SK i nije tako užasno loš kao što sam mislio da će biti... odigrali sasvim pristojan game protiv AZF-a ( za razliku od Fnatica koji je to užasno lako izgubio ), dobili AL ( koji su ipak najslabiji tim turnira ) i sada vode protiv Fnatica...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav gejm ne mogu vjerovati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ocelote opet plače.....
xpeke play of the year?
Daj ovo je još gori loss od onoga protiv CLG-a... WOW koji game.
Koji game... GG WP Fnatic
Gledal sam game preko moba. Na polovici runde sam htel ugasit stream jer sam mislio da bude to SK winal bez problema. Sad na kraju dok vidim kak su izgubili, suze su mi skoro potekle. Fcking Kassadin >.<
Gledal sam game preko moba. Na polovici runde sam htel ugasit stream jer sam mislio da bude to SK winal bez problema. Sad na kraju dok vidim kak su izgubili, suze su mi skoro potekle. Fcking Kassadin >.<
i ja sam mislio kako su krenilu da ce pobjedit xD ali jbg nisu azili na zmajeve, odugovlacili su game, imali par losih callova sto je fnatic pazljivo cekao :) xpekeu svaka cast :D
Brace yourself Kassadin OP threads incoming.
kassa do u rift? :)
gg fnatic, sk se zajebava previse
Fuck me I'm famous.
Ovo će biti dobra godina,predosjećam.
(bar što se eSportsa tiče)
Al ga SK bas zna primit u zadnjim trenucima, prvo protiv clg. na sad ovo, jadni ocelote vec mi ga je zao..
they didnt xPeked that 
Koga da kupim
1 Darius
2 Olaf
3 Ezreal
4 Lee Sin
???? Preferiram top i solo top
Ovo će biti dobra godina,predosjećam.
(bar što se eSportsa tiče)
A meni mama kaže što se ne bavim sportom kao đurđin klinac. heh
Ima li još netko problem sa FPS dropom nakon instalacije najnovijih ATI drivera ? Jutros ih instaliram i od tada samo dropa fps, u svim igrama .. Ne samo na LoLu
koji je ono mali plavi iz fnatica šta nikom ne da ni ruku nego sidi
koji je ono mali plavi iz fnatica šta nikom ne da ni ruku nego sidi
cyanide
Žao mi je što vam svima ovo moram razotkriti, ali svi ste upoznati da je ovo E sport.
Svi, ama baš svi sportovi u svijetu su namješteni zbog novca. Tako da je i ovo namješteno.
Stvarno moraš biti glup da vjeruješ da ovo nije namješteno. Jer evo mali primjer, razmislite. Prvo je m5 rasturao, pa je onda clg.eu rasturao, pa je onda fnatic rasturao pa na kraju evo curse rastura. Mislite da je to samo slučajnost? Ne, to je podmićivanje. Da vama kao timu nakon vašeg dolaska na scenu daje zagarantovan novac (koji vam nagrada za 1,2,3 mjesto ne garantuje), biste li prihvatili, naravno da biste, namjerno biste izgubili i dobili biste obećani novac. My job here is done.
Osjećam se kao da sam djetetu rekao da djed mraz ne postoji
Žao mi je što vam svima ovo moram razotkriti, ali svi ste upoznati da je ovo E sport.
Svi, ama baš svi sportovi u svijetu su namješteni zbog novca. Tako da je i ovo namješteno.
Stvarno moraš biti glup da vjeruješ da ovo nije namješteno. Jer evo mali primjer, razmislite. Prvo je m5 rasturao, pa je onda clg.eu rasturao, pa je onda fnatic rasturao pa na kraju evo curse rastura. Mislite da je to samo slučajnost? Ne, to je podmićivanje. Da vama kao timu nakon vašeg dolaska na scenu daje zagarantovan novac (koji vam nagrada za 1,2,3 mjesto ne garantuje), biste li prihvatili, naravno da biste, namjerno biste izgubili i dobili biste obećani novac. My job here is done.
Znači jedino korejci ne znaju za to podmićivanje pa ni krivi ni dužni jadni uzimaju sve turnire ?
Znači jedino korejci ne znaju za to podmićivanje pa ni krivi ni dužni jadni uzimaju sve turnire ?
Bitno kod njih je što znaju da previše vježbaju, da su previše posvećeni tome i uvjereni su u to da će pobijediti. Jedno je američka/evropska komercijala, drugo je korejski duh.
?
OK
Recimo da uzmu taj zagarantiran novac i izgube.
Tko profitira od činjenice da oni ne zauzmu 1,2,3 mjesto?
Oni koji se klade(u 2,3 kladionice koje dopuštaju klađenje na LoL)na one koji nisu favoriti?
Kad je posljednji put neki apsolutni ne favorit osvojio solidan turnir?
M5 je vec godinu dana zajedno sa CLG.EU na vrhu europe, SK je uvjek tu negdje Fntc se nakon dost promjena u ekipi vratio.
Od kad Curse dominira? Uspjeli su se kvalificirat u S3 ali osim toga nisam vidio da dominiraju(TSM,CLG,DIG su tek jucer poceli vjezbat).
I od kad to nije moguce da ekipe izgube game,pogotovo ako podcjjene protivnika?
Mislim da se još ne vrti dovoljno novaca da bi se pocelo tako "igrati".
corki ili graves?
?
OK
Recimo da uzmu taj zagarantiran novac i izgube.
Tko profitira od činjenice da oni ne zauzmu 1,2,3 mjesto?
Oni koji se klade(u 2,3 kladionice koje dopuštaju klađenje na LoL)na one koji nisu favoriti?
Kad je posljednji put neki apsolutni ne favorit osvojio solidan turnir?
M5 je vec godinu dana zajedno sa CLG.EU na vrhu europe, SK je uvjek tu negdje Fntc se nakon dost promjena u ekipi vratio.
Od kad Curse dominira? Uspjeli su se kvalificirat u S3 ali osim toga nisam vidio da dominiraju(TSM,CLG,DIG su tek jucer poceli vjezbat).
I od kad to nije moguce da ekipe izgube game,pogotovo ako podcjjene protivnika?
Mislim da se još ne vrti dovoljno novaca da bi se pocelo tako "igrati".
Kažem, iznenadni ex-m5 iliti Gambit failovi nisu dopušteni, ti failovi su bili na nivou igrača sa 800 eloa. To nije koincidencija.
Ma daj molim te ne pričaj gluposti.
Da je sve ovo namješteno, objasni mi onda kako su azijati uzeli svjetsko prvenstvo usred Amerike. Misliš da se ameri ne grizu zbog toga što su sakaju u ovoj igri, i tamo neki im kosooki dođu i melju sve odreda...
Uvijek je vrijedilo ono pravilo vježbom do savršenstva, zato će azijati još dugo vladati LoL scenom, a ostatak ekipe neka i dalje streama i dijeli šugave skinove po stranicama da prikupe više fanova...
A što se tiče Cursa, oni jedino rasturaju trenutno u Americi, ali samo u Americi.
Tencent owna vecinu Riotovih dionica i jos usto je kineska kompanija . Tencent sponsored LoL team that wins every tournament out there Soon Tm /Conspiracy
Osjećam se kao da sam djetetu rekao da djed mraz ne postojiovi
Hahah koji lik, to sto se namjesta u nasem u HNL-u i balkanskom blatu ne znači da je svjetski sport namješten. Sta onda gledas uopce? Svaka cast care ovi ljudi s buga su me uvijek znali nasmijat.