League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.351.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Preporučam da neigraš normalle na eune(tj. nemoj ih shvaćati ozbiljno, jer ozbiljna igra bez junglera i propper supporta nije), bez uvrede svim igračima, jer znam da sam poznat kao eune hater, iako se transferam za par dana zbog natjecanja, no pustimo to...

Neznam, imao sam prilika igrati na dosta accova od frendova kad su mi malo posudili, jednostavno blind pick na eune je nutshell. "Take support, we need jungle too" - Its not ranked, its normall we play what we want....

Iako ta izjava mozda i je tocna, meni osobno nema razlike izmedju normalla i rankeda, tamo dobivaš samo par league pointsa, no probajte vi tako igrati na EUW, duo lane top, jarvan support -.-, odmah reports...

Da se razumijemo, ovo na eune nije bilo na low normall elo, dapače normall elo je bio oko 1689.

Rjetko igram normale al onda kad ih igram ne sječam se kad mi se zanji put desilo da nisam imo junglera ili supporta. Prema tvojim komentarima na ovom forumu, pretpostavit ću da baš i nisi neki igrač pa zato vjerojatno imaš gameove gdje nema junglera i supporta. Neznam kak funkcionira normal elo,al ak pretpostavit ću da je 1689 normal eloa relativno visoko i siguran sam da tu igraju sa junglerom :D. Ne bi mi vjerojatno vjerovo, al jarvan support je inaće dost jak support, igrao sam nekoliko puta sa i protiv jarvan supporta, zna biti jako annoying, pogotovo sa ad-ovima koji imaju veliki burst i brzo mogu folowat jarvana (ez,graves,corki) . Ja se isto slažem s tim da ak je normal nek igra ko kaj hoče. Normal je samo oblik zabave i ne bi se trebalo previše nervirati oko normal gameove jer zapravo ništa posebno ne gubiš ako izgubiš normal game.

Razlika između normala i ranked je ogromna. Drugačiji je mindset, skill, ljudi se većinom više trude, i igra se po kolko tolko određenim pravilima. Nije toliko opušteno ko u normalima.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 19:34 (death_zombi).
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Bera kaže...
al jarvan support je inaće dost jak support, igrao sam nekoliko puta sa i protiv jarvan supporta, zna biti jako annoying, pogotovo sa ad-ovima koji imaju veliki burst i brzo mogu folowat jarvana (ez,graves,corki) .

Razlika između normala i ranked je ogromna. Drugačiji je mindset, skill, ljudi se većinom više trude, i igra se po kolko tolko određenim pravilima. Nije toliko opušteno ko u rankedu.

Jarvan support se igra u kill laneovima, fora je i funkcionira kad je bot koordiniran. No,bez farme ne funkcionira.

Pod boldano vjerojatno misliš na normale, a ne na rankede.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Moj normall elo je oko 1600, te bas svaku igru igram na supportom i junglerom, ako pogledam u zadnjih 30 gameova, sve su bile sa support i junglerom.. Edit- neznAm nevidim bas neku pretjeranu razliku, volim opustene normalle bez stresa, u rankedu ionak 50% gamea flejmaju i abuse-aju.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 19:27 (Bera).
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Moj normall elo je oko 1600, te bas svaku igru igram na supportom i junglerom, ako pogledam u zadnjih 30 gameova, sve su bile sa support i junglerom.. Edit- neznAm nevidim bas neku pretjeranu razliku, volim opustene normalle bez stresa, u rankedu ionak 50% gamea flejmaju i abuse-aju.

di mozes vidit svoj normal elo ?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise jel ti drago što je SK izgubio ? :P

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

Harise jel ti drago što je SK izgubio ? :P

Samo trollam sk fanboy frienda, dont worry.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
neaktivan
Pošto sam ja fan od EG, meni je na neki način drago. :P
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je za ne povjerovat kako ljudi na internetu mogu bit banditi a kladim da su ih pola djeca u osnovnoj skoli.

Game je poceo odlicno ja sam u prvih 10 min. imao score od fantasticnih 8/0 i odlicnu farmu od oko 80 miniona i ocekivao sam brzi surrender od enemy teama.

No tada pocinju problemi,bot lane (premade) lagano feedaju i na svaku moju ''kritiku'' on uzvracaju grubom rijeci,ja na to nisam nista samo sam cesto gankao bot da bi im pomogao.

Nakon par psovki na hrvatskom jeziku (je*i mater,kura*...) ja sam im se obratio na hrvatskome i pokusao ih smiriti na sta su oni uzvratili cho je*emo ti mater obojica.

Nakon toga sam im ja rekao da nemam mamu (to sam samo rekao da vidim njihovu reakciju) oni su rekli onda ti je*emo tatu (ja sam opet rekao da nemam ni tatu) onda su se poceli rugat kako nemam roditelje i govorit kako sam unskilled player itd.

ugl.poanta ovog posta nije bilo plakanje kako sam izgubio ranked jer to mi se dogada svaki dan pa i drugima tako da nema veze nego me zivo zanima kolko ta djeca imaju godina i ko im da pristup kompjuteru.

Nerazumjem zasto koristit neke psovke i slicno kad smo vrlo lako mogli pobijedit game bez da smo se svadali i slicno.

I ako bude neki TD samo obralozite zanima me vasa kritika tj vas stav :)

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 0:27 (vOLT).
Moj PC  
11 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Ovo je za ne povjerovat kako ljudi na internetu mogu bit banditi a kladim da su ih pola djeca u osnovnoj skoli.

Game je poceo odlicno ja sam u prvih 10 min. imao score od fantasticnih 8/0 i odlicnu farmu od oko 80 miniona i ocekivao sam brzi surrender od enemy teama.

No tada pocinju problemi,bot lane (premade) lagano feedaju i na svaku moju ''kritiku'' on uzvracaju grubom rijeci,ja na to nisam nista samo sam cesto gankao bot da bi im pomogao.

Nakon par psovki na hrvatskom jeziku (je*i mater,kura*...) ja sam im se obratio na hrvatskome i pokusao ih smiriti na sta su oni uzvratili cho je*emo ti mater obojica.

Nakon toga sam im ja rekao da nemam mamu (to sam samo rekao da vidim njihovu reakciju) oni su rekli onda ti je*emo tatu (ja sam opet rekao da nemam ni tatu) onda su se poceli rugat kako nemam roditelje i govorit kako sam unskilled player itd.

ugl.poanta ovog posta nije bilo plakanje kako sam izgubio ranked jer to mi se dogada svaki dan pa i drugima tako da nema veze nego me zivo zanima kolko ta djeca imaju godina i ko im da pristup kompjuteru.

Nerazumjem zasto koristit neke psovke i slicno kad smo vrlo lako mogli pobijedit game bez da smo se svadali i slicno.

zasto jednostavno ne koristis ignore?

svima se dogodi da nas nazivciraju :D pitanje je samo kak oces reagirati :D os ostat mrtav hladan i puknit ignore il ces se prepirat, izgubit koncentraciju jer ces poludit i tako dalje :D ignoraj i igraj svoj game(tj daj sve od sebe) nebitno o tome kolko su oni losi :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Da,imas pravo najcesce i to napravim samo ovaj put me nisu tolko naljutili kolko su me zacudili jer sam vidio kakve sve djece odnosno ljudi ima pa sam popricao s njima.

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Cinjenica je da svi prozivaju poljake, ruse, spanjolce ili koga vec ne, a osobno najgora iskustva u lol-u, a pogotovo sto se tice flejmanja i vrijedanja sam dozivio s ljudima iz regije, kako domacim deckima tako i srbima, bosancima itd...

Gledajuci neki prosjek, vecina domacih igraca su glupi balavi klinci bez kucnog odgoja u osnovnoj-srednjoj skoli kojima je valjda lijek za komplekse rageati online.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 1:00 (FlyBoy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Cinjenica je da svi prozivaju poljake, ruse, spanjolce ili koga vec ne, a osobno najgora iskustva u lol-u, a pogotovo sto se tice flejmanja i vrijedanja sam dozivio s ljudima iz regije, kako domacim deckima tako i srbima, bosancima itd...

Gledajuci neki prosjek, vecina domacih igraca su glupi balavi klinci u osnovnoj-srednjoj skoli kojima je valjda lijek za komplekse rageati online.

Iskreno cu ti rec neovisi sve o godinama,imao sam i ugodna iskustva s nekima koji su se predstavljali kao jedanaestogodisnjaci,a i sam sam srednja skola i nikad ne flejmam osim kad me napadnu...Tako da sve ovisi o karakteru covjeka tako i na internetu gdje nitko ne zna tko si,sta si ipak se vidi kakva si osoba ;)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja uvijek kad vidim hrvata,srbina ili bosanca u gameu  80% njih flejma.. 

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Ozbiljno... ljudi pa sta neznate nove nacine buildanja?

Oni stari buildovi vam vise nista ne znace...

Solo top je full tank, jungler drugi ali malo vise tanky supp, mid je tak tak dmg dealer, supp je za wardanje i da cc-a, a adc je za dmg jedino on si moze priustit radit neki dmg...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Solo top je full tank, jungler drugi ali malo vise tanky supp, mid je tak tak dmg dealer, supp je za wardanje i da cc-a, a adc je za dmg jedino on si moze priustit radit neki dmg...

Koji dio recenice: ''Game je poceo odlicno ja sam u prvih 10 min. imao score od fantasticnih 8/0 i odlicnu farmu od oko 80 miniona'' ne razumijes?

Mogao sam si priustiti da imam puno dmg i hp u early gameu.Sa 6 feast stackova +rod of ages+scepter imao sam 4k hp i oko 200 ap.
S obzirom na skill naseg adc (kao sto sam vidis njegov score i build) morao sam carryati game uz pomoc junglera i ap carry-a.

Naravno da top ide full tank uz nesto malo dmg u normalnim okolnostima,a ovo su bile okolnosti u kojima sam morao uzeti ovakav build :) 

14 godina
neaktivan

jebaj ga nisam cito sry...

Al to nije bilo samo upuceno za tebe nego pola forumasa maze stare buildove..

Paa sam im ja preporucil nesto drugo...

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ti se stvarno šališ? Samo si ADC može priuštiti dmg? Onda na kraju bude da je adc najteži role jer onda MORAŠ preživjeti cijeli tf jer si jedini ti koji dishout-a neki dmg. Top bi sada trebao buildati više dmg-a nego u season 2 jer su itemi takvi da to dozvoljavaju.

www.twitch.tv/mushroomd
18 godina
League Of Legends

Ja sam baš imao nedavno jedan ranked match gdje je bila takva situacija, ispala me uloga junglera, imali smo garena top, veigara mid, i sona/ez bot. 

garen je išao full tank, ja sam junglao sa Maokaiem što je bila želja tima svi mi vikali uzmi maokaia ak imaš, i ajd uzeo makar sam htio baš iz toga razloga da nemamo same tenkove uzeti xina ili jarvana, protivnički tim je imao Dariusa top koji je ownao garena, kad god sam ja gankao garen se nije usudio full napasti i darius dobio par early killova i kasnije je bio prejak. Mi smo imali dva full tanka, bez puno damagea, cc solidno al jednostavno uz 2 tanka bez damagea u mid i late gamu nismo mogli pobijediti teamfightove, veigar je bio dobar ni  ez nije bio tako loš, i naš garen se poslije oporavio al nije išlo, i na kraju smo izgubili.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 13:13 (tommy2103).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

da kupim : 

28 lux
4 veigar
2 janna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kojeg championa za jungle ? 

24 Lee Sin
8 Nocturne
6 Jarvan IV
(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
League Of Legends

Koliko bureka kupim danas za ručak. 

3 Jedan
47 Dva
5 Tri
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hari85 kaže...

Koliko bureka kupim danas za ručak. 

sve

13 godina
neaktivan
League Of Legends

nekuzim zasto se nekad preskoci jedan division kad pobjedis bo3, prvo sam mislio da ima veze s tim jesi na win streaku i kolko pobjedis/izgubis na bo3 al izgleda nije tako..

sad sam bio na 3 win streaku i dobio sam odma prve 2 na bo3 i nisam preskocio division, zadnji put jesam tako :(

EDIT: izgleda da ipak preskocis evo na gold 1 sam ono je valjda bio bug neki i pisao da sam gold 2

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 17:47 (NinjEEEk).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta je decki.
Ocemo danas onda odigrat New blood VS Old farts? :D 

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

0 0 hvala 0
15 godina
NinjEEEk kaže...

nekuzim zasto se nekad preskoci jedan division kad pobjedis bo3, prvo sam mislio da ima veze s tim jesi na win streaku i kolko pobjedis/izgubis na bo3 al izgleda nije tako..

sad sam bio na 3 win streaku i dobio sam odma prve 2 na bo3 i nisam preskocio division, zadnji put jesam tako :(

EDIT: izgleda da ipak preskocis evo na gold 1 sam ono je valjda bio bug neki i pisao da sam gold 2

kako to, ja skacem samo po jednu diviziju

@Lord nofak-hocemo

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 18:19 (win4crazzy).
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...

@Lord nofak-hocemo

kolko sam skuzio moras biti na 3 win streaku i moras dobit odma prve 2 u bo3,

neki pisu da je to bug al nevjerujem...

ja sam do sad skipao odma s division 5>3 i sad s 3>1.

14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...

@Lord nofak-hocemo

omg ja sam sad imo 5:0 s cho-om i nije mi se to desilo.

Znaci 3 prije promotiona i 2 u promotionu...

I opet nisam preskocil fck

13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...

@Lord nofak-hocemo

omg ja sam sad imo 5:0 s cho-om i nije mi se to desilo.

Znaci 3 prije promotiona i 2 u promotionu...

I opet nisam preskocil fck

mozda je neki bug a mozda i ovisi o tvom mmr-u... nemam pojma meni bitno da sam ja skipao xD

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako ide sa 5 Promotion gameova? Jel se treba pobjediti svih 5 da se skipa division ili?

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Kako ide sa 5 Promotion gameova? Jel se treba pobjediti svih 5 da se skipa division ili?

ako mislis na bo5 ili prelazak sa silver>gold i gold> plat, onda nemos skipat ja mislim nikako

edit: i necu ja moc igrat za ovaj drugi team new blooda jer sam rusio windowse sad pa moram skidat opet pa mi se eneda sad odma pa sam posudio svoj acc win4crazzyu

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 19:00 (NinjEEEk).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice