nekuzim zasto se nekad preskoci jedan division kad pobjedis bo3, prvo sam mislio da ima veze s tim jesi na win streaku i kolko pobjedis/izgubis na bo3 al izgleda nije tako..
sad sam bio na 3 win streaku i dobio sam odma prve 2 na bo3 i nisam preskocio division, zadnji put jesam tako :(
EDIT: izgleda da ipak preskocis evo na gold 1 sam ono je valjda bio bug neki i pisao da sam gold 2
kako to, ja skacem samo po jednu diviziju
@Lord nofak-hocemo
kolko sam skuzio moras biti na 3 win streaku i moras dobit odma prve 2 u bo3,
neki pisu da je to bug al nevjerujem...
ja sam do sad skipao odma s division 5>3 i sad s 3>1.
Ja to isto već duže vrijeme pokušavam skužiti. Prije sam mislio isto ko i ti,da se ide 5>3 i 3>1,a u ove divizije između padaš kada si na 0 pa izgubiš određeni broj gameova. Na kraju sam vidio da dosta ljudi se pomakne za samo jednu diviziju kad pobjede series. Ovo za wining streak nisam siguran dal to generalno pomaže, al znam da sam ja u bo3 imo 1 win,1 lose i 3. tek pobijedio, a skočio sam 5>3. Nije bug sigurno, ili im system ne štima il mi neznamo kak funkcionira. Pretpostavljam da to možda ima veze s tim koliko si dugo u istoj diviziji i koliko put si bio u series. Recimo frend mi nikad nije pao diviziju prije toga i bio je 8 puta u series i tek onda uspio pobijedit bo3 i podigao se iz 5>4 . Vjerojatno ima negdje to objašnjeno, al zasad nisam ništa našao u vezi toga.

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna

)