League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.349.783
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...

nekuzim zasto se nekad preskoci jedan division kad pobjedis bo3, prvo sam mislio da ima veze s tim jesi na win streaku i kolko pobjedis/izgubis na bo3 al izgleda nije tako..

sad sam bio na 3 win streaku i dobio sam odma prve 2 na bo3 i nisam preskocio division, zadnji put jesam tako :(

EDIT: izgleda da ipak preskocis evo na gold 1 sam ono je valjda bio bug neki i pisao da sam gold 2

kako to, ja skacem samo po jednu diviziju

@Lord nofak-hocemo

kolko sam skuzio moras biti na 3 win streaku i moras dobit odma prve 2 u bo3,

neki pisu da je to bug al nevjerujem...

ja sam do sad skipao odma s division 5>3 i sad s 3>1.

Ja to isto već duže vrijeme pokušavam skužiti. Prije sam mislio isto ko i ti,da se ide 5>3 i 3>1,a u ove divizije između padaš kada si na 0 pa izgubiš određeni broj gameova. Na kraju sam vidio da dosta ljudi se pomakne za samo jednu diviziju kad pobjede series. Ovo za wining streak nisam siguran dal to generalno pomaže, al znam da sam ja u bo3 imo 1 win,1 lose i 3. tek pobijedio, a skočio sam 5>3. Nije bug sigurno, ili im system ne štima il mi neznamo kak funkcionira. Pretpostavljam da to možda ima veze s tim koliko si dugo u istoj diviziji i koliko put si bio u series. Recimo frend mi nikad nije pao diviziju prije toga i bio je 8 puta u series i tek onda uspio pobijedit bo3 i podigao se iz 5>4 . Vjerojatno ima negdje to objašnjeno, al zasad nisam ništa našao u vezi toga.

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...

nekuzim zasto se nekad preskoci jedan division kad pobjedis bo3, prvo sam mislio da ima veze s tim jesi na win streaku i kolko pobjedis/izgubis na bo3 al izgleda nije tako..

sad sam bio na 3 win streaku i dobio sam odma prve 2 na bo3 i nisam preskocio division, zadnji put jesam tako :(

EDIT: izgleda da ipak preskocis evo na gold 1 sam ono je valjda bio bug neki i pisao da sam gold 2

kako to, ja skacem samo po jednu diviziju

@Lord nofak-hocemo

kolko sam skuzio moras biti na 3 win streaku i moras dobit odma prve 2 u bo3,

neki pisu da je to bug al nevjerujem...

ja sam do sad skipao odma s division 5>3 i sad s 3>1.

Ja to isto već duže vrijeme pokušavam skužiti. Prije sam mislio isto ko i ti,da se ide 5>3 i 3>1,a u ove divizije između padaš kada si na 0 pa izgubiš određeni broj gameova. Na kraju sam vidio da dosta ljudi se pomakne za samo jednu diviziju kad pobjede series. Ovo za wining streak nisam siguran dal to generalno pomaže, al znam da sam ja u bo3 imo 1 win,1 lose i 3. tek pobijedio, a skočio sam 5>3. Nije bug sigurno, ili im system ne štima il mi neznamo kak funkcionira. Pretpostavljam da to možda ima veze s tim koliko si dugo u istoj diviziji i koliko put si bio u series. Recimo frend mi nikad nije pao diviziju prije toga i bio je 8 puta u series i tek onda uspio pobijedit bo3 i podigao se iz 5>4 . Vjerojatno ima negdje to objašnjeno, al zasad nisam ništa našao u vezi toga.

neznam ja sam do sad ovako isao:

nakon placement matcheva sam stavljen u gold 5, dosao sam do 100 bodova i prvi put nisam uspio proci bo3, nakon toga nsam dosao do 100 opet i pobjedio prve 2 sa win streakom i preskocio jedan division, i potpuno isto mi je tako bilo u divisionu 3, prvi put nisam uspio i drugi put sam pobjedio odma prve 2..

bio sam u svakom divisionu mozda 2 dana max.

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan
League Of Legends

u vezi ovoga dogadaja old farts vs new blood izgleda da dosta ljudi nije moglo doc , tako da bi bilo odlicno svi koji zele igrat i mogu u roku od sat vrimena neka mi se javi ingame , dosta ljudi iman online ali zaboravin ingame nickove tako da bi rado volia ako mi se samo mozete javit ingame bilo bi odlicno {#}

EU West: slimyyy

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Crycelote :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Za one koji nisu pratili ovaj eksperiment s foruma, old farts su nas rejpali, ali pošteno.

Hvala harisu na accountu još jednom, treba češće organizirati neke gameove s forumašima.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Alo ima još koga za jednu rundu custom bugovaca? Pomiješano ovaj put :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

Za one koji nisu pratili ovaj eksperiment s foruma, old farts su nas rejpali, ali pošteno.

Hvala harisu na accountu još jednom, treba češće organizirati neke gameove s forumašima.

hahah dobro su nas izlupali, sva sreca da je samo haris gledao ovu sramotu inace bi bilo svega i svacega :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pošto sam propustio match, kako su DB pobjedili SK?

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Pošto sam propustio match, kako su DB pobjedili SK?

Lux OP{#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zahtijevam replay. Ne da vam se rugam što ste izgubili, već me prosto interesuje kako je match prošao

www.twitch.tv/mushroomd
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 21:42 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Koji comeback GG-a iako san od pocetka zna da ce GG pobjedit nisan ocekiva ovako nesto
EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Zahtijevam replay. Ne da vam se rugam što ste izgubili, već me prosto interesuje kako je match prošao

ajmo reci da je bilo preko 25 razlike :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja se isto nadam igranju sljedeci put umjesto posudivanja acc-a :D

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Dovoljno {#}

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina

Dovoljno {#}

bilo bi lose da je bilo manje{#}

16 godina

Dovoljno {#}

A ja jos nisam igro od pocetka.. xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
League Of Legends

mala anketa

koliko bi vas dolazilo u nedjelju navecer da igramo mi s bug foruma, znaci da se napravi ta neka tradicija okupljanja, da se zezamo malo na ts i odigramo par rundi

danas se skupilo nas 8-9 odigralo 4 runde, bilo bi super kad bi nas se vise odazvalo pa mozemo 3 ekipe sloziti(podjednake jer ovo danas s new blood i old farts nije islo bas najbolje, bili su prejaki ovi stariji- citaj bolji )

edit:igralo bi se na westu

19 dolazio bi
1 ne bi dolazio
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 0:32 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
FlyBoy kaže...

Odigrali smo sve skupa 4 matcha mislim, prvi put old farts vs new blood, poslije 2 pomiješane, bilo zanimljivo xd

i na kraju nisam siguran kak točno, al više bilo old fartsa u jednom teamu pa opet bio rape :D

Sve u svemu meni je bilo zabavno, i da trebali bi ponoviti, al da ima više new blood, da vidimo malo nove ljude :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

mala anketa

koliko bi vas dolazilo u nedjelju navecer da igramo mi s bug foruma, znaci da se napravi ta neka tradicija okupljanja, da se zezamo malo na ts i odigramo par rundi

danas se skupilo nas 8-9 odigralo 4 runde, bilo bi super kad bi nas se vise odazvalo pa mozemo 3 ekipe sloziti(podjednake jer ovo danas s new blood i old farts nije islo bas najbolje, bili su prejaki ovi stariji- citaj bolji )

Definitivno bih učestvovao u tradiciji, samo malo sad stiska sa školom, završava se srednja i tako to {#}

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
League Of Legends

Mene samo zanima jel u prvom gameu igrala ona ekipa koja tu glumi nes po forumu il ih je stislo pa nisu dosli?

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Mene samo zanima jel u prvom gameu igrala ona ekipa koja tu glumi nes po forumu il ih je stislo pa nisu dosli?

Takvi nikad ne igraju, takvi samo pričaju...

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
Don Strongtoni kaže...

vjerovatno mislis na mene :P

igrao sam, ali to sto sam pisao to je bila sala, jos sam stavio ovaj smajlic koji sugerira na to

kocunar kaže...

Jel mozemo organizirat newblood vs oldfarts i na EUNE?

win4crazzy kaze

svi ovi iskusniji i stariji su na westu tako da se njima moramo prilagoditi, i kad ih pobijedimo da im se smijemo sto smo ih dobili na njihovom terenu {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Don Strongtoni kaže...

vjerovatno mislis na mene :P

igrao sam, ali to sto sam pisao to je bila sala, jos sam stavio ovaj smajlic koji sugerira na to

kocunar kaže...

Jel mozemo organizirat newblood vs oldfarts i na EUNE?

win4crazzy kaze

svi ovi iskusniji i stariji su na westu tako da se njima moramo prilagoditi, i kad ih pobijedimo da im se smijemo sto smo ih dobili na njihovom terenu {#}

nismo mi mislili na to , ima dosta ljudi sta glumi pa se niko nije pojavia veceras nazalost , ja i lord nofak smo se dogovorili da cemo ih satrat ali nazalost nisu dosli (iako san napadnut od vecine da san tryharda jer san uzea aniviu , a oni mi je bannali 2 puta {#} )

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja bih rado igrao, ali imam samo EUNE acc...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Slimyyy, sorry što nisam accept, oba puta sam se dogovarao za game već sa nekima na skype ;x

Da ne misliš da sam isfurao, a koliko vidim dobro vam je bilo :P

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

nismo mi mislili na to , ima dosta ljudi sta glumi pa se niko nije pojavia veceras nazalost , ja i lord nofak smo se dogovorili da cemo ih satrat ali nazalost nisu dosli (iako san napadnut od vecine da san tryharda jer san uzea aniviu , a oni mi je bannali 2 puta {#} )

Zato ja ne volim mainat samo jednog heroja {#}

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
neaktivan
League Of Legends

S frendovima igro 5 support premade Dominion...dobili u 10-ak minuta {#}

Supports FTW Supports FTW
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 10:53 (hammerfall).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

mala anketa

Ja ću moć igrat za 2 tjedna, šteta što imam west account sa malo championa i runa, no koga briga. Mislim da nas se može bez problema skupiti 3 ekipe, samo bilo bi teško složiti 3 podjednake ekipe. Žao mi je što nas nema dovoljno na eastu nas iskusnijih igrača ( ja, brat, Nofak, ko još? ) pa da i tamo bacimo koju partiju.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ja ću moć igrat za 2 tjedna, šteta što imam west account sa malo championa i runa, no koga briga. Mislim da nas se može bez problema skupiti 3 ekipe, samo bilo bi teško složiti 3 podjednake ekipe. Žao mi je što nas nema dovoljno na eastu nas iskusnijih igrača ( ja, brat, Nofak, ko još? ) pa da i tamo bacimo koju partiju.

xZ0mbiex je isto na East.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
League Of Legends

moze li se kod nekoga odma dogovorit za jednu ekipu new blooda? igrat cemo sto posto ja i frend isto s foruma ako bi bilo moguce

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice