League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.494.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Ja trazim team na eastu i nekog za duo ranked igram odlično mid top i jungle.
dsfskdkl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ovako, ovo su oni koji igraju za new blood, znam da sam dosadan al eto da rijesim to vise

1.hammerfall support

2.Hazar cekam jos potvrdu da vidim hoce li igrati za nas, ako se ne javi umjesto njega ce igrati kolega Specialized

3.FlyBoy igrat ce midi ili top ovisno sta bude htio posto hazar moze igrati sve

4.darko099 jungler

5.win4crazzy adc

nadalje

ovo su slobodni igraci

Specialized (ako ne bude igrao u "mom teamu")

duNY0

pandza94 ako nabavi acc za west

NinjEEEk

vOLT

kocunar

armenx3m(moze i za stare i za mlade)

vi se isto medjusobno mozete dogovoriti i napraviti team i biti new blood 2 

da opet kazem, u anketi od  Anzulolz-a ste glasali da se igra u nedjelju navecer pa molim sve koji ce igrati da budu u to vrijeme online

sto se mene tice mozemo svaki tjedan nabacit tako koju rundu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 22:04 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: League Of Legends
Prelose kaže...

Ne razumijem vodimo 10+ razlike I u turetima takoder I izgubimo samo zato jer su ljudi glupi ko k.... jednostavno ne zele pobijediti I onda se zale jednostavno ne razumijem

Ma to ti je tako, djecija, pub logika, sta sam puta tako izgubio zbog likova, igraju na kilove i mrsko im zavrsiti, ja kad imam priliku odma zavrsavam, game se uvijek moze preokrenuti.

Darko
17 godina
League Of Legends

Ajoj koja runda hahaha sad, Leona mi je postala glavni support, koje sve mogućnosti za startanje fighta, feedanje tvoga carryia, mislim da ni s jednim drugim supportom nebi ovu rundu ovako odigrao, doslovno sam počinjao svaki fight, davao killove na pladanj :D

Sa Ezom u laneu smo imali 6/1, to jest Ez je imao tako, a poslije lik samo krepavao, koje killove sam ja sredio, dalje nije mogao sam ništa xd

Bilo je umiranja 70 % više nek u bilo kojem drugom gameu, svi krepavali na sve strane :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 22:44 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ja mogu igrat ako bude zatrebao igrač.

Igram od izlaska Nocturna tako da spadam u "old fartse", but I don't even care.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Frend mi je bio Divizion III i isao u kvalif. za divison II ,lik je 1 win ,1 lose, i sada je wino i riot ,riot ga je smaknuo na Division I ,gj riot ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
soryy za doble spam ,ali gledam likove koji su na rankedu na - 7 matcheva i nalaze se na silveru ,dok ovaj drugi je u + 5 gejmova i nalazi se na silveru?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
soryy za doble spam ,ali gledam likove koji su na rankedu na - 7 matcheva i nalaze se na silveru ,dok ovaj drugi je u + 5 gejmova i nalazi se na silveru?
-7 nalazi se na goldu ,a +5 na silveru**

14 godina
KingNothing kaže...

Ja mogu igrat ako bude zatrebao igrač.

Igram od izlaska Nocturna tako da spadam u "old fartse", but I don't even care.

Ja sam lulu patch igrač

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Partija od maloprije :)

LoL LoL
acc LoL east: Pipe

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Igram i ja jos od brand patcha a ako ne i prije samo se nesjecam tako da mogu igrat u bilokojem teamu :)
sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Heh ja prije toga... Igro sam jos prije neg je doso graf patch ne ovaj zadnji neg onaj jos prije ako je ko onda igral..

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Frend mi je bio Divizion III i isao u kvalif. za divison II ,lik je 1 win ,1 lose, i sada je wino i riot ,riot ga je smaknuo na Division I ,gj riot ;)

To je tak složeno, kada se dižeš ideš 2 divizije naprijed,a kada padaš samo jednu dole. Naravno nemožeš iz npr 2. div gold skocit u platinum div 5 direktno :D. System je totalno broken, do kraja sezone će svi biti platinum i diamond.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 13:33 (death_zombi).
14 godina
neaktivan

Ev ja upravo kupio Blood Moon akali za 0 rp-a xD

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ja sam ga nedavno kupio,predobar mi je skin.

A splash od skina mi je desktop background(a i avatar na forumu xD)

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 14:05 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 
Yo ako cete igrat neke timove slobodno zovite, igram od Caitlyn patcha (znači sječanj 2011.)

EUW: The Itchy gun
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 14:13 (cut-paste-waste).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam mislio da se old fartsi rasporeduju od new blooda po starosti na forumu a ne odkada su poceli igrat lol xd.

bit cu ja online u ned navecer pa ako bude trebalo igarca za drugi team new blooda samo posaljite pp.

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ja i moja velika jezicina -.-

Uzeli mi nakon 3h rp -.- dmn a taman se ponado xD

12 godina
neaktivan
League Of Legends

dali radi na westu mobile payment kome?

znam da mi je prije radilo na eastu jer sam uzimao jednom i sad mi fali taman 200 rpa za skin pa mislio uzet ono od 20 kn kolko li je kad vec imam 150kn na mobu al neradi nesto sad 

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nazalost mobile rp payment radi samo u home regiji, sto je hr eune, tako da ne radi na euw.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
16 godina
neaktivan

Kojeg champa kupiti ? Isplati li se Thresha uzeti ? Nemam niakkvih support champova .. A ako mozete preporucite i nekog junglera .. Mozda Vi ? 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:21 (AmD).
14 godina
neaktivan
AmD kaže...

Kojeg champa kupiti ? Isplati li se Thresha uzeti ? Nemam niakkvih support champova .. A ako mozete preporucite i nekog junglera .. Mozda Vi ? 

support taric ili sona,jungle shaco,xin,lee,amumu

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
AmD kaže...

Ma dvoumim se između Thresha ili Vi trenutno ... Vi sam isprobao prije .. Trenutno me zanima isplati li se thresha ? Vi lako kupim, bezveze sam mozda za nju i pitao .. 

16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
AmD kaže...

Sorry za dupli post .. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:43 (AmD).
16 godina
neaktivan
AmD kaže...
Logigamer kaže...
AmD kaže...

Ma dvoumim se između Thresha ili Vi trenutno ... Vi sam isprobao prije .. Trenutno me zanima isplati li se thresha ? Vi lako kupim, bezveze sam mozda za nju i pitao ..

VI je stvarno moćna sad,tak da ak tražiš dobrog junglera ona bi ti bila super odabir. Tresha-ovo vrijeme tek dolazi, podosta je težak support i dosta zavisi o teamu dal će skužit šta ti hočeš sa lanternom napravit :D. Od supporta ak nemaš razmisli možda o lulu i zyri, obje su među najboljim supportima, pogotovo lulu. Nije tresh loš izbor, sam treba malo vremena da ljudi skuže njegove potencijale tak da ja bi malo pričekao sa kupnjom njega, tak i tak će biti jeftiniji sad kad novi champion izađe.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends
@kolega AmD zamolio bih te da mi se javis u inbox oko naseg starog dogovora kojeg odugovlačiš već par mjeseci, mislim, pitao sam te prije par tjedana dali jos dogovor vrijedi, ti si rekao da vrijedi. Oprostite LoLasi i bugovci na ovom javnom istupu, ali ovo mi je jedini i zadnji način.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kako buildate Ireliu? Mislim da je u svim kombinacijama phage prvi item, sad poslije njega direkt trinity ili prvo warmogse, ako direkt trinity jel poslije njega guardian angel ili warmogs?

14 godina
neaktivan

warmongs je op tak da ja bi uzo ako bas brutalno ne ownam lane njego prije nego sto bi uzeo trinity.

Pa onda ga i vec ti je gg xD

15 godina
Hazar kaže...

Kako buildate Ireliu?

Kao i svakom ostalom igracu koji je pito ovo pitanje dobil bus ovaj link koji je obavezno gradivo za svakog igraca Irelie s BoLa.. Smijeh

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Super flaeryy kaže...

To je tak složeno, kada se dižeš ideš 2 divizije naprijed,a kada padaš samo jednu dole. Naravno nemožeš iz npr 2. div gold skocit u platinum div 5 direktno :D. System je totalno broken, do kraja sezone će svi biti platinum i diamond.

Pa to mi nema baš logike ,ali ajde nadam se da cu i ja jednom to iskoristit ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice