League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.349.783
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...

Ja ću moć igrat za 2 tjedna, šteta što imam west account sa malo championa i runa, no koga briga. Mislim da nas se može bez problema skupiti 3 ekipe, samo bilo bi teško složiti 3 podjednake ekipe. Žao mi je što nas nema dovoljno na eastu nas iskusnijih igrača ( ja, brat, Nofak, ko još? ) pa da i tamo bacimo koju partiju.

xZ0mbiex je isto na East.

Ma istina, zbog nekog čudnog razloga tu na forumu ima daleko više ljudi na westu nego na eastu. Al nema veze, imam ja jedan smurf na westu, tak da ak ću imat vremena rado bi vam se pridružio u tim večernjim gameovima.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
Blizek kaže...

Ja ću moć igrat za 2 tjedna, šteta što imam west account sa malo championa i runa, no koga briga. Mislim da nas se može bez problema skupiti 3 ekipe, samo bilo bi teško složiti 3 podjednake ekipe. Žao mi je što nas nema dovoljno na eastu nas iskusnijih igrača ( ja, brat, Nofak, ko još? ) pa da i tamo bacimo koju partiju.

pre malo nas je na eastu, a mislim da nije problem napraviti west acc i dizati ga svaki dan pomalo, 2-3 partije za par tjedana ces biti na lv 20 i kupis heroje koje mainas

znaci do sljedeceg bug forum okrsaja imate  7 dana pa mozete dizati accounte, jedini hendikep ce biti rune al jbg nema drugog nacina

Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...

xZ0mbiex je isto na East.

ja sam istu na eastu, ali imam neki acc lv 5 na westu pa cu na njemu igrati

NinjEEEk kaže...

moze li se kod nekoga odma dogovorit za jednu ekipu new blooda? igrat cemo sto posto ja i frend isto s foruma ako bi bilo moguce

mozemo ali, vidjeli smo slimyyy i ja jucer, obecaju da ce igrati i onda ne dodju i cekamo 45 minuta da se netko javi i onda smo na kraju uzeli igrace van bug foruma, tako da mislim da je najbolje da  u to vrijeme tko bude online neka igra, a timove rasporedimo u custom gameu otprilike da budemo podjednaki.

Jedino poslije kas se ufuramo u to, pa vidimo tko je stalan onda mozemo napraviti nekakve fix timove, ali dotad mislim da je najbolje onako

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...

moze li se kod nekoga odma dogovorit za jednu ekipu new blooda? igrat cemo sto posto ja i frend isto s foruma ako bi bilo moguce

mozemo ali, vidjeli smo slimyyy i ja jucer, obecaju da ce igrati i onda ne dodju i cekamo 45 minuta da se netko javi i onda smo na kraju uzeli igrace van bug foruma, tako da mislim da je najbolje da  u to vrijeme tko bude online neka igra, a timove rasporedimo u custom gameu otprilike da budemo podjednaki.

Jedino poslije kas se ufuramo u to, pa vidimo tko je stalan onda mozemo napraviti nekakve fix timove, ali dotad mislim da je najbolje onako

neznam po onome kad sam se ja prijavljivao nije uopec bilo mjesta cak su kao jos 3 zauzeta bila ako neko od onih 5 ne dode pa nisam ni ocekivao da cu igrat pa sam isao rusiti windowse jer mi komp stekao ko qurac.. al ajde barem si ti mogao igart na mom accu da sam ja igrao nebi ti mogao tako da je svejedno xD.

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam na eastu i ima 2 acc lvl30, tako da jedan mogu posudit za taj game...(drugi acc nije nesto posebno al ima runa i nekolicina champa)

acc LoL east: Pipe

0 0 hvala 0
15 godina
NinjEEEk kaže...

neznam po onome kad sam se ja prijavljivao nije uopec bilo mjesta cak su kao jos 3 zauzeta bila ako neko od onih 5 ne dode pa nisam ni ocekivao da cu igrat pa sam isao rusiti windowse jer mi komp stekao ko qurac.. al ajde barem si ti mogao igart na mom accu da sam ja igrao nebi ti mogao tako da je svejedno xD.

pa to ti kazem, obecali su da ce doci, uzeli mjesto pojedincima(među njima i tebi) i onda nisu dosli

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...

pa to ti kazem, obecali su da ce doci, uzeli mjesto pojedincima(među njima i tebi) i onda nisu dosli

pa evo ako budete radili novi team i ako se bude igrali preko vikenda mozes nas odma pisat:

ja bi igrao jungle>top>ad>mid/support tim redoslijedom

a kolega karikuri top>mid>jungle 

to mozes odma pista jer cemo 100% doc ako se dogovori za igrat.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja mogu zaigrat ako bude trebalo... imam na westu i eastu acc {#}

LoL West: lolking.net/summoner/euw/22954834 , East: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobra je ovo ideja s tradicijom ;)

Prosli put nisam igro jer me nisu zvali... Al dobro moja "generacija" u LoL-u je, kolko sam cuo , rasturila ove novije tako da mi nije zao.

Samo bi trebalo da se pomjesamo jer old vs new bas i nejde..

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Dobra je ovo ideja s tradicijom ;)

Prosli put nisam igro jer me nisu zvali... Al dobro moja "generacija" u LoL-u je, kolko sam cuo , rasturila ove novije tako da mi nije zao.

Samo bi trebalo da se pomjesamo jer old vs new bas i nejde..

cek ti si "starija generacija"?

14 godina
neaktivan

U da.. igram od kako je lol izaso...

Samo imao sam par rage quitova te quitova zbog neceg tipa wow..

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Anzulolz kaže...

nismo mi mislili na to , ima dosta ljudi sta glumi pa se niko nije pojavia veceras nazalost , ja i lord nofak smo se dogovorili da cemo ih satrat ali nazalost nisu dosli (iako san napadnut od vecine da san tryharda jer san uzea aniviu , a oni mi je bannali 2 puta {#} )

Zato ja ne volim mainat samo jednog heroja {#}

ko je reka da je ja mainan {#} zadnji match je strongtoni uzea protiv mene pa je dobia batina {#}

EU West: slimyyy
16 godina
Anzulolz kaže...

zadnji match je strongtoni uzea protiv mene pa je dobia batina {#}

*cough* tryhard *cough*

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Igram ja na Eastu 25 lvl, skilled sam igrac. Mozete me dodati ako zelite igrati neki mix. Mogu igrat jungle, adc i support. RoSG Kwon mi je nick.

25 lv i skilled igrac.....

Ti si neki genije...

Moj PC  
16 3 hvala 0
16 godina
Tkalle kaže...
DarkoKwon kaže...

Igram ja na Eastu 25 lvl, skilled sam igrac. Mozete me dodati ako zelite igrati neki mix. Mogu igrat jungle, adc i support. RoSG Kwon mi je nick.

Ti si neki genije...

Ja sam roden s 2k elo skillom.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Od kada je to lvl mjerilo znanja ?

da si reko broj pobjeda još ajde al lvl ipak znači da nemaš dovoljno iskustva

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja sam isto na eastu, pa je to problem, inače bih rado igrao nedjeljom navečer.

Bio je onaj pokušaj s BUG teamom na estu, ali nije zaživilo, odigrali smo svega par gejmova.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Tkalle kaže...
DarkoKwon kaže...

Ti si neki genije...

Dobro haris ti si prica za sebe :P

Ti si napravio acc s Diamond league ;)

DarkoKwon kaže...
mobitel kaže...
DarkoKwon kaže...

Stvar je u tome što vi mene doživljavate kao nekog nabrijanog klinca koji tek uči last hitat kripove, ja jesam 25 lvl ali nisam početnik, rekao sam dodajte me pa da probamo game.

Gle... imas oko 100 gejmova dosada nemozes biti skillan...

Mozda ti znas last hitat al opet to si cuo da se treba pa si se naucio ali mehaniku se neces naucit do jedno 2k gejmova...(mislim na onu na velkom lvlu)

13 godina
neaktivan
League Of Legends
dajem acc na westu 16 ima od boljih jayce, nocturme i njegov frozen skin udyr, corki, nema runa jos ali daje ga ali mi neko uplati 2x 840 rp na eastu.
dsfskdkl
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Stvar je u tome što vi mene doživljavate kao nekog nabrijanog klinca koji tek uči last hitat kripove, ja jesam 25 lvl ali nisam početnik, rekao sam dodajte me pa da probamo game.

ja mislin da se nebi dobro provea u partiji protiv "starijih" forumaša, a pogotovo da dođeš nekome na lane :) iznenadia bi se koliko još stvari zapravo neznaš na lvlu 25

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
oppopp kaže...
dajem acc na westu 16 ima od boljih jayce, nocturme i njegov frozen skin udyr, corki, nema runa jos ali daje ga ali mi neko uplati 2x 840 rp na eastu.

How about no .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da, i ja sam isto, evo ubrzo 20 lvl pro skill. Ako hoces mozemo zajedno. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma ja evo jučer počeo i mislim da bi komotno mogo zamjenit froggena na midu 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ja sam lvl 30 vec dugo vremena i smatram se pocetnikom,a znam i last hitat i svasta radit al to ne zanci da sam p RO

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro ajde dosta s trolanjem "covjeka".

Ev jedna anketica :P

7 Jungle
9 Mid
8 Top
13 Supp
11 ADC
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 19:47 (Tkalle).
14 godina
League Of Legends

Ja sam lvl 30, sa nekih 600 pobjeda, imam sve champove, znam last hitat (i to pod turretom xD), a totalni sam početnik :)

Dok ne savladaš sve heroje, naučiš mehanike, shvatiš svoju ulogu na mapi, naučiš se timskom radu, riješiš se brzopletosti, kupuješ wardove pod normalno xD i tako bliže i tako dalje, možeš reći da si donekle skilled. A iznad svega, moraš imati i talenta za to. Bez toga, džaba ti poso. Ja se trudim, pa ne ide baš nekaj vidljivo na bolje... shvatit ćeš s vremenom, ja ti držim fige da postaneš dobar igrač.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
hari85 kaže...
Tkalle kaže...
DarkoKwon kaže...

Ti si neki genije...

Dobro haris ti si prica za sebe :P

Ti si napravio acc s Diamond league ;)

DarkoKwon kaže...
mobitel kaže...
DarkoKwon kaže...

Gle... imas oko 100 gejmova dosada nemozes biti skillan...

Mozda ti znas last hitat al opet to si cuo da se treba pa si se naucio ali mehaniku se neces naucit do jedno 2k gejmova...(mislim na onu na velkom lvlu)

Samo je htio je reći da nije toliki noob, right?

14 godina
Morgotth kaže...

Kako mrzim tu riječ :D naravno da nije.

Fuck me I'm famous.
13 godina
neaktivan
guls kaže...
Morgotth kaže...

Kako mrzim tu riječ :D naravno da nije.

Ma znam, šala mala! {#}

15 godina
neaktivan
AmD kaže...
oppopp kaže...

How about no .. 

Kolega AmD, ti se molim te nejavljaj, jer ignoriras i krsis dogovor, ne preporučam trejdanje s dotičnim.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
15 godina
neaktivan
guls kaže...

Ja sam lvl 30, sa nekih 600 pobjeda, imam sve champove, znam last hitat (i to pod turretom xD), a totalni sam početnik :)

Dok ne savladaš sve heroje, naučiš mehanike, shvatiš svoju ulogu na mapi, naučiš se timskom radu, riješiš se brzopletosti, kupuješ wardove pod normalno xD i tako bliže i tako dalje, možeš reći da si donekle skilled. A iznad svega, moraš imati i talenta za to. Bez toga, džaba ti poso. Ja se trudim, pa ne ide baš nekaj vidljivo na bolje... shvatit ćeš s vremenom, ja ti držim fige da postaneš dobar igrač.

Majke ti drage, 600 winova i imas sve champe? 

LoL acc THCJoshi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice