League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.348.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

daj pustite decka na miru, ako misli da je dobar neka igra ranked kad dode na lvl 30 pa cemo vidjet gdje ce otic...

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Ja mislim da više ni ranked nije nekakvo mjerilo skilla .. Slažem se da je ponekad teško postići visoki rating, ali uz imalo sreće ubrzo se može i to .. Ima ljudi na diamondu koji igraju kao da su tek krenuli igrati LoL .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
AmD kaže...

Ja mislim da više ni ranked nije nekakvo mjerilo skilla .. Slažem se da je ponekad teško postići visoki rating, ali uz imalo sreće ubrzo se može i to .. Ima ljudi na diamondu koji igraju kao da su tek krenuli igrati LoL .. 

pa nije mjerilo skilla jer luck dosta ovisi o tome ali ipak mislim da nemozes biti toliko lucky da te carrijaju do nekog platinuma/diamonda a da si totalni bot...

17 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

daj pustite decka na miru, ako misli da je dobar neka igra ranked kad dode na lvl 30 pa cemo vidjet gdje ce otic...

Onda će mu trollovi i feederi biti krivi zašto je tak nisko :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

[quote]

Gle... imas oko 100 gejmova dosada nemozes biti skillan...

Mozda ti znas last hitat al opet to si cuo da se treba pa si se naucio ali mehaniku se neces naucit do jedno 2k gejmova...(mislim na onu na velkom lvlu)

[/quote]

Za last hit sam cuo 2007. godine prvi put, dok sam bio početnik dote. A last hit je samo 0.1% onoga što neka moba sadrži. 

[quote]Samo je htio je reći da nije toliki noob, right?[/quote]

Baš to. Rekao sam da sam skilled, što ne znači da sam diamond na 25lvlu. Skilled znači da imam skila, prošao sam onaj početnički nivo. Znam kada se povući, kada napasti, koje iteme protiv kojih heroja, kada ići mass fight, kako koji role radi u fightu, kupiti ward i gdje postaviti ward, gledati mapu i imati osjećaj kada će me gank, ono što najviše fali svim MOBA igračima, pogotovo u lolu, oni igrači što pušaju dok ne poginu, toga sam se najviše nagledao u lolu, kontrirat jungle i još mnogo mnogo stvari.

Eto ja sam napisao skilled gore na predzadnjoj stranici vi me poredite sa nekim PRO igračima, a i ne znate sami značenje PRO riječi, a većina vas ovdje kada ubijete nekoga na normalu, napravite double kill, odma pišete na globalu "me pro".

dobro pozalio sam sto sam te pokusao obranit ponasas se ko klinac.

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

aj odigraj lane protiv mene , ja san silver I na westu nisan tako daleko u skillu od tebe izgleda da si vec na jednoj velikoj razini game ce bit napet {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 21:25 (Anzulolz).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo ako treba fresh blood na eastu ja sam tu. Nisam jos dogurao do 30 lvl-a ali eto vucem se polako. Ako ce vam kad falit slobodno me pozovite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Baš to. Rekao sam da sam skilled, što ne znači da sam diamond na 25lvlu. Skilled znači da imam skila, prošao sam onaj početnički nivo. Znam kada se povući, kada napasti, koje iteme protiv kojih heroja, kada ići mass fight, kako koji role radi u fightu, kupiti ward i gdje postaviti ward, gledati mapu i imati osjećaj kada će me gank, ono što najviše fali svim MOBA igračima, pogotovo u lolu, oni igrači što pušaju dok ne poginu, toga sam se najviše nagledao u lolu, kontrirat jungle i još mnogo mnogo stvari.

Eto ja sam napisao skilled gore na predzadnjoj stranici vi me poredite sa nekim PRO igračima, a i ne znate sami značenje PRO riječi, a većina vas ovdje kada ubijete nekoga na normalu, napravite double kill, odma pišete na globalu "me pro".

lol [eu]east: Xz0mbieX

12 0 hvala 0
14 godina
Jonja kaže...

Majke ti drage, 600 winova i imas sve champe? 

Očito nije sve zaslugom IP-a, nemam što lagati :)

Jednom mjesečno se počastim s 10€ RP-a, svaki dan skinem 1st win i eto, skupi se. Trošim samo na rune i champove. Lijepo je kad protivnici imaju izbor za ban :)

Fuck me I'm famous.
16 godina
DarkoKwon kaže...

Ti si nas Isus , nas spasilac iz elo pakla. Nosit ces nas na krilima svojim do dijamantnih vrata elo heavena. 

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
DarkoKwon kaže...

Ti si nas Isus , nas spasilac iz elo pakla. Nosit ces nas na krilima svojim do dijamantnih vrata elo heavena. 

Well I guess you could say,that he...is challenged.

YEAAAAAAHHHH

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
neaktivan
League Of Legends
opet se pocelo pricati o rankedu ,svatko ima svoje teoriju o tome elo helo.. po meni 40 % igraca dodu na onaj elo na kojem zasluzuje ,a 60 % zapnu na silveru,bronze.. ja sam sada trenutno na bronze I , i moj frend takoder koji vec igramo lol cca 2g. oko 600 winova obojica smo na bronze ,dok moj frend koji sada ima 240 winova nalazi se na goldu IV .. on u 20 min ima farm cca 80 .. a ja pretezno oko 20 min cca 140 do 150 farm....

btw: sada gledam na ranked diamon igraca i lux igra ad :D

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
prodajajem acc na westu lv 16 ima frozen nocturme skin i trazim sam da mi neko uplati 1200 rp na eastu za dodatna pitanja na pm.
dsfskdkl
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

lol

lol nick - bounty94
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 22:48 (bounty123).
Moj PC  
14 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
oppopp kaže...
prodajajem acc na westu lv 16 ima frozen nocturme skin i trazim sam da mi neko uplati 1200 rp na eastu za dodatna pitanja na pm.

ako ti netko ponudi burek prihvati

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nakon 1500+ gejmova još uvijek učim neke sitnice.

Igrali smo ja i guls u cro4lol protiv Lord Nofaka i njegove ekipe, i tu se ipak pokazalo kako su oni platinum/diamond ekipa opako iznad nas. Još smo se mi nekako držali dole (ja 4/1/1 i 100 cs u 21 min..loše farmanje, ali protiv diamond/platinum ekipe gdje nismo imali pomoć od junglera..) ..

Ti možda jesi 25 lv,  i imaš nekog skilla, ali prije nekih 800 odigranih gejmova ti si kompletno n00b. Ne sjećam se da li sam ikada nekome napisao "me pro"...jer ne zarađujem od igre, igram za užitak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa je li ovo više moguće?

Znači ne znam koji put, vjerovatno 20 već, držimo vodstvo u rankedu. I to nije malo vodstvo, pričamo 20/7 vodstvo. Nije bitno igram li mid, top, support, jungle, ADC, uvijek ista priča. Svaki put pokušam promjenit scenariji, ako sam mid pokušavam roamat nakon što pobjedim lane, ako sam ADC idem sa supportom wardat mapu, ako sam top splitpusham i TPam se u fight uvijek, ali zbog nekog razloga svaki božiji put izgubimo to vodstvo. Ili nas aceaju, ili dobiju teamfight, ili je njih pet top, a mi umjesto da se opkolimo na mid idemo protiv njih gore uvijek neki klinac!

Više ne znam što krivo radim, danas sam izgubio 81 LP, ne mogu više. Može li mi netko istaknuti što radim pogrešno?

0 0 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Pa je li ovo više moguće?

Znači ne znam koji put, vjerovatno 20 već, držimo vodstvo u rankedu. I to nije malo vodstvo, pričamo 20/7 vodstvo. Nije bitno igram li mid, top, support, jungle, ADC, uvijek ista priča. Svaki put pokušam promjenit scenariji, ako sam mid pokušavam roamat nakon što pobjedim lane, ako sam ADC idem sa supportom wardat mapu, ako sam top splitpusham i TPam se u fight uvijek, ali zbog nekog razloga svaki božiji put izgubimo to vodstvo. Ili nas aceaju, ili dobiju teamfight, ili je njih pet top, a mi umjesto da se opkolimo na mid idemo protiv njih gore uvijek neki klinac!

Više ne znam što krivo radim, danas sam izgubio 81 LP, ne mogu više. Može li mi netko istaknuti što radim pogrešno?

kad jednu izgubis uzmi pauzu 1 h, napisi zadacu, napravi nesto korisno, i onda nastavi, ako opet izgubis taj dan vise nemoj igrati

a dok pobjedujes igraj cijelo vrijeme, znam iz iskustva, izgubis jednu i onda to ides vratit, onda opet izgubis pa poludis i ides vracati, ali te neide i odes u propast. To mozemo usporediti s kockanjem, ulozis 20 kn, izgubis, pa sljedeci put 40 da vratis, i to izgubis, ona 100, da vratis i budes malo u plusu, na kraju kifla, bolje odustat odmah nego se zivcirati i nanijeti si jos vece stete

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Igrali smo ja i guls u cro4lol protiv Lord Nofaka i njegove ekipe, i tu se ipak pokazalo kako su oni platinum/diamond ekipa opako iznad nas. Još smo se mi nekako držali dole (ja 4/1/1 i 100 cs u 21 min..loše farmanje, ali protiv diamond/platinum ekipe gdje nismo imali pomoć od junglera..) ..

Ti možda jesi 25 lv,  i imaš nekog skilla, ali prije nekih 800 odigranih gejmova ti si kompletno n00b. Ne sjećam se da li sam ikada nekome napisao "me pro"...jer ne zarađujem od igre, igram za užitak.

Jel to bio onaj game di sam ja junglao? xD
Di smo jungleru invadeali svake minute? xD 

15 godina

Ja sam počeo ranked masovno dobivat, na valjda svaki poraz dolazi 4-5 pobjeda, svako malo hot streak, samo sto ne igram tako često ono da mi je svaka partija ranked jos uvijek me tuku traume :D. Jednostavno samo jednog heroja i jednu rolu drmam. Napišem ljudima i prefer adc, have 80% win with graves i ljudi mi fino ustupe, ja outfarmam njihovog adc-a i kako doalze fightovi ja imam veci damage a pogotovo graves sa tim burstom i jednostavno prednost se stvara. I jos neke stvari, uvijek postujem protivnika, iako sam u bronze 2 uvijek dolazim u lane bez podcijenjivanja ali pokusavam biti agresivan. Isto tako, nikad nemoj biti vrijeđat bezveze ili što ja nikad valjda nisam napravio, krivit junglera sto nema gankova. Evo zadnju partiju sam imo tryndamera koji je uzeo ignite i smite u lane i rekao je da ne flameamo zbog toga da zna sta radi i jos se zajebo i kreno sa mana potionom haha, ali nije bilo "omfg report troll smite trynda" ja sam rekao ajmo mu dat nek igra pa cemo vidjet, na kraju je bilo 25 min surrend, decko je sutio i igro, nafarmo se i lagana pobjeda. Jos jedna pobjeda i evo me u bronze 1, sam nek dođem do tog golda pa sam miran.

14 godina
Lord Nofak kaže...

No, ti si igral Olafa, a ovaj bagzi neki nolifer, reci mu da ga moram upoznat da mu hebem sve po spisku, uredno nas je uneredio dole xD

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
Gligo kaže...
oppopp kaže...

ako ti netko ponudi burek prihvati

Burek op!!

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
Koja je logika ovog ranked kjua? Pobjedimo 5 uzastopno i plasira nas u silver 1.. Onda protiv sebe dobijemo divisiju gold 1 s par likova od 1800-2200elo i roflstompaju nas xD zar nije poanta divizija da ti daju priblizne divizije protiv tebe, a ne odma te quaju protiv takih likova 5 divizija ispred tebe xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
League Of Legends

lord nofak jesam ja tebe imao dodanog kad sam na eastu igrao? ti igras suppora samo ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

lord nofak jesam ja tebe imao dodanog kad sam na eastu igrao? ti igras suppora samo ?

Da,mainam supporta.

U ekipi igram supporta,a u YOLO Q feedam sa ostalim rolama :D

13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
NinjEEEk kaže...

Da,mainam supporta.

cini mi se da sam igrao s tobom par puta u yolo q dok sam na eastu bio, nisam uopce ni skuzio da si to ti sa foruma xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 12:52 (NinjEEEk).
15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Lord Nofak kaže...
NinjEEEk kaže...

Da,mainam supporta.

cini mi se da sam igrao s tobom par puta u yolo q dok sam na eastu bio, nisam uopce ni skuzio da si to ti sa foruma xD

Da naletjeli ste ti i tvoj prijatelj na mene pocetkom preseasona,koliko se sjecam nije dobro zavrsilo za vas xD

13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
NinjEEEk kaže...
Lord Nofak kaže...
NinjEEEk kaže...

Da,mainam supporta.

Da naletjeli ste ti i tvoj prijatelj na mene pocetkom preseasona,koliko se sjecam nije dobro zavrsilo za vas xD

ah sjecam se toga gamea, nezelis ni znati kakav je kod nas chat bio u teamu lol..

14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
X-Plosiv kaže...

Ma da, imali smo MIDa koji samo igra Branda i ne zna što je void staff :D ....ali da, outplayed svugdje, jedino smo se mi na botu još kako tako držali :D

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam jedno pitanje , u zadnje vrijeme mi lol prilikom fighta nebitno team fight ili 1v1 gubi fps i pocinje mi stekat i trzat , sto moze biti imam graf gtx8800 i quad core plus 8 gb rama

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice