League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...
Tkalle kaže...

Ev ja upravo kupio Blood Moon akali za 0 rp-a xD

Ja sam ga nedavno kupio,predobar mi je skin.

A splash od skina mi je desktop background(a i avatar na forumu xD)

Lol new bloods , ja imam taj skin otkad je izisao :P , cak sam s jednim prijateljem isao blood moon shen/akali troll lane prvu sedmicu :PPPP

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kako buildate Ireliu? Mislim da je u svim kombinacijama phage prvi item, sad poslije njega direkt trinity ili prvo warmogse, ako direkt trinity jel poslije njega guardian angel ili warmogs?

tons of damage!!!

16 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
Hazar kaže...

Kako buildate Ireliu? Mislim da je u svim kombinacijama phage prvi item, sad poslije njega direkt trinity ili prvo warmogse, ako direkt trinity jel poslije njega guardian angel ili warmogs?

tons of damage!!!

Hazar trenutno se GA baš i ne builda .. Jer warmogs je zauzeo to mjesto na Ad-ovima, AP Carry-ma ... No vidjet ćeš što timu treba .. Ukoliko si ti nafeedan sa Ireliom buildaj HP i nešto damagea .. I dalje ćeš moći čuda raditi s njom .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo sam off topic ali moze li mi netko reci kako da gledam streamove a da nisu na twitch-u , jer mi poslodavac blokira twitch :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ownaš Malzahara sa 2k+ winova, žali se kako je Syndra op, ide ti divno krasno. Ali normalno... Jadan team.

EUNE i Bogu si težak...

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

koga da uzmem

25 Lee Sin
4 Kassadin
7 Kog Maw

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ko na Eastu mijena acc za west??Informacije o acc u pm!

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
siberux kaže...

Ownaš Malzahara sa 2k+ winova, žali se kako je Syndra op, ide ti divno krasno. Ali normalno... Jadan team.

EUNE i Bogu si težak...

Po 10000 puta slimyyy objasnio:

1. To što on ima 2000 ne znači da ima iskustva, što jeste da vjerovatno igra kao neki početnik

2. Nema razlike između EUNE i EUW osim toga da EUW ima više igrača.

www.twitch.tv/mushroomd
12 godina
protjeran
siberux kaže...

EUNE i Bogu si težak...

Sve je u glavi winovi nemaju veze

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 23:20 (Prelose).
15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Warmog's na njoj ti nije najbolji izbor niti kao prvi item niti kasnije,moze biti dobar u odredenim situacijama ali to je rijetko,dosta je bolje uzeti Randuins ili Sunfire,ostali dobri def item na njoj su ti Maw,Guardian,WitsEnd ,od dmg itema obavezno Trinity i wits end,dalje dobri su takoder BT i BC dok sada i ovaj novi item Blade of the Ruined King ne izgleda lose.

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
League Of Legends

E moj egone, nisi shvatio s3 patch nikako. HEALTH JE NOVI MAIN DEFENSIVE STAT!!!! 

Novo racunanje penetrationa, novi itemi, povecanje cost resista dok je hp kao stat ostao na istoj cijeni. 

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ne mogu vjerovati da ima likova 30 lvl 500 winova bas nista ne znaju. Srecem ih u lolu cesto, jos ovi moji iz grada isto 30 lvl svi, niko blage nema, ja im uvijek kazem, jbg kad niste dote igrali dobro, necete ni lola :)

Darko

0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ne mogu vjerovati da ima likova 30 lvl 500 winova bas nista ne znaju. Srecem ih u lolu cesto, jos ovi moji iz grada isto 30 lvl svi, niko blage nema, ja im uvijek kazem, jbg kad niste dote igrali dobro, necete ni lola :)

Ja san dotu igra mozda 2 puta u zivotu, a sad san na lolu skoro platinum, fali mi jos par winova...

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
14 godina
odjavljen
puls4R kaže...
DarkoKwon kaže...

Ja san dotu igra mozda 2 puta u zivotu, a sad san na lolu skoro platinum, fali mi jos par winova...

Pa to varira od igraca do igraca, neko ko nije igrao dotu ne moze biti bolji u lolu od nekoga ko je igrao dotu, a da su tu negdje na istom levelu.

Darko
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Nije da je hejtam, zapravo dotu volim, no

Dota se sastoji isključivo od učenja igre napamet da bi je fino igrao.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
puls4R kaže...
DarkoKwon kaže...

Pa to varira od igraca do igraca, neko ko nije igrao dotu ne moze biti bolji u lolu od nekoga ko je igrao dotu, a da su tu negdje na istom levelu.

Od ljudi koje ja znan, vecina koja ih je igrala dotu su cak losiji nego ovi koji igraju samo lol a imaju jednak broj partija. Nakon odredenog broja partija pocnes se mehanicki poboljsavat, a gledanjen streamova skupis par korisnih informacija. Lol i dota se dosta razlikuju iako su isti tip igre. Ljudi koji su igrali dotu imaju malu prednost jedino na pocetku jer su upoznati sa tom vrston igre.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
14 godina
odjavljen
puls4R kaže...
DarkoKwon kaže...
puls4R kaže...
DarkoKwon kaže...

Od ljudi koje ja znan, vecina koja ih je igrala dotu su cak losiji nego ovi koji igraju samo lol a imaju jednak broj partija. Nakon odredenog broja partija pocnes se mehanicki poboljsavat, a gledanjen streamova skupis par korisnih informacija. Lol i dota se dosta razlikuju iako su isti tip igre. Ljudi koji su igrali dotu imaju malu prednost jedino na pocetku jer su upoznati sa tom vrston igre.

Pa kazem to vraira od igraca do igraca, ti tvoji likovi vjerovatno nisu zainteresovani za LOL, ne zele napredovati, samo su casual igraci. Ja kad sam prije igrao dotu sam pratio strimove, imao sam svoju takmicarsku ekiput itd i znam kako napredovati u igrama.

Btw predlozite mi nekog dobrog igraca na twitchu.tv da gledam malo

Darko
13 godina
neaktivan

Btw predlozite mi nekog dobrog igraca na twitchu.tv da gledam malo

Voyboy,froggen, odes na najgledanije i pri vrhu su ti zabavni i dobri streameri

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
12 godina
neaktivan
League Of Legends

mrzim ovo, odigram game i imam sad 99 LP-a i sad moram igrat game zbog 1 LP-a :(

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
DarkoKwon kaže...

Nije da je hejtam, zapravo dotu volim, no

Dota se sastoji isključivo od učenja igre napamet da bi je fino igrao.

Pa nije bas, amo prekinit Dota-LoL usporedbe, recenice jednom za svagda zato sto su to totalno dvije razlicite igre, svak ko je igrao znat ce.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

mrzim ovo, odigram game i imam sad 99 LP-a i sad moram igrat game zbog 1 LP-a :(

ako izgubis,izgubit ces oko 15 lp pa zato bolje pazi

12 godina
neaktivan
Gligo kaže...
NinjEEEk kaže...

ako izgubis,izgubit ces oko 15 lp pa zato bolje pazi

ma znam, al ajde evo dobio sam hvala bogu :D

12 godina
neaktivan
League Of Legends
Trazim nekog za ranked duo jer ovo je ****** sveku drugu igru neko je afk pa mi je najgore kada imam jedini pozitivan score u teamu, Sada sam u bronce 4 divizija i cilj mi je doc da golda da mogu dalje normalno igrat.
dsfskdkl
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ja kako sam se prebacio na west mi se sve vise cini da ljudi manje flejmaju nego na eastu, barem iz mog iskustva do sad.. al skill je naravno isto sranje xD

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

Kaj se događa ako igraju dvojica u Duo queue, jedan iz bronce drugi iz golda, ili jedan iz silvera drugi iz bronce, ili treća kombinacija :D.

Kako računaju to, tj. s kim nas stavljaju u match?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Pa nije bas, amo prekinit Dota-LoL usporedbe, recenice jednom za svagda zato sto su to totalno dvije razlicite igre, svak ko je igrao znat ce.

Bold: Care to elaborate?

Naravno da su dvije razlicite igre, ali to ti je kao željo sarajevo ili dinamo hajduk, uvijek je konflikt.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto, odlučio sa prijateljem da odigram ranked čisto iz dosade. Igrao Ezreal-a i završio sa 15/2/7

I uradim pentu. :D

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

najzanimljiviji game u zivotu i najzesci carry xd 

u gameu je bilo toliko aceva, barona, pokusaja unistavanja nexusa itd. da je to nevjerovatno!:D 

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice