League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.359.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

SK i nije tako užasno loš kao što sam mislio da će biti... odigrali sasvim pristojan game protiv AZF-a ( za razliku od Fnatica koji je to užasno lako izgubio ), dobili AL ( koji su ipak najslabiji tim turnira ) i sada vode protiv Fnatica...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav gejm ne mogu vjerovati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ocelote opet plače.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:32 (Morgotth).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

xpeke play of the year?

LOL EU Nordic and East: InvisoO

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Daj ovo je još gori loss od onoga protiv CLG-a... WOW koji game.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji game... GG WP Fnatic

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledal sam game preko moba. Na polovici runde sam htel ugasit stream jer sam mislio da bude to SK winal bez problema. Sad na kraju dok vidim kak su izgubili, suze su mi skoro potekle. Fcking Kassadin >.<

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
burner9 kaže...

Gledal sam game preko moba. Na polovici runde sam htel ugasit stream jer sam mislio da bude to SK winal bez problema. Sad na kraju dok vidim kak su izgubili, suze su mi skoro potekle. Fcking Kassadin >.<

i ja sam mislio kako su krenilu da ce pobjedit xD ali jbg nisu azili na zmajeve, odugovlacili su game, imali par losih callova sto je fnatic pazljivo cekao :) xpekeu svaka cast :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Brace yourself Kassadin OP threads incoming.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

kassa do u rift? :)

gg fnatic, sk se zajebava previse

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

evo za one koji nisu vidjeli

Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo će biti dobra godina,predosjećam.

(bar što se eSportsa tiče)

two camels in a tiny car

4 1 hvala 0
15 godina

Al ga SK bas zna primit u zadnjim trenucima, prvo protiv clg. na sad ovo, jadni ocelote vec mi ga je zao..

15 godina
League Of Legends

they didnt xPeked that {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga da kupim 

1 Darius 

2 Olaf 

3 Ezreal

4 Lee Sin 

???? Preferiram top i solo top 

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kakav rape, Ocelote počeo plakat :D
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Ovo će biti dobra godina,predosjećam.

(bar što se eSportsa tiče)

A meni mama kaže što se ne bavim sportom kao đurđin klinac. heh

hakunamadafaka
15 godina
neaktivan
Meni se ovaj pokušaj finishanja fnatica činio prilično glup, janna nije iskoristila R u fightu pa ih je odbacila od nexusa i počela je čistka umjesto da su se zadovoljili turetima nexusovim, očistili bazu i dobili sljedeći tf čisto i finish(a za gledatelje je naravno bolje ovako kak je završilo :D) popušili bi najvjerojatnije da peke nije utekao ili imao tp up, sve u svemu napet game je postao i lijepo odrađeno od strane pekea. Možd je i bilo forcano to da se ovi ohrabre sto su ih počistili pa da se deru rushaju prema njihovom nexusu i ovaj im ga zguza lijepo zabaci.
17 godina
neaktivan

Ima li još netko problem sa FPS dropom nakon instalacije najnovijih ATI drivera ? Jutros ih instaliram i od tada samo dropa fps, u svim igrama .. Ne samo na LoLu

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
League Of Legends

koji je ono mali plavi iz fnatica šta nikom ne da ni ruku nego sidi

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
duNY0 kaže...

koji je ono mali plavi iz fnatica šta nikom ne da ni ruku nego sidi

cyanide

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Žao mi je što vam svima ovo moram razotkriti, ali svi ste upoznati da je ovo E sport.

Svi, ama baš svi sportovi u svijetu su namješteni zbog novca. Tako da je i ovo namješteno.

Stvarno moraš biti glup da vjeruješ da ovo nije namješteno. Jer evo mali primjer, razmislite. Prvo je m5 rasturao, pa je onda clg.eu rasturao, pa je onda fnatic rasturao pa na kraju evo curse rastura. Mislite da je to samo slučajnost? Ne, to je podmićivanje. Da vama kao timu nakon vašeg dolaska na scenu daje zagarantovan novac (koji vam nagrada za 1,2,3 mjesto ne garantuje), biste li prihvatili, naravno da biste, namjerno biste izgubili i dobili biste obećani novac. My job here is done.

Osjećam se kao da sam djetetu rekao da djed mraz ne postoji

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 28 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Žao mi je što vam svima ovo moram razotkriti, ali svi ste upoznati da je ovo E sport.

Svi, ama baš svi sportovi u svijetu su namješteni zbog novca. Tako da je i ovo namješteno.

Stvarno moraš biti glup da vjeruješ da ovo nije namješteno. Jer evo mali primjer, razmislite. Prvo je m5 rasturao, pa je onda clg.eu rasturao, pa je onda fnatic rasturao pa na kraju evo curse rastura. Mislite da je to samo slučajnost? Ne, to je podmićivanje. Da vama kao timu nakon vašeg dolaska na scenu daje zagarantovan novac (koji vam nagrada za 1,2,3 mjesto ne garantuje), biste li prihvatili, naravno da biste, namjerno biste izgubili i dobili biste obećani novac. My job here is done.

Znači jedino korejci ne znaju za to podmićivanje pa ni krivi ni dužni jadni uzimaju sve turnire ?

16 godina
neaktivan
Darinka kaže...

Znači jedino korejci ne znaju za to podmićivanje pa ni krivi ni dužni jadni uzimaju sve turnire ?

Bitno kod njih je što znaju da previše vježbaju, da su previše posvećeni tome i uvjereni su u to da će pobijediti. Jedno je američka/evropska komercijala, drugo je korejski duh.

15 godina
neaktivan

?

OK

Recimo da uzmu taj zagarantiran novac i izgube.

Tko profitira od činjenice da oni ne zauzmu 1,2,3 mjesto?

Oni koji se klade(u 2,3 kladionice koje dopuštaju klađenje na LoL)na one koji nisu favoriti?

Kad je posljednji put neki apsolutni ne favorit osvojio solidan turnir?

M5 je vec godinu dana zajedno sa CLG.EU na vrhu europe, SK je uvjek tu negdje Fntc se nakon dost promjena u ekipi vratio.

Od kad Curse dominira? Uspjeli su se kvalificirat u S3  ali osim toga nisam vidio da dominiraju(TSM,CLG,DIG su tek jucer poceli vjezbat).

I od kad to nije moguce da ekipe izgube game,pogotovo ako podcjjene protivnika? 

Mislim da se još ne vrti dovoljno novaca da bi se pocelo tako "igrati".

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
League Of Legends

corki ili graves?

LoL - Fordox

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

?

OK

Recimo da uzmu taj zagarantiran novac i izgube.

Tko profitira od činjenice da oni ne zauzmu 1,2,3 mjesto?

Oni koji se klade(u 2,3 kladionice koje dopuštaju klađenje na LoL)na one koji nisu favoriti?

Kad je posljednji put neki apsolutni ne favorit osvojio solidan turnir?

M5 je vec godinu dana zajedno sa CLG.EU na vrhu europe, SK je uvjek tu negdje Fntc se nakon dost promjena u ekipi vratio.

Od kad Curse dominira? Uspjeli su se kvalificirat u S3  ali osim toga nisam vidio da dominiraju(TSM,CLG,DIG su tek jucer poceli vjezbat).

I od kad to nije moguce da ekipe izgube game,pogotovo ako podcjjene protivnika? 

Mislim da se još ne vrti dovoljno novaca da bi se pocelo tako "igrati".

Kažem, iznenadni ex-m5 iliti Gambit failovi nisu dopušteni, ti failovi su bili na nivou igrača sa 800 eloa. To nije koincidencija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 2:32 (BannedOnThisForum).
13 godina
neaktivan

Ma daj molim te ne pričaj gluposti.

Da je sve ovo namješteno, objasni mi onda kako su azijati uzeli svjetsko prvenstvo usred Amerike. Misliš da se ameri ne grizu zbog toga što su sakaju u ovoj igri, i tamo neki im kosooki dođu i melju sve odreda...

Uvijek je vrijedilo ono pravilo vježbom do savršenstva, zato će azijati još dugo vladati LoL scenom, a ostatak ekipe neka i dalje streama i dijeli šugave skinove po stranicama da prikupe više fanova...

A što se tiče Cursa, oni jedino rasturaju trenutno u Americi, ali samo u Americi.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nekad čovjek stvarno facepalma na zatvoreno razmišljanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 3:03 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina

Nekad čovjek stvarno facepalma na zatvoreno razmišljanje.

Tencent owna vecinu Riotovih dionica i jos usto je kineska kompanija . Tencent sponsored LoL team that wins every tournament out there  Soon Tm /Conspiracy

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina

Osjećam se kao da sam djetetu rekao da djed mraz ne postojiovi 

Hahah koji lik, to sto se namjesta u nasem u HNL-u i balkanskom blatu ne znači da je svjetski sport namješten. Sta onda gledas uopce? Svaka cast care ovi ljudi s buga su me uvijek znali nasmijat.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice