Kako buildate Ireliu?
Kao i svakom ostalom igracu koji je pito ovo pitanje dobil bus ovaj link koji je obavezno gradivo za svakog igraca Irelie s BoLa.. 
Kako buildate Ireliu?
Kao i svakom ostalom igracu koji je pito ovo pitanje dobil bus ovaj link koji je obavezno gradivo za svakog igraca Irelie s BoLa.. 
To je tak složeno, kada se dižeš ideš 2 divizije naprijed,a kada padaš samo jednu dole. Naravno nemožeš iz npr 2. div gold skocit u platinum div 5 direktno :D. System je totalno broken, do kraja sezone će svi biti platinum i diamond.
Pa to mi nema baš logike ,ali ajde nadam se da cu i ja jednom to iskoristit ;)
Ev ja upravo kupio Blood Moon akali za 0 rp-a xD
Ja sam ga nedavno kupio,predobar mi je skin.
A splash od skina mi je desktop background(a i avatar na forumu xD)
Lol new bloods , ja imam taj skin otkad je izisao :P , cak sam s jednim prijateljem isao blood moon shen/akali troll lane prvu sedmicu :PPPP
Kako buildate Ireliu? Mislim da je u svim kombinacijama phage prvi item, sad poslije njega direkt trinity ili prvo warmogse, ako direkt trinity jel poslije njega guardian angel ili warmogs?
tons of damage!!!
Kako buildate Ireliu? Mislim da je u svim kombinacijama phage prvi item, sad poslije njega direkt trinity ili prvo warmogse, ako direkt trinity jel poslije njega guardian angel ili warmogs?
tons of damage!!!
Hazar trenutno se GA baš i ne builda .. Jer warmogs je zauzeo to mjesto na Ad-ovima, AP Carry-ma ... No vidjet ćeš što timu treba .. Ukoliko si ti nafeedan sa Ireliom buildaj HP i nešto damagea .. I dalje ćeš moći čuda raditi s njom ..
Malo sam off topic ali moze li mi netko reci kako da gledam streamove a da nisu na twitch-u , jer mi poslodavac blokira twitch :(
koga da uzmem
| 25 | Lee Sin |
|---|---|
| 4 | Kassadin |
| 7 | Kog Maw |
Jel ko na Eastu mijena acc za west??Informacije o acc u pm!
Ownaš Malzahara sa 2k+ winova, žali se kako je Syndra op, ide ti divno krasno. Ali normalno... Jadan team.
EUNE i Bogu si težak...
Po 10000 puta slimyyy objasnio:
1. To što on ima 2000 ne znači da ima iskustva, što jeste da vjerovatno igra kao neki početnik
2. Nema razlike između EUNE i EUW osim toga da EUW ima više igrača.
Ownaš Malzahara sa 2k+ winova, žali se kako je Syndra op, ide ti divno krasno. Ali normalno... Jadan team.
EUNE i Bogu si težak...
Sve je u glavi winovi nemaju veze
Warmog's na njoj ti nije najbolji izbor niti kao prvi item niti kasnije,moze biti dobar u odredenim situacijama ali to je rijetko,dosta je bolje uzeti Randuins ili Sunfire,ostali dobri def item na njoj su ti Maw,Guardian,WitsEnd ,od dmg itema obavezno Trinity i wits end,dalje dobri su takoder BT i BC dok sada i ovaj novi item Blade of the Ruined King ne izgleda lose.
E moj egone, nisi shvatio s3 patch nikako. HEALTH JE NOVI MAIN DEFENSIVE STAT!!!!
Novo racunanje penetrationa, novi itemi, povecanje cost resista dok je hp kao stat ostao na istoj cijeni.
Ne mogu vjerovati da ima likova 30 lvl 500 winova bas nista ne znaju. Srecem ih u lolu cesto, jos ovi moji iz grada isto 30 lvl svi, niko blage nema, ja im uvijek kazem, jbg kad niste dote igrali dobro, necete ni lola :)
Ja san dotu igra mozda 2 puta u zivotu, a sad san na lolu skoro platinum, fali mi jos par winova...
Ne mogu vjerovati da ima likova 30 lvl 500 winova bas nista ne znaju. Srecem ih u lolu cesto, jos ovi moji iz grada isto 30 lvl svi, niko blage nema, ja im uvijek kazem, jbg kad niste dote igrali dobro, necete ni lola :)
Nije da je hejtam, zapravo dotu volim, no
Dota se sastoji isključivo od učenja igre napamet da bi je fino igrao.
Ja san dotu igra mozda 2 puta u zivotu, a sad san na lolu skoro platinum, fali mi jos par winova...
Pa to varira od igraca do igraca, neko ko nije igrao dotu ne moze biti bolji u lolu od nekoga ko je igrao dotu, a da su tu negdje na istom levelu.
Od ljudi koje ja znan, vecina koja ih je igrala dotu su cak losiji nego ovi koji igraju samo lol a imaju jednak broj partija. Nakon odredenog broja partija pocnes se mehanicki poboljsavat, a gledanjen streamova skupis par korisnih informacija. Lol i dota se dosta razlikuju iako su isti tip igre. Ljudi koji su igrali dotu imaju malu prednost jedino na pocetku jer su upoznati sa tom vrston igre.
Btw predlozite mi nekog dobrog igraca na twitchu.tv da gledam malo
Voyboy,froggen, odes na najgledanije i pri vrhu su ti zabavni i dobri streameri
mrzim ovo, odigram game i imam sad 99 LP-a i sad moram igrat game zbog 1 LP-a :(
Nije da je hejtam, zapravo dotu volim, no
Dota se sastoji isključivo od učenja igre napamet da bi je fino igrao.
Pa nije bas, amo prekinit Dota-LoL usporedbe, recenice jednom za svagda zato sto su to totalno dvije razlicite igre, svak ko je igrao znat ce.
mrzim ovo, odigram game i imam sad 99 LP-a i sad moram igrat game zbog 1 LP-a :(
ako izgubis,izgubit ces oko 15 lp pa zato bolje pazi
ako izgubis,izgubit ces oko 15 lp pa zato bolje pazi
ma znam, al ajde evo dobio sam hvala bogu :D
ja kako sam se prebacio na west mi se sve vise cini da ljudi manje flejmaju nego na eastu, barem iz mog iskustva do sad.. al skill je naravno isto sranje xD
Kaj se događa ako igraju dvojica u Duo queue, jedan iz bronce drugi iz golda, ili jedan iz silvera drugi iz bronce, ili treća kombinacija :D.
Kako računaju to, tj. s kim nas stavljaju u match?
Hvala.
Pa nije bas, amo prekinit Dota-LoL usporedbe, recenice jednom za svagda zato sto su to totalno dvije razlicite igre, svak ko je igrao znat ce.
Bold: Care to elaborate?
Naravno da su dvije razlicite igre, ali to ti je kao željo sarajevo ili dinamo hajduk, uvijek je konflikt.
Ej deci, doslo je vrijeme kada i ja moram da kupim rune ? Vidim da vecina likova prvo kupi AP i AD rune ? Meni kao rune pocetniku nije jasno sta ce mi AP i AD ako mi najvise odgovaraju tenkovi/jungle rolovi ? Zar ne bi trebao neke defense runes uzeti ? Hajde ako neko moze to da mi objasni kako rune po rolovima idu ?
neki ce mozda rec da je glupo al nemoj igrat ranked bez min 2 rune pagea znaci ad i ap i odmah kupi prave rune a ne ka i ja prvo full ad pa san opet falija markove ugl na jedan rune page san potrosija duplo vise nego sta je tribalo. Za adc ti ide plavi mr,zuti armor,crveni i oni veliki ad za ap nezz sad napamet a netko od kolega sigurno zna pa ce ti rec.
sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer