League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.347.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
League Of Legends

Penta kill nakon (pre)dugo vremena.

Dodajte me IGN: Crobrother

Server: EUNE

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam pobjedio match u kojem je Soraka bila ADC, a Caitlyn support...

dat brand's legion...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Don Strongtoni kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Jel se ovo samo meni dogada,cekam 10 minuta i jos mi nije uslo u sobi -.-

A da probas vani? Mozda ti tam nes ude..

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 23:46 (scarface797).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jer ima tko kakvu graficku, bilo kakva da je samo da moze LoL vrtjet...nemora biti jaka, da mu netreba i da ju daje besplatno ???
Hvala :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
League Of Legends

imali tko kakvo rjesenje, vec mi 3 puta dolazi do 99% i stane

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Pa piše ti u čemu je problem, ili imaš lošu vezu ili nemaš dovoljno prostora na hard disku...

15 godina
Morgotth kaže...
win4crazzy kaže...

Pa piše ti u čemu je problem, ili imaš lošu vezu ili nemaš dovoljno prostora na hard disku...

pa vidim, zbog toga sam i ponavljao test 3 puta, veza mi je odlicna na na hdd imam 1 gb a treba 200 mb za patch

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
League Of Legends

Nisam cito temu al sam 100% siguran da nije bilo 

Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Morgotth kaže...
win4crazzy kaže...

pa vidim, zbog toga sam i ponavljao test 3 puta, veza mi je odlicna na na hdd imam 1 gb a treba 200 mb za patch

Koliko ja znam moraš imati barem 1GB slobodnog prostora za optimalan rad na računalu, vjerovatno ti zbog toga ne dozvoljava da instaliraš do kraja...

Obriši nešto što ti ne treba pa pokušaj ponovo.

btw: neloš početak sezone + penta Yi-a {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 2:09 (Morgotth).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kako vam se zove liga ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Sa ovim sistemom se apsolutno ništa nije prominilo, čak ima sve više i više retarda (od 10 gameova odigranih u njih 8 sam ima najmanje 2 retarda) - to je samo vlastito iskustvo.

Za win se dobije 17 za lose oduzme 23 (nema logike).

EDIT: Anivia skin - http://i.imgur.com/JwqPd4a.jpg

Ja sam jučer dobio 31 za pobjedu i 13 izgubio za loss {#}

Navodno ovisi o šansama za pobjedu ( gledajući elo ), tvom skoru i trajanju partije. Imo sam u prvoj 3/0/8 i završilo je u 20 min, a u drugoj sam imo 2. najveću farmu,imo skor 3/5/7 i trajalo je 39 minuta,tako da mislim da ti bodovi ovise o ove 3 stvari ( ali ne mora značiti, pogotovo za ovo sa farmom ).

EDIT: Evo sad gledam na LoLkingu svoje protivnike u ove 2 partije koje su mi nosile bodove, po 4 iz gold I i 1 iz gold II, zato sam dobio puno, a malo izgubio ( ja sam gold III ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 11:51 (Blizek).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
MacTheBig kaže...

Sa ovim sistemom se apsolutno ništa nije prominilo, čak ima sve više i više retarda (od 10 gameova odigranih u njih 8 sam ima najmanje 2 retarda) - to je samo vlastito iskustvo.

Za win se dobije 17 za lose oduzme 23 (nema logike).

EDIT: Anivia skin - http://i.imgur.com/JwqPd4a.jpg

Ja sam jučer dobio 31 za pobjedu i 13 izgubio za loss {#}

Navodno ovisi o šansama za pobjedu ( gledajući elo ), tvom skoru i trajanju partije. Imo sam u prvoj 3/0/8 i završilo je u 20 min, a u drugoj sam imo 2. najveću farmu,imo skor 3/5/7 i trajalo je 39 minuta,tako da mislim da ti bodovi ovise o ove 3 stvari ( ali ne mora značiti, pogotovo za ovo zadnje ).

Čisto sumnjam da bi RIOT napravio takvu glupost,dopustio da score utječe na količinu LP-a.

Na količinu LPa bi trebala utjecati šansa za pobjedu.

Navodno je LP sistem u ovome trenutku pun bugova,igrači ne dobivaju/gube korektnu količinu LP-a.

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...

Čisto sumnjam da bi RIOT napravio takvu glupost,dopustio da score utječe na količinu LP-a.

Na količinu LPa bi trebala utjecati šansa za pobjedu.

Navodno je LP sistem u ovome trenutku pun bugova,igrači ne dobivaju/gube korektnu količinu LP-a.

Ma evo ispravio sam se u gonjem postu, vidio sam da su svi protivnici bili diviziju-dvije iznad mene pa je to razlog zašto sam dobio takvu raspodjelu LP-a.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
League Of Legends

Svaki dan neki update , pa nisu normalni . Nije mi jasno da ne mogu stavit sve u jednom danu {#}

Aj bar se radi na igri , to je + 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:45 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Ispod Solo/Duo Queue mi piše Amumu's Scimitars. 

WTF je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Ispod Solo/Duo Queue mi piše Amumu's Scimitars. 

WTF je to?

ime lige

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Od zadnjeg patcha kad uđem na shop ili pišem na chat u igri naravno, iskaču mi neke boje i sve mi se vrti u 360. Zna li netko što je to i kako se može popraviti. Komp mi je 2.00 ghz i 1gb grafička i sve radi u redno klizi samo kad uđem u shop ili pokrenem chat ovo mise događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Heimerdinger's Zealots xD

Što znači ovo G pokraj Winova?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 17:28 (Domagoj905).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

games

hakunamadafaka

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Domagoj905 kaže...

Heimerdinger's Zealots xD

Što znači ovo G pokraj Winova?

Games

edit:kolega me pretekao

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 20:59 (vOLT).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz, zanima me kak funkcionira ova stvar s herojima, imam ih samo 10,tj nedavno sam imao nekih drugih deset sad opet drugih, kak to funkcionira, lvl 9sam..

0 0 hvala 0
18 godina
Trabant601 kaže...

Pozz, zanima me kak funkcionira ova stvar s herojima, imam ih samo 10,tj nedavno sam imao nekih drugih deset sad opet drugih, kak to funkcionira, lvl 9sam..

Igra sadrži ~110 champova. Svakoga od njih možeš kupiti, bilo sa IP (bodovi koje skupljaš igrajući) ili RP(bodovi koje kupuješ novcima) i biti će ti trajno dostupan.

Povrh toga, imaš i free to play champove. Njih 10 obično, a svakog utorka je rotacija, gdje se tih 10 mjenja za drugih 10.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 21:46 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovo postaje polako frustrirajuće. ni jučer ni danas ne mogu uć na eu west server. probao sam sa tri acc-a i uvijek mi piše server is busy. frend također igra na west i njemu je najnormalnije. ima ko kakvo rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

To Gold I and beyond

EUNE: vR Kaiser

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

To Gold I and beyond

GL HF

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi moze netko objasniti kako su oni svrstavali u lige ili divizije, ne znam koje je koje. Uglavnom, usporedivat cu sebe i 2 prijatelja. Ja sam imao 1600, jedan prijatelj 1375, a drugi 1670. S ovim novim sustavom mene je stavilo u Silver 1, iako sam bio gold po ELO sustavu, prijatelja s 1375 u Silver 2, a onog tamo prijatelja s 1670 u Gold 1. Sad meni nije jasno to nimalo. Kako je moguce da je netko ko je imao vise od 200 ratinga manje od mene u jednoj diviziji ispod mene, dok je drugi koji je imao 70 vise od mene 5 divizija iznad mene..?

BTW. Navedeni rating je svima bio i Top i current rating.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 12:32 (Shadyman).

0 0 hvala 0
15 godina

Kojeg ADC- a?

20 Ezreal
18 Caitlyn
14 godina
neaktivan
League Of Legends

koga za jungle

18 xin
22 lee
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

koga za trollat 

24 Karma
8 Sejuani

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi imam problem s lolom. Stavio sam na njihov forum i na support, ali nitko ne odgovara...

Ovako... morao sam reinstall windows xp professional sp 2... i kad sam install sve drivere i sve potrebno htio sam skinit lol.. kad ga pokrenem ovo mi izbaci 

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=xu1wppj6bccvgq896qd.jpg

Kad stisnem 'yes' zasteka mi na ovom http://www.zaslike.com/viewer.php?file=ol14gb4t2vxn9hmwyasv.jpg

I onda izbaci ovo http://www.zaslike.com/viewer.php?file=rhymzvli20yt1cxn95h.jpg

Probo sam sve.. ne znam vise sta da radim. Skinio sam onaj 20mb file i onda je patch 2gb.. no medjutim meni nece skinit patch.. stane na 33%...

Mislio sam da sam nes krivo instaliro kod windowsa pa sam opet rusio i opet isto...

Ak neko zna u cem je problem molim za pomoc.. ovo mi se jos nikad nije dogodilo..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice