Preporučam da neigraš normalle na eune(tj. nemoj ih shvaćati ozbiljno, jer ozbiljna igra bez junglera i propper supporta nije), bez uvrede svim igračima, jer znam da sam poznat kao eune hater, iako se transferam za par dana zbog natjecanja, no pustimo to...
Neznam, imao sam prilika igrati na dosta accova od frendova kad su mi malo posudili, jednostavno blind pick na eune je nutshell. "Take support, we need jungle too" - Its not ranked, its normall we play what we want....
Iako ta izjava mozda i je tocna, meni osobno nema razlike izmedju normalla i rankeda, tamo dobivaš samo par league pointsa, no probajte vi tako igrati na EUW, duo lane top, jarvan support -.-, odmah reports...
Da se razumijemo, ovo na eune nije bilo na low normall elo, dapače normall elo je bio oko 1689.
Rjetko igram normale al onda kad ih igram ne sječam se kad mi se zanji put desilo da nisam imo junglera ili supporta. Prema tvojim komentarima na ovom forumu, pretpostavit ću da baš i nisi neki igrač pa zato vjerojatno imaš gameove gdje nema junglera i supporta. Neznam kak funkcionira normal elo,al ak pretpostavit ću da je 1689 normal eloa relativno visoko i siguran sam da tu igraju sa junglerom :D. Ne bi mi vjerojatno vjerovo, al jarvan support je inaće dost jak support, igrao sam nekoliko puta sa i protiv jarvan supporta, zna biti jako annoying, pogotovo sa ad-ovima koji imaju veliki burst i brzo mogu folowat jarvana (ez,graves,corki) . Ja se isto slažem s tim da ak je normal nek igra ko kaj hoče. Normal je samo oblik zabave i ne bi se trebalo previše nervirati oko normal gameove jer zapravo ništa posebno ne gubiš ako izgubiš normal game.
Razlika između normala i ranked je ogromna. Drugačiji je mindset, skill, ljudi se većinom više trude, i igra se po kolko tolko određenim pravilima. Nije toliko opušteno ko u normalima.

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..