League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.513.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Kako buildate leesina? 

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Kako?
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Kako buildate leesina? 

Cizme, laterna, warmogs GG :D

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
15 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Kako buildate leesina? 

Dam mu utege.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan

Lee-a mozes svakako al glavni ti je lantern, boots mob/ninja/merc i warmong ;)) ako si nafeedan odes na neki malo veci dmg build ako ne onda se stankas da nebudes useless :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

Hydra i 4 tiamata.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Kako buildate leesina? 

taj build na slici je najcesci na lee sinu zadnji item bloodthirster/last whisper  iako ga ne preporucujen , full ad lee sin je jedino zabavan {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 0:08 (Anzulolz).
15 godina
League Of Legends

Obozavam svoje assassine {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Otišao sada jedan ranked (Silver II) i napravio 10/1/10 s MF (bio sam gold u s2). Prvi queue je netko leavao, što mi je drago jer je jedan lik lockao ADC i nije htio ništa osim toga. Pogledam na lolkingu, prosjek farm u 20oj minuti je 55cs, a tek negdje oko 45 ima oko 100-150 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ljudi registrovao sam se na EU WEST, a prebacilo me na EAST, moze li mi neko reci zasto ?

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Ljudi registrovao sam se na EU WEST, a prebacilo me na EAST, moze li mi neko reci zasto ?

Kad se registriraš imaš opciju za promijenit regiju, to ti je sigurno ostalo na East. Drugi razlog ne vidim.

14 godina
odjavljen
MacTheBig kaže...
DarkoKwon kaže...

Kad se registriraš imaš opciju za promijenit regiju, to ti je sigurno ostalo na East. Drugi razlog ne vidim.

Ajoj covjeka, igrao sam na Eastu, i presao sam kasnije na West da igram sa prijateljima i sada smo i ja i prijatelji na Eastu. Znam fino da sam stavio EU West.

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ajoj covjeka, igrao sam na Eastu, i presao sam kasnije na West da igram sa prijateljima i sada smo i ja i prijatelji na Eastu. Znam fino da sam stavio EU West.

WOW
Ovo zvuci zanjimljivo i zbunjujuce.

Daj nick. 

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
DarkoKwon kaže...
MacTheBig kaže...
DarkoKwon kaže...

Ti ni sam ne znaš šta pričaš, u 2 posta si reka 2. totalne besmislice.

U 1. pričaš da si se registrira na EUW pa te prebacilo na EAST, dok u 2. kažeš da si već IGRAO na Eastu pa prešao na West. WTF??? {#}

14 godina
odjavljen
MacTheBig kaže...
DarkoKwon kaže...
MacTheBig kaže...
DarkoKwon kaže...

Ti ni sam ne znaš šta pričaš, u 2 posta si reka 2. totalne besmislice.

U 1. pričaš da si se registrira na EUW pa te prebacilo na EAST, dok u 2. kažeš da si već IGRAO na Eastu pa prešao na West. WTF??? {#}

Igrao sam prije na EU East i posto sam skontao da svi igraju na Westu presao sam na West, tako sto sam napravio novi account. I igrao sam cjelo vrijeme na Westu dok nisam kasnije skontao da sam prebacen na East. Imam drugova koji su preko 20 lvla i igraju West, kada sam bio na Eastu nisam ih mogao dodati, kada sam presao na West dodao sam ih i igrao sam sa njima, imam ih u prijateljima, ali ne dolaze mi vise online, vjerovatno je mene prebacilo na East.

Prvo sto bi uradio ubio bi onoga ko je navukao ljude da igraju na Westu kada zivimo na Eastu. Sada ja moram igrati sa lijevim ljudima na Eastu!

Darko
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Igrao sam prije na EU East i posto sam skontao da svi igraju na Westu presao sam na West, tako sto sam napravio novi account. I igrao sam cjelo vrijeme na Westu dok nisam kasnije skontao da sam prebacen na East. Imam drugova koji su preko 20 lvla i igraju West, kada sam bio na Eastu nisam ih mogao dodati, kada sam presao na West dodao sam ih i igrao sam sa njima, imam ih u prijateljima, ali ne dolaze mi vise online, vjerovatno je mene prebacilo na East.

Prvo sto bi uradio ubio bi onoga ko je navukao ljude da igraju na Westu kada zivimo na Eastu. Sada ja moram igrati sa lijevim ljudima na Eastu!

Ako ti pri loginu na taj acc za koji misliš da je na eastu piše da je server west, onda je west i prijatelji ti jednostavno više ne igraju ili rijetko igraju.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...
DarkoKwon kaže...

Ako ti pri loginu na taj acc za koji misliš da je na eastu piše da je server west, onda je west i prijatelji ti jednostavno više ne igraju ili rijetko igraju.

Pise mi EU NORDIC EAST, a prije mi je pisalo EU WEST, nisam lud. Pitacu na LOL forumu u vezi ovoga.

Darko
15 godina
neaktivan

Pise mi EU NORDIC EAST, a prije mi je pisalo EU WEST, nisam lud. Pitacu na LOL forumu u vezi ovoga.

a da na lancheru prebaciš sa "EU NORDIC AND EAST" na "EU WEST" ? možda bi ti to pomoglo^^ 

;)

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
14 godina
odjavljen
armenx3m kaže...

a da na lancheru prebaciš sa "EU NORDIC AND EAST" na "EU WEST" ? možda bi ti to pomoglo^^ 

;)

Pokusavao sam, nisam lud.

Darko
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Jedna zanimljiva činjenica, kada se trudis carry-ati svoj team na rankedu kako bi otisao divsion up ,jednostavno nemozes i tada sam totalno puludio ,drugi gejm rekao sam i solo or troll ,nisu mi vjerovali igralo smo bez junglera jer sam ja trebao biit ,i tada smo pobjedili ,mozda jednostavno treba zaboravit da je to ranked, i uzeti championa koji ti se igra ili pozicija makar je troll ,ali zabavno je kada trollas i gledaš ljudi. noob take jungler .. ;) nemam volje vise ljudim davati drugu ''sansu'' na rankedu jer im želim vjerovati :

SADA CE BITI ILI PO MOME ILI PO DEFATU ,MAKAR ME TO KOŠTALO JOS NIŽEM ELO ;)

3 12 hvala 0
15 godina
League Of Legends

i can see a lot of TD incoming :D

ja sam jucer evo prvi puta u 10 ranked odigranih gameova dobio trolla jer je nas lik pickao singeda za top :D nisam se zivcirao niti plakao, odigrali, popusili i zaboravio, nema smisla :)

eto tako me smjestili u Silver II, zanima me jel ce me on svejedno i adlje spajati sa Gold likovima iako sam ja u Silver II, jer dosad sam igrao sa Gold likovima ranked, zadnjih par gameova?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Jedna zanimljiva činjenica, kada se trudis carry-ati svoj team na rankedu kako bi otisao divsion up ,jednostavno nemozes i tada sam totalno puludio ,drugi gejm rekao sam i solo or troll ,nisu mi vjerovali igralo smo bez junglera jer sam ja trebao biit ,i tada smo pobjedili ,mozda jednostavno treba zaboravit da je to ranked, i uzeti championa koji ti se igra ili pozicija makar je troll ,ali zabavno je kada trollas i gledaš ljudi. noob take jungler .. ;) nemam volje vise ljudim davati drugu ''sansu'' na rankedu jer im želim vjerovati :

lol community krase ljudi takvi ka i ti {#} mentalitet ti je od malog diteta koji se valja u pjesku iskreno se nadan da padnes ispod bronce * division* , bit* , ljudima* , defeat* vec kad radis post provaj ne napravit 10 gresaka u 2 recenice , moze prika? {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 19:21 (Anzulolz).
15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Good luck with that.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Anzulolz kaže...

lol community krase ljudi takvi ka i ti {#} mentalitet ti je od malog diteta koji se valja u pjesku iskreno se nadan da padnes ispod bronce

Slažem se sa slimyyy-jem što se mentaliteta tiče. Ali mijenjati metu nikom ne škodi. Jel iko od vas na višem elou (ajmo reći sada, tieru) vidio da neko sere 24/7 jer neko jungla ashe etc? Jednostavno ih bk i ne moraju pratiti metu kako su proovi odredili.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
League Of Legends

Ma mora se cijeli svijet okretat oko mene . Ako kazem Riotu da maknu Aniviu iz igre , ima da to i urade {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Uredu kako vidim opet ce krenuti plakanje kako je tesko u solo Q na rankedu i kako su svaki put trollovi itd, i opet nerazumijem kako ljudi ne mogu shvaiti da ova igra nije ono sto je nekada bila,jeste ona sto se tice gameplaya bolja itd,ali sto se tice communitya igra postaje sve gora,zato sto je LoL u kratko vrijeme postao previse popularan i svi ga igraju a upravo zbog toga a ne zato sto im se LoL igra i sto zele biti dobri.Riot pokusava to popraviti honor systemom koji je bio odlicna ideja ali neznam sto su stali mogli su ga cak i vise unaprijediti npr 1 na dan mozes nekome dati ''super honorable opponent'' i tada taj sto je dobio dobiva takoder par IP i onda vidjeti kak to funkcionira pa cak i to dalje unaprijediti(Guardsman Bob idea) onda bi cak i bilo sanse da se ovaj LoL community barem malo popravi.Ali se morate pomiriti ova igra nije ono sto je nekada bila kada smo ja i jos par formurasa(weirdek,D3ViiL,hajro,slimyyy,alkser,toni,madman <3) tek krenuli igrati i kada smo imali po 200-300 winova,tada je bila uzivancija za igrati.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 19:49 (scarface797).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Super flaeryy kaže...

Anzulolz kaže...

lol community krase ljudi takvi ka i ti  {#}  mentalitet ti je od malog diteta koji se valja u pjesku iskreno se nadan da padnes ispod bronce

Slažem se sa slimyyy-jem što se mentaliteta tiče. Ali mijenjati metu nikom ne škodi. Jel iko od vas na višem elou (ajmo reći sada, tieru) vidio da neko sere 24/7 jer neko jungla ashe etc? Jednostavno ih bk i ne moraju pratiti metu kako su proovi odredili.

Što se tiće whinanja nešto je manje na high elo neg na nižim eloima, al jako puno seru i dalje :D. Da neko uzme jungle ashe il tak neku glupost odma bi mu svi srali :D. Prije neki dan je meni neki s2 diamon srao odma u champ selectu što sam uzeo twitcha ko ad-a. Nekad je to bilo drugačije, u s2 bilo je dosta umišljenih high eloa al nije se toliko whinalo u gameovima,flamealo ko danas. Problem je najviše ovaj novi system koji je došo. U que mi dolaze likovi sa gold borderima koji su se nekako malo podigli zbog lakoće podizanja u ovom novom systemu i ne sam da igraju loše neg onda umjesto da šute i nadaju se da će ih team carryyat još i flameaju. Gotovo svaki game koji igram bili igrači 2.2k il 1900 elo uvijek se nađe neko ko popi*** jer gubi il mu neko ide na živce pa počne flameat ko nenormalan što uglavnom dovodi do još bržeg poraza :D. Tak da i nije baš da niko ne sere na višem elo :D.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
odjavljen
scarface797 kaže...

Uredu kako vidim opet ce krenuti plakanje kako je tesko u solo Q na rankedu i kako su svaki put trollovi itd, i opet nerazumijem kako ljudi ne mogu shvaiti da ova igra nije ono sto je nekada bila,jeste ona sto se tice gameplaya bolja itd,ali sto se tice communitya igra postaje sve gora,zato sto je LoL u kratko vrijeme postao previse popularan i svi ga igraju a upravo zbog toga a ne zato sto im se LoL igra i sto zele biti dobri.Riot pokusava to popraviti honor systemom koji je bio odlicna ideja ali neznam sto su stali mogli su ga cak i vise unaprijediti npr 1 na dan mozes nekome dati ''super honorable opponent'' i tada taj sto je dobio dobiva takoder par IP i onda vidjeti kak to funkcionira pa cak i to dalje unaprijediti(Guardsman Bob idea) onda bi cak i bilo sanse da se ovaj LoL community barem malo popravi.Ali se morate pomiriti ova igra nije ono sto je nekada bila kada smo ja i jos par formurasa(weirdek,D3ViiL,hajro,slimyyy,alkser,toni,madman <3) tek krenuli igrati i kada smo imali po 200-300 winova,tada je bila uzivancija za igrati.

E pa bas to, evo ja vec imam markicu za honorable oppoment :) Sutis cjeli game, igras ne flejmas i dobijes honor na kraju. Btw je li se moze imati vise markica, na primjer za team work i za honorable ? Imam 38 team work poena, tek sam 16 lvl.

Darko
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Super flaeryy kaže...

lol community krase ljudi takvi ka i ti {#} mentalitet ti je od malog diteta koji se valja u pjesku iskreno se nadan da padnes ispod bronce * division* , bit* , ljudima* , defeat* vec kad radis post provaj ne napravit 10 gresaka u 2 recenice , moze prika? {#}

Ja neznam o cemu ti pricas ,community krase ljude ka ja? svaki gejm  igram sto god se trazi ,ako treba supportati ,supportati cu  nije problem. Silno sam se trudio oko ela da podignem ali to je nemoguce .. i kada igras mid,ad carry (dobijem los supporta ) kada netko nafida.. mislim da imam više žara i više volje nego pola ovdje iz foruma,nekada je ova igrica cak i bila''normalna'' dok nije postala najigranija igrica...

a ovo greske prika valjda se ne ljutis na mene ? zato sto sam se zurio napisati post ,ti si sigurno provjeravao 5 puta svoj tekst kako se ne bi osramotio sa greškama ? kao npr : provaj***

13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

to ja i pricam cjelo vrijeme,  dok sam igrao lol kada nije bila tako popularna moglo se cak i odigrati ,ali sada odkada je eksplodirala ova igrica jednostavno nemožeš, a da ne budeš ljut na sve oko sebe(igice se misli), slazem se u potpunosti

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice