League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.411.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
guls kaže...

Nekako mi se čini bedasto da netko odmah na početku uzme jednog od carryja, ovi će odmah counterati i tu su već manje šanse za dobiti gejm. Tipa prvi pick uzima Ahri, ovaj već sprema LB/Ryze za counter. Ili prvi pick Ashe, evo njima Ezreala... i sl. Ako se već ima pravo uzeti taj prvi pick, onda mislim da se to i treba iskoristiti na način da se protivnika zahebe. Jesam li u pravu ili griješim? 

Ja sam vise gameova dobio kad su me counterali, ljudi vecinom izaberu champa koji je counter a ne znaju ga igrat.. Naravno pricam o SoloQ i normal gameovima, premade je vec druga prica..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Ako netko ima najveći ELO ne znači da najbolje igra rolu koju bira. Zato ne volim soloQ, nasere se hrpa dječurlije koji cmolje i vrište "ja mid, ja solo, ja adc" i odmah nastane svađa prije samog gejma. 

Koliko ja znam (a ne znam puno, odmah da se ogradim), najbolje je prvo pickati champove koji se mogu igrati na dvije pozicije (tipa solo top/jungle). Recimo zbunjola kada prvo pickaš Ireliu, protivnici odmah traže countera za solo top. A ti s Ireliom npr odeš junglati, a tvoj top preuzme Lee Sin (znam da nebulozno zvuči, ali čisto primjera radi). Ima ih tu još dosta (Rumble, Mundo, Riven, GP... u name it). To su po meni prvi pickovi. To se odmah dogovara, nema hello niti how are you, već tko kaj maina. Kad svi napišu želje, onda kapetan kombinira što i kako uzeti, pa poslije changeati i sl. No u soloQ je to apsolutno nemoguće učiniti.

Nekako mi se čini bedasto da netko odmah na početku uzme jednog od carryja, ovi će odmah counterati i tu su već manje šanse za dobiti gejm. Tipa prvi pick uzima Ahri, ovaj već sprema LB/Ryze za counter. Ili prvi pick Ashe, evo njima Ezreala... i sl. Ako se već ima pravo uzeti taj prvi pick, onda mislim da se to i treba iskoristiti na način da se protivnika zahebe. Jesam li u pravu ili griješim? 

ADC i support se uzimaju prvi skoro 90% po tome jer ADC koji se sad igraju nemaju pravog countera i da ga imaju drugaciji support pick ce izbalansirat taj lane , ahri nema postenog countera ka i orianna po mojin iskustvima ahri pobjeduje ryze ali taj mid lane ce pobjedit ovisan o skillu ka i neke druge , top se zadnji uzima ili mid lane jer ako uzmes ahri ona nije orijentirana oko teama , a heroji koji jesu imaju dosta countera 

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Ako netko ima najveći ELO ne znači da najbolje igra rolu koju bira. Zato ne volim soloQ, nasere se hrpa dječurlije koji cmolje i vrište "ja mid, ja solo, ja adc" i odmah nastane svađa prije samog gejma.

Koliko ja znam (a ne znam puno, odmah da se ogradim), najbolje je prvo pickati champove koji se mogu igrati na dvije pozicije (tipa solo top/jungle). Recimo zbunjola kada prvo pickaš Ireliu, protivnici odmah traže countera za solo top. A ti s Ireliom npr odeš junglati, a tvoj top preuzme Lee Sin (znam da nebulozno zvuči, ali čisto primjera radi). Ima ih tu još dosta (Rumble, Mundo, Riven, GP... u name it). To su po meni prvi pickovi. To se odmah dogovara, nema hello niti how are you, već tko kaj maina. Kad svi napišu želje, onda kapetan kombinira što i kako uzeti, pa poslije changeati i sl. No u soloQ je to apsolutno nemoguće učiniti.

U solo que slažem se sa Super flaeryy. Ako dvojica igrača žele istu poziciju bez obzira koji ju bolje igra i dal ju uopće maina onaj koji je viši pick ima pravo prednosti. Dogodit će se da ćeš i ti biti first pick recimo i moći ćeš tako igrat poziciju koju hoćeš. Točno je da bi najbolje bilo prvo pickat supporta i junglera,zatim ad-a pa mid/top,al to u solo que nemože funkcionirat. Kao prvo problem nastaje ako osoba sa kojom bi se eventualno tradeao nema tvojeg championa. Kao drugo,često se dogodi da neko nešt picka i onda otide afk il surfat po netu u zaboravi da mora swapat. Kao treće ima hrpa ljudi koji nisu raspoloženi za dogovor il su na pola afk u champ selectu i sam čekaju svoj pick i onda pickaju šta im ostane. Ako već moraš pickat championa za neku poziciju i strah te je da te counteraju, uzmi nešt što je teže counterat ili što se može lako farmat (ako ništa drugo bar pod turretom).

Premade je čist druga priča, tu se dogovara tko će šta pickat i teži se counteranju protivnika.

lol [eu]east: Xz0mbieX
12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
guls kaže...

U solo que slažem se sa Super flaeryy. Ako dvojica igrača žele istu poziciju bez obzira koji ju bolje igra i dal ju uopće maina onaj koji je viši pick ima pravo prednosti. Dogodit će se da ćeš i ti biti first pick recimo i moći ćeš tako igrat poziciju koju hoćeš. Točno je da bi najbolje bilo prvo pickat supporta i junglera,zatim ad-a pa mid/top,al to u solo que nemože funkcionirat. Kao prvo problem nastaje ako osoba sa kojom bi se eventualno tradeao nema tvojeg championa. Kao drugo,često se dogodi da neko nešt picka i onda otide afk il surfat po netu u zaboravi da mora swapat. Kao treće ima hrpa ljudi koji nisu raspoloženi za dogovor il su na pola afk u champ selectu i sam čekaju svoj pick i onda pickaju šta im ostane. Ako već moraš pickat championa za neku poziciju i strah te je da te counteraju, uzmi nešt što je teže counterat ili što se može lako farmat (ako ništa drugo bar pod turretom).

Premade je čist druga priča, tu se dogovara tko će šta pickat i teži se counteranju protivnika.

U potpunosti se slazem
Dns bio sam treci pick jungle i mid je bio zauzet 5 pick je callo solo ali ja sam ipak reko da ja idem solo mogu counterat protivnika, uzeo sam pantheona
5 pick je locko vi i reko solo or afk -.-
ja sam isao bottom i supporto sa pantheonom, ja i miss fortune adc smo ownali o donijeli pobjedu teamu, nisam vjerovo al u tom elu mos supporta i sa pantheonom. 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa pusti ih, nemojte dodgati ako dobijete "mid of feed" "top of afk igrače", lijepo šutiš i igraš kolko se može, na kraju ga ekipa reporta i zagarantiran ban.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tunaix kaže...
death_zombi kaže...
guls kaže...

Dns bio sam treci pick jungle i mid je bio zauzet 5 pick je callo solo ali ja sam ipak reko da ja idem solo mogu counterat protivnika, uzeo sam pantheona
5 pick je locko vi i reko solo or afk -.-
ja sam isao bottom i supporto sa pantheonom, ja i miss fortune adc smo ownali o donijeli pobjedu teamu, nisam vjerovo al u tom elu mos supporta i sa pantheonom. 

A gle, kill laneovi se mogu igrati na bilo kojem ELO-u, a pantheon je po meni jedan on najjačih za kill lane.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

kill laneovi su mi najzabavniji ja sam puno puta supportao sa pantheonom,leblanc,lee sin u s2. naravno pitam adc dal se slaze da ja igram nesto tako jer ne trollam nego mi je to zabavno igrat pa ako se on slozi uzmem to, vecinu smo laneovi dobili xD

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam jedno pitanje u vezi bannova, nevezano za mene, samo me zanima..

Prvo ide warning, 1 day bann,3 day bann, 7 day  bann, 14 day bann, perma bann.?

Dali nakon 14 dana ide odmah perma ili? Jer osobno znam par ljudi koji su dobili i po 3 puta 14 dana. xD

Ja sam mozda prije 6-7 mjeseci bannan na 3 dana zbog flejmanja, a prošli mjesec sam opet dobio 3 dana, a ne 7 dana.

Dali sad kazne idu bas po ovom gore navedenom pravilu, ili ima exceptiona, ovisi kakvi su case-evi, zadnji ban itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Dali nakon 14 dana ide odmah perma ili? Jer osobno znam par ljudi koji su dobili i po 3 puta 14 dana. xD

Ja sam mozda prije 6-7 mjeseci bannan na 3 dana zbog flejmanja, a prošli mjesec sam opet dobio 3 dana, a ne 7 dana.

Dali sad kazne idu bas po ovom gore navedenom pravilu, ili ima exceptiona, ovisi kakvi su case-evi, zadnji ban itd...

Ja sam dobio na mjesec dana valjda onda ide dalje od 2 tjedna xD

I da nije ni rage niti je vezano uz mene nego sam imo problem s netom..

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ne znali da ćeš tako dobivat banove, moj frend je dobo 4 puta zaredom u roku 6 mjeseci ban od 3 dana. Ban ovisi o tome što si radio da ga zaslužiš. Prvi ti može biti perma ako si dovoljno vrijeđao.

EDIT: Zapravo drugi, mislim da prvi ne može biti odmah perma.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 22:56 (Blizek).
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

ADC i support se uzimaju prvi skoro 90% po tome jer ADC koji se sad igraju nemaju pravog countera

Da to ja zato jer manje vise nema pravih tenkova u igri kao sto je prije bilo,kada si isao full tank da si mogao doslovno cijeli team fight iztenkati

IE+LW+PD je jednostavno prejaka kombinacija i kada neki ad carry ovo dobije moze svasta biti,sve je krenulo kada su naprvili rework Last Whisper tj. dali 40% armor pena i buffali IE.

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdzrav!

Poceo sam igrati s Morganom mid i cini mi se kao solidan champion. Vecinu borbi sam pobjedio. Ima li mozda netko neki dobar link s YT ili sl. s njenim gameplayom? 

Koliko je viable u rankedu i koliko ju je tesko counterati?

Hvala! {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako trazis guidove pogledaj na solomid stranicu ili neku slicnu, naci ces sve sto te zanima o morgani sto se tice gameplaya. Morgana je poprilicno cest ban u rankedu zbog svojeg sigurnog lane phase-a i odlicnih teamfightova. Sto se tice countera cuvaj se ad castera, ap champovi ti nebi trebali radit probleme, imas sigurnu farmu sa w a ako te ispusaju na turret trazi gank i preokreni igru u svoju korist, sve u svemu odlican champion :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 5:26 (haydara).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Dvoumim se dali sa kupim Shyvanu., bila je dominatna u s2, a cak i u finalnom gejmu s2. No otkako je nova jungla dosla, iako je pod tier 1 listi 'stonewall", nitko ju je koristi u competetive-u. Znam da je ona najbolji counterjungler, je li viable i stronk u yolo Q-u?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Dvoumim se dali sa kupim Shyvanu., bila je dominatna u s2, a cak i u finalnom gejmu s2. No otkako je nova jungla dosla, iako je pod tier 1 listi 'stonewall", nitko ju je koristi u competetive-u. Znam da je ona najbolji counterjungler, je li viable i stronk u Solo Q-u?

Fix it for ya :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
League Of Legends
LOL EU Nordic and East: InvisoO

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@Bera Bolji ti je Mundo od Shyv onda, Mundo radi sve isto, ali bolje
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma znam, mundo je kralj, MUNDOO MUNDOOOO, ma ipak cu uzet shyvanu, treba mi neki bruiser jungler.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Golden

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

{#}.

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

{#}.

And that's why we have idiots like that on higher elo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
League Of Legends

Nestat će i oni jednog dana... onda će biti dosadno :D

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Maokai jungle, jer se mumija bana stalno, early game trgamo, gankam, ubijamo, uzimamo im buffove...već sam se ponadao, ajde napokon dobiveni ranked. Na kraju izgubimo. Zašto? Tristana 0/6 na botu u 15 minuti. Mid je bio dobar, top, tak-tak. Nitko nije previše rage-ao. MF nefeedana, Garen, ne znam dal da ga uopće spominjem. Najodvratniji champ na cijeloj igrici. Nemreš im ništa. I preko toga sam prešao. No, nemreš ti carryat njih kad im treba 23492305896 puta reći da ne ulaze u fighteove 3v5, nego da pričekaju mene i Singeda (gle čuda). Taj game danas, i jedan game jučer, isto sa Maokai-om kao da su identični. Dobar početak, solidan mid game, i katastrofa late game. Je li problem u meni? Nekako mi se čini da Maokai-u pada "korisnost" kako se runda bliži kraju. No, taj sam dojam stekao iz ove dvije runde. To nije nešto što tvrdim, da ne bi bilo zabune. :)

Scorevi:

Danas 7/5/17 136cs, 38 min game lenght

Jučer 2/5/22 210cs, 42 min game lennght

P.S Kaj se to događa sa LoLKingom? Cijelo vrijeme mi kaže jedne te iste streamove da su online, a nisu, već nekoliko dana. Neka greška kod njih?

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel tko zna šta s ovim paysafecard voucherom u hrvatskoj za lol oće ikad to bit dostupno za hrvatsku il jer sam danas popušio 200 kn bezveze misleći da će ići prek PSC-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Maokai jungle, jer se mumija bana stalno, early game trgamo, gankam, ubijamo, uzimamo im buffove...već sam se ponadao, ajde napokon dobiveni ranked. Na kraju izgubimo. Zašto? Tristana 0/6 na botu u 15 minuti. Mid je bio dobar, top, tak-tak. Nitko nije previše rage-ao. MF nefeedana, Garen, ne znam dal da ga uopće spominjem. Najodvratniji champ na cijeloj igrici. Nemreš im ništa. I preko toga sam prešao. No, nemreš ti carryat njih kad im treba 23492305896 puta reći da ne ulaze u fighteove 3v5, nego da pričekaju mene i Singeda (gle čuda). Taj game danas, i jedan game jučer, isto sa Maokai-om kao da su identični. Dobar početak, solidan mid game, i katastrofa late game. Je li problem u meni? Nekako mi se čini da Maokai-u pada "korisnost" kako se runda bliži kraju. No, taj sam dojam stekao iz ove dvije runde. To nije nešto što tvrdim, da ne bi bilo zabune. :)

Scorevi:

Danas 7/5/17 136cs, 38 min game lenght

Jučer 2/5/22 210cs, 42 min game lennght

P.S Kaj se to događa sa LoLKingom? Cijelo vrijeme mi kaže jedne te iste streamove da su online, a nisu, već nekoliko dana. Neka greška kod njih?

Maokai je odličan jungler,nije problem u champu. Tebi je cilj da upočetku pomogneš laneovima tako da oni kasnije mogu carryat. Kasnije u tf-u možeš radit 2 stvari, skakat na protivnickog ad carrya( il ap-a ak radi prevelik dmg,tj nafeedan je) i pokušat ga držat izvan borbe što više možeš, ili protectat svojeg carrya. E sad, pogledo sam ti tvoj lolking profil i buildaš champione jako loše. Mao/mumu i svi ti slični nema smisla ići na ap sa njima. Banshee je loš item,to ti definitvno netreba na maokaiju. Ono zvonce,michael smth nezz kak se već zove,to ti je isto relativno beskorisno na njemu. Primarno uvijek buildaj prvo aegis(te upgradeani aegis) i Spirit of the Ancient Golem(vidim da ovaj item uvijek izbuildaš tak da to je ok). Kasnije možeš nešto tipa sunfire,omen,frozen hearth,spirit visage,shurelya čak eventualno i warmog nije preloš al nebi preporučio. Neznam zašt ideš na cd bootse,te bootse su potpuno beskorisne na njemu. Ako misliš da ti treba više movement speeda,tj hočeš loviti protivnike uzmi si mobility bootse, ako ne onda neke defensivne. Sad nemoj ovo shvatiti kao uvredu,samo prijateljki savjet: Nisam te vidio u igri al s obzirom na buildove i ostale scorove vidim da si još relativno nov u tome svemu,tak da ak te uskoro prime kriza da se nemožeš izvući iz tog eloa(ko kak to obično prima ljude na tvom elou) to nije zato jer dobivaš loše teamove neg moraš još puno toga naučit. Pogledaj si malo buildove na solomid stranici,pogledaj pokoji stream i sam smireno i polako igraj.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 17:17 (death_zombi).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav ekipa,imam jedno pitanje u vezi LoL turnira,dakle otvaramo igraonu nedaleko zagreba,i mislimo napravit LoL turnir,call of duty turnir etc....pa me zanima dali se isplati,koliko ima zainteresiranih ljudi,i najvise od svega kako dobiti onaj LoL mod kao sto smo mogli vidjeti na LoL eventima...eto toliko,hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 18:02 (lepan).

0 0 hvala 0
13 godina
burner9 kaže...

Do njih je...

Anyway, mislio sam da ne znam najgoreg ADC-a, ali to je jedan čini se hrvat koji se krije pod imenom Lukas4231. Nakon što umre na lv1 jer ide sam kroz river, odluči biti uber Caitlyn i ići na 1/16/7 lol xD

12 godina
neaktivan
lepan kaže...

pozdrav ekipa,imam jedno pitanje u vezi LoL turnira,dakle otvaramo igraonu nedaleko zagreba,i mislimo napravit LoL turnir,call of duty turnir etc....pa me zanima dali se isplati,koliko ima zainteresiranih ljudi,i najvise od svega kako dobiti onaj LoL mod kao sto smo mogli vidjeti na LoL eventima...eto toliko,hvala.

LoL client nemozes dobiti za tako malene evente jedino mozes kontaktirat njih preko support ticketa da ti omoguce neke nagrade za LoL turnir ali mora biti preko 8 teamova cini mi se.

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
burner9 kaže...

...

Maokai je odličan jungler,nije problem u champu. Tebi je cilj da upočetku pomogneš laneovima tako da oni kasnije mogu carryat. Kasnije u tf-u možeš radit 2 stvari, skakat na protivnickog ad carrya( il ap-a ak radi prevelik dmg,tj nafeedan je) i pokušat ga držat izvan borbe što više možeš, ili protectat svojeg carrya. E sad, pogledo sam ti tvoj lolking profil i buildaš champione jako loše. Mao/mumu i svi ti slični nema smisla ići na ap sa njima. Banshee je loš item,to ti definitvno netreba na maokaiju. Ono zvonce,michael smth nezz kak se već zove,to ti je isto relativno beskorisno na njemu. Primarno uvijek buildaj prvo aegis(te upgradeani aegis) i Spirit of the Ancient Golem(vidim da ovaj item uvijek izbuildaš tak da to je ok). Kasnije možeš nešto tipa sunfire,omen,frozen hearth,spirit visage,shurelya čak eventualno i warmog nije preloš al nebi preporučio. Neznam zašt ideš na cd bootse,te bootse su potpuno beskorisne na njemu. Ako misliš da ti treba više movement speeda,tj hočeš loviti protivnike uzmi si mobility bootse, ako ne onda neke defensivne. Sad nemoj ovo shvatiti kao uvredu,samo prijateljki savjet: Nisam te vidio u igri al s obzirom na buildove i ostale scorove vidim da si još relativno nov u tome svemu,tak da ak te uskoro prime kriza da se nemožeš izvući iz tog eloa(ko kak to obično prima ljude na tvom elou) to nije zato jer dobivaš loše teamove neg moraš još puno toga naučit. Pogledaj si malo buildove na solomid stranici,pogledaj pokoji stream i sam smireno i polako igraj.

Idem po redu. Osvrnut ću se na ova dva odigrana matcha ćije sam skorove gore stavio. Kao jungler, jako puno gankam i gankao sam i u tim matchevima. Velim, dobili smo fb (konkretno ja, spletom okolnosti) i još nekoliko killova zahvaljujući mojem ganku. Tak da sam, što se toga tiće, zadovoljio. Kolko se sjećam one runde danas, uvijek sam, u tf-u kasnije, skakao na njihovu MF ili Morganu, ponekad Niddale.

Što se tiće mojeg LoLKing profila, tamo si mogao vidjeti 3 aram-a, 3 normala i 4 ranked game-ova. O aramu nebudem raspravljal, to ionak igram iz zezancije. Što se tiće normala, ima jedan Nunu jungle game (pobjeda) koju sam i više nego solidno odigrao (sjećam se tog game-a), jedan game sa Jax-om u jungli, kojeg sam, priznajem, teško sfailao, jer mi Jax stvarno (ali stvarno) ne leži kao champ i igrao sam ga u jungli prvi put u životu. I jedan game sa Lulu, koja je, meni, strašno loš support. I taj je game ionako bio istrollan jer su imali solobot i duo mid, pa se biježalo na sve strane po mapi i nitko nije imao poštenu lane fazu, a trollovi uvijek pobijede. {#} Što se tiće rankeda, tu su ta dva game-a sa Maokai-em, jedan sam support Lux i jedan sa support Nunu-om. Support matcheve nemam neke velike želje komentirati, jer...support svakako može jako puno pomoći teamu, ali ako team ne da sve od sebe, support ih nebude carry-al. P.S uvijek buildam Ionians boots na Maokaiu, ostala mi navika još od prije...al budem to promijenil sad.

Dobru kritiku nikad ne shvaćam kao uvredu. :) Nisam baš tako nov u LoL-u. Igram ga već dosta dugo. Počeo sam nešto prije nego što je Leona izašla. Streamove često pogledam, ali smatram da se ne može baš puno toga iz njih naučiti. Ipak, svaki igrač ima neki svoj stil igre, tako da, kak bi to izgledalo da ja sad idem nekog kopirat, nebi išlo. Buildove radim većinom iz glave, ovisno o njihovom teamu i o tome kak mi se igra champ, dal offanzivno ili defanzivno. Vjerojatno i buildam krivo jer mi i nema baš tko pokazati i objasniti (sad bu netko rekel, "pa za što onda služe streamovi?") ali nije to to.

Hvala na savjetima, uvažit ću prijedloge, pa ću vidjeti da li će biti što bolje. {#}

Pozdrav! 

LoL (west) burner15 (add pls)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice