League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.348.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Ako trazis guidove pogledaj na solomid stranicu ili neku slicnu, naci ces sve sto te zanima o morgani sto se tice gameplaya. Morgana je poprilicno cest ban u rankedu zbog svojeg sigurnog lane phase-a i odlicnih teamfightova. Sto se tice countera cuvaj se ad castera, ap champovi ti nebi trebali radit probleme, imas sigurnu farmu sa w a ako te ispusaju na turret trazi gank i preokreni igru u svoju korist, sve u svemu odlican champion :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 5:26 (haydara).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Dvoumim se dali sa kupim Shyvanu., bila je dominatna u s2, a cak i u finalnom gejmu s2. No otkako je nova jungla dosla, iako je pod tier 1 listi 'stonewall", nitko ju je koristi u competetive-u. Znam da je ona najbolji counterjungler, je li viable i stronk u yolo Q-u?
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Dvoumim se dali sa kupim Shyvanu., bila je dominatna u s2, a cak i u finalnom gejmu s2. No otkako je nova jungla dosla, iako je pod tier 1 listi 'stonewall", nitko ju je koristi u competetive-u. Znam da je ona najbolji counterjungler, je li viable i stronk u Solo Q-u?

Fix it for ya :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
League Of Legends
LOL EU Nordic and East: InvisoO

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@Bera Bolji ti je Mundo od Shyv onda, Mundo radi sve isto, ali bolje
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma znam, mundo je kralj, MUNDOO MUNDOOOO, ma ipak cu uzet shyvanu, treba mi neki bruiser jungler.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Golden

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

{#}.

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

{#}.

And that's why we have idiots like that on higher elo.

14 godina
League Of Legends

Nestat će i oni jednog dana... onda će biti dosadno :D

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Maokai jungle, jer se mumija bana stalno, early game trgamo, gankam, ubijamo, uzimamo im buffove...već sam se ponadao, ajde napokon dobiveni ranked. Na kraju izgubimo. Zašto? Tristana 0/6 na botu u 15 minuti. Mid je bio dobar, top, tak-tak. Nitko nije previše rage-ao. MF nefeedana, Garen, ne znam dal da ga uopće spominjem. Najodvratniji champ na cijeloj igrici. Nemreš im ništa. I preko toga sam prešao. No, nemreš ti carryat njih kad im treba 23492305896 puta reći da ne ulaze u fighteove 3v5, nego da pričekaju mene i Singeda (gle čuda). Taj game danas, i jedan game jučer, isto sa Maokai-om kao da su identični. Dobar početak, solidan mid game, i katastrofa late game. Je li problem u meni? Nekako mi se čini da Maokai-u pada "korisnost" kako se runda bliži kraju. No, taj sam dojam stekao iz ove dvije runde. To nije nešto što tvrdim, da ne bi bilo zabune. :)

Scorevi:

Danas 7/5/17 136cs, 38 min game lenght

Jučer 2/5/22 210cs, 42 min game lennght

P.S Kaj se to događa sa LoLKingom? Cijelo vrijeme mi kaže jedne te iste streamove da su online, a nisu, već nekoliko dana. Neka greška kod njih?

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel tko zna šta s ovim paysafecard voucherom u hrvatskoj za lol oće ikad to bit dostupno za hrvatsku il jer sam danas popušio 200 kn bezveze misleći da će ići prek PSC-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Maokai jungle, jer se mumija bana stalno, early game trgamo, gankam, ubijamo, uzimamo im buffove...već sam se ponadao, ajde napokon dobiveni ranked. Na kraju izgubimo. Zašto? Tristana 0/6 na botu u 15 minuti. Mid je bio dobar, top, tak-tak. Nitko nije previše rage-ao. MF nefeedana, Garen, ne znam dal da ga uopće spominjem. Najodvratniji champ na cijeloj igrici. Nemreš im ništa. I preko toga sam prešao. No, nemreš ti carryat njih kad im treba 23492305896 puta reći da ne ulaze u fighteove 3v5, nego da pričekaju mene i Singeda (gle čuda). Taj game danas, i jedan game jučer, isto sa Maokai-om kao da su identični. Dobar početak, solidan mid game, i katastrofa late game. Je li problem u meni? Nekako mi se čini da Maokai-u pada "korisnost" kako se runda bliži kraju. No, taj sam dojam stekao iz ove dvije runde. To nije nešto što tvrdim, da ne bi bilo zabune. :)

Scorevi:

Danas 7/5/17 136cs, 38 min game lenght

Jučer 2/5/22 210cs, 42 min game lennght

P.S Kaj se to događa sa LoLKingom? Cijelo vrijeme mi kaže jedne te iste streamove da su online, a nisu, već nekoliko dana. Neka greška kod njih?

Maokai je odličan jungler,nije problem u champu. Tebi je cilj da upočetku pomogneš laneovima tako da oni kasnije mogu carryat. Kasnije u tf-u možeš radit 2 stvari, skakat na protivnickog ad carrya( il ap-a ak radi prevelik dmg,tj nafeedan je) i pokušat ga držat izvan borbe što više možeš, ili protectat svojeg carrya. E sad, pogledo sam ti tvoj lolking profil i buildaš champione jako loše. Mao/mumu i svi ti slični nema smisla ići na ap sa njima. Banshee je loš item,to ti definitvno netreba na maokaiju. Ono zvonce,michael smth nezz kak se već zove,to ti je isto relativno beskorisno na njemu. Primarno uvijek buildaj prvo aegis(te upgradeani aegis) i Spirit of the Ancient Golem(vidim da ovaj item uvijek izbuildaš tak da to je ok). Kasnije možeš nešto tipa sunfire,omen,frozen hearth,spirit visage,shurelya čak eventualno i warmog nije preloš al nebi preporučio. Neznam zašt ideš na cd bootse,te bootse su potpuno beskorisne na njemu. Ako misliš da ti treba više movement speeda,tj hočeš loviti protivnike uzmi si mobility bootse, ako ne onda neke defensivne. Sad nemoj ovo shvatiti kao uvredu,samo prijateljki savjet: Nisam te vidio u igri al s obzirom na buildove i ostale scorove vidim da si još relativno nov u tome svemu,tak da ak te uskoro prime kriza da se nemožeš izvući iz tog eloa(ko kak to obično prima ljude na tvom elou) to nije zato jer dobivaš loše teamove neg moraš još puno toga naučit. Pogledaj si malo buildove na solomid stranici,pogledaj pokoji stream i sam smireno i polako igraj.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 17:17 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav ekipa,imam jedno pitanje u vezi LoL turnira,dakle otvaramo igraonu nedaleko zagreba,i mislimo napravit LoL turnir,call of duty turnir etc....pa me zanima dali se isplati,koliko ima zainteresiranih ljudi,i najvise od svega kako dobiti onaj LoL mod kao sto smo mogli vidjeti na LoL eventima...eto toliko,hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 18:02 (lepan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Do njih je...

Anyway, mislio sam da ne znam najgoreg ADC-a, ali to je jedan čini se hrvat koji se krije pod imenom Lukas4231. Nakon što umre na lv1 jer ide sam kroz river, odluči biti uber Caitlyn i ići na 1/16/7 lol xD

13 godina
neaktivan
lepan kaže...

pozdrav ekipa,imam jedno pitanje u vezi LoL turnira,dakle otvaramo igraonu nedaleko zagreba,i mislimo napravit LoL turnir,call of duty turnir etc....pa me zanima dali se isplati,koliko ima zainteresiranih ljudi,i najvise od svega kako dobiti onaj LoL mod kao sto smo mogli vidjeti na LoL eventima...eto toliko,hvala.

LoL client nemozes dobiti za tako malene evente jedino mozes kontaktirat njih preko support ticketa da ti omoguce neke nagrade za LoL turnir ali mora biti preko 8 teamova cini mi se.

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
burner9 kaže...

...

Maokai je odličan jungler,nije problem u champu. Tebi je cilj da upočetku pomogneš laneovima tako da oni kasnije mogu carryat. Kasnije u tf-u možeš radit 2 stvari, skakat na protivnickog ad carrya( il ap-a ak radi prevelik dmg,tj nafeedan je) i pokušat ga držat izvan borbe što više možeš, ili protectat svojeg carrya. E sad, pogledo sam ti tvoj lolking profil i buildaš champione jako loše. Mao/mumu i svi ti slični nema smisla ići na ap sa njima. Banshee je loš item,to ti definitvno netreba na maokaiju. Ono zvonce,michael smth nezz kak se već zove,to ti je isto relativno beskorisno na njemu. Primarno uvijek buildaj prvo aegis(te upgradeani aegis) i Spirit of the Ancient Golem(vidim da ovaj item uvijek izbuildaš tak da to je ok). Kasnije možeš nešto tipa sunfire,omen,frozen hearth,spirit visage,shurelya čak eventualno i warmog nije preloš al nebi preporučio. Neznam zašt ideš na cd bootse,te bootse su potpuno beskorisne na njemu. Ako misliš da ti treba više movement speeda,tj hočeš loviti protivnike uzmi si mobility bootse, ako ne onda neke defensivne. Sad nemoj ovo shvatiti kao uvredu,samo prijateljki savjet: Nisam te vidio u igri al s obzirom na buildove i ostale scorove vidim da si još relativno nov u tome svemu,tak da ak te uskoro prime kriza da se nemožeš izvući iz tog eloa(ko kak to obično prima ljude na tvom elou) to nije zato jer dobivaš loše teamove neg moraš još puno toga naučit. Pogledaj si malo buildove na solomid stranici,pogledaj pokoji stream i sam smireno i polako igraj.

Idem po redu. Osvrnut ću se na ova dva odigrana matcha ćije sam skorove gore stavio. Kao jungler, jako puno gankam i gankao sam i u tim matchevima. Velim, dobili smo fb (konkretno ja, spletom okolnosti) i još nekoliko killova zahvaljujući mojem ganku. Tak da sam, što se toga tiće, zadovoljio. Kolko se sjećam one runde danas, uvijek sam, u tf-u kasnije, skakao na njihovu MF ili Morganu, ponekad Niddale.

Što se tiće mojeg LoLKing profila, tamo si mogao vidjeti 3 aram-a, 3 normala i 4 ranked game-ova. O aramu nebudem raspravljal, to ionak igram iz zezancije. Što se tiće normala, ima jedan Nunu jungle game (pobjeda) koju sam i više nego solidno odigrao (sjećam se tog game-a), jedan game sa Jax-om u jungli, kojeg sam, priznajem, teško sfailao, jer mi Jax stvarno (ali stvarno) ne leži kao champ i igrao sam ga u jungli prvi put u životu. I jedan game sa Lulu, koja je, meni, strašno loš support. I taj je game ionako bio istrollan jer su imali solobot i duo mid, pa se biježalo na sve strane po mapi i nitko nije imao poštenu lane fazu, a trollovi uvijek pobijede. {#} Što se tiće rankeda, tu su ta dva game-a sa Maokai-em, jedan sam support Lux i jedan sa support Nunu-om. Support matcheve nemam neke velike želje komentirati, jer...support svakako može jako puno pomoći teamu, ali ako team ne da sve od sebe, support ih nebude carry-al. P.S uvijek buildam Ionians boots na Maokaiu, ostala mi navika još od prije...al budem to promijenil sad.

Dobru kritiku nikad ne shvaćam kao uvredu. :) Nisam baš tako nov u LoL-u. Igram ga već dosta dugo. Počeo sam nešto prije nego što je Leona izašla. Streamove često pogledam, ali smatram da se ne može baš puno toga iz njih naučiti. Ipak, svaki igrač ima neki svoj stil igre, tako da, kak bi to izgledalo da ja sad idem nekog kopirat, nebi išlo. Buildove radim većinom iz glave, ovisno o njihovom teamu i o tome kak mi se igra champ, dal offanzivno ili defanzivno. Vjerojatno i buildam krivo jer mi i nema baš tko pokazati i objasniti (sad bu netko rekel, "pa za što onda služe streamovi?") ali nije to to.

Hvala na savjetima, uvažit ću prijedloge, pa ću vidjeti da li će biti što bolje. {#}

Pozdrav! 

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sada sam doživio jedan od originalnijih načina pokušaja krađe accounta. Jedan lik ( nickname dark chi ), već ga imam duže vrijeme na frend listi no neznam zašto, mi kaže:

On:You want to earn 975 rp?

Ja:How?

On: It's easy, gimme your username and acc and I'll do the rest.

Ja: Oh that easy?

Desni klik na njega-ignore.

{#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Kolko se sjećam one runde danas, uvijek sam, u tf-u kasnije, skakao na njihovu MF ili Morganu, ponekad Niddale.

I jedan game sa Lulu, koja je, meni, strašno loš support.

Nikad ne skači na nidalee kao maokai osim ako nije 100% kill, jednostavno bacaš W u vodu, samo će odskočiti odatle.

A ovo za Lulu, pao si mi u očima.

Ima slow, ima disable, ima ms buff i ima hp boost + knock up, treba joj još nešto? U poređenju sa nunuom korisnija je 10x, nunu ima 2 slowa i 1 as debuff, lulu ima korisniji skillset.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 20:41 (BannedOnThisForum).
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
burner9 kaže...

Kolko se sjećam one runde danas, uvijek sam, u tf-u kasnije, skakao na njihovu MF ili Morganu, ponekad Niddale.

Nikad ne skači na nidalee kao maokai osim ako nije 100% kill, jednostavno bacaš W u vodu, samo će odskočiti odatle.

Ima slow, ima disable, ima ms buff i ima hp boost + knock up, treba joj još nešto? U poređenju sa nunuom korisnija je 10x, nunu ima 2 slowa i 1 as debuff, lulu ima korisniji skillset.

Lulu većina support playera uopće nije igrala dok Azijati nisu pokazali zašto je ona jako dobra, pa evo i ja ju nisam igrao sve do zadnji 2-3 tjedna i od tad mi je postala možda čak i najbolji support, ali i dalje me njezina ulta ponekad zahebe. Nunu je koristan zato što je relativno lagan za igrati i daje ogroman dmg AD carriju, AS debuff ti je dosta puno u teamfightovima, a ulti mu je jako dobar zoning tool. Lulu je sigurno zabavnija ( osim ulte, uspješan Nunuov ulti meni osobno daje veliko zadovoljstvo ), ali nije korisnija 10x. Uostalom, Nunu i Lulu su na turnirima najkorišteniji supporti.

Evo sad sam imao jedan game u kojem se pokazalo da nije sve u farmi. Dok je Katarina farmala mid, wrathove i wolvese, ja sam nastojao pomoći tu i tamo kad sam mogao, još smo imali 5-6 min DC-anu Nami i na kraju su se protivnici predali kad smo ih dvoje uhvatili same, ubili ih i krenuli na sigurnog barona ( po meni se nisu trebali predati, trebali su pokušati jedan pravi teamfight ).

Nije u farmi sve Nije u farmi sve
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Nisam bez veze boldal "meni". Ti si nekaj drugo. Tebi leži, meni ne. Od supporta preferiram Sonu, Lux, Tarica i Jannu (makar nju nisam igral već duže vrijeme). Kolko god Lulu bila korisna, meni nikako ne paše. End of story! :)

EDIT: Ne, lažem. Ne znam igrat Lulu. U tome je stvar, zato ju ne volim i failam s njom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 21:18 (burner9).
16 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Nisam bez veze boldal "meni". Ti si nekaj drugo. Tebi leži, meni ne. Od supporta preferiram Sonu, Lux, Tarica i Jannu (makar nju nisam igral već duže vrijeme). Kolko god Lulu bila korisna, meni nikako ne paše. End of story! :)

EDIT: Ne, lažem. Ne znam igrat Lulu. U tome je stvar, zato ju ne volim i failam s njom.

Kad si napisao "strašno loš support" onda je to meni postalo nezanemarljivo, vjerovatno si htio samo reći da ti ne paše, a ne da je loš support.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako volim ovu malu, tj. veliku! {#}

Definitivno support kojem treba dati malo više pažnje, još ako dobiješ adc koji zna šta radi, win u laneu je zagarantiran.. bar na ovom mom jadnom ELOu (SoloQ).

Ne znam kakva je situacija kod premadea. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Definitivno support kojem treba dati malo više pažnje, još ako dobiješ adc koji zna šta radi, win u laneu je zagarantiran.. bar na ovom mom jadnom ELOu (SoloQ).

Last whisper rush na lee-ju a enemy team nema nikakvog armora osim par champova sa armor boots. I onda kažu da je 1600+ elo gdje nema retarda

16 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Last whisper rush na lee-ju a enemy team nema nikakvog armora osim par champova sa armor boots. I onda kažu da je 1600+ elo gdje nema retarda

A gle, neman ti šta pametno reć. Hahaha, samo se nasmijat na to... 

Retarda ima na svakom elou, količina nije ista ^^.

14 godina
neaktivan

meni isto je bilo cudno last whisper na lee sinu 1600 ello ,ali bas krenu junglati sa lee ,i htio sam vidit build na lee sinu i masteri i jedan lik je  build last whisper i sada mi nije jasno ako je ovo stranica od solomida kako ovaj lik moze rushati lw evo ti link .. http://www.solomid.net/guides.php?g=33102-shakedrizzle-leesin-build-guide btw lika ima oko 180 lajkova i par dislikova a siguran sam da ima oko 1800 ello jer oni ne zele na net. stavljati neci build ako ne odobre pa mi nije mozda si ti u krivu da se ne rusha lw? ali meni je isto cudan lw na lee ,jer ga nikad na rusham. sta kazes o ovome?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 23:39 (Super flaeryy).
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

meni isto je bilo cudno last whisper na lee sinu 1600 ello ,ali bas krenu junglati sa lee ,i htio sam vidit build na lee sinu i masteri i jedan lik je  build last whisper i sada mi nije jasno ako je ovo stranica od solomida kako ovaj lik moze rushati lw evo ti link .. http://www.solomid.net/guides.php?g=33102-shakedrizzle-leesin-build-guide btw lika ima oko 180 lajkova i par dislikova a siguran sam da ima oko 1800 ello jer oni ne zele na net. stavljati neci build ako ne odobre pa mi nije mozda si ti u krivu da se ne rusha lw? ali meni je isto cudan lw na lee ,jer ga nikad na rusham. sta kazes o ovome?

U buildu mu je last whisper posljednji item, tako i treba biti...

14 godina
neaktivan

ma jasno mi je to ,ali nikako 3 item nije trebo biit lw ..

16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

ma jasno mi je to ,ali nikako 3 item nije trebo biit lw ..

On je samo stavio must have iteme, nije stavio situational, tako da..

Btw autor guide (shakedrizzle) je koliko znam diamond NA igrač

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice