League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.386.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sada sam doživio jedan od originalnijih načina pokušaja krađe accounta. Jedan lik ( nickname dark chi ), već ga imam duže vrijeme na frend listi no neznam zašto, mi kaže:

On:You want to earn 975 rp?

Ja:How?

On: It's easy, gimme your username and acc and I'll do the rest.

Ja: Oh that easy?

Desni klik na njega-ignore.

{#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
burner9 kaže...

Kolko se sjećam one runde danas, uvijek sam, u tf-u kasnije, skakao na njihovu MF ili Morganu, ponekad Niddale.

I jedan game sa Lulu, koja je, meni, strašno loš support.

Nikad ne skači na nidalee kao maokai osim ako nije 100% kill, jednostavno bacaš W u vodu, samo će odskočiti odatle.

A ovo za Lulu, pao si mi u očima.

Ima slow, ima disable, ima ms buff i ima hp boost + knock up, treba joj još nešto? U poređenju sa nunuom korisnija je 10x, nunu ima 2 slowa i 1 as debuff, lulu ima korisniji skillset.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 20:41 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
burner9 kaže...

Kolko se sjećam one runde danas, uvijek sam, u tf-u kasnije, skakao na njihovu MF ili Morganu, ponekad Niddale.

Nikad ne skači na nidalee kao maokai osim ako nije 100% kill, jednostavno bacaš W u vodu, samo će odskočiti odatle.

Ima slow, ima disable, ima ms buff i ima hp boost + knock up, treba joj još nešto? U poređenju sa nunuom korisnija je 10x, nunu ima 2 slowa i 1 as debuff, lulu ima korisniji skillset.

Lulu većina support playera uopće nije igrala dok Azijati nisu pokazali zašto je ona jako dobra, pa evo i ja ju nisam igrao sve do zadnji 2-3 tjedna i od tad mi je postala možda čak i najbolji support, ali i dalje me njezina ulta ponekad zahebe. Nunu je koristan zato što je relativno lagan za igrati i daje ogroman dmg AD carriju, AS debuff ti je dosta puno u teamfightovima, a ulti mu je jako dobar zoning tool. Lulu je sigurno zabavnija ( osim ulte, uspješan Nunuov ulti meni osobno daje veliko zadovoljstvo ), ali nije korisnija 10x. Uostalom, Nunu i Lulu su na turnirima najkorišteniji supporti.

Evo sad sam imao jedan game u kojem se pokazalo da nije sve u farmi. Dok je Katarina farmala mid, wrathove i wolvese, ja sam nastojao pomoći tu i tamo kad sam mogao, još smo imali 5-6 min DC-anu Nami i na kraju su se protivnici predali kad smo ih dvoje uhvatili same, ubili ih i krenuli na sigurnog barona ( po meni se nisu trebali predati, trebali su pokušati jedan pravi teamfight ).

Nije u farmi sve Nije u farmi sve
14 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Nisam bez veze boldal "meni". Ti si nekaj drugo. Tebi leži, meni ne. Od supporta preferiram Sonu, Lux, Tarica i Jannu (makar nju nisam igral već duže vrijeme). Kolko god Lulu bila korisna, meni nikako ne paše. End of story! :)

EDIT: Ne, lažem. Ne znam igrat Lulu. U tome je stvar, zato ju ne volim i failam s njom.

LoL (west) burner15 (add pls)
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 21:18 (burner9).
16 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Nisam bez veze boldal "meni". Ti si nekaj drugo. Tebi leži, meni ne. Od supporta preferiram Sonu, Lux, Tarica i Jannu (makar nju nisam igral već duže vrijeme). Kolko god Lulu bila korisna, meni nikako ne paše. End of story! :)

EDIT: Ne, lažem. Ne znam igrat Lulu. U tome je stvar, zato ju ne volim i failam s njom.

Kad si napisao "strašno loš support" onda je to meni postalo nezanemarljivo, vjerovatno si htio samo reći da ti ne paše, a ne da je loš support.

15 godina
League Of Legends

Kako volim ovu malu, tj. veliku! {#}

Definitivno support kojem treba dati malo više pažnje, još ako dobiješ adc koji zna šta radi, win u laneu je zagarantiran.. bar na ovom mom jadnom ELOu (SoloQ).

Ne znam kakva je situacija kod premadea. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Definitivno support kojem treba dati malo više pažnje, još ako dobiješ adc koji zna šta radi, win u laneu je zagarantiran.. bar na ovom mom jadnom ELOu (SoloQ).

Last whisper rush na lee-ju a enemy team nema nikakvog armora osim par champova sa armor boots. I onda kažu da je 1600+ elo gdje nema retarda

15 godina
MacTheBig kaže...

Last whisper rush na lee-ju a enemy team nema nikakvog armora osim par champova sa armor boots. I onda kažu da je 1600+ elo gdje nema retarda

A gle, neman ti šta pametno reć. Hahaha, samo se nasmijat na to... 

Retarda ima na svakom elou, količina nije ista ^^.

13 godina
neaktivan

meni isto je bilo cudno last whisper na lee sinu 1600 ello ,ali bas krenu junglati sa lee ,i htio sam vidit build na lee sinu i masteri i jedan lik je  build last whisper i sada mi nije jasno ako je ovo stranica od solomida kako ovaj lik moze rushati lw evo ti link .. http://www.solomid.net/guides.php?g=33102-shakedrizzle-leesin-build-guide btw lika ima oko 180 lajkova i par dislikova a siguran sam da ima oko 1800 ello jer oni ne zele na net. stavljati neci build ako ne odobre pa mi nije mozda si ti u krivu da se ne rusha lw? ali meni je isto cudan lw na lee ,jer ga nikad na rusham. sta kazes o ovome?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 23:39 (Super flaeryy).
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

meni isto je bilo cudno last whisper na lee sinu 1600 ello ,ali bas krenu junglati sa lee ,i htio sam vidit build na lee sinu i masteri i jedan lik je  build last whisper i sada mi nije jasno ako je ovo stranica od solomida kako ovaj lik moze rushati lw evo ti link .. http://www.solomid.net/guides.php?g=33102-shakedrizzle-leesin-build-guide btw lika ima oko 180 lajkova i par dislikova a siguran sam da ima oko 1800 ello jer oni ne zele na net. stavljati neci build ako ne odobre pa mi nije mozda si ti u krivu da se ne rusha lw? ali meni je isto cudan lw na lee ,jer ga nikad na rusham. sta kazes o ovome?

U buildu mu je last whisper posljednji item, tako i treba biti...

13 godina
neaktivan

ma jasno mi je to ,ali nikako 3 item nije trebo biit lw ..

16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

On je samo stavio must have iteme, nije stavio situational, tako da..

Btw autor guide (shakedrizzle) je koliko znam diamond NA igrač

15 godina

diamond NA igrač

Nije istina, Diamond igra na EUW :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan

to nisam siguran ;)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Preprepreprepreprepreprepreprperpepreprepre {#}

9 0 hvala 0
16 godina
Super flaeryy kaže...

On je samo stavio must have iteme, nije stavio situational, tako da..

Btw autor guide (shakedrizzle) je koliko znam diamond NA igrač

Don Strongtoni kaže...

diamond NA igrač

Nije istina, Diamond igra na EUW :P

Diamond ELO.

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
KingNothing kaže...

Diamond ELO.

A da ziher Iznenađen Ko bi reko..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Fake, ali zanimljivo :).

LoL acc THCJoshi
15 godina
League Of Legends

Kako provjeriti koji mi je mail na LoL accountu? Hvala.

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanimljivo dosta promjena,no sto me cudi Ryze dobiva ad scaling na svim skillovima i novi champ izgleda da ce biti pre zanimljiv

http://www.reignofgaming.net/news/22798-unoffical-pbe-patch-notes-new-champion-thresh

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 5:55 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Blizek kaže...

Fake, ali zanimljivo :).

Kako je to fake?

16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Zanimljivo dosta promjena,no sto me cudi Ryze dobiva ad scaling na svim skillovima i novi champ izgleda da ce biti pre zanimljiv

http://www.reignofgaming.net/news/22798-unoffical-pbe-patch-notes-new-champion-thresh

Zanimljivo, onaj W se čini kao Pudge grab u doti

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

The Thresh prince of Bel-Air ??!!?? Bazinga !

Sry , i had to do this {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Zanimljivo, onaj W se čini kao Pudge grab u doti

Evo upravo sada sam ga odigrao i champ se cini bolestan,jednostavno ideja je odlicna

Passvi mu je kada god neko umre pored njega ostavi soul on ga pokupi tako sto prode pored njega

soul daje AP,MR i Armor svaki sljedeci soul daje manje npr prvi daje 1.00 drugi  daje 0.99 itd(otprilike nisam tocno siguran kako ide smanjivanje ),ali zato  ne dobiva  MR i Armor per lvl kao ostali champovi,i mali/obicni minoni samo nekada dropaju soul.

Q-Je kao neki hook koga prvoga pogodi pode ga vuci prema sebi 1.5 sec ako ponovo aktiviras onda sebe privuces ka protivniku,passiv od Q je da auttoattack radi vise dmg prema tome koliko dugo nisi autoattacko ovaj bouns dmg skalira sa totalnim AD i sa brojem soulova koliko si pokupio, ali radi magic dmg kao i aktiv od Q

W-Postavi lampu dadne shield onima koji su u blizin i ako ally champ klikne na lampu povuce champa prema sebi(otprilike ovako nesto),skalira sa AP,i mozes ally champove pullati kroz zidove,kao sto i sebe mozes sa Q

E- posalje nuke uradi dmg slowa i zavisno u kojemu ste smjeru odredili pullati ce champa ili knock back,skalira sa AP

R-Postavi oko sebe 5 zidova(postavi ih oko sebe ali se zidovi ne krece sa njime kao npr. od Kennena ulti nego ostaju na mjestu) kada neko prode kroz njega uradi dmg i slowa, prvi zid radi full dmg i slowa za 99% na 2 sec,svaki put kada neko prode kroz preostale zidove radi 50% dmg i slowa,znaci drugi zid ce slowati za 49.5% i uraditi pola dmg ovisno na kojemu je lvl ulti,skalira sa AP(1.0)

Champ je range(475),ap scalling mu nije nesto kao niti base dmg.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 15:00 (scarface797).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
scarface797 kaže...

Evo upravo sada sam ga odigrao i champ se cini bolestan,jednostavno ideja je odlicna

Passvi mu je kada god neko umre pored njega ostavi soul on ga pokupi tako sto prode pored njega

soul daje AP,MR i Armor svaki sljedeci soul daje manje npr prvi daje 1.00 drugi  daje 0.99 itd(otprilike nisam tocno siguran kako ide smanjivanje ),ali zato  ne dobiva  MR i Armor per lvl kao ostali champovi,i mali/obicni minoni samo nekada dropaju soul.

Q-Je kao neki hook koga prvoga pogodi pode ga vuci prema sebi 1.5 sec ako ponovo aktiviras onda sebe privuces ka protivniku,passiv od Q je da auttoattack radi vise dmg prema tome koliko dugo nisi autoattacko ovaj bouns dmg skalira sa totalnim AD i sa brojem soulova koliko si pokupio, ali radi magic dmg kao i aktiv od Q

W-Postavi lampu dadne shield onima koji su u blizin i ako ally champ klikne na lampu povuce champa prema sebi(otprilike ovako nesto),skalira sa AP,i mozes ally champove pullati kroz zidove,kao sto i sebe mozes sa Q

E- posalje nuke uradi dmg slowa i zavisno u kojemu ste smjeru odredili pullati ce champa ili knock back,skalira sa AP

R-Postavi oko sve 5 zidova(postavi ih oko sebe ali se zidovi ne krece sa njime kao npr. od Kennena ulti nego ostaju na mjestu) kada neko prode kroz njega uradi dmg i slowa, prvi zid radi full dmg i slowa za 99% na 2 sec,svaki put kada neko prode kroz preostale zidove radi 50% dmg i slowa,znaci drugi zid ce slowati za 49.5% i uraditi pola dmg ovisno na kojemu je lvl ulti,skalira sa AP(1.0)

Champ je range(475),ap scalling mu nije nesto kao niti base dmg.

Na prvu mi se champ čini kao još jedan support ( gledao sam video sa njegovim abilitijima ). No,vidjet ćemo.

EDIT: BTW, sjeća li se netko još ovoga? 

Release Rengar je samo jednom dobio sitni buff i od tad je nerfan do besvjesti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 10:33 (Blizek).
13 godina
neaktivan

zapravo se cijeli championi cini kao da je iz dote ;)

17 godina
League Of Legends

Luda serija. U zadnjih dvadeset ranked mečeva imam dva poraza, (ili tri).....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli ima neko da poklanja acc na LoL-u 30lvl? {#}

0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
two camels in a tiny car

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Po ovom chartu na diamondu je sada nešto manje od 500 igrača? {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice