Igrao sam prije na EU East i posto sam skontao da svi igraju na Westu presao sam na West, tako sto sam napravio novi account. I igrao sam cjelo vrijeme na Westu dok nisam kasnije skontao da sam prebacen na East. Imam drugova koji su preko 20 lvla i igraju West, kada sam bio na Eastu nisam ih mogao dodati, kada sam presao na West dodao sam ih i igrao sam sa njima, imam ih u prijateljima, ali ne dolaze mi vise online, vjerovatno je mene prebacilo na East.
Prvo sto bi uradio ubio bi onoga ko je navukao ljude da igraju na Westu kada zivimo na Eastu. Sada ja moram igrati sa lijevim ljudima na Eastu!
Ako ti pri loginu na taj acc za koji misliš da je na eastu piše da je server west, onda je west i prijatelji ti jednostavno više ne igraju ili rijetko igraju.

mentalitet ti je od malog diteta koji se valja u pjesku iskreno se nadan da padnes ispod bronce * division* , bit* , ljudima* , defeat* vec kad radis post provaj ne napravit 10 gresaka u 2 recenice , moze prika? 

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
bilo je puno manje ovih "stručnjaka" koji znaju sve i svašta nakon 3 miseca igranja LoL-a i odgledanih par streamova