League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.402.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
Blizek kaže...
BannedOnThisForum kaže...
TechArt kaže...

na olafu su trebali osvit 50% pasiva od ulta, a ne ga skroz maknuti...

Nope.avi

Govno od champa je bilo OP ako summoner ima iole mozga u glavi.

Fix'd it for ya ( ako sam ja koji nikad neigram top uspio s njime pobijediti uz 5 fps-a u teamfightovima, onda je on stvarno prejak ).

nije op, povecali su mu cooldown na 2 skilla, ostao je bez pasiva naultu, malo previše al dobro, netko tko je sa njim uigran može izać na kraj.

a ti si bio sa njim dobar? jer ako je ovo istina kaj si reko,mislim igraš prvi put top sa njim i oni padaju ko muhe, znači da si dobio slabe protivnike, uostalom champa se ne može prosuditi na temelju jednog meča, a kamo li da se igra još protiv slabijih...

Remember, remember the Fifth of November.
16 godina
neaktivan
Apachy kaže...

a ti si bio sa njim dobar? jer ako je ovo istina kaj si reko,mislim igraš prvi put top sa njim i oni padaju ko muhe, znači da si dobio slabe protivnike, uostalom champa se ne može prosuditi na temelju jednog meča, a kamo li da se igra još protiv slabijih...

+1

Također evo meni lično je olaf jedan od onih top champova s kojima failam early game nenormalno lol

www.twitch.tv/mushroomd
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se ovo samo meni dogada,cekam 10 minuta i jos mi nije uslo u sobi -.-

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Apachy kaže...

+1

Također evo meni lično je olaf jedan od onih top champova s kojima failam early game nenormalno lol

Vraga su oni padali ko muhe, ja nisam skoro niš delao jer sam imao tako malo fps-a, no ljudi su me se bojali ko vraga i obično sam izolirao 3 njih, naravno išo sam standardni build sa hrpom giants belt itema ( warmog, sunfire, randuin ). Stvar je bila u tome što sam ja samo uspijevao radi tog slabog fps-a kliknut desni klik + w i radio bi na njihovo carriju više dmg-a nego što bi njih troje na meni. Smatram da će njega još nerfat ( skaliranje dmga prema healthu na W-u ) jer na njemu health znači više dmg-a.

S njime treba bit agresivan u liniji, E mu dere užasno puno dmga, a ako nabiješ CDR-a i healtha ( tu sam malo fulao jer sam išo na Mercuriese a ne na Ionianse i mogo sam još na Shureliu ) onda mu je E i u lateu opasan.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 22:04 (Blizek).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ee ljudi {#}, jel zna neko kak tocno funkcionira matchmaking u premade-u za duo ranked s ovim laddersima? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sranje tesko ne mogu uc u sobu vec 20 minuta

16 godina
neaktivan
hammerfall kaže...

ee ljudi {#}, jel zna neko kak tocno funkcionira matchmaking u premade-u za duo ranked s ovim laddersima? 

Isto kao prije, ako si ti gold tier I, a prijatelj recimo silver tier III, stavit će vas u grupu sa ljudima koji su srednja žalost

www.twitch.tv/mushroomd
13 godina
neaktivan
League Of Legends
moze li mi netko objasniti sada ovo bodovanja oko rankeda posto nisam igrao 2 ,3 dana ;) hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
moze li mi netko objasniti sada ovo bodovanja oko rankeda posto nisam igrao 2 ,3 dana ;) hvala

Prije par stranica video koji je sve objasnio, imas i patch preview pa i tamo vidi.

www.twitch.tv/mushroomd
17 godina
League Of Legends

Neznam dal sam tolko zmotan lol, al upravo odigrao rundu za koju se kunem da sam išao Ranked solo, a piše mi da je bila normal -.-

Još sav veseo ranked pobjeda kad vidim normal na kraju, Ez na početku gamea pita kak smo u normal sad, i ja kažem kakav normal, ranked je, a sad ono vidi stvarno normal ne kužim :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Sa ovim sistemom se apsolutno ništa nije prominilo, čak ima sve više i više retarda (od 10 gameova odigranih u njih 8 sam ima najmanje 2 retarda) - to je samo vlastito iskustvo.

Za win se dobije 17 za lose oduzme 23 (nema logike).

EDIT: Anivia skin - http://i.imgur.com/JwqPd4a.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 22:57 (MacTheBig).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Mag1cMaster2502 kaže...

A da probas vani? Mozda ti tam nes ude..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
League Of Legends

Penta kill nakon (pre)dugo vremena.

Dodajte me IGN: Crobrother

Server: EUNE

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam pobjedio match u kojem je Soraka bila ADC, a Caitlyn support...

dat brand's legion...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

A da probas vani? Mozda ti tam nes ude..

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 23:46 (scarface797).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jer ima tko kakvu graficku, bilo kakva da je samo da moze LoL vrtjet...nemora biti jaka, da mu netreba i da ju daje besplatno ???
Hvala :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
League Of Legends

imali tko kakvo rjesenje, vec mi 3 puta dolazi do 99% i stane

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Pa piše ti u čemu je problem, ili imaš lošu vezu ili nemaš dovoljno prostora na hard disku...

15 godina
Morgotth kaže...
win4crazzy kaže...

Pa piše ti u čemu je problem, ili imaš lošu vezu ili nemaš dovoljno prostora na hard disku...

pa vidim, zbog toga sam i ponavljao test 3 puta, veza mi je odlicna na na hdd imam 1 gb a treba 200 mb za patch

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
League Of Legends

Nisam cito temu al sam 100% siguran da nije bilo 

Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Morgotth kaže...
win4crazzy kaže...

pa vidim, zbog toga sam i ponavljao test 3 puta, veza mi je odlicna na na hdd imam 1 gb a treba 200 mb za patch

Koliko ja znam moraš imati barem 1GB slobodnog prostora za optimalan rad na računalu, vjerovatno ti zbog toga ne dozvoljava da instaliraš do kraja...

Obriši nešto što ti ne treba pa pokušaj ponovo.

btw: neloš početak sezone + penta Yi-a {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 2:09 (Morgotth).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kako vam se zove liga ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Sa ovim sistemom se apsolutno ništa nije prominilo, čak ima sve više i više retarda (od 10 gameova odigranih u njih 8 sam ima najmanje 2 retarda) - to je samo vlastito iskustvo.

Ja sam jučer dobio 31 za pobjedu i 13 izgubio za loss {#}

Navodno ovisi o šansama za pobjedu ( gledajući elo ), tvom skoru i trajanju partije. Imo sam u prvoj 3/0/8 i završilo je u 20 min, a u drugoj sam imo 2. najveću farmu,imo skor 3/5/7 i trajalo je 39 minuta,tako da mislim da ti bodovi ovise o ove 3 stvari ( ali ne mora značiti, pogotovo za ovo sa farmom ).

EDIT: Evo sad gledam na LoLkingu svoje protivnike u ove 2 partije koje su mi nosile bodove, po 4 iz gold I i 1 iz gold II, zato sam dobio puno, a malo izgubio ( ja sam gold III ).

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 11:51 (Blizek).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
MacTheBig kaže...

Ja sam jučer dobio 31 za pobjedu i 13 izgubio za loss {#}

Navodno ovisi o šansama za pobjedu ( gledajući elo ), tvom skoru i trajanju partije. Imo sam u prvoj 3/0/8 i završilo je u 20 min, a u drugoj sam imo 2. najveću farmu,imo skor 3/5/7 i trajalo je 39 minuta,tako da mislim da ti bodovi ovise o ove 3 stvari ( ali ne mora značiti, pogotovo za ovo zadnje ).

Čisto sumnjam da bi RIOT napravio takvu glupost,dopustio da score utječe na količinu LP-a.

Na količinu LPa bi trebala utjecati šansa za pobjedu.

Navodno je LP sistem u ovome trenutku pun bugova,igrači ne dobivaju/gube korektnu količinu LP-a.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...

Čisto sumnjam da bi RIOT napravio takvu glupost,dopustio da score utječe na količinu LP-a.

Na količinu LPa bi trebala utjecati šansa za pobjedu.

Navodno je LP sistem u ovome trenutku pun bugova,igrači ne dobivaju/gube korektnu količinu LP-a.

Ma evo ispravio sam se u gonjem postu, vidio sam da su svi protivnici bili diviziju-dvije iznad mene pa je to razlog zašto sam dobio takvu raspodjelu LP-a.

16 godina
League Of Legends

Svaki dan neki update , pa nisu normalni . Nije mi jasno da ne mogu stavit sve u jednom danu {#}

Aj bar se radi na igri , to je + 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:45 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

Ispod Solo/Duo Queue mi piše Amumu's Scimitars. 

WTF je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Ispod Solo/Duo Queue mi piše Amumu's Scimitars. 

WTF je to?

ime lige

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Od zadnjeg patcha kad uđem na shop ili pišem na chat u igri naravno, iskaču mi neke boje i sve mi se vrti u 360. Zna li netko što je to i kako se može popraviti. Komp mi je 2.00 ghz i 1gb grafička i sve radi u redno klizi samo kad uđem u shop ili pokrenem chat ovo mise događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Heimerdinger's Zealots xD

Što znači ovo G pokraj Winova?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 17:28 (Domagoj905).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice