako držali :D

Da, imali smo MIDericu koja je nekim čudom uspjela prekinuti lanac i pobjeći iz kuhinje... nvm meni je baš bio žeben gejm.

Fuck me I'm famous.
15 godina
neaktivan
guls kaže...
X-Plosiv kaže...

Ma da, imali smo MIDa koji samo igra Branda i ne zna što je void staff :D ....ali da, outplayed svugdje, jedino smo se mi na botu još kako tako držali :D

Da, imali smo MIDericu koja je nekim čudom uspjela prekinuti lanac i pobjeći iz kuhinje... nvm meni je baš bio žeben gejm.

Protiv našeg mida igrat nije baš lagano xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Placement za Silver II, i ja baš moram dobiti retarde.
Prvi game Alistar namjerno feeda,Ez nas razbije.
Drugi game mid ne radi ništa,top faila žešće.
I onda,što je najbolje iz svega toga,koga da krive?
Junglera,jer on nezna igrat,nikad nije ganka,uninstall LoL...

Community OP,Athene ima i pravo što kaže,najgori ikad.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
guls kaže...
X-Plosiv kaže...

Protiv našeg mida igrat nije baš lagano xD

Ma vidjeti ćemo se slijedeći put nadam se, ili tako nekako, odoh ja na MID onda :D

sve u svemu, nama bio zabavni cro4lol

btw, što se tiče BUGed, ajde pogledaj kada možeš da se to organizira, ja ću se vratiti unutra (morao leavati jer nisam mogao ući u tim za cro4lol)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Yup,BUG-ov tim na Eastu nije aktivan,hajmo se dogovoriti

pa da odigramo par normal premade gameova,ili barem

da support i carry igraju zajedno?

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja bih MIDao ako nije problem, odigrao sam oko 700-800 gejmova na midu od cca 1500, i poprilično tu dobro i kotiram...bio sam u timu ali nismo igrali, a morao sam leavati jer nisam mogao pristupiti jednom za cro4lol

dodaj me gore, ShadowSneakDude

15 godina
League Of Legends

u vezi one ankete, slimyyy i ja smo se dogovorili da ako bude vise od 15 zainteresiranih da cemo organizirati to, vas 18 glasalo je da ce dolazit pa cemo krenuti u nedjelju.

Znaci isto kao prosli put, oko 7-8 da se skupimo svi koji zele igrati i igramo sve dok nas bude bilo.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Harlem Shake

EU West:Venom035 EUNE:Korleone035
Moj PC  
7 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Evo jedna preporuka onima koji leveluju i hoće da igraju ADC. Uzmete ADC-a na mid, ako budete išli lane doće vam neko dijete koje će vam ubijati kripove (osim u slučaju da imate frienda koji će vas supportat). Ja sam skoro krenuo igrati ADC i hoću kasnije da mi to bude main role, kupio sam rune, kripovi padaju ko ništa. Treba se čuvati master yi-a, nisam još protiv njega radio mid, ali vjerujem da bi stvarao problem, pogotovo pošto ja igram Ashe i Corki, ubio bi me od spama, a on bi se hilao onako na  kafu. Ovo je po meni daleko bolja solucija kada hoću da igram ADC. Još ako imaš u timu koga da zna igrat, pa izgenka mid, a da vi ne bi bili rejpani kupite 2 warda. Svakog midera do sada sam out farm, ali nisam još protiv svih mid heroja igrao, vjerujem da bi bilo i takvih da im ništa ne bi mogao, ali male su šanse za to u normalu. Ako imate nekog heroja na midu poput nidale, ništa lakše, samo se krećite, gledajte kada će ona baciti arrow i last hitajte što više kripova. Na midu za 12 min sam napravio 100cs, to mi je za sada rekord, dok na lejnu čak i sa supportom napravim manje, ako su protivnici previše agresivni.

Ovo preporučujem onima koji tek leveluju i tek krenuli igrat LoL. Vi provovi možete ići igrati ranked.

{#} 

5 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Evo jedna preporuka onima koji leveluju i hoće da igraju ADC. Uzmete ADC-a na mid, ako budete išli lane doće vam neko dijete koje će vam ubijati kripove (osim u slučaju da imate frienda koji će vas supportat). Ja sam skoro krenuo igrati ADC i hoću kasnije da mi to bude main role, kupio sam rune, kripovi padaju ko ništa. Treba se čuvati master yi-a, nisam još protiv njega radio mid, ali vjerujem da bi stvarao problem, pogotovo pošto ja igram Ashe i Corki, ubio bi me od spama, a on bi se hilao onako na  kafu. Ovo je po meni daleko bolja solucija kada hoću da igram ADC. Još ako imaš u timu koga da zna igrat, pa izgenka mid, a da vi ne bi bili rejpani kupite 2 warda. Svakog midera do sada sam out farm, ali nisam još protiv svih mid heroja igrao, vjerujem da bi bilo i takvih da im ništa ne bi mogao, ali male su šanse za to u normalu. Ako imate nekog heroja na midu poput nidale, ništa lakše, samo se krećite, gledajte kada će ona baciti arrow i last hitajte što više kripova. Na midu za 12 min sam napravio 100cs, to mi je za sada rekord, dok na lejnu čak i sa supportom napravim manje, ako su protivnici previše agresivni.

Ovo preporučujem onima koji tek leveluju i tek krenuli igrat LoL. Vi provovi možete ići igrati ranked.

Simpatičan neki momak, al trudi se, šta ćeš! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Šta odmah serete po momku, sve što je napisao je viable.

Pa i prije je meta bila adc na midu, a i ja isto znam sresti adc-a na midu. Ako može ad caster zašto ne bi mogao i carry?

Uostalom, i peke je igrao s caitlyn vs SK ako se ne varam nedavno na midu...

A i s ovim ostalim se slažem, nekad je lakše posvetiti se last hitanju kad nemaš supporta pored enemy adc-a na kojeb moraš paziti.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

{#} 

Dosad sam sve tvoje postove za flejmanje nekih nebuloza tolerisao, ali ovo ti stvarno nema smisla. Dobro je rekao, adc je za levelovanje najbolje igrati na midu, mani se tih ispada.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
League Of Legends

adc countera većinu ap-a. 

jedini problem je što onda moraš imati ap baziranog junglera i eventualno top (Diana, Vladimir, Teemo)...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
slimyyy kaže...

{#} 

Dosad sam sve tvoje postove za flejmanje nekih nebuloza tolerisao, ali ovo ti stvarno nema smisla. Dobro je rekao, adc je za levelovanje najbolje igrati na midu, mani se tih ispada.

prika zato se ne uzima mid laner medu prvin pickovima ,assassin ap ili obicni assassin ce mu doc i ubit ce ga na lvl-u 2  , nista stae reka je nebuloza mozda ti on jednostavno nije drag ja i moj brat imamo isto misljenje o skoro svemu pa se slozis sa menon {#}

@FlyBoy caitlyn je uzeta 100% jer su tili shotdownat njihovog ap-a jer je bia melee tipa evelynn ili neki AP koji nema konstantan damage 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 12:09 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
slimyyy kaže...

{#} 

prika zato se ne uzima mid laner medu prvin pickovima ,assassin ap ili obicni assassin ce mu doc i ubit ce ga na lvl-u 2 , nista stae reka je nebuloza mozda ti on jednostavno nije drag ja i moj brat imamo isto misljenje o skoro svemu pa se slozis sa menon {#}

@FlyBoy caitlyn je uzeta 100% jer su tili shotdownat njihovog ap-a jer je bia melee tipa evelynn ili neki AP koji nema konstantan damage 

1. Uzmeš carry 1st pick i planiraš mid

2. Uzmu assassin ap/ad

3. Odeš na bot

4. ???

5. Profit.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan

2. Uzmu assassin ap/ad

3. Odeš na bot

4. ???

5. Profit.

kakav ce nastat profit ako obojica imate assassina na midu? skill match up , da je tako lako profitirat onda bi to radili i profesionalni timovi?

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

2. Uzmu assassin ap/ad

3. Odeš na bot

4. ???

5. Profit.

kakav ce nastat profit ako obojica imate assassina na midu? skill match up , da je tako lako profitirat onda bi to radili i profesionalni timovi?

Nisi me razumio, ako uzmeš adc na mid (koji enemy team nema šanse da odmah pretpostavi), ako ne uzmu assassina, ostaneš na midu, ako uzmu, odeš na bot, simple as that.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam za ostale, ali meni je DarkoKwon baš simpatičan momak. Baš simpatičan momak.

Što me podsjetilo, moram danas igrati Nidalee mid {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
X-Plosiv kaže...

Kaj baš moraš? :D

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

fair enough

1 0 hvala 0
18 godina
Anzulolz kaže.....

@FlyBoy  caitlyn je uzeta 100% jer su tili shotdownat njihovog ap-a jer je bia melee tipa evelynn ili neki AP koji nema konstantan damage

Ocelote je igrao Aniviu, koja nije melee, a bogami ima dobar sustain dmg.

Mislim da je razlog Caitlyn picka bio taj što yellowstar jednostavno nije na razini na kojoj je rekkles, i da su predviđali da ih neće moći kerijati (on je igrao urgota taj game - znaci ne bas cistog adc-a)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
mobitel kaže...

fair enough

'Magnificent Mali' a zašto skrivat ime ? :D

jedan od najglupljih bugova... ak upišeš ime champa u chat onda se pojavi. ;)

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Anzulolz kaže.....

@FlyBoy  caitlyn je uzeta 100% jer su tili shotdownat njihovog ap-a jer je bia melee tipa evelynn ili neki AP koji nema konstantan damage

Ocelote je igrao Aniviu, koja nije melee, a bogami ima dobar sustain dmg.

Mislim da je razlog Caitlyn picka bio taj što yellowstar jednostavno nije na razini na kojoj je rekkles, i da su predviđali da ih neće moći kerijati (on je igrao urgota taj game - znaci ne bas cistog adc-a)

Caitlyn je hard counter Aniviji, Anivia joj ništa nemože na početku, a poslije kad dobije ulti + Frostbite Cait već ima ogromnu prednost. SK do kraja pickanja nije znao da je Cait mid i tu ih je Fnatic uhvatio na krivoj nozi. Urgot je bio last pick.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan

znači on nekome ko tek počima igrat igru savjetuje da izbjegava trenutnu metu i tako "uči" igrat ADC? prva stvar koja će se desit je to da će u champ selectu nastat pobuna i ljudi će ga flejmat u 90% slučajeva jer to nije po trenutnoj meti, druga stvar je ta da je skroz drugačije igrat ADC-a protiv jednog champa na solo laneu nego protiv 2 na botu i ne vidin kakav mu to profit može donit u vidu mainanja ADC-a? kako će napredovat u nekoj ulozi ako ne igra tog heroja na "prirodnome" laneu (mislin na trenutnu metu), ja san stvarno počašćen šta si ti tolerira moje ispade (lol) ali ovo šta je on reka nema nikakvog smisla ako to misli prakticirat duže od par gameova, btw ostavite se pro pickova i pro igrača

14 godina
League Of Legends

Na kraju svega se treba prisjetiti da je lol samo igra... eto :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
guls kaže...
X-Plosiv kaže...

Kaj baš moraš? :D

Hell yes, pa nema ničeg boljeg nego gađanja s kopljem, a kada još skineš nekom masu HPa i ubiješ ga čisto FOR THE LULZ. Znaš i sam kako je :D

btw, potpisujem sve što je rekao Slimmy...

17 godina
neaktivan
guls kaže...

NIJE!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
guls kaže...

to je stil života

13 godina
neaktivan
League Of Legends

taj savjet da igra ad na midu kad lvlupa bi ja dao nekom iskusnijem posto tako moze uzet svu farmu a ne se fightat sa svojim likom za minione, i to ne ad-a na midu nego bilo sto na midu... tako sam ja barem radio.

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima ko od vas problema s LoL Launcherom? Toćnije, kad pritisnem "continue" nakon Victory/Defeat screena, LoL mi se crasha, s porukom da je Adobe Air prestal raditi. Reinstaliral sam Air, ali opet...Tak da pitam, možda je neki bug nakon ovog zadnjeg patcha.

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice